Abra
|
Dan čvekice! Sem mislila, da ste včeraj tok naklofale, pa vidim, da ste danes že hiperaktivne in da je poroka glavna tema. Tuki sem pa jaz čist mrzla, pojma nimam Dajamaja super si to z Voglerjem zrihala. Bolš skor ne bi moglo bit - edino brez mioma, samo to je lahko bolš novica. Uf, boš pa zelo kmalu lahko šla spet v postopek. Pija76, no vidiš, kako si fajn s šivi zrihtala. Jaz sem sicer vedno polna predlogov, za ukrepat pa nisem najboljš. Skoz neki cincam Arneja, jaz sem v tem postopku jemala tifol, koencim Q10 in en e-vitol, v prvem pa samo tifol. Jaz načeloma nimam težav s celicami, tudi ovulacije imam redne, pa zelo ok FSH. Naslednjič se bom pa malo bolj filala. Vse to kar zdej, e-vitola pa dve ali tri tbl, pa najbrž še matični mleček. Škodit ne more. Sem pa šla zdaj pogledat centramed mami (to sem zdaj jemala, ko mi je tifola zmanjkalo) vsebuje 20mg e vitamina, 1tbl e-vitola pa 100mg. Še piše, da kot vitamin plodnosti uravnava delovanje spolnih žlez. V centramed je pač dvojna dnevna potreba, mi imamo pa simulacije, mora bit večja doza. Ti multivitaminski preparati so po mojem brezveze, če vse vnašaš s hrano, je po mojem boljš dodajat tiste specifične, ki jih res rabmo. Tvoj 500-ti post je bil pa že zdavnaj, sej boš kmalu že pri 1000 Pija Reš ima sicer rad punce, se mi pa zdi, da mu vseen paše, da v Postojni kraljujejo sami moški mogoče se mu moreš it pa kar sma ponudit, pol te bo ziher vzel O, tvoj D-day je kresna noč! Kako lepo. pf sej vem, da nisi napisala, da je tvoja pikica nadpovprečna, to sem ti jaz določla ker tko verjamem! Oprosti, če sem te užalila, to res ni bl moj namen. Kaj se lahko zgodi v prvih tednih, pa jaz zelo dobro vem. Tega mi res ni treba pravit ... prav nobenemu ne privoščim, kar sem pravkar skoz dala. Držim pesti in verjamem, da je vse ok. Lara, Sayuri tko fino pravi, da smo na igli, ki obeta ... v nasprotju z ostalimi To z našim forumom je pa najbrž blo vsem čist isto, meni se je tudi zdelo, da je tuki en kup zmešanih bab Daisy, Toni in Vlasta sta že zdaj prav simpatičen par. Toni zdaj ziher Vlasto bocka. To bo še zabave. Sayuri jaz sem prepričana, da je vse ok. Sem pred parimi dnevi brala, da je Maja tudi to imela, pa je s pikico vse ok. Pokliči na urgenco, al pa se kar zapelji do tja. Boš bolj mirna. Držim pesti in vem, da je vse ok. Je najbrž samo kaka žilica počila. Meni se pa tut dogaja ... cel teden nisem nič krvavela, razen par rjavih izcedkov, danes zjutraj pa ful sveže rdeče krvi! Pa to ni normalno, no ... sploh ne vem, kaj naj nardim. A mislite, da sem spet zrela za urgenco? Bolečine so se umirile. Včeraj zvečer me je kar bolelo, danes se pa tko fino zbudim, brez da bi me spodaj kaj ščipalo, ko pridem na wc pa šok.
|