|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
19.1.2008 9:53:02   
lara light
Ne boste verjele, tipu je izrilo prtljažnik, menda je šel prehitro in to na avtocesti in vse je frlelo, šmučarska oprema, bord, pa tiste lame od prtljažnikauser posted image ..ma moj bog, še dobro, da so vsi celi.user posted image

Grem malo uredit najino gnezdece, drgač si ne bo nihče želel k nama...

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
19.1.2008 10:08:06   
lara light
Daisy, M ni še šla...kaj to pomeni? Glede na to, da imam jutri UZ in glede velikosti foliklov, verjetno ni dobro, da je še prisotna...mnenja prosim! Hvala!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4302
19.1.2008 10:21:19   
Abra
Dan čvekice! Sem mislila, da ste včeraj tok naklofale, pa vidim, da ste danes že hiperaktivne in da je poroka glavna tema. Tuki sem pa jaz čist mrzla, pojma nimam user posted image

Dajamaja super si to z Voglerjem zrihala. Bolš skor ne bi moglo bit - edino brez mioma, samo to je lahko bolš novica. Uf, boš pa zelo kmalu lahko šla spet v postopek. user posted image

Pija76, no vidiš, kako si fajn s šivi zrihtala. Jaz sem sicer vedno polna predlogov, za ukrepat pa nisem najboljš. Skoz neki cincam user posted image

Arneja, jaz sem v tem postopku jemala tifol, koencim Q10 in en e-vitol, v prvem pa samo tifol. Jaz načeloma nimam težav s celicami, tudi ovulacije imam redne, pa zelo ok FSH. Naslednjič se bom pa malo bolj filala. Vse to kar zdej, e-vitola pa dve ali tri tbl, pa najbrž še matični mleček. Škodit ne more. Sem pa šla zdaj pogledat centramed mami (to sem zdaj jemala, ko mi je tifola zmanjkalo) vsebuje 20mg e vitamina, 1tbl e-vitola pa 100mg. Še piše, da kot vitamin plodnosti uravnava delovanje spolnih žlez. V centramed je pač dvojna dnevna potreba, mi imamo pa simulacije, mora bit večja doza. Ti multivitaminski preparati so po mojem brezveze, če vse vnašaš s hrano, je po mojem boljš dodajat tiste specifične, ki jih res rabmo.
Tvoj 500-ti post je bil pa že zdavnaj, sej boš kmalu že pri 1000 user posted image

Pija Reš ima sicer rad punce, se mi pa zdi, da mu vseen paše, da v Postojni kraljujejo sami moški user posted image mogoče se mu moreš it pa kar sma ponudit, pol te bo ziher vzel user posted image
O, tvoj D-day je kresna noč! Kako lepo.

pf sej vem, da nisi napisala, da je tvoja pikica nadpovprečna, to sem ti jaz določla user posted image ker tko verjamem! Oprosti, če sem te užalila, to res ni bl moj namen. Kaj se lahko zgodi v prvih tednih, pa jaz zelo dobro vem. Tega mi res ni treba pravit ... prav nobenemu ne privoščim, kar sem pravkar skoz dala. Držim pesti in verjamem, da je vse ok.

Lara, Sayuri tko fino pravi, da smo na igli, ki obeta ... v nasprotju z ostalimi user posted image
To z našim forumom je pa najbrž blo vsem čist isto, meni se je tudi zdelo, da je tuki en kup zmešanih bab user posted image

Daisy, Toni in Vlasta sta že zdaj prav simpatičen par. Toni zdaj ziher Vlasto bocka. To bo še zabave.user posted image

Sayuri jaz sem prepričana, da je vse ok. Sem pred parimi dnevi brala, da je Maja tudi to imela, pa je s pikico vse ok. Pokliči na urgenco, al pa se kar zapelji do tja. Boš bolj mirna. Držim pesti in vem, da je vse ok. Je najbrž samo kaka žilica počila.

Meni se pa tut dogaja ... cel teden nisem nič krvavela, razen par rjavih izcedkov, danes zjutraj pa ful sveže rdeče krvi! Pa to ni normalno, no ... sploh ne vem, kaj naj nardim. A mislite, da sem spet zrela za urgenco? Bolečine so se umirile. Včeraj zvečer me je kar bolelo, danes se pa tko fino zbudim, brez da bi me spodaj kaj ščipalo, ko pridem na wc pa šok. user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
19.1.2008 10:51:19   
Mijavček
Daaan,

kako vas je fajn brat!

Lara, še z moje strani user posted image  za un post na težave... Res lepo, in tud lepo od tebe, da si si vzela čas in vse napisala.
Na katerih iglah si ti zdej? Vidim, da midve nimava enakega postopka, čeprav sva hkrati začele. Kok dolg pa že maš M? Sej folikli začnejo šele po M rast.

Sayuri, si že šla na urgenco? Držim pesti zate! Tudi ena moja kolegica je imela celo nosečnost razne izcedke, boga reva je morala sicer počivat celih 9 mesecev, ampak rodila je pa normalno zdravo punčaro. Tko, da glavo gor!

Aja, sem bla ful vesela, da še kakšna posluša otroške CD-je, žogica marogica, pa huda mravljica,... Pssst, jaz imam v avtu CD z Mačkom Murijem, se spomnite od Nece Falk; Ko zapoje zvonček v uuriii, prebudi se maček Muuurii user posted image   Do zdej se nisem upala nobenmu povedat, hi hi, sem mislila da me bojo proglasil za user posted image . Zdej pa vidm, da nas je še takih.user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
19.1.2008 10:53:04   
lara light
Abra, če imaš možnost, le pejdi, samo da ti povejo, kako in kaj za naprej in da boš mirna. jaz na tvojem mestu bi definitivno šla. Dej, drži se!

Sayuri, upam, da kmalu javiš, da je vse ok!

Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
19.1.2008 10:57:51   
lara light
Mijavčekuser posted image   o, seveda smo še take, Neca je zakonuser posted image , cd bi pa mela tud jaz, veš?
Danes je 7 dan M, čeprav se je ta prava ulila šele v torek zvečeruser posted image  in jutri 8 dan imam prvi UZ. Jemljem pa diphereline pred M in od 2.dne dipher + 2 menopurja. Pa ti katera zdravila? Kdaj imaš prvo kontrolo?
Lp!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4306
19.1.2008 11:11:06   
Mijavček
Aha, pol si že na Menopurjih. NIč panike, lara, 8 dnevna M ni nič čudnega, vse je OK.

Jaz sem pa na Suprefactu in čakam, da pride M, UZ imam pa naslednji petek, verjetno ravno ko bo M še v potokihuser posted image  Mah saj oni so tega navajeni. POtem pa dobim Gonal F, dr. je sicer predpisala 3 ampule, ampak nazadnje so mi jih dal 4...ker mam tok lene jajčnike.  to je sploh največ kar dajo.

Neposredna povezava do sporočila: 4307
19.1.2008 11:40:44   
pf
Lara light vredu sem hvala, samo nekaj me tak na bruhanje sili, da komaj pridem do kopalnice, ko pa sem tam se napenjam tako, da mislim, da me bo konec. Saj menstruacija ti bo minila, nič ni hudega, če še ni. To je vse od hormonov.

Abra, saj nisem nič jezna nate, samo občutljiva sem, nisem te hotela napasti. Upam, da veš. Razpoloženja mi nekak nihajo in to je bil rezultat.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
19.1.2008 11:46:59   
pikovit
Dan,

matr ste se razpisale.Najprej vsem hvala,ker vam je všeč moje vabilouser posted image .Veste ženske smo največji kritiki in če ti ženka reče da je ok potem je ok.Najin dan pa je 6.9.Prvotno je bil 21.6. ampak so nam nekaj zasrali z gostilno.

Pija ja nič boš mogla kr v akcijo stopit.Za naslednji teden se lahko zmeniva za kavo.
Dejzi a sem prav razumela?Si že poročena?A pol si gospa?Kako pa kaj Toni in Vlasta?A bio rada kakšno lepo slikico da boš bol vesela?Si tak post prej napisala,da me je kar v srčku zabolelo.
Sayuri jst tudi mislim da je bolje da greš na urgenco.
Lara kar tako naprej.Sej veš slab začetek dober konec.Vse bo ok.Dej še meni pošli št. od benda Pliz
Abra kaj pa tebi dogaja spet?user posted image Pa sej to ni res no!
Arneja tudi jaz imam rada Nutelo.Ravno danes sem si jo privoščila po dolgem času.user posted image Zdej jo spet ne bom jedla 100 let.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
19.1.2008 11:49:43   
pikovit
Pf vse sprejmemo pogoste obiske wc in jasno objemanje le teh,slabosti pa tudi nihanja razpoloženja sam da je vse okuser posted image Pf vse dobro ti želim/o.Kateri teden si sedaj?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
19.1.2008 11:50:28   
jadrnica
Sayuri- daj javi se nam, vse mislimo nate in trepetamo ter seveda močno čutimo, da bo vse v najlepšem redu - upam, da si že odšla na urgenco ali poklicala kakšnega dohtarja, držim pesti, da se tvoji dve pikici ohranita, sta že tolk časa pri tebi

Res držimo pesti prav vse RR-jevke, full močno, tako da nam bo za zihr ratal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
19.1.2008 11:52:17   
pikovit
O Jadrnica si pa lepo tole napisala.Kako si pa ti kaj?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
19.1.2008 12:12:15   
jadrnica
hojla Pikovitek
jaz sem kot roža, spala sem do 10.00 - ni čudn , da sm kot roža user posted image user posted image user posted image user posted image
mal  imam večje prsi, sam ne vem, a je to psihično al kaj. me pa vsake toliko tam spodaj špika. poskušam delat kar čim več keglovih vaj, med tem ko kaj delam.

moja sirarna na hlačkah od prometriuma - progesterona mi pa full smrdi, komu pa ne,
sedaj bom mal zlikala in pa skuhala.

poskušam bit tako na easy, ker mi je moja sluzba včer po telefonu full namorila, kje sem, pa kdaj pridem, tako samo 3 dni me ni bilo, pa cel halo, drgač ko sem tam mi pa govorijo kok sem ena nula user posted image user posted image user posted image

nisem še za nazaj vsega prebrala, a ti si OK?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
19.1.2008 12:24:39   
gold fish
Sayuri - držim pesti zate in za tvoje pikice.... Jaz tudi mislim, da je samo kaka žilica počila.....

Meni je tudi danes tak čuden dan, me kar nekaj špika spodaj...., pa mislim, da je hiperstimulacija še kar prisotna...sem spet ful napihnjena....

Pozdrav.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
19.1.2008 12:31:03   
pikovit
Ja Jadrnica jst sem ok.Pri meni ni nič novea razen tega,da se bojujem sama s sabo ali bi šla zdej v postopek ali neuser posted image Zelo težka odločitev veš.
Ja služba ja to je pa druga zoprna stvar v času postopka.Enkrat si butlj drugič pa ne morejo brez tebe.Tole špikanje in veliki joški je pa dobr znak.Naj te čimbolj špika in da boš imela joške do Koroške.Pol pa bo.Boš videla.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
19.1.2008 13:05:22   
kikaa
Sayuri - upam, da si odšla na urgenco in da je vse v redu! Molim, da bi bilo redu...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
19.1.2008 13:11:08   
gloria
Sayuri jaz tud upam da je vse vredu...Mislim na te...

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
19.1.2008 13:13:40   
Shuka
Sayuri iskreno upam, da je vse OK. user posted image user posted image

user posted image

Mislim nate z vso močjo in ti pošiljam user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
19.1.2008 14:50:37   
lara light
Tudi jaz mislim nate, sayuri!

Pikovit, ti pošljem gsm in ime za muziko.Z jadrnico sta srečke nosečke, vse dobro, punciuser posted image  
Me, ki se trudimo zanosit, pozabljamo, da se z zanositvijo vse ta glavno šele začne...pazita nase, f... službo..lahko tud joške do koroškeuser posted image , sam, da bo vse ok!!

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
19.1.2008 16:20:26   
pikovit
Punce dejte gledat na programu LJ. 1 oddaja o neplodnosti

Neposredna povezava do sporočila: 4320
19.1.2008 16:43:30   
jadrnica
kdaj pa je na sporedu?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
19.1.2008 16:46:52   
pikovit
Ravno sedaj samo je že mimo.Zdej govorijo o celolitu.Mogoče še bo kaj.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
19.1.2008 17:23:52   
pf
Pikovit jutri bo dopolnjenih osem tednov. Samo spala bi, tako sem utrujena, da je joj.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
19.1.2008 17:35:04   
dajamaja
Sayuri, tega pa ni bilo treba - da te takole nemarno prestraši. Tudi jaz upam, da je le kakšna žilica, ti pa le pojdi k zdravniku se pokazat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Daisy, tisto s trgovinami je bil hec, pa v wordu nisem smeškov lepila. Je pa rekel, če se ne motim, da grem lahko isti dan zvečer domov. To bi bilo res super. Po pro laparo sem bila eno noč še notri.

Abra, res sem srečna, kako se mi vse lepo zložilo. Če bom lepo okrevala, lahko grem aprila že v postopek user posted image . Glede tvojih krvavitev, če se jaz prav spomnim so meni rekli, da lahko imam izcedek 14 dni, če pa enkrat neha in se znova pojavi sveža kri, moram takoj h G ali kar na gineg. v bolnico. Za M je menda pri tebi še prezgodaj, ne? Pojdi se raje pokazat!

Jadrnica, dobro ti gre, sami lepi znaki! 

Pozdrav prvoborkam in za otroke s špikami naprej!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
19.1.2008 18:00:27   
dajamaja
Shuka, kje se ti zdej skrivaš? Nič ne napišeš več, kako in kaj!?

Pf ti kar spi, zunaj se itak nič ne dogaja, taki dolgočasni dnevi so.Spomladi boš pa na sprehode hodila, ko bo sonček.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......