|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
18.1.2008 21:05:04   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

men je bilo svetovno najboljse kislo mleko na Ohridu oz. v unih hribih okoli... pa ga sicer absolutno ne maram user posted image

jaz ga sploh ne maram, pa je z Ohridskih hribov al ne user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
18.1.2008 21:05:41   
ledenka
pa lahk si izmenjujeva izkusnje user posted image  men pa Denzel ne sede tko zelo, ceprav za ponucat bi bil user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
18.1.2008 21:06:50   
polaris
O, pa zagotovo bi še kakšnega našle,...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
18.1.2008 21:09:17   
ledenka
vidim, da se tud pri hrani ne bi kregale user posted image  men je blo sam tam vsec... sem zbircna user posted image

sej mogoce si to ze povedla, ampak moj EMSO je precej visok pa pozabljam - keri letnik si? jaz 73 user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
18.1.2008 21:11:04   
polaris
OK Ledenka, še bova kakšno rekli al greš osvajat Georgija na pop-tv? Jaz imam že vso tipkovnico lepljivo 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
18.1.2008 21:11:40   
polaris
Joj, pa ne od tega kar ti zdaj misliš, ampak od mandarin user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
18.1.2008 21:12:59   
polaris
Ne nisem povedala, je pa moj višji user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
18.1.2008 21:13:51   
ledenka
jaz pa sem mislila, da od baklave user posted image user posted image user posted image  

jaz sem kar tule, skacem malce po bajti naokoli. tako da sem kar cvekavo razpolozena user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
18.1.2008 21:15:32   
ledenka
se pravi sva obe dobro staro vino user posted image  kot pravijo nekateri - zenske sele po 30 dozorijo in postanejo dobre ... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
18.1.2008 21:15:32   
polaris
Krasno, jaz sem tud že uspela razkužit tipkovnico in umit roke, zdaj pa me te moje mandarince še bolj zapeljivo gledajo. Bo treba še kakšno uničit

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
18.1.2008 21:16:29   
polaris
Jaz bom kmal dobila certifikat za arhivsko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
18.1.2008 21:17:19   
ledenka
uf, jaz sem jih vceraj unicla eno kilo user posted image  

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
18.1.2008 21:18:13   
polaris
jas sem danes kupila 3, pa jih je sam še 7

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
18.1.2008 21:18:45   
ledenka
dokler je stoplc dober, se ne pokvari user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
18.1.2008 21:19:23   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

dokler je stoplc dober, se ne pokvari user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
18.1.2008 21:20:14   
ledenka
a, pol mas ti sadni vecer user posted image  jaz pijem pa shujsevalni caj, pa mi ni ravno pretirano vsec user posted image  so mi kaki drugi caji boljsi user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
18.1.2008 21:23:44   
polaris
Uh, to ba pa jutr veselo na wc-ju. REci, a hodiš že dolgo k pilatesu? Daj mal mi opiši na kakšnem principu to laufa. Na bazi aerobike al bolj telovadni, mislim šponanje mišic ipd. Se tud sama odločam za kaj podobnega, al pa morda za plavanje, sam mi je pr plavanju vso to slačenje pa oblačenje kar mal odveč, pa še kapo zahtevajo v bazenu.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
18.1.2008 21:27:42   
ledenka
ja, jaz bi tud plavala, ce bi mela bazen na dvoriscu user posted image  

pilates ti krepi notranje misice - tiste ob hrbtenici, pa v nogah in vse trebusnjake, tako da se ti poveca gibljivost in izboljsa drza. tu, kamor hodim, imajo vec vrst pilatesa - lahko gres na jogo, navadni pilates, taki, ki je mesan z aerobiko itd. tu je link

http://www.pilates.si 

meni je vsec, ni pa poceni. ustreza mi, da si sam sproti sestavljas urnik user posted image  ker pac vsak teden nimam casa ob istih dnevih

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
18.1.2008 21:34:38   
polaris
Super, bom pogledala. Sem imela poleti poškodovan gleženj, pa so me po mavcu rehabilitirali v špitalu na terapijah, pa so rekli, da je ta ¨telovadba¨ neke vrste pilatesa. Trajalo je sam 20 minut, pa sem imela tak muskelfieber, da sem se komaj privlekla do avta. Po 14 dneh sem bila kot nova. Iščem nekaj prav takega. So pa delali ful simpl vaje, predvsem so temeljile na kontra zategovanju in napenjanju mišic. A je to to?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
18.1.2008 21:38:51   
ledenka
ja, tud nekaj takega je lahko. poanta je, da drzis taprave misice napete, vsaj pri osnovni vadbi. v MB je menda fajn na Fontani, ne vem, ce ti je to blizu  user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
18.1.2008 21:43:59   
polaris
Ja, mi je. Sem preverjala mal v Pristanu, pa še v enem studiu na Pobrežju, pa imam občutek, da vsi temeljijo predvsem na aerobiki (za katero nimam lufta - krive razvade user posted image ), bom pa se jutr res pozanimala tud na Fontani.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
18.1.2008 21:44:07   
LuNa73
A se jst režim.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem vgasnala računalnik, pa se porihtala, pa prletela nazaj...in evo..na januarkah cele užaljene... sem se tok nasmejala.... ampak norica jaz, grem pa še odgovarjat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
18.1.2008 21:45:23   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

kdaj pa boš povedala???? Ko ti odegovorim na ZS???? user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
18.1.2008 21:46:26   
polaris
Ledenka, ga šibava pogledat???

Eh Lunči, svs slutili, da naju ne boš kar tako zapustila pa nina nana. Si hotela sam preverit, če ti bova zaželeli lepo nočko, a ne? user posted image Krasno da si spet tukaj

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
18.1.2008 21:47:18   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

kdaj pa boš povedala???? Ko ti odegovorim na ZS???? user posted image

Se boš pa morala že bolj potrudit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.