![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 14:55:10
|
|
|
|
LuNa73
|
sonček, pridi k meni in me odpelji od tuuuuuuuuuuuuuu.... pa bom pol mogoč lahk šla prej . kaj pa delaš, ti za računalnikom??? Ej, sem včeri spraševala...me zanima, a si kej v kontaktu z bumbum... čist je nekam poniknala.... pa pikica36 je tud jo nekam mahnila pa še nekej, sonček, a ti veš, katera je tista anonimna? firbec babji pa sem!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 14:57:56
|
|
|
|
sonček33
|
bumbum se mi že dolgo ni javila na zs, jo moram jaz anonimna? madona, sploh ne sledim ja pikica 36 - bogve kje je
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:05:35
|
|
|
|
LuNa73
|
sonček, jaz tebe ne razumem zdejle čist... a si ti slučajn slavistka? ajde ponovimo: 1. Bum bum se dolgo ni javila, se ji moraš ti! 2. anonimna - kaj te sploh sprašujem, iko pojma nimaš o kakšni anonimni govorim - govorim o anonimni na ne pričakujemo januarja 3. pikica - pojma ne veš o.k, sej 1. in drugo točko sem čist razumela.... 2. pa nisem čist
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:08:29
|
|
|
|
sonček33
|
no čakaj malo kaj zdej ne razumeš 2. ali 2.?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:09:03
|
|
|
|
ledenka
|
praznujemo eno rojstvo... kolk zna bit to zateženo kake anonimne?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:13:09
|
|
|
|
sonček33
|
LuNa --aha sem si osvežila spomin - torej anonimna ja ne vem kdo je to..je pa očitno bla slabe volje in spet smo tam, da nič ni prav...ma se bo treba počas odvadt tega rr, ker je evlik tečnom tukej gor, ki se pucajo na naš račun...to pa ni ok...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:16:41
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 no čakaj malo kaj zdej ne razumeš 2. ali 2.? 2. nisem razumela... veš mene so učil štet 1, 2, 3.... tak da mi preskakovanje dela probleme
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:17:41
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 LuNa --aha sem si osvežila spomin - torej anonimna ja ne vem kdo je to..je pa očitno bla slabe volje in spet smo tam, da nič ni prav...ma se bo treba počas odvadt tega rr, ker je evlik tečnom tukej gor, ki se pucajo na naš račun...to pa ni ok... ne bi se čist strinjala s teboj.... če se pa ne motim, pa si med pogrešanimi.... Ajsiiiiiiiiii, napijjjjjjjjj se gaaaaaaaaaa!!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:22:27
|
|
|
|
sonček33
|
Ma LuNa jaz te nič ne razumem...kar nekaj me kregaš pa sploh ne vem zakaj....a me pogrešate na januraju...ma jaz sem že v aprilu...bom febr. pa marc kar preskočila...zdaj se ne grem več tega, a veš, da čakam tist dan v mescu...ker mi to vo energijo popije..
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:30:58
|
|
|
|
spelka12
|
sonček33 o špikah sem spraševala za kolegico. je ful žalostna ker misli, da so še premejhni pa jo hočem tolažit. Jest začnem šele 4.2. erin - hvala. Babe žabe zdej pa vem, kakšna je naša erin, pa še poznam jo, zeloooo fejst punca je. pa lunco poznam, no staro lunco poznam (ker zdej ima po novem sexy novo frizuro), ajsiko nameravam spoznat čez 3 tedne, sonček ti mi še manjkaš (gorenjke pa take a ne, še dobit se ne morva) pa Se* imam zaenkrat samo v čb varianti..... luna zakaj si pa slabe volje a ni lep petek, pa sonček vzuni, pa toplo, pa.....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:32:23
|
|
|
|
LuNa73
|
sonček, pa jst te splohhhhhhhhhhhh ne kregam... sej pa jst znam kregat sam včasih , sej to že veš... ... očitno pa midve dans druga drugo ne razumema... pride tak dan ... Jah, ne čakanje.... a ni fajn tak mal svobodno dihat... pa ne gledat za vsako ko greš na WC, je prtekl al ni... a je že kaki flekec al ni... ampak navijam pa še vedn za vas... 3007/uro
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:34:14
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 luna zakaj si pa slabe volje a ni lep petek, pa sonček vzuni, pa toplo, pa..... sej sem že cel teden... ni ravn moj teden... Ampak sej mam vas tu gor, pa mi je prec lažje Veš, je tak fajn občutek, ko veš, da te ma nekdo radddddddddddddd in ti maš rad drugeeeee
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:36:33
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Erin Evo špelči želja izpolnjena Trebuščka pa še ni..vsaj ne toliko da bi se videl.. Ravno prej je prijateljica rekla: oooooooo kakšnega buhija maš žeeee Jaz pa: Neeeeeeee, to je špeh hočem videt bušija, hočem videt bušija.... takoj zdaj.... drgač se vržem na kolena in zganjam ipiko, kot jo znajo triletniki..... a hočeš, to? sigurn ne... nimam še nobene slikce na kateri sem cela tako da boš morala še malce potrpeti, če se boš vztrajno metala po kolenih bom pa mojega nažohala da me v bližnji prihodnosti malo pofotka ...otroške ihte sem pa navajena, punca, spomni se, delam v vrtcu V glavnem..image coming soon
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:39:58
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 erin - hvala. Babe žabe zdej pa vem, kakšna je naša erin, pa še poznam jo, zeloooo fejst punca je. Jest se že topim...nisem navajena da me kdo hvali...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:43:57
|
|
|
|
Erin
|
baj d meme, jest mam tud vas ladaaaaaaaaaaa Ježeš marija...kje je pa Se-ki???? Še nekaj sladkega.....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:46:19
|
|
|
|
ledenka
|
uuuuuu, uau, Erin, kje pa dobiš tegale? a jih majo v Merkatorju al Šparu?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 15:54:39
|
|
|
|
Erin
|
u, te pa sam na tržnic dobiš
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 16:15:28
|
|
|
|
spelka12
|
Na keri tržnci pa? imam že košaro v rokah in avto zakurblan, samo lokacijo še izvem pa šibam. No kje?????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 16:22:34
|
|
|
|
ledenka
|
ma kaki košaro, jaz mam šajtrgo sonček, en mal se strinjam s tisto anonimno, ker je debata, v katero se katera koli nova težje vklopi. pa zelo hitro gre in je težko sledit no, sej tu tud, če smo v elementu
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 16:30:51
|
|
|
|
Erin
|
ne povem mi boste vse pobrale ej sem našla eno hudo skico, sem se tako nasmejala Sedaj bi eni rekli da tako gorenjci kadimo, da za zih ne gre kaj v nič
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 16:59:27
|
|
|
|
Erin
|
Kaj ste vse otrpnile ob tej sliki da se nobena ne javi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:05:37
|
|
|
|
ledenka
|
hm,. ocitno smo vse hkrati pobegnile dol Erin, tvoja slika je bla tko smesna, da sem se komaj zaj pobrala s tal ce bo katera tule... jaz sem nekje, sam poZSjajte me
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:16:08
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 hja o prepoznavnosti teče debata... jst pa poznam ajsiko - čist tako živo.... špelčiko, prek fotke - torej sploh ne živo ... pa špelči mene neživo pozna... a ne špelči??? jaz tud poznam Špelčiko prek fotke IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 pa polaris poznam ne nič vizualno, ampak sam po glasu... torej vseen mal živo no ostalih pa ne poznam ne neživih in ne čist živih ... vas poznam sam tak kot pravljična bitja - moja predstava no, zdaj ti pa še pošljem fotko, pa združ
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:18:46
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris tebe pa poznam
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 20:20:11
|
|
|
|
polaris
|
Ja Erin, fotka je res posrečena. Jaz bi bila prva (pa ne odzadaj naprej ). Ledenka, a si našla kaj uporabnega na tržnici?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.