|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
16.1.2008 19:13:36   
pikapoka2
pozabi....user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
16.1.2008 19:14:11   
pikapoka2
povej ti meni, zakaj jaz nimam tiste spodnje vrstice????

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
16.1.2008 19:15:23   
LuNa73
katere spodnje vrstice?????? a jo mam jaz??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2678
16.1.2008 19:21:21   
LuNa73
čuj mačka, jst bom mogla it... danes verjetn ne pridem več gor, jutri pa verjetno en mal... user posted image

Lepo se mej... čav bav user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
16.1.2008 19:23:12   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

katere spodnje vrstice?????? a jo mam jaz??? user posted image

ja,jo imaš! tam ko piše e-mail,z.s., album.....??

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
16.1.2008 19:24:37   
LuNa73
Zato, ker sama seb ne morš poslat zs-ja in ostalo... sej pr men tud jaz ne vidim user posted image ... pa med kontakte tud valjda ne boš sama sebe devala user posted image .... a veš, da se jaz nikol nisem tega am uzela user posted image ...pa blokirala se tud ne boš, al pač??? user posted image

Pr tebi pa se vse vidi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2681
16.1.2008 19:24:55   
pikapoka2
ok, papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2682
16.1.2008 19:26:02   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Zato, ker sama seb ne morš poslat zs-ja in ostalo... sej pr men tud jaz ne vidim user posted image ... pa med kontakte tud valjda ne boš sama sebe devala user posted image .... a veš, da se jaz nikol nisem tega am uzela user posted image

user posted image user posted image user posted image  aja user posted image user posted image user posted image
hvala

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
16.1.2008 20:22:03   
Serendipity
Eja pupe!

Mene ima danes lenuhec in vam samo ponudim topel čajček in en veeeeliiik objemček.  user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2684
17.1.2008 10:42:26   
ledenka
dobro jutro! najprej kavica

user posted image

danes se počutim tako kot nilski konj, včeraj sem pozno zvečer jedla user posted image  in imam zato danes sadni dan user posted image

vidim, da ste me pogrešale. drage moje, žal imam tud druge obveznosti, ne sam rr user posted image  

Lunčika, me res zanima, kako frizurco maš, je fejst različna od tiste v novembru? user posted image  

pikapoka, kjut avatar user posted image  

in objemček za vse, tudi danes nimam nič manj dela user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
17.1.2008 15:23:06   
ledenka
se že spet lahko sama s sabo pogovarjam user posted image  mam preveč dela, da bi sledila januarkam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
17.1.2008 15:58:33   
sonček33
Punce, Sonček vam pošilja sončka ---v srce in na obraz. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
17.1.2008 16:14:04   
ledenka
sonček, samo zate user posted image user posted image user posted image  si mi ogrela srček zdajle user posted image  kako si ti, kaj je kaj novega pri tebi?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
17.1.2008 18:31:44   
sonček33
ledenka -nič novega...delam skoz, tko da ni pravga časa za rr. Pa ti? Vidim, da še vedno razveseljuješ s tvojimi njami kavicami. Super si.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
17.1.2008 21:32:07   
LuNa73
Lunčika, me res zanima, kako frizurco maš, je fejst različna od tiste v novembru?

Ajsika, sej tist novembra pa ni bla frizura...tist je blo kr neki...user posted image user posted image  zdej imam pa tako kot sem si želela... sem si ravno oprala lase... pa posušila sam s fenom in... je taka fajna... da se sama seb nasmejim v špeglu... juter damo pa še mal voskeca gor... pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* hvala za objemček... sam to mi je še dans falilouser posted image  pa pozdravček od sončka... evo pa je moj dan perfect user posted image user posted image  
Čuj sonček, sem se že en mal spraševala kje se skrivaš... očitno mamo vsi ful dela...ampak a ni blo ponavadi tak, da je blo januarja en mal zatišja pred gnjavažami delodajalcevuser posted image

Mim grede, a ve mogoče katera kje je naša bumbum user posted image ...jst jo že neki cajta pogrešam, pa vedn pozabim vprašat user posted image user posted image .... bumbum, če berešš tole, pol se kej javiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Pikapoke, dons ni nč na spregled... špelke tud ne user posted image .... polaaaaaarrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssss......
Evo moje koklešpiklešpokle..... jst jo šibam v horizontalo....

Aja, pikapoka, super avatar user posted image user posted image user posted image user posted image ... ko sem ga vidla v službi, je en mal kave šlo po monitorju...sej sam par kaplic.... res je super... morem si še jst kej fajnga gor dat.... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
17.1.2008 21:42:39   
ledenka
jaz pa sem teeeeecnaaaaaaa user posted image  k sem laaaaaacnaaaaaa user posted image  sicer sem pojedla 3 rezine prsuta, drugace pa celi dan sam sadje - kaki, mandarine in grozdje. in komaj cakam, da bo jutri, da grem na kako solatiko in mes user posted image  to ziher ne redi user posted image

luncika, vidim, da morama zopet na kavo - al pa kar na pir, se ga ne branim, ves user posted image  da pregledam tvojo frizuro in ocenim, a je res tak nagajiva user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
17.1.2008 21:44:41   
Erin
user posted image

Delavke moje, jaz vas po cele dneve čakam vas pa nikjer....user posted image

Allllllll byyyyyyyyy myseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelf.....

Grem stavt da vse slončkate...no sej je pravuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
17.1.2008 21:48:02   
ledenka
Erin, kako si, moja ljuba nosecka?  user posted image user posted image user posted image  se ti je izcedek uredil in se pobral? eh, slonckanje, kaj je ze to? user posted image  mi je pa slikca vsec user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
17.1.2008 21:53:04   
Erin
hoj hoj...
dobro sem, hvala. Izcedka ni več , odšel je drugam, izcedka ni več  odšel je stran..lallalala---sem ful vesela.Pa po cele dneve visim na računalniku, gledam tv in v kuhinji za mizo čakam da mi moj skuhauser posted image ...ne da se mi več lenart oz počivat.grem stavt da se mi je rit od vsega ležanja sploščila in je sedaj še večjauser posted image
Pa ful bi user posted image , pa ne smeva...odkar sem noseča sva mogoče 3x, 4x...bova še pozabla ali pa bo mašinca zarjavelauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
17.1.2008 21:56:03   
ledenka
eh, dober dimnikar spuca vsak, se tako zadelan dimnik user posted image  ti kar pocivaj in uzivaj, se prekmalu bo tega konec!

grem jaz tud malce dol user posted image  lepo se imej!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
17.1.2008 21:58:02   
Erin
vem ja..

uživaj v tvojem pucanju (privošči si dokler si lahko)user posted image pa lepo spančkaj..

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
18.1.2008 10:29:18   
spelka12
Uf tolk je že ura pa sem prva tuki gor.
It"s friday, my lucky friday, I love friday...... get the point?
Počutje super, odlično, bomba.... ker je......petek. Jutri se bom (upam) končno lahko naspala po tem nenormalno delovnem tednu. Ne razumem, a so ble vse firme frej do 14, pol so pa rekle zdej pa cel teden delamo brez spanja al kaj? RR vidim samo še med odmorom za kavo.user posted image
erin, pikapoka, sonček kako vas pogrešam user posted image . Premalo ste tuki gor.user posted image  hočem veeeeeeeč vaših postov.
erin pikica je še kar na 3 slikici. Kdaj se bo pa premaknila?
Zdej grem pa na jutranji kapučin pa se še slišimo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
18.1.2008 10:36:09   
ledenka
user posted image

ena kavica, da se prebudite! user posted image  nič posebnega se ne dogaja, res dobro, da je petek user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
18.1.2008 11:24:11   
spelka12
ajsi na kavi vidim praprot, a je pri tebi tud kej praprotiuser posted image ?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
18.1.2008 11:55:40   
Erin
Evo mene se javljam na raport :)

am, špelka, sej bi pisala več pa vas ni tukaj, da ne govorim na Ne pričakujemo januarja, kjer sploh ni nobene več znane (edino oktavija, pikapoka2,..pa  še one se nič ne javijo ker so une čist prevzele temo), pa so že čist zašle s teme, se že čudim zakaj jih moderatorka še ni opozorila (ali smo ble samo me tiste ta grde ki si niso zaslužile klepetatuser posted image ), dans jih je pa ena opozorila da pretiravajo ker se valda potem ostale ne znajo vključit pa so jo že napadle...sej ne vem mogoče sedaj drugače gledam na to ker nisem več med borkami ampak se mi ne zdi fer da so nas omejeval pa da se mormo striktno teme držat, tukaj je pa moderatorka čist popustila...

Pikica bo kmalu na 4 slikci brez skrbi, če šteje tedne bo že te dni skočila tja, če ne pa čez 2 tedna,user posted image lezemo pridno in počasi naprej, se ne damouser posted image
Jaz pa grem sedaj mal stanovanjce uštimat ker pride moja prijateljica iz Kopra na obisk pa nočem da jo kap zadane.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.