|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
17.1.2008 22:54:59   
Nasy
Punce moje, če bi bile že na začetku tko pridne s pisanjem, bi nas nihče ne prehitevaluser posted image
Danes sva bila s taščo v NM Pikapolonici in BC, smo bili kr razočarani, ker ni bilo nobene pametne izbire. Hotela nama je kupiti kompletek za prihod iz porodnišnice, pa nismo našli nič, le strogo modro ali strogo rozauser posted image edino še dva bela sta bila pa so se nam zdela premajhna. Tako bova lepo šla kr en dan spet na izlet v LJ, da najdeva kaj lepega za našega polžka.
V MŠ so nam svetovali, naj manjšega od 56 sploh ne kupujemo in tega se drživa. Kakšne velikosti pa kaj ve kupujete?
No, saj ne, da še nimamo čisto nič, da ne bo katera mislilauser posted image sam počasi morm prpravit tako, torbo za zagrabit in nest. Si bom kr seznam nardila in obkljukala, kaj imamo, da vidmo, če še kaj manjka, drgač ne bo šlouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
17.1.2008 23:01:10   
jagoga
Gaya24, mogoče lahko tisti obrazec za paket izpolneš prej kot pa oddaš celoten "špeh"obrazcev za porodniški dopust. Jaz sem papirje oddala v sredo (16.01. - včeraj), pa mi je rekla, da bo denar nakazan že okoli 15.02. (pač odvisno na kakšen dan pade 15.). Če veš da potrebuješ ravno tiste stvari, ki so ti na razpolago, ga vzemi. 

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
17.1.2008 23:02:36   
san
joj nasy, men se tud to dogaja, ko grem načrtno po nakupih, ne kupim ponavadi nič, ker ničesar ne najdem - ali nimajo ali pa mi ni všeč. ti kar lepo seznamček naredi, jaz si ga bom tud, ko bo čas, ker sem kar precej za tabo in mam še malček časa. glede št. mam jaz samo za iz P 56 cm body, majčko in žabice, zg. kompletek pa 62 cm. ostalo bom kar 62 cm kupovala, če bo treba še kaj dokupit. aja no, pa še enga pajacka mam za 3 mesece velikost - to je tud verjetno 56cm.

zdej grem pa počivat, ker me že pošteno špika

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
17.1.2008 23:06:07   
janet
Max81 - sma prvošolke marca 17. bo 7 let!

Kaj če bo mali prehiter 9 dni da se rodi na isti dan, ma bi bla fora, a ne ?user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
17.1.2008 23:06:23   
jagoga
Nasy, to se pa strinjam s teboj glede barv kompletkov - vse je le strogo modro ali pa roza, kot da ni druge barve. Kljub temu da so nam rekli da bo fant sem jaz kupila kar belega, nikoli ne veš mogoče so se pa zmotili. Sem pa ga kupila že pred časom v H&M in je prav luškan. Številka je 56 in manjšega tudi nimam. Kar nekaj novih cujn imam 56, ostalo pa potem 62. V prvo smo kar nekaj mesecev nosili še vedno št. 56.  

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
17.1.2008 23:12:23   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: janet

Max81 - sma prvošolke marca 17. bo 7 let!

Kaj če bo mali prehiter 9 dni da se rodi na isti dan, ma bi bla fora, a ne ?user posted image

o superca, to bi blo pa fajn...koko vam je pa ratal isti mesec narest???user posted image

jest sem u prvo rodila 9 dni prejuser posted image

fajna leta, k je že samostojna a ne??

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
17.1.2008 23:16:25   
janet
Ja vse je modro, kot da fantki nimajo druge barve, no men osebno je všeč bež barva v kombinaciji z rjavo, čeprav sama nimam dosti stvari rjave barve, na bebicah mi je pa všeč, pa tudi kombinacija z rdečo mi je všeč.

Kaj pa ve pravite na rdečo za fantka?
Nekateram se zdi grozno, da je to barva za punčke, kar se pa jaz sploh ne strinjam, ker zdaj že vsi vse nosijo.

No tudi jaz bom mela večina stvari 62, nekaj sicer imam 56 sam ne velik. Ma saj ful hitro vse prerastejo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
17.1.2008 23:21:11   
janet
Ja super je pa da jo pohvalim, je že od 5 leta ful samostojna pa ful je pridna mi veliko pomaga, pa ful se veseli brateca! Se že hvali kako bo pomagala.
Res mi ni treba kaj delat, še za vikende si sama ponavadi če se prej zbudi naredi zajtrk - običajno mleko z čokoladnam kroglicam, v glavnem me ne zbudi, tako da marca mi odklinka spanje ,ko bo tadrugi prišel na svet. Sem od sredine septembra v bolniški, tk da že komaj čakam da mine do marca.

Ne vem kk je možeku ratal, edino kar je Neža je bla spočeta na morju, ta pa doma. Hecno je res.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
17.1.2008 23:24:31   
gaya24
Js sem pa tak lepega pajaca kupla v Arielu, turkizno modre barve je in mislim, da je lahko za user posted image in user posted image . Pa tak ful mehek je od zunaj, kot ovčka. Sem kupla kr 62 št. 
Zdaj pa res morn it spat, ker drugač vedno cel dopoldan prespimuser posted image
Nočko

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
17.1.2008 23:25:58   
janet
Malo bo velika razlika med otrokoma, sam sem čakala na redno službo, pa si nisma upala prej met. Kako žalostno a ne? Hvala bogu, da mene čas ne prehiteva, da smo lahko počakali na stalno službo. Sem pa delala skoraj tri leta za določen čas, da sem pol končno dobila pogodbo za stalno.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
17.1.2008 23:27:32   
janet
Ja saj je modra tud ful lepa, sam majo res same modre stvari,kot da bi blo določeno fantki-modro, deklice -roza, kje pa piše da je tako?

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
17.1.2008 23:32:05   
janet
Men je tudi ginek. pomagala se je naslonila na trebuh, saj se tamala ni hotla spustit nižje, smo čakali 2 uri, pa se ni niti za milimeter prestavila, tk da je pol ginek. pomagala, eh ti umetni popadki so zajeb....

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
17.1.2008 23:35:27   
janet
Se vidi da čakam možeka da pride iz službe, še eno uro, sem verjetno edina še pokonci?
No se grem zaj stuširat pa pol pogledam če še katera ne more spati.
Če ne se bomo pa jutri naprej menle.

Za vsak slučaj, lahko noč, pa čimmanj obiska stranišča vam želim!!

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
18.1.2008 0:01:15   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:117 cm, +13,2 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:??, +12 kg)

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 21 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 6 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted image , user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1. , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, +7 kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 105 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let, user posted image , ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image
user posted image Taaja 1.user posted image , 27 let , Jesenice, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +10 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 95 cm, + 10,5 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let, user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 7kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, user posted image

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:99 cm, +10kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 101 cm, +8 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:96 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Orhideja31 2.user posted image ,user posted image

76 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 23
user posted image : 21

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
18.1.2008 6:12:46   
lucalu
Dobro jutro punce! Kako ste kaj danes?
Včeraj zvečer ste bile pa kar pridne, vse pohvale... upam, da ste vse lahko zaspale. Mi smo spali vredu, vse je pod kontrolo!
janet, tudi meni se sprehodi ne poznajo, imam več plusa kot ti. user posted image  Je pa verjetno tako, da, ko se telo enkrat na nekaj navadi, se mu ne pozna več...
Tejka.387 user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled!!!
katj, ko ti delajo test za sladkor, ti ga delajo posebaj... vsaj meni so ga.
To je zaenkrat od mene vse. Pridne dodite, božajte bejbije in javljajte se - vsaj tako pridno kot zadnjih par dni! user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
18.1.2008 7:11:59   
*medica*
najprej dobro jutro vse so user posted image ...
no sem tudi jest dones med tisimi tazgodnimi..zbudla sem se že ob pol 6..user posted image in to zarad tega ker me je v križu tok zagrabil da nisem mogla več spat...user posted image no zej pa pijem kavo ...

najprej janet  vse najboljše...veliko zdravja sreče in ljubezni tebi in tvojemu user posted image da bo najboj pridno dete in zdravo...čestitke z malo zamudo..

dobrodošle vse nove marčevke..

glede pregledov je ena omenila da je v mislim da 31t in da jo je g naročila čez 4in pol tedne..no men je pa dala g zj preglede na dva tedna..pa sem zj v 32t..kako so si g različni..drgač pa tu moram mal vprašat kok je kej velik pa težak ta moj otrok..prav nič ne vem.. glede UZ pa tako vedno mi ga g naredi vendar še nisem imela vaginalnega samo enkat na začetku...kaj a je že čas da naredi kak vaginalniuser posted image ker vidim da ga ene že mate oz. da ga mate vedno..

nasy je meni se zdi spaševala glede kompleta za iz bolnice...no jest sem ga kupla v Arielu..vel.56..in se mi zdi da bo kr vredu...po mojem mu bo še prevelikuser posted image ampak bolje to kot pa premajhen..glede barv se pa kar strinjamm..vse strogo modro al pa roza...kupla sem pa drgač belega z plavo obrobo..tko da ni čist fantovsk...mam pa cunjiic doma kar različnih velikosti od 56 pa celo do 70user posted image user posted image ..tak sem dobila

janet glede rdeče barve za fantka je men osebno čist ok..ker mam tud jest rada rd.barvo bo tud moj sinko imel kako coto rdečo..ubistvu sem mu že kupla kako stvar v tej barvi..

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
18.1.2008 8:20:35   
katj
jutro,

jaz mam pa dons pregled, UZ mam pa v pondelk. Sva z mojim ugotavljala, da mam manjši trebuh kot pri Marku. A ni to čudn, naj bi bil večji?

rdeča barva; jaz sem absolutno za rdečo. že voziček imam rdeč. vedno sem rekla, da bo moj otrok imel rdeč voziček, ker je barva pozitivna itd.
naš mali ima veliko rdečega za oblečt, čeprav za dojenčke prov težko dobiš to barvo, zdej neki časa pa že lažje.
so pa vedno vsi, k so vidl rdeč voziček, spraševal a je punčka? Men rdeča sploh ni samo za punčke. 

sem vidla pr men na seznamčku OT? Kaj se to zmeri?  

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
18.1.2008 8:35:12   
Dinki
Dobro jutro punce,
najprej sem porabila več kot pol ure, da sem vse prebrala....Jaz in moj user posted image  sva OK....včeraj je bil mali tako živahen kot že dolgo časa ne. Ves čas na predavanjih se je nekaj premikal, mu zgleda babica Gordana ni ugajala, ker je govorila prehitro user posted image ...pol pa še domov ko sva prišla mi je trebuh kar poskakoval....ne vem kaj je imel to neke akrobacije.
Sem pa včeraj spet tolk zmatrana prišla domov, da sem bila tolk tečna kot že doooolgo časa ne....sem šla sama seb že na živce...

Nasy....glede barve oblekic v Pikapolonici je res tako, da je vse plavo ali belo. Ni pa tako v H&M-u pa še ceneje boš dobila. Jaz sem kupila dva ful lepa plišasta kompletka v H&M-u en bel in en rjav (56 in 62 št)...pa imajo kar veliko nevtralnih stvari, tko da pelji taščo še tja user posted image

Ena je spraševala za rdečo...meni je ta barva všeč tudi na fantih, se mi sploh ne zdi ženska barva.

Joj, jaz pa v Arielu sploh še nisem nikoli bila user posted image pa v Bušiju tudi ne....kakšne pa imajo tam cene, se splača it kaj pogledat?

San, sem te želela vprašati kako je kaj s tvojim zatekanjem, je sedaj že popustilo ali se še pojavlja?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
18.1.2008 8:35:12   
florc
Dobro jutro še iz moje strani. Nisem ravno tako zgodnja a še vedno med prvimi. Sem glede na moj prehlad dases spala kot da ga ne bi imela in sem prav vesela. Joj ne vem sem 2 dni na bolniški pa mi je taka muka, pa moj možek ne dela vsak dan do 15h, ampak pride vedno prej in tudi kdaj ne gre zjutraj ampak meni je dolgčas. Pospravljat se mi ne ljubi pa sej tudi razmetano nimava, k sproti vse narediva, pol pa mal tv gledam,  pa kaj berem in to je vse... Ene vidim da prav uživate doma, jaz bi pa rajši v službo šla. Ene punce k so bile na CSD v Kranju dejte mi povedat, kaj moraš najprej narediti. Iti do njih in dvignit papirje al to lahko na internetu dobiš, ker jaz bom morala tudi počasi  to uredit.
Jaz sem kompletek za iz porodnišnice kupila že čisto na začetku nosečnosti ko sem bila na Dunaju in mi je full luškan, bel pliš notri je pa podloga s kravicami in gobicami pa isti bodi,  kapica in nogavičke. Velikost sem vzela bodija 56, kompletek pa 62. Tudi ostale cunjce imam več 62 kot 56, ker sem kar velika in je tudi naše dete vedno kar malce večje za svoje tedne. Pa sej 56 lahko dokupiš, če pa se otrok rodi velik pa to pač ne rabiš potem.
Joj komaj čakam da vidim potem ko rodimo naše malčke v teh kompletkih.

SAN jaz mislim da je Izak najboljše kar bi pasalo k vaši kombinaciji imen, še meni je sedaj postal všeč. Spet sem zmedena glede imen, kako je meni to težko izbrat, vsak dan imam kakšno novo idejo user posted image

Uživajte se še kaj oglasim kasneje.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
18.1.2008 8:42:07   
Dinki
sem vidla pr men na seznamčku OT? Kaj se to zmeri?

Obseg trebuha.

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
18.1.2008 8:43:55   
jagoga
Katj, jaz imam moder voziček, pa so me vsi sporaševali če je punčka. Možnosti sta le dve, pa običajno kar falijo, ko pogledajo v vožiček. Pa saj so otroci ob rojstvu po videzu še ne ločijo po spolu.
Rdeča barva je kraljeva barva. Naš taveliki nagajivec ima kar nekaj rdečega za oblečti. Ampak za dojenčke pa kar težko dobiš takšno barvo, potem kasneje pa ja. Pri nas ima tudi veliko živo oranžne, pa še lepo se ujema z temno modro.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
18.1.2008 9:01:16   
Dinki
Jaz sem kompletek za iz porodnišnice kupila že čisto na začetku nosečnosti ko sem bila na Dunaju in mi je full luškan, bel pliš notri je pa podloga s kravicami in gobicami pa isti bodi, kapica in nogavičke.

Florc, mislim, da bo najin user posted image  šel domov v istem kompletku user posted image . Tudi jaz sem ga kupila že kar nekaj časa nazaj v Grazu...edin bodija nimam v tem kompeltu, ostalo (kapico, nogavičke) pa. Tud men je bil blazno všeč...no, ubistvu si ga je moj user posted image  izbral in ga kupil.
Ta drugi je pa rjave barve in ima na kapuci ušeska user posted image  to mi je tko cotkano za te čist tamale pikice user posted image ....je pa št. 62 tko da je zdej odvisno kolk bo mali velik in se bomo odločili v katerm od teh dveh bo šel domov....ga pa že tudi jaz sanjam kako bo lep v tem user posted image .

Ste prej govorile o velikosti trebuščkov in posledično dojenčka, ki se rodi. Moj trebuh je še zmeraj relativno majhen za čas user posted image ....noben ne more verjeti, da bom vsak čas v 8. mesecu, na pregledu pa so user posted image  kljub temu zmerili in mi povedali, da je velik za svojo starost, tko da velikost user posted image  sploh ni pogojena z velikostjo trebuha.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
18.1.2008 9:01:55   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: florc

Ene punce k so bile na CSD v Kranju dejte mi povedat, kaj moraš najprej narediti. Iti do njih in dvignit papirje al to lahko na internetu dobiš, ker jaz bom morala tudi počasi  to uredit.

Ker sem prijavljena v Izoli, sem jih klicala, če lahko z neta potegnem tele obrazce, da ne hodim brez potrebe dol, pa so mi lepo povedali katere obrazce rabim, snela sem jih z neta in v ponedeljek jih pošljem. Najdeš jih tu: http://www.mddsz.gov.si/si/obrazci/

Ča imata z možem klasično varianto (oba delata), izpolneta sledeče obrazce:

Ti moraš izpolniti obrazce:
  • S-1/1
  • S-1/3
  • S-2
  • S-2/1
  • S-5
  • S-6
  • S-1 (to je izjava G o predvidenem datumu poroda, ki ti jo da že ona)
On mora izpolniti:
  • S-1/2
  • S-2
  • S-2/1
  • S-6
  • S-8
Če pa nista poročena, pa je potrebno še okoli očetovstva urejati papirje in to moreta ziher oba tja priti. najbolje, da pokličeš in se pozanimaš.

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
18.1.2008 9:26:00   
max81
dobro jutro moje drage dame...vidim, da ste ene že kr zgodne danesuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pridne

vse, ki imate danes preglede...vam želim,da ga čim bolje opravite in da bo vse okuser posted image

danes sem spala super, sam zaspala sem ful težko, pomoje me že daje mal strah pred porodom, ki se kr bliža in bližauser posted image ..joj sej mi kmalu ne bo več smešnouser posted image
drugače sva pa z malo zdejle spet sami in komaj čakam da bo ura po 12, da bova šli malo ven...neki se kaže, da bo sonček, ampak nikoli ne veš, glede na to, da je že cel teden dežuser posted image
rdeča je tudi meni ok za fantka....no sej jest mam za našo ful eno lepo jopico, ki je svetlobodre barve, mal kombinirana z bež in mi folk govori..joj kolk si luštn...ne ni luštn, ampak je luštna, ker je punca-----WTF a zdej, če je pa mal u modro napravlena more bit pa koj fant al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image ....eni pač mislijo, da če je punca more bit pa striktno napravljena v rozauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
18.1.2008 9:48:58   
Dinki
neki se kaže, da bo sonček, ampak nikoli ne veš, glede na to, da je že cel teden dež

Max81, naj bi se kljub deževnemu začetku dneva, dan naredil v lepega....je napovedano ful lepo vreme za čez vikend user posted image ....če nas niso vremenarji spet našponal user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......