|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
17.1.2008 18:21:16   
san
Meni Je ful všeč kombinacija Izabela, Izidor in Izak.

gaya, a veš, da meni tudiuser posted image , pa je imel dragi komentarje, da je prekratko - men se pa ne zdi, pa še neki je pripomnil, pa se zdele ne spomnim več kaj.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
17.1.2008 18:24:31   
san
Eno vprašanje glede vaginalnega pregleda. Men do zdaj še ni pregledla mat. vratu. Kdaj ti ga pa pregleda in a je to obvezno, ker pol ji bom rekla na naslednjem pregledu.

tko kot lucalu, jaz tudi ne vem, če je obvezno, vem pa da me je to proti koncu 2. nosečnosti vedno pogledala, tam enkrat od 32. tedna naprej in potem na 2 tedna. se pravi bo enkrat zdej začela. no, na začetku me je pa zarad vnetij vaginalno pregledovala, pa mogoče, da je gledal še kaj, pa jaz ne vem.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
17.1.2008 18:38:31   
Sonnja
mene vedno vaginalno pogleda pa vedno poslušama srčeka kk bije uz pa nimam pri vsakem pregledu,aja pa zmeri mi bušija pač kok visoko je že maternica.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
17.1.2008 18:51:55   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: san

kaj pa te zanima???

o super, pa tud rodila si že. a si mela tud pred 1. porodom takšne cikluse? veš kaj me zanima, če is rodila čez pdp al kej prej? ker me zanima, če res drži ta teorija, da tiste, ki imamo daljše cikluse ne morem rodit pred pdp-jem. ne vem, me je zadnjič ena to prepričevala, pa me prav zanima, če to res drži. sej mogoče je res mal čudno to vprašanjeuser posted image

definitivno se da prej rodituser posted image user posted image user posted image ....rodila sem 9 dni prej..in tudi sedaj srčno upam, da bo kšn dan pred rokomuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
17.1.2008 20:06:08   
san
A RESuser posted image user posted image user posted image joj, si mi prav polepšala večer, ker sem jaz tudi to trdila, da to ni nujno res, pa me je tista gospa prepričevala v nasprotnouser posted image . in pol sem bla tko smotana, da sem že skor nasedlauser posted image . no, jaz tud upam, močno upam, da imam še vedno kej možnosti, da prej rodim, vsaj kakšen dan prej, če ne tedenuser posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
17.1.2008 20:20:01   
max81

A RESuser posted image user posted image user posted image joj, si mi prav polepšala večer, ker sem jaz tudi to trdila, da to ni nujno res, pa me je tista gospa prepričevala v nasprotnouser posted image . in pol sem bla tko smotana, da sem že skor nasedlauser posted image . no, jaz tud upam, močno upam, da imam še vedno kej možnosti, da prej rodim, vsaj kakšen dan prej, če ne tedenuser posted image .

ja res, reč uni tvoji, da je to en lari fariuser posted image user posted image ...ja jest bi tud še enkrat pred rokom, ker se na koncu že tko vse vleče kt pondelk, pol pa da sm še čez rok se mi pa pomoje kr zmešauser posted image user posted image user posted image

in kaj kej počnete..po tv-ju kot ponavadi nič pametnega, tuki pa tud bol zatišje..pol ko pa mene ne bo boste pa natračale da ne bom vedla kje začetuser posted image

dete je zrihtano skopano z umito glavo, jest pa tud, sam še posušit si jo morm, pa se mi sploh ne dauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
17.1.2008 20:28:18   
san
jaz tv sploh ne gledamuser posted image . včasih sm gledala forenzike, zdej pa vedno pozabim kdaj so. otroc so začuda že umiti in v postelji, pravljice smo danes brali že od sedmih naprej, ker hči nekaj po grlu praska in se nič preveč dobor ne počuti, pa se je kar hitro zrihtala za v posteljo in posledično še maliuser posted image . no in zdej hčera že pol ure drnjoha, sine se pa po postelji premetava, ker mora zaspati sam - na svojo željo. je jezen, ker mu nisem pustila, da bi šel spat gor na pograd k hčeri, ker se pač ona slabo počuti in pol je iz same jeze rekel: če pa ne smem spat pri izabeli, pol pa tud ti pri meni ne smešuser posted image in je v bistvu sam sebe kaznovaluser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
17.1.2008 20:41:12   
janet
Čer!

Js mam tudi menstr.ciklus na 30 dni pa sem prvičrodila 9 dni čez rok-pa umetno sproženo, pa se maliki ni mudilo je mela 48cm in 3020, tk da ne vemo al je bil pdp narobe zračunan, mogoče, glavno da je zdrava. Tk da je ta teorija mal mimo. user posted image

Moja deklica se zdaj tušira, pa gre tudi zdaj v posteljo, in si tudi želi pravljice, tk da ji grem zdaj prebrat eno na hitro.Potem bom pa ob 21h gledala film na tv3, če bo ok, če ne se pa še kaj oglasim.

Res čestitke vsem user posted image ki pridno hodite na sprehode, js sem bolj lene sorte, se pa tud na kg pozna (+11kg).user posted image

Mene gin. vedno vaginalno pogleda,pa zmeri trebuh, pa če ne dela uz, obvezno poslušama srčeka. Še 14 dni pa boma delale Uz, se že veselim.user posted image

No se pol še kaj tipkamo. Moj mali user posted image je pa danes zelo aktiven.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
17.1.2008 20:50:23   
max81
jest sem pa mojo bolšo polovico nek zgubila..je šel dat avto v garažo, pa psa zrihtat..pa je več kot uro okol njega pa od nikjeruser posted image user posted image

ja jest tud ponavad kšne forenzike gledam, če jih glih ujamem, pa u pondelkih tisto grdo račko, pa gospodinje,  v torek pa obvezno hausa..ta je pa itak zakon..pol se pa tud počas neha...itak pa kjer koli film je, je bil najman že 245 krat po tv-ju

janet kolk je pa tvoja punči stara????

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
17.1.2008 21:06:39   
san
joj max, jaz bi bila že paničnauser posted image

janet, sej nisi edina, jaz sem jih pridobila že 12. no bomo jutr točno vidl koliko, ampak jaz pa tud kar letam naokol, pa na sprehod grem tud, sam samo enkrat na dan, ampak kile pa vseeno gor letijo.

no, moj sine me je pa le poklicu, da ga pridem pobžat in se uleč k njemu. sem šla najprej sama preverit, pa je rekel, da mu dam samo poljubčka in naj grem, no zdele 10 min nazaj je pa le omagal in prosil, da sem z njimuser posted image , no in pol je zaspal po moje v minutiuser posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
17.1.2008 21:11:16   
san
o janet, tvoja je bila pa pikica mala, ko se je rodilauser posted image , pa čez rok. sej to je, ker nikol ne veš, mene je strah it čez rok ravno zato, ker sin je bil pa potem ogromen - 10 cm večji od tvoje in kilo težji. kakšna razlika je to, če tko pogledaš!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
17.1.2008 21:14:35   
max81

joj max, jaz bi bila že paničnauser posted image

janet, sej nisi edina, jaz sem jih pridobila že 12. no bomo jutr točno vidl koliko, ampak jaz pa tud kar letam naokol, pa na sprehod grem tud, sam samo enkrat na dan, ampak kile pa vseeno gor letijo.

no, moj sine me je pa le poklicu, da ga pridem pobžat in se uleč k njemu. sem šla najprej sama preverit, pa je rekel, da mu dam samo poljubčka in naj grem, no zdele 10 min nazaj je pa le omagal in prosil, da sem z njimuser posted image , no in pol je zaspal po moje v minutiuser posted image .

hihihi, sem ga že najdla..on u garaž neki kompresor rihta k ga je prej dam prpelovuser posted image user posted image , mislm, usred noči...jejuser posted image

kile, no jest sem jih v prvo 17, zdejle kaže boljše, sem na +8, sam glede na to kolk me vsak dan zvečer neki matra, da bi jedla sladko..upam, da jih na koncu ne bo spet 17 viškauser posted image

o kolk lepo, ja sine rab materino ljubezen...naša se je pa dons kr okol atija skoz neki smukala, se vid, da je bolj malo doma

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
17.1.2008 21:14:52   
*BellaLuna*
Res čestitke vsem user posted image ki pridno hodite na sprehode, js sem bolj lene sorte, se pa tud na kg pozna (+11kg).user posted image

Jaz grem vsak dan s psico vsaj na en dolg sprehod, pa sem pridelala že več plusa kot ti. Mi sploh noben ne verjame, da sem šla res tolk kg gor kot povem.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
17.1.2008 21:17:29   
max81
joj naša je bla tud drobižek, je mela 49, pa 3130..pa sem jo komi vn spravla...se je mogla dohtarca 3 krat na trebuh mi vržtuser posted image user posted image ..si ne predstavljam, koko bi bi blo, če bi bla kilo težjauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
17.1.2008 21:21:47   
Tejka.387
Res čestitke vsem ki pridno hodite na sprehode, js sem bolj lene sorte, se pa tud na kg pozna (+11kg).

Jaz pa hodim na sprehode kar pogosto, sicer kadar je dež ne, drugače pa traja sprehod ( grem na en hrib, ki je v bližini ) tudi po 2.uri. Ampak pri kg se pa to ne pozna user posted image  user posted image  user posted image  

Urši84 zate imam nove podatke: OT: 104 cm, kg + 12

Sem prejle prišla od pregleda, so me kar klicali da naj pridem saj so dobili eno G ki nadomešča mojo, ki je še vedno na bolniški. No pa sem se hitr zrihtala in šla v LJ na pregled. Na pregledu pa me je pregledala vaginalno pol pa še UZ ( bolj na hitro - tolko da je vidla da je vse ok ), na koncu je pa še srček pogledala. Je bilo prou fino gledat malo bitjece, ki raste. Na koncu je bilo vse BP, omenila je le da je bolj velik in me dala zato na kontrolo sladkorja, ki ga imam v ponedeljek. A mogoče katera ve kako to izgleda? Izmerila mi je še S / F = 29 cm. Žal pa mi ni povedala koliko je malček velik user posted image , mi je prav žal ker nisem vprašala. Zdej imam pa naslednji pregled pri G 11.2. Aja, pa za toksoplazmozo sem bila tud negativna. Sem pa dobila vse papirje - za CSD, pa za napotnico za v porodnišnico in za prevoz ( če bi ga slučajno rabila ).

Če bova z user posted image  imela čas v sredo bova šla na CSD in uredila papirje. Tu v LJ delajo sam ob sredah popoldne user posted image  user posted image  user posted image  Tak da drugi dnevi sploh ne pridejo v poštev, saj user posted image  dela vsak dan do 15h.

Pozdravček in lepe sanje in čimmanj nočnih obiskov na WC user posted image .

San: forenziki / Na kraju zločina LA in NY pa so na sporedu ob sredah in četrtkih ob 21.35. Jih tudi jaz gledam

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
17.1.2008 21:24:54   
marita
glede vaginalnih pregledov: mene je v obeh nosečnostih vaginalno pregledala samo na prvem pregledu, pol pa ne več.user posted image Aja, v prvo, pol v zadnjo, čist na konc 2 dneva predenj sem rodila. Sem rekla, da me neki špika spodaj, pa me je pol pregledala vaginalno, drugače me sploh ne bi. Tko da ne vem kako je lahko od g. do g. tako različno. Sedaj v drugo, me je pa tud sam prvič, pol pa ne več.

San: jaz sem imela M na 32-35 dni, pa sem v prvo rodila 5 dni pred PDP. Upam, da bo zdj tud kakšen dan prej.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
17.1.2008 21:36:02   
san
San: jaz sem imela M na 32-35 dni, pa sem v prvo rodila 5 dni pred PDP. Upam, da bo zdj tud kakšen dan prej.

no, evo, suprcauser posted image user posted image user posted image se kar mal tolažim, da bo meni tudi tokrat uspelo prejuser posted image

aha, tejka hvala za info o forenzikih, se pravi morm zdele letet gledat forenzikeuser posted image

bellaluna jaz sme šla 1. in 2. gor po 20 kg. pa nisem veliko jedla in sem se ogormno gibala, je bilo zglea tolk vode v men - čeprav zaekala sem samo v prste in obraz na koncu. po porodu je šlo vse z mene ven. prvič tud kile več nisme imela, ko sem prišla domov, ne morš verjet. drugič sta mi ostali 2. no zdej bomo pa vidl kakšno bo stanje. se pa tokrat malenkost manj gibljem kot sem se pri prvih dveh, ker tud nič ne telovadim.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
17.1.2008 21:39:09   
san
aja, za cukr tejka greš pa tja kamor te je poslala, tam spiješ glukozo z vodo, pa na tešče moraš bit in sicer 50 ml in potem ti po eni uri vzame kri in preveri sladkor. mislim, da je tam do 7 ok, al mogoče celo 7,9. hm, to ne vem točno. no pa tisto uro moraš biti tam pred čakalnico in mirovat - tako da kakšno knjigo, revijo, časopis vzemi s seboj.

max, samo da si ga našlauser posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
17.1.2008 21:50:13   
*medica*
pozdravljene čvekice...par dni se ne ogalasiš pa maš dobrih sedem strani za prebrat...user posted image no zj se bom mal razpisala pa grem prebrat kaj ste načvekale...
nisem se oglašala pa zato ker se mi ni ljubilo usest za  com. ker me trtica tako boli da komaj hodim..zadnje štiri dni me obup boli in mi gre bolečina v desno ritnico in hodim ko raca..stat sploh ne morem dolgo na nogah..kaj šele da bi šla na kak sprehodek...to mi je prav muka ker ne morem normalno hodit..a ma kera podobne probleme..moj me je mal zmasiral ampak še kar boli..moram pa reč tud da se mi je apetiti ful zmanšal ....tako mal pojem..pa k mal mi je včas slabo ob misli na hrano....

zaenkat lp

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
17.1.2008 22:05:45   
katj
ojla,

ste debatirale o kg-jih...jaz jih mam 12 več, pa mi je to čist ok.
pa cuker...sem vzela izvid v roke....kako je označen cuker  user posted image  ? 

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
17.1.2008 22:13:34   
gaya24
Evo mene nazaj po parih urah...

Zdej mam pa eno vprašanje za vas. Kdaj dobiš stvari na socialni, če vzameš paket. Sem vidla, da imajo isto posteljico od Lip Poljčane tam v vrednosti 80evrov, midva sva jo misla it pa iskat v pikapolonico- tam je pa 116evr.
V bistvu pa nimava še niti potovalne postelje in pa iso fix za avtosedež in bi se nama kr splačalo vzet paket E. Zdaj pa ne veva, če bom dobila to v enem mesecu, ker grem šele konec meseca na socialno. Da se mi ne bi pol zgodilo, da user posted image nebo imel kje spat.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
17.1.2008 22:26:01   
san
hm, kateri izvid katj? jst sm dobila prav samo za sladkor gor napisan, da je rezultat 50 ml testa 5,7.

gaya najbolje da pokličeš tja in vprašaš in poveš kaj te muči. jaz sem vedno vzela denar, pa sem ga prej dobila, vsaj mesec dni prej se mi zdi.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
17.1.2008 22:30:57   
katj
san, izvid mam klasičen od krvi, kjer gledajo vse. sej najbrž ga nimam, drugač bi mi g. kej rekla.
sem samo mislila primerjat, da vidm kje sem.

gaya24, za paket tud jaz ne vem, sem tud obakrat vzela denar.

nočko.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
17.1.2008 22:47:09   
san
aha, jaz sem morala to posebi delat, ta test za sladkor. za pregled krrvi morm hodt na zavod za transfuzijo, za cukr sm pa šla na polikliniko in tam dala kri šele po tistem, ko sem spila glukozo z vodo.

lahko nočko

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
17.1.2008 22:52:28   
gaya24
Hvala, se bom pozanimala na CSD

Lahko noč

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......