|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
17.1.2008 13:16:50   
amor real
ooo, čvekice, zjutraj vas je treba budit sedaj pa ne veste nehat čvekat user posted image

Čestitke, vsem tistim, ki ste dobro opravile preglede. Jaz kličem mojega ginekologa pa ga ne dobim, danes baje dela do 20,00 pa bom provala od doma, ker v službi imajo še stene ušesa user posted image

zeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhh, kako se meni spi  

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 326
17.1.2008 13:18:05   
KAHLO
onina....no jaz sem se do zdaj poredila za 1 kg pa sem v 6 1/2, ampak delno pripisujem to tudi veselemu decembru, je pa res da mam večer, k pojem jabuk (k že itak napenja), oz. zvečer se meni trebuh full napne....nevem, moj zadnič kr ni mogu verjet kako mam lahko tako napet trebuh, k še ga nikol nisem imela tako zelo.....pa tud najraje mam trinerko, k me nikjer nič ne tišči.....v službi pa je blo kr težko 8 ur v njih sedet, tako da mi je sestrca dala ene njene nosečniške kavbojke....tako da se včasih pustim v njih v službi kar malo razvajatiuser posted image
Mislim pa da je vzrok tej moji napetosti, počasnejša prebava, voda, pa sadje ...k ga zvečer res ogromno pred tv pojem.........vem pa da bom mogla tud full pazit na prehrano, k se mi zdi da se me rado hitro vse prime....user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 327
17.1.2008 13:20:40   
KAHLO
amorreal.......jaz tud ne moram iz službe nič z svojo g uredit, k pr nas še muhe vse raztračajo....verjetno je k pr vas...tako da tud lovim zadnje minute k končno prispem doma in pokličem, še celo dan moram počakat k delajo popoldne........user posted image user posted image

Evo jaz sem pa zdaj spila en kapučinček, in me je malo prebudil, vem pa da danes k pridem iz službe in pojem moje skromno kosilce da me bo kr poneslo na kavč in v spančka..pa še tako lepo dežuje zunaj

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 328
17.1.2008 14:02:07   
KSIA
Lea,meni je v prejšnji nosečnosti v 9 tednu že delala kar navadni UZ in ne vaginalni, se je vse lepo videlo. Tudi srček se je že slišal.

Glede kg pa... v prejšnji nosečnosti sem se zredila 23kg user posted image , no v devetih mesecih semjih izgubila 18 kg, tako da sem sedaj štartala s 5 kg več, kot v prejšnjinosečnosti. Se pa nikakor nočem več toliko zrediti. Če pa se bom, pa ... bomo že po porodu hujšali, samo da bo  user posted image vse ok.

A je mogoče že katera na bolniški, če da zaradi česa?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 329
17.1.2008 14:30:54   
Anonimen
KAHLO vesela sem, da si naredila tako lep seznam, ampak a ni malopredolg? ko 2x popravis na eni strani, je cela zasedena, ker je toliko nekih dodatkov

(odgovor članu onina)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
17.1.2008 14:42:33   
Anonimen
Zakaj pa nisi napisala, katera si? user posted image

V bistvu ni važno, kako dolg je posamezen post, ker jih gre vedno 25 na eno stran. user posted image

Saj kasneje ne bo veliko sprememb in bo seznamček samo občasno objavljen.

Sem pa sama že nameravala predlagat Kahlo, da nas zloži po PDP, ko bo seznam kolikor tolikor kompleten.

A. septembrka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
17.1.2008 15:00:09   
KAHLO
Najprej vsi predlogi za seznamček so več kot dobrodošliuser posted image user posted image user posted image

Anonimna glede podtkov, ki so na volju v seznamčku, sem dodala nekaj zanimih stvari, za vse naše septembrke, v primeru če katero kaj zanima, ali jo zanima kako v njej rase pikica, in kaj jo čaka v prihodnosti, prav tako ima seznamček vseh zdravil ki jih v času nosečnosti lahko uporablja in ne.....če jo slučajno (pa bog ne daj) uhvati kakšna grip ali pa kaj takšnega. S tem sem hotela kakšni punci prihraniti čas iskanja po netu za določenimi podatki.
Zdaj če vas je večina za to da je teh strani preveč bomo brisali ni problema.
Kaj se pa tiče samega seznama srečk nosečk, še itak ni dokončan, ker firbčno pričakujemo še kakšno novo septembrko (nevem ali si ti tud že ali ne, si več kot dobrodošla) je p a tako kot je A.septemberka rekla ko bomo se vse prfočkale, bo seznam prletel še le tu pa tam na kakšno stran, bomo sproti nardile kak seznamček k se bomo naročene na NS ali pa morfo....tako da bomo sledile in držale pesti za vsako septembrko k bo na kakšnem pregledu.

Seveda gre za ta seznamček pripisati zasluge tudi naši Metoyou..... k ga tudi pridno oblikuje, je treba za naše pikice skrbet, da majo seznamček k se za gre.....no skratka moram rečt A.septemberka, da sem tudi jaz že o tem razmišljala da bi nas zložile le po po PDP-jih......da bi lahko pol v finišu trepetale z vsako posebaj in navijale.....pa mislim da se bi tud ostale s tem strinjale. Tako da, če so punce za......lahko seznamček pripredimo našim PDP-jem....
(mene je kr včasih malo strah k se tako pogumno zraven štejem, saj še nevem kaj bo na pregleduuser posted image )

Za črtanje tistih strani k so pa na seznamu na volju, pa punce sporočte.....če bo večina za bomo zbrisale, če ne pa bodo ostale......vse po vaših željah!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
17.1.2008 15:05:30   
*zoe*
Hello,
sem za štos pogledala koliko je v avgustovk in jih je ful več kot nas. Noro. Čist smo v manjšini user posted image . A mislite, da dobimo še kakšno kandidatko?

Drugače sem pa zelo zadovoljna z našim seznamčkom.

Lep pozdrav, gremo domov.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 333
17.1.2008 15:15:35   
amor real
KAHLO user posted image  za seznamčke. Jaz sem 1 x  user posted image  noseča in mi kar paše, da je vse tisto zraven, ker sem totalno zmešan sok, ups sem mislila laik na tem področju, se bo treba še velikoooooo naučit.

Drugače, pa sigurno pride še kakšna septembrka v naš klub user posted image user posted image user posted image

KAHLO, mene je tudi tako strah, da ne bo kaj narobe in da se morda preveč veselim !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse nas, da bo vse OK

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 334
17.1.2008 15:36:06   
KAHLO
amor real.......upam da nam bodo vse te pika poke in prašički k jih tako pridno popamo tud pomagaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma jaz  se še kr na rezervi držim, ampak nimam pa pojma kaj mam s temi tickerji zgleda sem čist obsedena z njimi, zdaj sem hotla met že tri....no pa sem enga vseeno zbrisalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

ajd punce šibam domov papcat pa pančkatuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo se mejte natipkajte kaj, pa kakšna nova bi tud res lahko prišlauser posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 335
17.1.2008 16:06:55   
arabela*
oi čveke.Spet se vam javljam.Danes me je neka viroza zgrabila,samo kiham,pa grlo me boli,groza.Pa še zdravil ne smem jemat.Vidim,da je kar pestro danes tuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 336
17.1.2008 16:45:50   
jakoLUlana
dober vecer - no ni se, ampak tema je pa ze taka user posted image

Punce naj vas ne bo tako strah ves cas. Ce bo kaj narobe (splav) bo zato, ker tako pac mora biti - zal. Za mano sta dva splava pa sem kljub temu optimisticna, saj je nosecnost cas veselja in srece.
Jaz sem vceraj kupila en lep mali kompletek pa se na pregledu nisem bila - kar tako, ker me je osreclo in zdaj ko pogledam v omaro, se mi kar smeji ob pogledu na zivo rumen pajac...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 337
17.1.2008 17:45:09   
Olivija*
Joj, punce, jaz pa sem opazila, da so se mi za ušesom pojavili taki drobni izpuščajčki,  kot bi bila npr. kakšna alergična reakcija. Vse skupaj je veliko približno 3 x 2 cm. Upam, da ni bilo v tisti filani papriki, ki sem jo jedla za kosilo, kaj sumljivega...

Saj drugače ne bi delala panike, zdej me pa skrbi, če lahko to kaj vpliva na mojo pikico. A mislite, da morm k zdravniku?

Lp, nosecka

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 338
17.1.2008 17:50:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Joj, punce, jaz pa sem opazila, da so se mi za ušesom pojavili taki drobni izpuščajčki,  kot bi bila npr. kakšna alergična reakcija. Vse skupaj je veliko približno 3 x 2 cm. Upam, da ni bilo v tisti filani papriki, ki sem jo jedla za kosilo, kaj sumljivega...

Saj drugače ne bi delala panike, zdej me pa skrbi, če lahko to kaj vpliva na mojo pikico. A mislite, da morm k zdravniku?

Lp, nosecka

a dej nehaj no user posted image kompicirat

(odgovor članu Olivija*)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
17.1.2008 18:46:07   
copka
Kahlo in Metoyou...user posted image  za seznamcek. Jaz sem mnenja, da je na eno stran malo prevec teh seznamckov in se potem posti malo zgubijo- jaz se npr. orientiram po seznamckih (prebrala sem do seznamcka. In vem za naslednjic, da berem od seznamcka naprej. In potem je rahla zmeda, ce sta dva seznamcka-sploh ce na hitro preletim.) Verjetno pa je vama lazje, ce sproti dopolnjujeta. Glejta, ker ta vlozili toliko truda in dobre volje v to, se vidve odlocita glede seznamov.user posted image

Jaz ne vem, a sem se od vceraj do danes prevec najedla, ampak danes me je sililo na "bruhkota"user posted image . Saj vem, boste rekle, ja kaj si pa prej jambralauser posted image . No, sicer se pocutim dobro in naj tako tudi ostane, saj greva v sredo na potovanje in si ne predstavljam, kako bi uzivala ob ogledu mesta in pri tem iskala primerna mesta za sedet, it na WC, slabosti me je pa itak najbolj groza.user posted image  Pa vceraj, ko nisem mogla spat sem si predstavljala, kako bo na letalu, ko bomo vzleteli in pristali- me je zagrabila panika pritiska. Ma saj, ce bi pa sla na pot prejsnji ponedeljek, ko se nisem vedela, bi pa cisto OK prenesla letalo. Kok sem smotana in kompliciramuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 340
17.1.2008 19:20:59   
Anonimen
Ojla srečke user posted image

dons ste pa presegle same sebe user posted image  tolk ste načvekale user posted image  

Jaz sploh ne morem mislit na nič drugega kot na jutrišnji pregled. Malo sem začudena, da tile pregledi, ki so za vami niso bili nič posebnega user posted image  Jaz malo več pričakujem, saj pri prvi nosečnosti je bilo več.

Matra pa me pritisk, tolk je nizek 94/46 da sem čist fuč. No kakor koli upam da jutri vidim svojo pikico in potem diham na polno.

Lp vsem skupaj
B.septembrka

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
17.1.2008 19:54:22   
copka
Sem se se tole spomnila: a je ta Rota virus, ki razsaja po SLO, nevaren za nase tamaucke?user posted image  Jaz delam z otroci, sicer samo eno uro na dan, pa me skrbi, ker sem za ta virus prvic slisala na Ringaraji, pa se to v povezavi z otroci.

A ve kaj veste? Jaz vem samo to, da se pri tem virusu bruha in driska.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
17.1.2008 20:41:30   
amor real
No, souser posted image  !

Jaz imam prvi pregled 13/2-08. Zanima pa me ali je katera od vas jemala aglurab 850 mg - 2 x na dan pred zanositvijo in sedaj ji je naročeno, da jih jemlje naprej?!

Vedno sem prebirala po raznih forumih, naj bi se z Aglurabom nehalo takoj, ko je user posted image  in jaz sem tudi nehala, danes pa mi je moj dr. Merlo naročil naj kar nadaljujem z jemanjem in naj mu zaupam user posted image

Sicer bom odprla še samostojni post s to temo..., če je na kaki drugi temi tak primer

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 343
17.1.2008 22:16:48   
arabela*
joj,kašelj me tako daje.A bo kaj narobe če panatus vzamem? ali raje ne'user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
17.1.2008 22:33:14   
*nana*
Aloha,

da še malo dopolnimo seznam. Tudi mene lahko prištejete, kajti v srčku se je pokazala črtica.
PDP je 9.9.2008, prvi pregled pa imam 1.2.2008. To je moja druga nosečnost, tako da progo že poznam, a vsaka tekma je drugačna user posted image .

Imamo kar nekaj mesecev, da se načvekamo. Vsem user posted image vse naj, naj in zdrave user posted image .

Nana

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 345
17.1.2008 22:42:27   
jakoLUlana
pojdi jutri v lekarno pa ti bodo dali kaj za grlo (med nosecnostjo) , zdaj pa med lizi

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 346
18.1.2008 6:02:30   
Olivija*
Doro jutro, punce!

Rana ura, zlata ura, hehe. Včeraj me je že ob devetih zvečer zmanjkalo in zdej sem tako fajn spočita. Glede tistih izpuščajčkov za ušesom se ne bom več sekirala, saj se nič ne širijo (upam).

Sem pa zadnje čase tako čustvena, da bi se kr zjokala, če bi me kdo samo malo postrani pogledal. Včeraj v službi mi je en sodelavec
rekel, da  mi  ne more nič pomagat - očitno se nisem obrnila na pravo osebo - in meni so se skoraj solze ulile. Haha! Ko zdaj pomislim nazaj, se mi zdi prav trapasto, ampak včeraj sem pa kar težko zadržala solzice.

Želim vam zanimiv dan brez user posted image težav.

Lp,nosecka

PS: glede seznama od KAHKLO se tudi meni zdi, da je super, same koristne informacije, sem poklikala že precej njenih linkov. Če druge moti,bi ga edino malo skrajšala s tem, da bi dala kako slikco manj, ker na mojem računalniku precej na dolgo razvleče. Mogoče je kriva Mozilla,če pa v explorerju drugače odpre, pa ne vem..

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.1.2008 7:04:51   
amor real
jutroooooo punce, želim vam samo zaželeti lep dan user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.1.2008 8:23:54   
KAHLO
ojla moje pupe!!!

jaz sem pa imela prav grozen večer.....in pol sem se kar zjokala, ko sem prišla domov sem pojedla joto, potem sem pojedla nekaj čokolade, valda sem tud nekaj spila, večer pa še en cel mango v sebe stlačila, in pol me je tako zvilo k sto hudičov, kr naprej sem sedela na školjki in driskala....(no ta upam da je prišla zaradi te moje prehrane), ampak bl sem se ustrašila, pol kapljice pa saj ni bila velika ampak je bila taka k če ti iz mozoljčka zateče kr, sveža.....in pol pa me je full panika, a mislite da je to kakšna žilica bl zunaj moje madam počila, ker danes ni nič več, sem pa še šla pol večer lulat in kot da ni bilo zadost sem na hlačkah imela kr tak sluzast izcedek k vozger k je bil rahlo ampak res tak svetlo zelenkast......nevem a sem zdaj še vnetje staknila .....pa sploh nevem od kje, k z lubijem nisva nič več v akciji, niti si sama nič tam doli ne fretam......................glede na to da je za mano ena slaba izkušnja, vam ne moram rečt kakšna gora in misli se mi porajajo...............nič grem malo pogledat, če je kje že kaj napisno s temi vnetji!!!! me je strah k sto hudičevuser posted image

Kar se pa tiče punc k sprašujete za zdravila, tam na seznamčku maste spodaj napisanih nekaj strani kjer je napisano katera zdravila lahko zaužijete, drgače pa kar lekarnarja vprašajte, bodo vam svetovali.....

Za seznamček, pa mogoče bi pa res lahko kakšno slikico zbrisali...........ampak katerouser posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 349
18.1.2008 8:27:32   
KAHLO

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., 1 user posted image
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let, 2.pregled 15.2., PDP 4.9., 1 user posted image
user posted image  maybebayby       -
user posted image  Pija76                 -
user posted image  KAHLO               - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  Saraya                - 2. user posted image ,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   nynna                - 2.user posted image , PDP 14.1.
user posted image   urš
i*                  - 2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image   nosecka08         - 1. user posted image , 28 let,
1. pregled 12.2.,PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image   MAJČICA30       -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   SashaB              -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   Soncnica           -2.user posted image ,PDP 16.9.
user posted image *zoe*                 -1.user posted image , 30. let,1. pregled 4.2., PDP 15.9.
user posted image   onina                - 2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.
user posted image   zarja28            -1.user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image   amor real         -1.user posted image , 35 let, PDP 17.9.
user posted image   anchy82           -1.user posted image
, 25 let, 1.pregled 23.1., PDP 9.9.
user posted image   *nana*              - 2.user posted image , 1. pregled 1.2., PDP 9,9

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

user posted image
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?