|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
18.1.2008 8:29:13   
KAHLO
urši poročaj kako je bilo na pregledu!!!user posted image

B.septemberka....tebi pa vse naj naj in držimo pesti....pa glej da nas čimprej obvestišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 351
18.1.2008 8:36:07   
onina
user posted image In pa lep vikend!  Danes smo že ob 04.00 vstali in tamalček nikakor ni hotel nazaj zaspati. No, potem je zaspal pri meni v naročju (jaz sem seveda ostala budna). Ma, sedaj sem se že tako navadila na nespanje, da mi je 3-4 ure neprekinjenega spanca čisto dovolj. Potem pa se lahko zbujam na 1 uro, če je potrebno. Kaj pa dela druga pikica v mojem trebuščku, pa ne vem, ker se še vedno počutim odlično, brez nosečniških slabosti in tegob.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.1.2008 12:21:52   
babyish
Pozdravljene user posted image ,
se pridružujem septembrkam  in lahko že podam nekaj podatkov:
2 user posted image , prvi pregled 11.2. in PDP 14.9.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.1.2008 12:24:25   
amor real
babyish user posted image , čestitke za user posted image  in DOBRODOŠLA !!!!

user posted image user posted image

(odgovor članu babyish)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.1.2008 12:26:34   
KAHLO

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., 1 user posted image
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let, 2.pregled 15.2., PDP 4.9., 1 user posted image
user posted image  maybebayby       -
user posted image  Pija76                 -
user posted image  KAHLO               - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  Saraya                - 2. user posted image ,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   nynna                - 2.user posted image , PDP 14.1.
user posted image   urš
i*                  - 2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image   nosecka08         - 1. user posted image , 28 let,
1. pregled 12.2.,PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image   MAJČICA30       -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   SashaB              -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   Soncnica           -2.user posted image ,PDP 16.9.
user posted image *zoe*                 -1.user posted image , 30. let,1. pregled 4.2., PDP 15.9.
user posted image   onina                - 2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.
user posted image   zarja28            -1.user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image   amor real         -1.user posted image , 35 let, PDP 17.9.
user posted image   anchy82           -1.user posted image
, 25 let, 1.pregled 23.1., PDP 9.9.
user posted image   *nana*             -2.user posted image , 1. pregled 1.2., PDP 9,9
user posted image   babywish           -2.user posted image , 1. pregled 11.2., PDP 14.9.

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.1.2008 12:27:28   
KAHLO
evo baybwish, zdaj si pa naša......in te ne spustimo večuser posted image user posted image user posted image user posted image vse čestitke in vse naj naj ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.1.2008 14:18:19   
Anonimen
No pa sem ga dočakala pregled namreč in sem odšla v solzah... user posted image  

G je videl vrečko in en mali fižolček, ki je utripal - kar je normalno za 6t in potem je bila njegova izjava: "ali je šlo vse skupaj mimo in ne bo nič ali pa ste noseča komaj 6t in je vse ok....." in jaz seveda v solze... A bi lahko kaj lepše povedal... BTW to je bil nadomestni ginekolog ker je moja na bolniški...
Pol sem mal računala po svoje, kdaj sem imela izcedek in kdaj sem čutila ovulacijo ini kdaj sva midva z dragim s.. in izračunam da sem noseča komaj 6t... Tko da jaz ostajam optimist user posted image user posted image user posted image user posted image  sedaj sem se tudi pomirila, se pogovorila z dragim in bomo počakali 14 dni ko imam ponovni pregled - 1.2.08.

Zdej grem pa delat, da se malce zamotim, ker sem zlo občutljiva danes....

Srečno
B.septembrka

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
18.1.2008 14:58:58   
KAHLO
B.septemebrka seveda je vse vredu, saj ne moraš met 6 t......že oreha.....mislim eni g. so pa tako netaktni, kaj mu je bilo zdaj treba tebe revico čist prestrašit....hallo...veš kaj na tvojem mestu bi ga jaz tvojemi osebni g. zašpecala, in da jo na drugič raje dko drug nadomšča!!!!!! sem čist zgrožena.....
Me pa veseli da si vidla svoj fižolček in srček...........tako da zdaj le relaksing in uživaj do valentinovega, k pa bo ta fižolček mogoče že večji od orehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
18.1.2008 14:59:22   
copka
B.septemberka...ne razumem: videli ste vrecko in fizolcek in utripuser posted image - kaj je torej lahko slo naprej?user posted image  Meni se zdi tale G malo cuden. Ostani optimistka, sej ce je vse zgoraj nasteto, potem se v tebi razvija zivljenje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
18.1.2008 14:59:33   
KAHLO
ma ne do valentina že 1.2. boš vidla svoj oreščekuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.1.2008 15:00:44   
KAHLO

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., 1 user posted image
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image , 2. pregled 1.2.,  PDP 5/7.9 1user posted image
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let, 2.pregled 15.2., PDP 4.9., 1 user posted image
user posted image  maybebayby       -
user posted image  Pija76                 -
user posted image  KAHLO               - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  Saraya                - 2. user posted image ,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   nynna                - 2.user posted image , PDP 14.1.
user posted image   urš
i*                  - 2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image   nosecka08         - 1. user posted image , 28 let,
1. pregled 12.2.,PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image   MAJČICA30       -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   SashaB              -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   Soncnica           -2.user posted image ,PDP 16.9.
user posted image *zoe*                 -1.user posted image , 30. let,1. pregled 4.2., PDP 15.9.
user posted image   onina                - 2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.
user posted image   zarja28            -1.user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image   amor real         -1.user posted image , 35 let, PDP 17.9.
user posted image   anchy82           -1.user posted image
, 25 let, 1.pregled 23.1., PDP 9.9.
user posted image   *nana*             -2.user posted image , 1. pregled 1.2., PDP 9,9
user posted image   babywish           -2.user posted image , 1. pregled 11.2., PDP 14.9.

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.1.2008 16:05:45   
Anonimen
Hvala copka in Kahlo za spodbudo...

res je bil smotan, in pol mi razlaga o teoriji splavov in genetiki... Pa sem mu rekla, da vse že vem ker sem imela 3 ss in da če sedaj jokam so to čustva, ki jih njegova teorija nima!!! user posted image  grrrr sem bla jezna res!!

Copka ni še še videl utrip, videl je nekaj v velikosti fožolčka, ki je migetalo/utripalo kar pomeni da se razvija.... tko da jaz sem OPTIMIST user posted image user posted image user posted image

Srečno
B.septembrka

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
18.1.2008 16:18:14   
amor real
B.septembrka vse je ok in vse bo ok.

Tistega nadomestnega gin. pa drugič pošji preko Drine u 3.... saj veš kam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.1.2008 16:18:56   
Lea2007
Joj uboga Anonimna, pa kaj vraga je s temi g... kako lahko še bolj prestrašnjo bogo nosečko polno skrbi in strahov. Pa joooooooj,....

No , ne oziraj se na tale brez čutna bitja, jaz pa ti povem svojo zgodbo. Tudi jaz sem imela pregled v 6. tednu in je bilo še prezgodaj, da bi srček popolnoma bil. Tako, da ne skrbi, vse bo ok, samo je blo zdele še premičkeno. Upam, da se tvoja gin vrne do naslednjega pregleda. Glede tega gin bi pa jaz verjetno napisala kako pritožbo, kaj se pa gredo.

Ja čist me je raz... tale smotko od gin.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 364
18.1.2008 16:34:24   
SashaB
Hi septemberke, kaj ste bile pridne...

Najprej user posted image  B.septemberki in  drzimo pesti da bo vse ok.

Drugace pa sem jaz tudi ful utrujena. Tam nekje do kosila se zdrzim potem pa bi kar zaspala za racunalnikom. In v sluzbi imam ful guzvo, tako da je stalno neko letanje.
Poleg tega mi je stalno nekaj slabo (v 1.user posted image  je bilo prav fino - razen male utrujenosti ni bilo nic hudega) sedaj pa kar nekaj stalno cudnega. Ce kaj jem me takoj trebuh boli in mi je slabo, ce nic ne jem mi je sopet slabo. Kave tudi pod razno ne morem videti. Problem pa je da tudi pijem nic kaj veliko ker mi nic ne pase. user posted image  
Danes bo teba iti v trgovino po kaksne krekerje, ker se mi zdi da bo teba kar cel dan kaj glodati. Samo potem ne vem kaj bo z mojimi kg????

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 365
18.1.2008 17:37:16   
lana17
Pozdravljene user posted image ,

prišla sem vam delat družbo. Po mojih izračunih imam rok 17.9., pregled pa imam  drug teden, v petek. komaj čakam, da bo mimo in da mi g. pove, da je vse O.k. Aja, stara sem 29 let.

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 366
18.1.2008 18:50:21   
*nana*
Dan,

mene na srečo za enkrat še nič netare....no ja....razen tega, da bi se lahko skregala s celim svetom za prazen nič. Sam, da mi kdo pokaže kriv prst in že je jeza tu. Joj, kaj šele bo user posted image .

KAHLO, ko si že tako pridna in delaš seznam, a se ti bi ga dalo urediti še po vrsti, po PDP-jih. Bomo pol lažje kljukale.

Lep vikend vam želim,
Nana.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 367
18.1.2008 18:54:08   
Eolina
Pozdravljene!

Še js se vam pridružujem. Moja druga user posted image , prvi pregled imam 6. 2., po mojih izračunih pa naj bi rodila 20. septembra.

Lep večer vsem.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 368
18.1.2008 19:20:09   
zakzak
Zdravo,

še ena.
1 user posted image ; 32 let; prvi pregled 28.1.2008; PDP 9.9.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 369
18.1.2008 19:57:54   
*zoe*
En lep pozdrav vsem novim srečkam nosečkam. Naš seznam se pridno polni in upam, da dobimo še kakšno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zakzak)
Neposredna povezava do sporočila: 370
18.1.2008 20:48:36   
Anonimen
Hvala punce zlate ste user posted image

Tudi jaz sem vesela vseh novih srečk nosečk user posted image  da bomo so septembra pridno čvekale user posted image user posted image user posted image

B.septembrka

(odgovor članu *zoe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
18.1.2008 20:49:22   
*zoe*
No, a ste že vse pospale? Nikjer žive duše že 1 uro. Saj vem, konec delovnega tedna je in vse smo ekstra zmatrane.

Imam pa eno vprašanje. A so vam že kaj modrčki ratali premajhni? Kdaj mislite nabavit nove in kakšne? Jaz sem danes gledala v Baby centru pa nimajo ravno neke izbire - sploh. Sem bila kar razočarana.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
18.1.2008 21:05:47   
jupi.pepsi
CIAOOOO,
TUDI JAZ SE PRIDRUŽUJEM VAŠEM KLUBU, 2. NOSEČNOST, PDP 16.09.2008,
PRVI PREGLED 4.2.2008, KOMAJ ČAKAM!!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
18.1.2008 21:08:42   
Eolina
Hej, js še migam ( s prsti po tipkovnici). sem pa res bolj utrujena kot ponavadi, se mi zdi, da je ura že 23.

Modrčki so meni še vedno prav, zdej so končno mal bolj polni user posted image  in je super.

Ej, kaj mislite, je lahko kaj narobe, ker sem do včeraj jemala Imunal? Pa Operil kapljice za nos tudi vsake tolko zdej v tem času, ko sem zanosila, pa še nisem vedla, da sem noseča. user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 374
18.1.2008 21:09:26   
amor real
user posted image  DOBRODOŠLE NAŠE NOVE SREČKE user posted image  !!!!

(odgovor članu jupi.pepsi)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?