|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
16.1.2008 19:31:38   
alysa
Tudi mene še najbolj dajeta slabost in utrujenost - že skorajda obvezno je popoldansko spanje. Pa še v službi imam zadnjih 14 dni tako gužvo, da se ne vidim ven. Upam, da počasi umirlo, saj jim še ne mislim povedat, dokler bom pač morala potrpet.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 301
16.1.2008 20:35:37   
copka
Hvala, punce, da ste me pomirile. Me je ze bilo strah, da sem edina, ki se pocuti tako-nenoseco. Pa ne da si zelim slabosti- Bog ne daj!!!, ali utrujenosti... samo obcasno se mi zdi, da sem tiste teste sanjala (se dobro da lahko preverim, saj so v predaluuser posted image ).

Danes sem sla v Mullerja in DM z namenom, da kupim tiste tablete dopolnilo- CentroMed (ali kako se ze imenujejo, saj si sicer predstavljam skatlo). Kje hudica ste jih ve najdle? user posted image Jaz sem sla po celem DM gor pa dol po policah, v Mullerju sem tudi iskala ko zmesana. Saj ste rekle DM in Muller, a ne?user posted image

V glavnem nekaj sem vseeno kupila- neko prehransko dopolnilo od HIPPa (dokler ne najdem tistih tablet- ceprav imam raje sirupe in sokove, kot tablete) in pa šumeče tablete za železo. A je to OK?

Tiste, ki ste od pregledov-kako je slo? Dajte poročat, da si znamo predstavljat tudi tiste, ki smo prvic nosece.user posted image

pozdravcek vsemuser posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 302
16.1.2008 20:45:32   
Anonimen
Nimam nič kaj veliko za poročat user posted image

user posted image  bije, je pa še prezgodaj, da bi mi kaj več povedali. No, to se je videlo, da je samo 1 user posted image  user posted image  Čez 14 dni imam še eno kontrolo.

LP, A. septembrka

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
16.1.2008 21:28:38   
ključek

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let, 1.pregled 16.1., PDP 3.9., 1 user posted image
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let,  PDP 4.9.
user posted image  maybebayby       -
user posted image  Pija76                 -
user posted image  KAHLO               - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  Saraya                - 2. user posted image , 1. pregled 16.1.,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   nynna                - 2.user posted image , PDP 14.1.
user posted image   urš
i*                  - 2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image   nosecka08         - 1. user posted image , 28 let,
1. pregled 12.2.,PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image   MAJČICA30       -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   SashaB              -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   Soncnica           -2.user posted image ,PDP 16.9.
user posted image *zoe*                 -1.user posted image , 30. let,1. pregled 4.2., PDP 15.9.
user posted image   onina                - 2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.
user posted image   zarja28            -1.user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image   amor real         -1.user posted image , 35 let, PDP 17.9.
user posted image   anchy82           -1.user posted image
, 25 let, 1.pregled 23.1., PDP 9.9.

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

user posted image  

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

user posted image
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 304
16.1.2008 21:49:32   
arabela*
punce hvala za podrobne inf.Zgleda da sem malo zamešala.Ja ona kolegica je imela tist postopek,ko gre zdravnik noter z iglo v trebuh.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 305
17.1.2008 8:14:49   
amor real
kuku

jutroooooooooooooooooooooo, no čvekice, a še vse spite ????user posted image user posted image user posted image  gremo se zbudit !!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 306
17.1.2008 8:23:21   
Anonimen
saraya nisem sledila.. a tvoja kolegica je imela splav zaradi amniocenteze? mi lahko prosim poveš, kdo ji je dalal amnio? imam jaz tudi naslednji teden, pa bi blo fino, če bi lahko vprašala kolegico prosim.

(odgovor članu amor real)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
17.1.2008 8:28:36   
KAHLO
ojla evo tudi mene!!

Dobro jutro bejbike....evo čestitke vsem nosečkam k so firš s pregleda in so videle že srček, ma če meni uspe to videt bom v sedmih nebesihuser posted image user posted image user posted image

za une CENTRAMED...tabletke so v dm v oddelki z vitamini in drugimi hrambenimi dopolnili, majo pa tud v LEKARNI.

Evo mene bo pa ta januar pokopal, najprej sem se v začetku ukvarjala z gripo, zdaj me pa tako med lopaticami boli da ne smem zakašljat, se premikat, kaj šele da bi se nasmejala ali pa globoko vdihnila, me taka bolečina dobi da komaj diham!!!! počutim se kot da bi me prav iz centrifuge ven potegniliuser posted image user posted image user posted image bo treba kakšno masažo, ali pa kake kreme za not namazatuser posted image user posted image

Drgače pa so meni ti sprehodi res špica po tem 9 urnem sedenju v službi.....se res najbolje počutim, je pa tudi res da so pr meni tud na dnevnem redu popoldanski spanci!!!!!user posted image user posted image user posted image upam da bodo kmalu nepotrebni, ker mi pol kr nekaj dneva manjkauser posted image

Metoyou kako je blo na pregledu?!!!!

A.septemberka....tebi pa seveda čestitam, zdaj se pa lahko počasi razkriješuser posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 308
17.1.2008 8:52:07   
amor real
Jaz jemljem centrum materna, po priporočilu ginekologa. SIcer pa so te stvari itak ful podobne

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 309
17.1.2008 9:03:21   
Anonimen
Drage moje souser posted image , jaz sem zadnje čase tako utrujena, da komaj gledamuser posted image user posted image user posted image

moj palček pa je naspidiran 100/h in mi daje kar nekaj delat. Je pa ena stvar: od kar sem izvedela, da sem user posted image  sem postala flegmatik user posted image , ne pustim se izzivati in ne jezim se več user posted image , se skoraj ne prepoznam user posted image
Čestitam za vse opravljene preglede in veliko sreče tistim, ki jih imajo danes

LP

AnonimnaG

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
17.1.2008 9:15:00   
KAHLO
današnja pupa za pregled:

urši* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
17.1.2008 9:17:09   
KAHLO

user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., 1 user posted image
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let,  PDP 4.9.
user posted image  KAHLO               - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Saraya                - 2. user posted image ,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   urš
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image   MAJČICA30       -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   SashaB              -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image *zoe*                 -1.user posted image , 30. let,1. pregled 4.2., PDP 15.9.
user posted image   onina                - 2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.
user posted image   zarja28            -1.user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.

user posted image  

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

user posted image

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

user posted image

punce poročajte kako je bilo na pregledih, sem ugotovila da Metoyou dodaja po uspešnem pregledu videne pikice zaenkrat še ni bilo dvojčkovuser posted image čakamo tudi na touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 312
17.1.2008 11:22:34   
KSIA
NO, pa da se še jaz javim. Prvi pregled sem dala skozi. Rekel mi je, da se nakazujejo utripi (videlasem sama na UZ), da pa je prehitro, da bi se slišali (6t4d). No, zdaj sem čisto paf. Naslednji pregled imam šele 15.2. Drugače pa mi je slabo cel dan in še ponoči, pa še doma imam 9-mesečnega navihančka, tako da je kar pestro user posted image . Upam, da bova lahko z dragim uredila, da onprevzame porodniško, ker mi je preveč slabo (jaz bi šla na bolniško).  Komaj se še držim na nogah.

No, letim spet k tamalemu,ki se že oglaša.

Lepo  bodite

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 313
17.1.2008 11:52:16   
KAHLO

user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let,  PDP 3.9., 1 user posted image
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let, 2.pregled 15.2., PDP 4.9., 1 user posted image
user posted image  Saraya                - 2. user posted image ,
PDP 9. 9.
user posted image   urš

user posted image  

Uporabne strani:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

user posted image

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

user posted image

user posted image

KSIA ....čestitke user posted image user posted image ......pa malo se pocrkljaj zdajuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 314
17.1.2008 11:55:53   
*zoe*
Lep pozdrav pa čestitke user posted image user posted image user posted image     KSIA za user posted image . Upam, da boš čim hitreje in čim lažje prišla skozi obdobje slabosti.

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 315
17.1.2008 11:57:06   
*zoe*
Tudi jaz že komaj čakam pregled, da vidim svojo user posted image

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 316
17.1.2008 12:02:32   
*zoe*
Aja, pa še to, a ste doma svojim sorodnikom že kaj povedale, a tako kot jaz čakate prve preglede?

Danes sem ravno v elementu za pisanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 317
17.1.2008 12:05:59   
Lea2007
Mene spet neki zanima.... Jaz sem mela prvi pregled v 6 tednu, pa je bilo prehitro, delala mi je vaginalnega. Naslednjega imam v desetem tednu...ali mislite da mi bo delala navadnega ali zopet vaginalnega.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 318
17.1.2008 12:15:15   
KAHLO
Jaz tud komaj čakam, da se rešim že te negotovosti al je vse vredu ali ne!!!!!
midva sva povedala samo svojim staršem...ostali bodo mogli pa sami ugotovituser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi je pa zmeraj bl všeč tukaj, k res zmeraj več načvekamouser posted image user posted image user posted image

Lea2007....jaz mislim da ti bo delala vaginalnega, ker dvomim da se bi takrat že kaj čez vidlouser posted image ali

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 319
17.1.2008 12:25:56   
onina
Jaz se tudi počutim odlično, le morda na trenutke malce zaspano, vendar me hitro prebudi naš enoletnik!user posted image  
SLABOST
V prvi nosečnosti sem se tudi odlično počutila, le morda tam okrog 8 tedna so se pričele slabosti, pri kateri mi je pomagal prepečenec, ki sem ga pojedla, še predno sem vstala iz postelje. Ja, pa lačna nisem smela biti, ker mi je bilo potem tudi slabo.
TEKOČINA
Je pa fajn, da veliko pijete. Jaz sem v prejšnji nosečnosti komaj spila 1,5 litra vode na dan, pa je bilo vedno premalo (slab urin). Sedaj probam biti bolj pridna in spijem 2 litra na dan.
NUHALNA
Nuhalna je priporočljiva in zaradi nje res ne moreš splaviti, ker je to pregled, ki ni vaginalen. Zaradi amiocinteze pa je možnost splava 1%. Drugače pa celo nosečnost nisem imela vaginalnih pregledov, ker to lahko sproži splav oz. proti koncu porod.

Pozdravček.

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 320
17.1.2008 12:27:30   
*zoe*
Tudi meni je vedno bolj všeč čvekanje in vedno več bo izkušenj, zato bo bolj zanimivo. Zdej zaenkrat samo čakamo.user posted image user posted image user posted image

Pa ful mi je lažje, ker dobim vse potrebne info in ker se lahko pogovarjamo in si svetujemo. Se človek takoj lažje počuti, če ve da ni sam, a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 321
17.1.2008 12:37:07   
KAHLO
Onina....a NS ni vaginalni UZ.....a pol je to čez trebušno steno ali kako?!?!? jaz sem mislila da je to neke vrste vaginalni UZuser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 322
17.1.2008 12:52:22   
Anonimen
A.septemberka....tebi pa seveda čestitam, zdaj se pa lahko počasi razkriješ

user posted image user posted image user posted image  to pa ne. Je še vseeno prezgodaj. Bi rada vsaj tiste prve preiskave dala skoz, da vidim, če bo OK. Čeprav se nikoli ne ve..... moja izkušnja je namreč ful slaba user posted image , ne take vrste kot vaša.

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Onina....a NS ni vaginalni UZ.....a pol je to čez trebušno steno ali kako?!?!? jaz sem mislila da je to neke vrste vaginalni UZuser posted image

NS se dela že preko trebuha. Če pa je slaba vidiljivost (plod tako obrnjen, predebela "koža" na trebuhu user posted image ) pa se lahko dela tudi vaginalno.

Lepo se imejte, tudi jaz imam v službi gužvo in se težje oglašam. Pa danes mi je nenormalno slabo user posted image

A. septembrka

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
17.1.2008 13:02:14   
KAHLO
A.septemberka ....čeprav nevem (mogoče pa tudi vem kakšna je tvoja zgodba če bi se razkrilauser posted image ) kakšne izkušnje imaš ti....razumem tvoje skrbi ki jih imaš in upam da bo se kmalu izkazalo da so bile odvečne....
Moram rečt da mene tud pošteno skrbi, kaj me čaka.....ena slaba izkušnja je že za mano, ampak moje mnenje je da ta moja slaba izkušnja pol ni bila tako slaba kot od nekaterih drugih punc, in res ne bi želela biti v njihovi koži.....
Predvsem pa si želim da septembra, ne bi bilo več punc s slabimi izkušnjamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No če uspešno opravim prvi pregled in bo s pikico vse o.k, upam da se bo na NS pol tud pr meni kaj vidlo, se mi zdi da mam zadne čase kr nek trebuh, pa tud malo zalitega.....saj še revček pomahat ne bo mogel konkretnouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
17.1.2008 13:11:44   
onina
Tako, NS načeloma ni vaginalna.
Kar se tiče pa teže oz. pridobivanja kilogramov. Prvi pregled pri 8. tednu se nisem nič zredila, pri 10. tednu pa sem imela pol kg več. No, na koncu nosečnosti sem imela 12,5 kg "viška". Sedaj, eno leto po porodu imam 2-3 kg več, kot sem imela pred prvo nosečnostjo. Drugače se pa spomnim, da sem imela šele pri 12 tednu malce napet trebušček, prej pa, kot da ni nič.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?