|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
16.1.2008 9:57:42   
KAHLO

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let, 1.pregled 16.1., PDP 3.9.
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let, 1. pregled 15.1.,  PDP 4.9.
user posted image  maybebayby       -
user posted image  Pija76                 -
user posted image  KAHLO               - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1user posted image ,29 let,  1.pregled 15.1.,  PDP 6.9.
user posted image  Saraya                - 2. user posted image , 1. pregled 16.1.,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let,  PDP 12.9.
user posted image   nynna                - 2.user posted image , PDP 14. 9.
user posted image   urš
i*                  - 2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image   nosecka08         - 1. user posted image , 28 let,
PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image   MAJČICA30       -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   SashaB              -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   Soncnica           -2.user posted image ,PDP 16.9.
user posted image *zoe*                 -1.user posted image , PDP 15.9.
user posted image   onina                - 2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.
user posted image   zarja28            -1.user posted image , 27 let, 1.pregled 14.2.,PDP 14.9.
user posted image   amor real         -1.user posted image , 35 let, PDP 17.9.
user posted image   anchy82           -1.user posted image
, 25 let, 1.pregled 23.1., PDP 9.9.

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

user posted image  

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

user posted image
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 276
16.1.2008 10:10:54   
KAHLO
Pikapola.....me veseli da si včeraj videla svojo pikicouser posted image user posted image , le tako naprej, no jaz sem te dala tud z seznama, k se boš sigurno zdaj prfočkala pr avgustovkah...datum maš pa res špica!!! sam ura še mora bi  pol ob 08.08user posted image user posted image user posted image user posted image no ti držim pestiuser posted image

Sunny..tudi za tebe držim vse pesti...in srčno upam da si res kasneje zanosila, in da ni razloga za strah in bo še vse o.kuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no drgače pa se danes pregledi naših septemberk nadaljujejo želimo jim vse naj naj...in seveda obvezno poročanje:

KSIA  user posted image user posted image user posted image
Metoyou user posted image user posted image user posted image
(kje pa se ti kaj skrivaš, te ni nič več videt na tem RR-u)

Se mi pa zdi da ta september še ni kaj prida zaživel, upam da bo se tole stanje kaj spremenilo v prihodnjih dneh!!!!  Jaz, se počutim čist vredu, tu pa tam me spodaj kaj špikne, predvsem če kaj zagnano delam, včeraj zvečer sem likala, in pol sem bla tako utrujena kot da bi nevem kaj počela!user posted image kaj še le bouser posted image edino kar je še opazno so zelo občutljive bradavičke, pa lulanje po vsakem kozarcu popite tekočine in žeja in še enkrat žejauser posted image
kako pa ve kaj?!?!?  kje je kakšna nova....a je ta januar res bil tako skromen, da nam ne privošči še kakšne nove user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.1.2008 10:52:06   
amor real
KAHLO !!!

Tak mir je zato, ker nekatere nismo še dojele, da smo res user posted image . Mi imamo takooo gužvo v službi in jaz sem seveda DEKLICA ZA VSE in sedaj mi že nekaj tvezijo joj, kaj še bo, boste vidle julija. MENI pa se SMEJE user posted image user posted image , ker če BOG da bom jaz julija že na dopustu. user posted image  
Drugače imam tudi jaz ful napet bušček spodaj, pa prsi bolijo (sicer manj, kot pred 1 tednom), pa utrujena sem ful in tudi žejna non stop (vode, da ne bo katera mislila vina user posted image  ). V ponedeljek zjutraj sem čutila slabost, takoj zatem, ko sem vstala iz postelje pa sem  nekje prebrala, da pomaga. če poješ kak prepečenec in popiješ malo vode, tako, da sedaj to naredim vsako jutro prej kot vstanem iz postelje in je kar o.k.

user posted image  za vse nas

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.1.2008 11:03:57   
arabela*
hoj.Malo da se vam javim.Danes sem imela prvi pregled.Kot je to običajno v mb,si itak samo št.,tako da kaj dost niti ne vem,čeprav sem bila 3 ure tam.Nisem še dobila PDP.Reko je samo,da je vredu.Bomo videli.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 279
16.1.2008 11:09:12   
amor real
Saraya, to itak je marsikje tako.... user posted image

Važno, da je vse o.k. kot pravijo UDRI BRIGU NA VESELJE !!! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 280
16.1.2008 11:20:39   
KAHLO
Amorreal..thja, če bo bog dal si bom tud jaz začela krepko dopust planirat v poznih pomladanskih mesecihuser posted image user posted image jaz nevem, jaz nevem če je to normalno ...jaz delam v pisarni in moram rečt da me tam pr 7 uri začne že kr špikat...mi ne paše tlko tega sedenja......a maš tut ti kake te probleme, to s tem lulanje in pitjem si me pa zdaj kar malo pomirila,  k sem že mislila ali mam kakšno sladkorno k tlko pijem ali pa da mam kakšno vnetje mehurja zarad lulanja, kr naprej se mi pol kak črn scenarij začnen prevdvijatuser posted image

Saraya.
....a nisi bla ti prfočkana za jutri na pregled....no pa nima veze glavno da si ga uspešno opravila za sabo, saj ti je UZ tud nardil ...da si svojo pikico vidla!?!?....no skratka zdaj pa lahko uživašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce meni se danes spet takospi,da se še komaj gor držim, si ne upam kofeta spit.....pa mi verjetno en kofe ne bo škodil haaaaa???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 281
16.1.2008 11:36:10   
copka
Pozdravljene vse nosecke!

Jaz sem super. No, vceraj sem naredila joto (prvic) in me je kar pregnalo na WC, potem pa me je tako bolel zelodec, da sem mislila, ali da bom bruhala ali skupaj padla. Hvala bogu se ni zgodilo ne eno ne drugo, zelodec se je umiril in jaz sem spet normalno funkcionirala.user posted image

Ko vas takole berem, da ste utrujene, imate povecan apetit, vas vse veze, vam je slabo, samo hodite lulat... sem se zacela sprasevat ali sem res nosecauser posted image . Jaz se pocutim super (no, bom potrkala na les), kot da ne bi bila noseca. Edino prsa me bolijo in so vecja. Edini dokaz sta dva testa, ki sta pokazala user posted image .

A se se katera pocuti nenoseco?user posted image  In sedaj z vedno ecjim strahom cakam na ponedeljek.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.1.2008 11:38:59   
amor real
KAHLO jaz sem tudi v pisarni in me tudi v križu špika, ups pozabla prej postokat še za to user posted image .

jaz pijem kavo in sicer ob 7,15 in ob 9,00 in to zelo švoh, kot vedno...., ker nočem še izdati, da sem user posted image , ker se mi obeta neko napredovananje in se bojim, da me bodo zjeb.... uf, kako grdo govorim, saj moj user posted image  verjetno tega še ne sliši user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 283
16.1.2008 11:52:42   
amor real
COPKA nič bat, bodi srečna, da je tako!!! Test in prsa pa sta za naš klub čisto dovolj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 284
16.1.2008 11:56:46   
arabela*
Kahlo,ne 16 sem napisanauser posted image . Ma nisem videla nič na uz,samo g.zdravnik je videl.Je pa trajal uz cirka 1 min.user posted image Zdaj pa samo še upam,da bo v kratkem bolniška uspela.drugač bom p......

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 285
16.1.2008 11:59:15   
KAHLO
Amorreal.....nekaj malga že sliši ta tvoja pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image
Copka ne bat.....dokler imaš velike zizike in dva testerja + si lahko čist srečnauser posted image user posted image in nič bat ponedeljka....

Jaz nevem mene pa kr naprej nekaj špika pa malo na tej strani pa malo na uni.....ampak Amorreal, mene ne boli križ, mene začne tam spodaj zbadat, pol k pa grem domov peš....pa se počutim prav nebeško nobenga zbadanjauser posted image
No upam da ne bodo ugotivli, in boš dobila še svoje napredovanje, pol boš ti mela kar dobro to le leto 2008user posted image držim pesti......
Mah jaz si bom tud pol eno kavo skuhala,.....k drgače bodo me našli na mizi spatuser posted image user posted image user posted image pol bo pa ogenj v strehiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 286
16.1.2008 12:03:32   
arabela*
danes so me pri zdravniku tud vprašali,če se bom na nuhalno naročila.Pa sem rekla da ne.A je kak narobe,če ne grem??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 287
16.1.2008 12:21:09   
KAHLO
Saraya.....jaz ti skoraj priporočam da greš, tako boš še prej zvedla če je s tvojo pikico res vse vredu, tukaj boš tudi zvedla možnost da ima Downov sindrom.
Jaz vem da bom sigurno šla....če ne druga že za to da bom vidla če je s pikico vse o.k

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
16.1.2008 12:26:14   
arabela*
saj vem,nebi rada nikogar strašila,ampak kolegica je zaradi tega izgubila otroka.Samo zato ne upam tvegat

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 289
16.1.2008 12:43:28   
KAHLO
Moja kolegica, k pa ni šla pa je rodila punčko z DS, pa še srčkom ni blo vse vredu in ji je punčka pol čez pol leta umrla!!!! drgače pa vprašaj Pušenjaka. Če je tako kot praviš ti da je prjatlca zgubila pikico zaradi NS , pol lahko  pikico izgubiš tako takrat k ti delajo UZ, ali k takrat k maš spolne odnose.....

jaz upam da se boš v vskame primeru odločila pravuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 290
16.1.2008 13:16:33   
jakoLUlana
ojla

Danes sem se dogovorila za predled 29.01.
Komaj cakam, da slisim srcek in da vidim kako utripa.. :-)

Kako ste drugace nosecke? Meni je se vedno slabo in moram ves cas nekaj jest. Na sreco vse porabim, ker imam tako zivahno  hcero pa se mi se ne pozna na kilah. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 291
16.1.2008 13:26:47   
KAHLO

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let, 1.pregled 16.1., PDP 3.9.
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let,  PDP 4.9.
user posted image  maybebayby       -
user posted image  Pija76                 -
user posted image  KAHLO               - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1user posted image ,29 let,  PDP 6.9.
user posted image  Saraya                - 2. user posted image , 1. pregled 16.1.,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 29. 1., PDP 12.9.
user posted image   nynna                - 2.user posted image , PDP 14.1.
user posted image   urš
i*                  - 2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image   nosecka08         - 1. user posted image , 28 let,
PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image   MAJČICA30       -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   SashaB              -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   Soncnica           -2.user posted image ,PDP 16.9.
user posted image *zoe*                 -1.user posted image , PDP 15.9.
user posted image   onina                - 2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.
user posted image   zarja28            -1.user posted image , 27 let, ,PDP 14.9.
user posted image   amor real         -1.user posted image , 35 let, PDP 17.9.
user posted image   anchy82           -1.user posted image
, 25 let, 1.pregled 23.1., PDP 9.9.

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

user posted image  

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

user posted image
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 292
16.1.2008 13:28:38   
KAHLO
Ksia, zarja, Metoyou ...ne pozabit poročat kako je šlo na pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakolulana....
evo jaz pa še nimam nobenega sončka doma, tako da se me bo pol vsa hrana dobro poznalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 293
16.1.2008 13:29:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

saj vem,nebi rada nikogar strašila,ampak kolegica je zaradi tega izgubila otroka.Samo zato ne upam tvegat

Saraya, tukaj pa si nekaj pomešala..... NS je navaden UZ in zaradi tega kolegica sigurno ni izgubila otroka. Možno je, da je bila na AC, tam pa je dejansko en majhen procent možnosti za splav.

Glede na to, da si iz MB, ti priporočam dr. Pelkičevo, če se odločiš za kakršni koli dodatni UZ (NS ali pa kdaj kasneje, ima tudi 4D).

No, jaz bom na NS šla, ko bo čas za to user posted image  Najprej moram dat današnji pregled skoz user posted image

LP, A. septembrka

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
16.1.2008 14:17:10   
KAHLO
A.septemberka držimo pesti in poročaj!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
16.1.2008 16:41:30   
*zoe*
Oj,

evo še nekaj manjkajočih podatkov za na seznam - starost 30 let, 1. pregled 4.2.08, tako da sva z Majčica30 kar približno na istem kar se starosti, število otrok in roka za pregled tiče user posted image

Uživajte!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 296
16.1.2008 18:05:34   
Anonimen
Živijo punce

jaz mam tako nizek pritisk da bom kr skupaj zlezla user posted image  mi je mami merila in ga je bilo samo 94/46...

Drugače pa sem super, komaj čakam še dvakrat grem spat in vidim svojo pikico in potem poveva doma še škratu veselo novico user posted image user posted image user posted image  cel žur bo čez vikend user posted image

Saraya tudi jaz mislim da je tvoja prijateljica bila na AC in ne NS, ker to je samo pregled z ultra zvokom, kjer vidiš svojo pikico, pa prvi pregled za downos sindrom naredijo. Tako tudi jaz sem se odločila da grem na pregled.

Copka bodi vesela, da te nič ne matra, mene tudi ni v prvi nosečnosti pa sem bila srečka user posted image  user posted image  

Kahlo je pa dobro da ko se premigaš da je bolje, sprehodi nam samo koristijo. Tudi jaz sedim pri svojem delu in moram priznat da komaj čakam da malo dvignem svojo rit user posted image

Priden bodite in lp
B.septembrka

(odgovor članu *zoe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
16.1.2008 18:40:46   
Olivija*
Pozdravljene, punce!

Zgleda bom jaz res najdlje čakala na moj prvi pregled, ga imam šele tam nekje sredi februarja.

copka, tudi jaz se  dobro počutim, prsi me ne bolijo več toliko kot v prvih dneh, jutranjih slabosti (še) nimam, le malo me špika, kot da bi imela ta rdečo.

Napadi lakote se pri meni (še) niso začeli, v vsej nosečnosti pa sem se zredila mogoče 1 kilo, pa še to bi prej rekla, da zaradi "veselega decembra" in prazničnega prenajedanja, kot pa zaradi pikice.

Naročila sem se tudi že na NS v Dravlje, imam v drugi polovici februarja. Pozabila pa sem poseej naročiti, da bi rada bila pri Pušenjaku. Kolikor vem, je tudi Premrujeva vredu (sem brala na forumu, da jo zelo hvalijo), za Šajino pa nisem tako prepričana (same kritike na forumu)... Upam, da m
e ne bojo dali ravno k njej!

Aja, pa še to: tudi jaz delam v pisarni in mi zelo paše, ko se po službi malo sprehodim. Grem nalašč par postaj peš, naprej pa na bus.

Lepo se imejte
nosecka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
16.1.2008 18:44:10   
Olivija*
KAHLO, zate pa še informacija, da imam 1. pregled 12.2.2008.

Lp,nosecka

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 299
16.1.2008 19:14:12   
*zoe*
Počasi se bomo pa vse pofočkale pri g in potem bo vedno bolj zanimivo.

Jaz po moje sploh še ne dojemam, da sem user posted image . Hvala bogu nimam nobenih "pravih" znakov razen user posted image  in izostanek user posted image , razen to da imam zadnje čase pretiran apetit.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?