Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 17:06:18
|
|
|
|
tinispela
|
super, hvala baja*, mislim da bomo kar kmalu probal, glede na slab repertuar zelenjave.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 18:04:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica, jaz dam malemu kašico med 18. in 19. uro, okrog 21h ali 22h pa flašo in spat. Afnica, jaz kupujem preko ebaya. Ok, zdaj že en čas nisem, ker ni din din, ampak drugače pa ja. Ampak jaz preko angleškega kupujem. Vidim, da se o avtosedežih že pogovarjate. Mi bomo pa kupli Maxi Cosi Tobi. Upam, da nam bo zneslo drug mesec. Moram pa malo po ebayu pogledat, če ga lahko dobim in za koliko. Mikena, glede na to, da sta komaj začela z GH, ti glutensko hrano še močno odsvetujem, čeprav je že 6 mesecev star, gres ima pa gluten.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 18:16:35
|
|
|
|
kapica
|
Tasonka, ta sedey sem tud jaz ze gledala, ampak men se zdi da imajo cene obupne. To, da stane 90 eur mi je se sprejemljivo, vec pa ne dam. Sicer bi mela tud rabljenega, ampak ga nimam kje dobit pravzaprav, razen po sreci mogoce, tako kot sem dobila lupinicio. Zevidim da bo to se ena huda zadeva .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 18:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Cene so res obupne, samo glede na to, da je posredi tudi vprašanje varnosti, dam raje malo več in si ne postavljam zgornje cene oz. ne tako nizke zgornje cene. Žal toliko pač stanejo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 18:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
No, sem zdele prav gledala po ebayu in imajo tisti, ki imajo fiksno ceno, najcenejši ceno 173€, koliko je poštnina, pa ne piše, ker načeloma ne pošiljajo v SLO, samo po mojih izkušnjah se da vse to zmenit. Se pa cene na avkcijah tudi okoli 90€ brez poštnine, če imaš srečo, da zmagaš na avkciji s tako ponudbo. Če se ti ne mudi, imaš čas probavat. Več kot toliko ne ponudiš in čakaš, da enega dobiš za to ceno. Najdražji, ki sem ga našla, je pa s poštnino vred 200€, kar je še vedno ceneje kot pri nas.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 19:01:20
|
|
|
|
Češnca
|
Tarja, Patrik in Klara, vse naj naj naj za pol leta! Yudit vse najboljše! Danes je bil naporen dan; sm bla na faksu in BTCju... Dedi je pa Anžeja merkal. Res se je izkazal (2 urci na sprehodu, pol pa mlekec in igranje; sam previl ga ni ). Mali je bil res priden, sonček moj! Ga pa nisem preveč pogrešala, ker sem letala sm pa tja in hitela .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 19:04:23
|
|
|
|
Češnca
|
eno vprašanje... Nimam pojma zakaj Anžej ob 2h zjutraj dobi napad kašlja, se zbudi... Čez dan je pa vse ok. Sej ni panike, ker mu dam čajček in fiziološko našpricam v nosek, pol pa takoj zaspi. Zanima me razlog??? A je možno, da se mu slina zaleti (se noro slini zarad zob)?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 19:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
baja* hvala za recept v teh dneh bom probala naredit mu pa bomo videl a bo to jedel al ne, ker kar sw tiče goste hrane noče nič jest razen sadje in drugo je vse bljak. Drgač visi skoz gor na meni ko je lačen. Tašonka nisem niti pomislila da ima gre gluten. Mi smo kupili autosedež Maxi cosi priori xp. Prvo smo mislili kupit tobi ma pol smo se premislili in kupili tega.Tobi je dražji zato.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 19:17:03
|
|
|
|
siskamiska
|
Tarja, Patrick in Klara ČESTITKE!!! Tašonka glede na to da je vaš Jure pravi korenjak in da sem brala da imaš namen kupiti tobija. A si probala dat Jureta notr? Jaz sem dala Domna notri in si ne predstavljam kako bi ta otrok sedel notri čez 1 leto . Sedež je namreč ožji kot priori in je tudi meni trgovka povedala da je tobi bolj za drobčkane otroke. No nočem ti nič nasprotovati le to sem ti želela napisat. Mi je bil favorit pa še king od Römerja (v katerem je tamal sedel ko v fotelju ).
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 19:23:56
|
|
|
|
siskamiska
|
Yudit, tole je pa zate...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 19:31:22
|
|
|
|
pupi
|
Helo ženskice! Danes je tak skozlan dan da kar glava boli, jaz tečna tamal tečna, ded tečn, še mačka gnjavi . Madejka, jaz sem ji kar na Mam-ovi flaški lukno na cuclu povečala in je pila kašico, ne vem pa kak bi naj na Aventovi šlo, če se pa število lukenj povečuje, ne velikost luknje. Baja jaz sem si direkt shranla tvoj r"recept", ker vsakič ko se pogovarjate o ajdovi kaši je ne znam nardit. Kaj koruzna kaša ni isto kot koruzni zdrob, ne? jaz sem ji 1x naredli koruzni zdrob z piščančjimi prsi pa ni bla navdušena, no pa nad mesekom ni najbolj navdusena. Glavno da je krompir!! V kropmiru pa bi se zadrgnila najrajši kak ga je. Zato sem se odločla, da ji bim pač vse mešala s krompirjem. Do zdaj sem ji korenček, brokoli, pa por tak kot si mi baj rekal. Grah še moram probat sam al pa s krompirejem seveda, aja pa cvetačo tudi!! Kaj ve dajate tamalim breskve kar iz kompota, ne vem katera je rekla da je dala pretlačeno breskev. Kaj ti kupljen kompot al kak? jaz bi bla prav srečan, če bi ji lahko dala že breskov kompot, ker sadja nima preveč rada. Tašonka jaz sem si tudi tak avto sedež nagledal, al pa pogojno Romera, samo mora črne barve bit, da mi k avto sedežem paše . Kja vi zdaj rabite še en avto sedež? Na čem pa Špela sedi? Šiškamiška ne jemlji mi veselja za avtosedež, če pa je taaak lep . Kaj je res samo za drobčkene otroke Naša očitno tudi ne bo drobčkena ker sma oba visoka.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 19:32:59
|
|
|
|
pupi
|
Kaj kolerabo kar skuhate in jo date samo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 19:44:43
|
|
|
|
pupi
|
Zdaj sem komaj vidla, da ste se o grisu pogovarjale, ker sem jaz tudi razmišljala da bi ji ga nardila in sem študirala iz česa spolh je in je iz pšenice, ne? Sma pa jedel grisovo kašico in piše gor, ne vsebuje glutena, zraven pa takoj, da ga vsebuje 20mg Kdo je zdaj tu nor Naša Nja pa je rejverka postala al pa lahko havy metalec tudi. Gleda gor (kar suče jo oke gor, upam da to nič ni ) in z glavo gor in dol, kaka faca je
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 19:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sma pa jedel grisovo kašico in piše gor, ne vsebuje glutena, zraven pa takoj, da ga vsebuje 20mg Kdo je zdaj tu nor Ja, DM ima zdrob brez glutena... na škatli pa piše manj kot 20mg/kg, kar se smatra, da je izločen gluten... to tudi na riževi kašici piše...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 20:30:26
|
|
|
|
poldy
|
Urši pa ful smrdi iz ust???? Zakaj bi to lahko tko blo, a bi blo treba pelat k zdravniku?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 20:43:20
|
|
|
|
Češnca
|
poldy po čem pa? Včasih jim malo smrdi po mleku. Ampak to si verjetno že opazla... Ne vem, kaj bi blo? Bodo naše izkušenejše mamice pomagale!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 20:43:46
|
|
|
|
corfu
|
Čer Danes ne dohajam, mi popuščajo baterije, Aljaža bolanega in posledično tečnega , Manca čez dan tko ne spi hvalabogu, da noči spi, brez prebujanja ded hodi iz službe ob 20, pa zdej je šel nazaj , no vsaj sexsat ne rabim bolna jaz sem tudi danes dobila antibiotik, tako da sva z Aljažem, adijo pamet... Podatki o Manci 6. mesec 7310kg, 66 cm Glede sedežev, Manca gre v Romerja, za Aljaža morava pa v lov za jahača...pa bo spet šli eurčki
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 20:45:13
|
|
|
|
poldy
|
kot bi imela kislino v želodcu, kiselkast vonj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 20:45:26
|
|
|
|
tinispela
|
Poldy, ne vem. Odraslim ponavadi zaradi zob in pa kisline, zakaj pa bi otročkom
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 20:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* Tini in mikena, ajdovo kašo jaz tak naredim: za cca 15min jo namočim v mrzli vodi, odcedim in kuham cca 15-20min, nato jo zmiksam. Dodaš ji lahko (oz. moraš, ker drugače je za skozlat ogabna ) svašta - zelenjavo, sadje, tudi mleko. Namesto v vodi jo lahko skuhaš tudi v kompotu. A babe, sem se naučla, kaj? Skuhaš jo lahko tudi iz ajdove moke, sam tega pa še nisem probala. Brez glutena sta tudi prosena in koruzna kaša. baja, ma razturaš ula je dons ajdovo pa jabko, jo je blo veselje gledat....je pa kakala tud dons zdej pa že spi kt polhek... kar se sedežev tiče....men se zdi kriminal dat tolk gnarja za zic, ne glede na varnost...ker itak morjo met certifikate, da sploh na tržišču. ne me narobe zastopit, seveda je varnost prva in največjega in najcenejšega krša res ni treba kupit....ampak tukaj gre spet za dobro marketinško potezo in manipulacijo s starši ( za otroka boste pa ja....pri varnosti se ne gleda na denar itd). Jaz osebno nebi nikol kupla rabljenga, če nebi bla 100% da ni bil nikoli v karambolu, pa obvezno more met 5 točkovni pas. mislim da če daš okol 100€ za sedež, je nekje optimalno cena-kakovost, 300€ al pa še več je pa absurd in ne more bit tolk bolši, kot je dražji.... aja, pa pri pšenici in izdelkih iz nje, se ne gre samo za gluten, gre se dodatno še za to, da je pšenica ful alergena. zato se tud od vseh živil z glutenom uvaja nazadnje. tko da gresa jaz še nebi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 20:47:12
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: poldy kot bi imela kislino v želodcu, kiselkast vonj ..no mogoče pa zaradi kisline...mogoče bi vprašala P
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 20:48:23
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, da še povem, smma mele s taščo soočenje je nekaj mojmu mutila, pa semkar šla dol in ji direktno povedla kaj in kako sma se lepo pomenle, je celo rekla da je vesela da sem pršla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 20:52:03
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 aja, da še povem, smma mele s taščo soočenje je nekaj mojmu mutila, pa semkar šla dol in ji direktno povedla kaj in kako sma se lepo pomenle, je celo rekla da je vesela da sem pršla super! To bi tud jest morala... tebi in taščici!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 20:52:25
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 aja, da še povem, smma mele s taščo soočenje je nekaj mojmu mutila, pa semkar šla dol in ji direktno povedla kaj in kako sma se lepo pomenle, je celo rekla da je vesela da sem pršla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 21:11:24
|
|
|
|
bojana2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Vidim, da se o avtosedežih že pogovarjate. Mi bomo pa kupli Maxi Cosi Tobi. Upam, da nam bo zneslo drug mesec. Moram pa malo po ebayu pogledat, če ga lahko dobim in za koliko. Tašonka meni je tudi ta sedež super, tako da če boš našla kako cenejšo varianto, prosim sporoči - ker jaz in ebay nekak ne greva skup... Uh sem prebrala kar je Šiškamiška napisala - moj mali je tud velikan, pa bi blo najbrž res fino prej poskusit kako mali zgleda v sedežu, da ne bom dala 250 evrov za pol leta... Ulla tudi avti imajo ogromen razpon v ceni, pa mislim da si veliko bolj varen v npr. BMW-ju kot v jugotu...tko da raje dam 300 evrov za sedež, kot da bi si kasneje kaj očitala... , rabljenega pa tudi jaz ne bom kupila, ker ne veš kaj dobiš.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?