|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
16.1.2008 13:52:46   
Ronči
Tarja, Klara in Patrick vse naj naj user posted image user posted image user posted image

Klara se zahvaljuje za čestitke, vsem pošilja user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 451
16.1.2008 13:53:32   
tinispela
bojana2, ni treba kolerabe kuhat 2 uri....user posted image  Sicer je odvisno od sorte, kuha se tam od cca. 15 min, saj probaš da je mehka.

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 452
16.1.2008 13:54:15   
Anonimen
Bojana, ja je ta sedež user posted image user posted image Sedež Ferrarija pride drugače 119 €, samo imajo 30% znižanje na to, pa pride  89€ če se ne motim, je pa res dober avtosedež, vsaj tako je prodajalka rekla, sem ga včeraj dala v avto, ampak je bila tema, da bi videla, kje se pas nastavi, je pa drugače faca v tem, takoj zaspal user posted image user posted image

No, moj pa lepo sedi v Antilopi, pa tudi drugače že sam sedi, ne dolgo ampak sedi pa kakih 5 minut, potem pa več ne user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
16.1.2008 13:54:56   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

a je res treba kuhat okoli 2 uri, da je lepo mehka??

ne, nareži jo na tanko in je hitro mehka, al pa male kockice, nimaš kaj 20 min kuhat, pa je čisto mehka

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 454
16.1.2008 13:54:59   
tinispela
Pa še z zamudo.... Tarja, Klara in Patrick vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 455
16.1.2008 14:16:18   
kapica
Jao, ste naklofale cveke. Morem najprej it slikice pogledat, pol pa kaj vec.

Cestitke za obmesecniceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Me pa nekaj zanima punce: kdaj date zvecer kasico za spat in kolko pozneje pol se mleko? Ker sem mislila, da mu dam mogoce prepozno, ker cakam do osme, devete ure zvecer, pol pa se mlekeca, ko se mi zdi da bi lahko zaspaluser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 456
16.1.2008 14:19:33   
Afnica
Samo 2 stvari...

* čestitke za obmesečnice user posted image

in

* kupuje katera preko e-baya?????

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 457
16.1.2008 14:27:01   
Anonimen
afnica jaz sem par stvari že kupla, ja...in še bomuser posted image

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
16.1.2008 14:28:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

afnica jaz sem par stvari že kupla, ja...in še bomuser posted image

joj, jaz bi rabla inštrukcije za šoping preko e.baya....Samo, po drugi strani pa dobro, da ne vem....Bi še več keša prek neta spičla....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
16.1.2008 14:35:30   
kapica
Sem zdaj videla, da ste ze govorile o tem, kdaj date kasice zvecer, tako da spreglčejte to vprašanje.
Afnica, jaz ne kupujem preko ebaja.
Plavalke ste se pa res fajn meleuser posted image user posted image user posted image .
AR, v kateri trgovini imajo znizanje sedezev?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
16.1.2008 14:43:04   
Anonimen
Baby Center, v Mariboru ( pred Extrem Bar ), nevem naslova. Ker pospravljajo skladišče, imaš pa največ do 50%..

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
16.1.2008 14:45:14   
Anonimen
P.S. : Ni samo znižanje avtosedežev, ampak vsega, kar je noter..

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
16.1.2008 14:51:18   
tinispela
a so znižani tudi Romerjevi avtosedeži?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
16.1.2008 15:09:04   
Anonimen
Po mojem ja, ker naj bi vsi izdelki bili znižani, zdaj pa nevem..

Neposredna povezava do sporočila: 464
16.1.2008 15:09:58   
tinispela
Hvala, bom šla pogledat! Sem za malo skuhala krompirček in cvetačo, bomo vidli kako bo šlo po grlu dol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
16.1.2008 15:26:11   
Ajvy
Klara...čestitke za obmesečnicouser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 466
16.1.2008 15:30:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Joj, še ena slavljenka. user posted image
 Torej, Yudit tudi tebi vse najbojše ob tvojem opraznikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 467
16.1.2008 15:55:13   
SANEK1
Evo Rumba, raport.user posted image :
Podobno kot pri Baji, sem tudi jaz mislila da Živa ne bo jedla ajdove brozge.user posted image  Pa glej ga zlomka, ne da je jedla, basala se jeuser posted image user posted image user posted image
Zraven sem ji skuhala jabolko in breskev iz kompota in je vse zmazalauser posted image user posted image user posted image

Tak da Rumba še 1x hvala za namig.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 468
16.1.2008 16:17:54   
baja*
eh, jaz ga pa tud fiksam s to ajdovo kašouser posted image  dans sem mu jo spet skuhala, pa posebej še korenček, da skup zmešam. Korenje sem ven pobrala in ga zmešala s kašo, vodo od korenčka pa po pomoti bek zlila. Tista pocarija je bla valda pregosta za jest. Na srečo mi je ostal še kompot od hruške, ki sem mu jo skuhala dopoldne in sem kar s tem kašo zalilauser posted image ... pa je spet vse zmazaluser posted image  bogi revež, kako pomije mu že 2 dni zaporedoma kuhamuser posted image , glavno da je njemu dobrouser posted image  pujsek maliuser posted image

Dans smo meli posvetovalnico pa mali ni bil cepljen, ker malo kašlja. Naročeni smo spet februarja. zvesta novi podatki: 8600g, 68 cm. Pa končno se mu je ratalo polulat v tisto vrečko, urin bp, kri od zadnjič pa naravnost odličnauser posted image

P sem vprašala kdaj naj bi začela z glutenom pa je rekla, da eni svetujejo že pri 6m, eni šele po 1. letu... ona pravi čimpozneje. Tak je tud moj namen.
Pa še o AD3 kapljicah (se mi zdi, da je A_R o tem sraševala): do zdaj smo meli Plivit D3 pa sem ji rekla, če lahko šaltamo na AD3 pa je rekla da valda, še tolko bolje. Tak da zdaj smo na AD3user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 469
16.1.2008 16:29:00   
bojana2
A_R luškan sedež res, pa tud cena je ok. No mi pa tega gledamo:

http://soncek.si/si/recaro-avtosedez-young-expert-plus-microfibra-black-silver-moznost-isofixa-i9343.shtml

Sam je mal drag...user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 470
16.1.2008 16:32:44   
kapica
AR, a v Mb_ Hm, sem pa bila tam te dni, pa mi ni v oci padlo. Bom sla se enkrat, je pa res, da sem gledala stolcke in ne avtosedeze. Ker tega ferarija bi moj moz rad mel, pa ce je na znizanju, bi mogoce res kaj kupli. Porocamuser posted image .
Baja, jay tud vcasih nekaj pocam oy. kaj vcasih, kr vedno se mi zdi da tega pa jaz ne bi jedla, kar malemu nardim. On pa je kot velikiuser posted image .

Midva sva bila na sprehodu, naju je spet mal napihalo, ker je fejst vetra zunajuser posted image . Zdaj je pa Dino se z dedijem zunaj, jaz si opa delam topli sendvicuser posted image .
Se malo pa pride moj moz, danes al pa jutri zjutraj. Neverjetno no, da mi tak mankja in ga tako pogresam, sam nemcije pa nic ne pogresamuser posted image . Me je kr strah kako bo spet tam, meno dolgcajt, pa bom tecnarila za vsako malo stvaruser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 471
16.1.2008 16:37:01   
Anonimen
Super Kapica..

Bojana, kaj pa v Baby center spletno stran si pogledala kaj? Mogoče imajo istega, pa cenejšega.. Ker vem, da če greš tja, imaš popust na vse artikle..

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
16.1.2008 16:42:03   
tinispela
No da še jaz poročam, krompir s cvetačo in mlekcem je šel pogojno po grlu. Je pa pojedla kakih 20-30ml...

Prosim če mi še enkrat razložite kako pripravite ajdovo kašo,...sem že mal pozabla, ko smo debatirale o tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
16.1.2008 16:42:38   
Anonimen
Ojla pupe,
kako smo kaj.  Naš bi mogel biti tudi junija rojen ma je prehitel, tako da smo bili 28.6. ma nič zato. Z uvajanjem GH smo začeli pri 6 mesecih. Danes sem mu naredila za zajtek pretlačene breskve iz kompota in za kosilo kašico iz bučk, korenja in krompirja , joj kako mu je to bljak. Ali gres lahko 6,5 mesečnik sam mal v kašico al neuser posted image
Jaz vidim da dajeste otročkom ajdovo kašo Kako jo naredisteuser posted image
Jaz dajem otročku kapljice Idroplurivit menda da so iste kota AD3 user posted image

Lp

Smo že v dveh, ki sprašujeva po ajdovi kašici?

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
16.1.2008 17:03:39   
baja*
Tini in mikena, ajdovo kašo jaz tak naredim: za cca 15min jo namočim v mrzli vodi, odcedim in kuham cca 15-20min, nato jo zmiksam. Dodaš ji lahko (oz. moraš, ker drugače je za skozlat ogabnauser posted image ) svašta - zelenjavo, sadje, tudi mleko. Namesto v vodi jo lahko skuhaš tudi v kompotu. A babe, sem se naučla, kaj?user posted image  Skuhaš jo lahko tudi iz ajdove moke, sam tega pa še nisem probala.
Brez glutena sta tudi prosena in koruzna kaša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?