Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 13:52:46
|
|
|
|
Ronči
|
Tarja, Klara in Patrick vse naj naj Klara se zahvaljuje za čestitke, vsem pošilja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 13:53:32
|
|
|
|
tinispela
|
bojana2, ni treba kolerabe kuhat 2 uri.... Sicer je odvisno od sorte, kuha se tam od cca. 15 min, saj probaš da je mehka.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 13:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Bojana, ja je ta sedež Sedež Ferrarija pride drugače 119 €, samo imajo 30% znižanje na to, pa pride 89€ če se ne motim, je pa res dober avtosedež, vsaj tako je prodajalka rekla, sem ga včeraj dala v avto, ampak je bila tema, da bi videla, kje se pas nastavi, je pa drugače faca v tem, takoj zaspal No, moj pa lepo sedi v Antilopi, pa tudi drugače že sam sedi, ne dolgo ampak sedi pa kakih 5 minut, potem pa več ne
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 13:54:56
|
|
|
|
Ronči
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2 a je res treba kuhat okoli 2 uri, da je lepo mehka?? ne, nareži jo na tanko in je hitro mehka, al pa male kockice, nimaš kaj 20 min kuhat, pa je čisto mehka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 13:54:59
|
|
|
|
tinispela
|
Pa še z zamudo.... Tarja, Klara in Patrick vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 14:16:18
|
|
|
|
kapica
|
Jao, ste naklofale cveke. Morem najprej it slikice pogledat, pol pa kaj vec. Cestitke za obmesecnice . Me pa nekaj zanima punce: kdaj date zvecer kasico za spat in kolko pozneje pol se mleko? Ker sem mislila, da mu dam mogoce prepozno, ker cakam do osme, devete ure zvecer, pol pa se mlekeca, ko se mi zdi da bi lahko zaspal .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 14:19:33
|
|
|
|
Afnica
|
Samo 2 stvari... * čestitke za obmesečnice in * kupuje katera preko e-baya?????
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 14:27:01
|
|
|
|
Anonimen
|
afnica jaz sem par stvari že kupla, ja...in še bom
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 14:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 afnica jaz sem par stvari že kupla, ja...in še bom joj, jaz bi rabla inštrukcije za šoping preko e.baya....Samo, po drugi strani pa dobro, da ne vem....Bi še več keša prek neta spičla....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 14:35:30
|
|
|
|
kapica
|
Sem zdaj videla, da ste ze govorile o tem, kdaj date kasice zvecer, tako da spreglčejte to vprašanje. Afnica, jaz ne kupujem preko ebaja. Plavalke ste se pa res fajn mele . AR, v kateri trgovini imajo znizanje sedezev?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 14:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Baby Center, v Mariboru ( pred Extrem Bar ), nevem naslova. Ker pospravljajo skladišče, imaš pa največ do 50%..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 14:45:14
|
|
|
|
Anonimen
|
P.S. : Ni samo znižanje avtosedežev, ampak vsega, kar je noter..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 14:51:18
|
|
|
|
tinispela
|
a so znižani tudi Romerjevi avtosedeži?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 15:09:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem ja, ker naj bi vsi izdelki bili znižani, zdaj pa nevem..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 15:09:58
|
|
|
|
tinispela
|
Hvala, bom šla pogledat! Sem za malo skuhala krompirček in cvetačo, bomo vidli kako bo šlo po grlu dol.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 15:26:11
|
|
|
|
Ajvy
|
Klara...čestitke za obmesečnico
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 15:30:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Joj, še ena slavljenka. Torej, Yudit tudi tebi vse najbojše ob tvojem oprazniku
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 15:55:13
|
|
|
|
SANEK1
|
Evo Rumba, raport. : Podobno kot pri Baji, sem tudi jaz mislila da Živa ne bo jedla ajdove brozge. Pa glej ga zlomka, ne da je jedla, basala se je Zraven sem ji skuhala jabolko in breskev iz kompota in je vse zmazala Tak da Rumba še 1x hvala za namig.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 16:17:54
|
|
|
|
baja*
|
eh, jaz ga pa tud fiksam s to ajdovo kašo dans sem mu jo spet skuhala, pa posebej še korenček, da skup zmešam. Korenje sem ven pobrala in ga zmešala s kašo, vodo od korenčka pa po pomoti bek zlila. Tista pocarija je bla valda pregosta za jest. Na srečo mi je ostal še kompot od hruške, ki sem mu jo skuhala dopoldne in sem kar s tem kašo zalila ... pa je spet vse zmazal bogi revež, kako pomije mu že 2 dni zaporedoma kuham , glavno da je njemu dobro pujsek mali Dans smo meli posvetovalnico pa mali ni bil cepljen, ker malo kašlja. Naročeni smo spet februarja. zvesta novi podatki: 8600g, 68 cm. Pa končno se mu je ratalo polulat v tisto vrečko, urin bp, kri od zadnjič pa naravnost odlična P sem vprašala kdaj naj bi začela z glutenom pa je rekla, da eni svetujejo že pri 6m, eni šele po 1. letu... ona pravi čimpozneje. Tak je tud moj namen. Pa še o AD3 kapljicah (se mi zdi, da je A_R o tem sraševala): do zdaj smo meli Plivit D3 pa sem ji rekla, če lahko šaltamo na AD3 pa je rekla da valda, še tolko bolje. Tak da zdaj smo na AD3
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 16:32:44
|
|
|
|
kapica
|
AR, a v Mb_ Hm, sem pa bila tam te dni, pa mi ni v oci padlo. Bom sla se enkrat, je pa res, da sem gledala stolcke in ne avtosedeze. Ker tega ferarija bi moj moz rad mel, pa ce je na znizanju, bi mogoce res kaj kupli. Porocam . Baja, jay tud vcasih nekaj pocam oy. kaj vcasih, kr vedno se mi zdi da tega pa jaz ne bi jedla, kar malemu nardim. On pa je kot veliki . Midva sva bila na sprehodu, naju je spet mal napihalo, ker je fejst vetra zunaj . Zdaj je pa Dino se z dedijem zunaj, jaz si opa delam topli sendvic . Se malo pa pride moj moz, danes al pa jutri zjutraj. Neverjetno no, da mi tak mankja in ga tako pogresam, sam nemcije pa nic ne pogresam . Me je kr strah kako bo spet tam, meno dolgcajt, pa bom tecnarila za vsako malo stvar .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 16:37:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Super Kapica.. Bojana, kaj pa v Baby center spletno stran si pogledala kaj? Mogoče imajo istega, pa cenejšega.. Ker vem, da če greš tja, imaš popust na vse artikle..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 16:42:03
|
|
|
|
tinispela
|
No da še jaz poročam, krompir s cvetačo in mlekcem je šel pogojno po grlu. Je pa pojedla kakih 20-30ml... Prosim če mi še enkrat razložite kako pripravite ajdovo kašo,...sem že mal pozabla, ko smo debatirale o tem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 16:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla pupe, kako smo kaj. Naš bi mogel biti tudi junija rojen ma je prehitel, tako da smo bili 28.6. ma nič zato. Z uvajanjem GH smo začeli pri 6 mesecih. Danes sem mu naredila za zajtek pretlačene breskve iz kompota in za kosilo kašico iz bučk, korenja in krompirja , joj kako mu je to bljak. Ali gres lahko 6,5 mesečnik sam mal v kašico al ne Jaz vidim da dajeste otročkom ajdovo kašo Kako jo narediste Jaz dajem otročku kapljice Idroplurivit menda da so iste kota AD3 Lp Smo že v dveh, ki sprašujeva po ajdovi kašici?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 17:03:39
|
|
|
|
baja*
|
Tini in mikena, ajdovo kašo jaz tak naredim: za cca 15min jo namočim v mrzli vodi, odcedim in kuham cca 15-20min, nato jo zmiksam. Dodaš ji lahko (oz. moraš, ker drugače je za skozlat ogabna ) svašta - zelenjavo, sadje, tudi mleko. Namesto v vodi jo lahko skuhaš tudi v kompotu. A babe, sem se naučla, kaj? Skuhaš jo lahko tudi iz ajdove moke, sam tega pa še nisem probala. Brez glutena sta tudi prosena in koruzna kaša.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?