|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
16.1.2008 21:12:56   
SANEK1
Pupi, jaz sem ji dala breskev, ampak iz domačega kompota, pa marelice pa česnje tud. Baje ima je Etina Natureta, tudi dokaj brez cukra.user posted image

Baja, na moji pakungi  pa so drugačna navodila za pripravo. Upam, da sem sploh pravo stvar kuplauser posted image

No bilokaj že je Živi je noro dobro, meni pa user posted image user posted image user posted image . Danes sem ji za kosilo priprvila:
ajdovo kašo z bučkami, brokolijem in cvetačo. Zalito z vodo kjer se je vse kuhalo. Joj kak je blo nagravžnouser posted image
Noi Živi očitno neuser posted image user posted image user posted image    Mala je vse zmazalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 501
16.1.2008 21:16:37   
pupi
Bojana čez jugota pa prosim ne, to je pravi tank user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 502
16.1.2008 21:16:58   
SANEK1
Mi smo Živi kupli Maxi cosi priori, je bil na akciji, in cicer iz 150 na 110 ojrov. Ima ga tudi moja nečakinja, celo 2, ker imajo 2 avta in so zelo zadovoljniuser posted image user posted image user posted image
Živa sedi notri kot carica maricauser posted image user posted image user posted image

Če se ne motim, so ta teden spet na akciji. Splača pa se sproti čekirat dnevno ponudbo na spletni strani od Baby-centra, še bolj pa it v Avstrijo pogledat.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 503
16.1.2008 21:17:52   
pupi
Ulla super za tebe in taščo, midve take zadeve kar sproti porihtamauser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 504
16.1.2008 21:20:36   
Anonimen
bojana ne morš primerjat jugota al pa bmwuser posted image saj sem rekla - absolutno ne največji klump....in če imaš grozno nesrečo, čist zmečkan avto, te obrača in vse...al pa da pod tovornjak pripičiš, take tragedija, a ti kaj koristi stol za 300€ ne verjamem, da je vse sesuto, sedež in otrok v njem sta pa celauser posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
16.1.2008 21:23:59   
pupi
Jaz mislim, da je pri sedežu treba gledat, da je otrok fajn noter zafiksiran, pa da ni neko preveč trdo čudo, da se da fajn pripet. Šminka pa mora tudi bit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
16.1.2008 21:30:49   
kapica
Ulla, se strinjam s tabo glede sedezevuser posted image .
Corfu, upam da vam bo slo kmalu bolje no, ceprav sem to ze nekaj dni nazaj rekla, pa ni nic pomagalouser posted image .
Moj mozek je na poti k meniuser posted image , tako da bo veselo danesuser posted image user posted image . Jutri pa gremo v babycenter pogledat za sedezeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 507
16.1.2008 21:35:07   
Freycha
bodimo pošteni, če je huda prometna nesreča ne bo noben sedež zdržal tako, kot bi si želeli in obstaja velika verjetnost, da otrok umre. Pomembno je torej, da je otrok v avtosedežu tako varen, da si sam kaj ne naredi, ko pride do trka. Recimo, da se mu vretenca polomijo, vrat zlomi, roke zataknejo in zlomijo med pasovi itd... zato tudi ni ravno pametno nekaj vesiti otroku v bližino rok in glave, da ti ni potem žal.....

Moje mnenje je, da so avtosedeži v razredu recimo od 150 do 200€ maksimum, ki skrbijo za varnost. Vse ostalo pa je potem samo še plačevanje blagovne znamke.

Sem pa tudi mnenja, da je najbolj pomembno, da imata starša občutek, da je sedežek varen.  Ne glede na vse teste je dejstvo, da nimamo pojma, kaj je res ok in kaj ni. Kaj je bolj in kaj manj varno. Torej gre za našo percepcijo, kaj je varno in kaj ne. Če starša mislita, da bo otrok varen samo v avtosedežu, ki stane 300 in več €, je neumno, da kupujeta kaj cenejšega, ker se ne bosta počutila varne in ju bo stalno skrbelo, kar pa ni ok sploh, če si veliko na cesti.

Sicer pa vas danes nisem uspela kaj dosti slediti, ker je bil kar naporen dan. Tudi moje počutje ni ne vem kak dobro. Občutek imam tak, kot bi mi fuuuulll energije primanjkovalo. Kot da bi bila popolnoma prazna, brez mineralov, vitaminov... v glavnem tiste osnovne energije, ki ti da moč za naprej..... ne vem, a se me kaj loteva, al so pač samo taki dnevi, pa bo minilo slej ko prej.... Priznam, sem kar malo downuser posted image  pa je sicer vse super, z dragijem se razumeva, Dita je pridna, danes sem ponoči spala, ampak je telo full težko in utrujeno in prazno......user posted image

Vsem, ki ste bubani en velik user posted image user posted image user posted image , pa če ga kakšna rabi kar tako, naj si ga tudi vzame....user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 508
16.1.2008 21:44:15   
tinispela
Freycha, saj bo bolje, pride taki dan enuser posted image  zate.

Kar se tiče sedežev... Jaz sem že veliko dobrega slišala o Romerjevih avtosedežih, kako se obnesejo, pa praktični so. Tako da se bova najbrž odločla za Romerja.

Upam, da bo tudi Špela z veseljem jedla ajdovo kašo, ker ji krompir ravno ne gre.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 509
16.1.2008 21:51:52   
pupi
Freycha te popolnoma razumem, meni je podobno. Že zjutraj sem komaj s postle zlezla in popldan sem mogla it ležat in odspat kitico, da sem prišla k sebi. Sem mislila prvo, da je tak dan pa nobena pojamrala, očitno pač pride tak.

Še user posted image user posted image  če bo kaj boljše

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 510
16.1.2008 22:37:00   
Češnca
kje pa ste dans, čveke? Mene še vedno zanima, če ma katera kakšen nasvet glede kašlja???

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 511
16.1.2008 22:43:00   
Anonimen
Moj tudi zakašlja, pa nazaj spi, kaj bi bilo to res nevem.. Se pa potem zaradi tega bojim, da bi se zadavil, oziroma da bi se mu hrana zataknila..

Glede avtosedežev... Nobena ni tako varna, če pride do hude prometne nesreče... Zakaj bi kupovala za 300€ sedež, če ga imaš za 100€ npr, pa nobeno od njiju ne garantira, da se otroku nič ne zgodi ob hudi prometni... Mah, saj nevem, za moje pojme so sedeži varni le za kakšen trk, prehitro zaustavitev, druga pa ne...

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
16.1.2008 22:53:51   
pupi
Češnca bi ti pomagala pa naš hvala bogu ne kašklja le če se ji slina zaleti, pa še takrat zakašlja kot stari ded. Ti bojo morale bolj izkušene mame pomagat.
Danes pa je res neko zatišje tu goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
16.1.2008 22:55:50   
Češnca
A_R je prav neprijetno (v smislu zaskrbljujoče), ne? Upam, da je to le višek sline...

avtosedeži... se strinjam s Freycho - vsak po svojem najboljšem občutku!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
16.1.2008 22:56:45   
Češnca
pupi vse so zaspale! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 515
16.1.2008 22:58:09   
SANEK1
Češnica, ko je Živa kašljala, sem bla vedno v luftu. Na začetku se je še zbujala, kasneje pa ja kar spala naprej. Sem ji pa vsako noč dala pod posteljo pisker z vrelimi kamilicami. Vsi 3 smo ajali kotuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče bom to začela prakticirat vsak večeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 516
16.1.2008 22:58:49   
Češnca
kapica uživaj z možem, vse ostale pa tudi! user posted image  Tud jest se grem k mojmu mal stisnt. LN

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 517
16.1.2008 22:59:45   
Češnca
Sanek smo tudi to že probali, pa ne pomaga... user posted image  Sem vesela, da pri vas pali! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 518
16.1.2008 23:00:31   
Afnica
PROBLEM:

Lan je imel prej pred kopanjem vročino 37,5.

Sedaj spi, a je full vroč. Vročina 38,3. Merjeno pod pazduho.

Kaj narediti? Sej lepo spančka, a mene skrbi. user posted image user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 519
16.1.2008 23:01:46   
siskamiska
Afnica pravijo da do 38,5 ne zbijat. Če bo narasla bi mu jaz dala Calpol.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 520
16.1.2008 23:06:03   
Afnica
Joj...a to je sirup? Pa sej sploh nimam nič takšnega za zbijat doma. Avša.

Čudno mi je pa to, da lepo spi. Še ko sem mu merila je lepo ajal.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 521
16.1.2008 23:08:47   
SANEK1
Afnica, Živa je prejšnji teden imela tudi približno tako temperaturo.  Sicer sma ji večkrat zmerla in sma dobila vedno drugo cifro, ampak vroča je bla ful. Tudi ona je lepo spala, zato je nisam budila.
Zjutraj se je zbudila brez vročine.user posted image
Jaz bi ga malo čekirala in če ne bo narasla bi ga pustila pančkat.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 522
16.1.2008 23:18:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

A_R je prav neprijetno (v smislu zaskrbljujoče), ne?

Ja, res je. Mene kar panika zgrabi..

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
16.1.2008 23:19:45   
pupi
Afnica tudi jaz ga ne bi budila. naja je iimela samo 1x tak visoko vročino oz. še višjo ko smo ji dali slano vodom za pit in sem ji dala parcetamolove svečke pa je ful hitro padlo. Dala pa sem ji zato, ker ji temperatura ful hitro rasla, ampak bi naj blo to normalno.
Kaj nimaš nobenih svečk doma? Nama jih je napisala pri 1. cepljenju

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 524
16.1.2008 23:21:14   
pupi
Slana voda je bla nenamerno dana našemu bogemu otroku, da ne bo pomoteuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?