jadrnica
|
ja, jaz sem tle, pa se dve moji pikici. sem pa blazno zanic sem ravnokar bruhala, pa ne od RR-ja beri: ponoči nisem najbolje spala, pa še glava me je zacela boleti, sveda niusem nič proti glavobolu vzela, ker kao, da bo za pingvinčke vse naj baj pa se je ta moj glavobol samo stopnjeval no pr Rešku danes totalna gužvačakala, naročena sva bila ob 8,30 končal smo pa ob 10,00. Res je imel guzvo. Pa da ne omenjam, da sem se 1x slekla in šla na mizo, ker je tako rekle, pol sem pa že blagor, pa reče, joj niso še odmrznjeni, bo treba še aml počakat.......no pa sem se malo oblačla pa slačla.... sedaj pa kmojemu stanju: full me neki glava boli, pa slabo mi je (pa najbrz ne od pikic ) ćeprav si želim, da bi mi blo, upam, sam da nimam kakšne trebušne sedaj na grbi. Ker danes sem potem sam lezala doma in kamilce pila pa en jogurt pa bananao pojedla, pa je slo sedaj vse ven? upa, da so otroc vseen dovolj prehranjeni, mam neki zaloge , se bom pa sedaj zvečer mal silila jest jem pa se naprej estrofem, ki meni po mojem spoloh ne sede - imam na sumu, da me od njega glava boli pa prometrium si dajem vaginalno 3x nič mi ni pa napisu aspirina tolk za zdej , van jutr kaj več napisem, ko bom bolj pri sebi. se ze pol dneva nosecka
|