|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
16.1.2008 13:24:31   
spelka12
KOSTANJ stopko si daš jutri - torej 1 dan pred punkcijo.
Pa čestitke za 1 velik jajcuser posted image

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
16.1.2008 13:36:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

KOSTANJ stopko si daš jutri - torej 1 dan pred punkcijo.
Pa čestitke za 1 velik jajcuser posted image

Stopka se da 36 ur pred punkcijo, torej ne 1 dan. Če imaš pojutri punkcijo, si daš stopko danes zvečer.

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3977
16.1.2008 13:51:10   
gold fish
Kostanj - jaz tud mislim, da si moraš danes dat stopko....jutri zvečer bo prepozno... kot pravi že anonimen....

Zjutraj preden greš na punkcijo vzemi Ketonal svečko - pomaga....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
16.1.2008 13:52:15   
KOSTANJ
Ej pupe ne me hecat....se že tresem...kdaj stopka (prosim glas ljudstva) ???

He he, Daisy, a nas hočeš u samostan spravit? user posted image  Jaz sem pa brala, da orgazem najbolj prekrvavi maternico in ful pomaga pri vgnezitvi. OK najbrž kaj podivjanega nebi blo lih dobr ampak z občutkom...kaj pa vem...jaz še nisem probala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
16.1.2008 14:02:45   
gold fish
Kostanj - ziher pade stopka 36 ur pred punkcijo..., če bi si jo dala jutri zvečer ja ne bi bilo dovolj časa (ur), da jajčeca dozorijo....   Verjemi izkušenimuser posted image

Držim pesti...

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
16.1.2008 14:03:50   
spelka12
user posted image Ups mate prav, sem čist zamešala, ker je rekla, da si da danes še eno injekcijo (sem mislila, da si moraš še hormonsko dat danes). Sorčy. 

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
16.1.2008 14:29:15   
meeryana
Jaz ti svetujem, da pokličeš in vprašaš, ker je pri vsaki drugače!

LP
Muser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
16.1.2008 14:44:58   
KOSTANJ
Ok, zdaj vam pa verjamem.  Moj se že pripravlja na    user posted image     user posted image . Ampak jaz se ne dam user posted image . Bom se ovila okrog sebe in ni zlomk, da je ne dosežem in nabodem user posted image .

Zdaj je še čas, da se mi pridružite. Jaz moram skrbet za zorenje jajca user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
16.1.2008 14:52:51   
Mijavček
Ja, po mojih izkušnjah tudi....stopka 34-36 ur pred punkcijo.

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
16.1.2008 14:58:45   
bambi14
Malo brskam po forumih in naletim na vas punce, ki se trudite in trudite,......
Sama sem bila na vašem mestu 27.11.2007 in me je blo strah ko psa.

Vse bo OK,!!!!!
Nasvet;
zakaj bi trpele punkcijo(različni smo in nekatere bolo bolj spet druge manj), jaz vam vsekakor svetujem kratko narkozo(cca.10 min in že se zbudite in je vse za vami).
Aja,...transfer sem imela 2.12.2007 in sedaj sem srečka nosečkauser posted image (9 tednov)user posted image user posted image user posted image , pa čeprav se mi je zdelo da se mi ne more nasmehnit sreča.

Samo pogumno in uspelo vam bo!!!!
Mislim na vas.

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
16.1.2008 15:08:20   
lara light
Oj, KOSTANJuser posted image  , pridna! Super, še malo...
Bambi14, kako lepo, čestitam, da ti je uspelo!!!user posted image user posted image user posted image  Lahko poveš kje si imela punkcijo, ker jaz jo bom imela v PO in tam ne vem, če sploh prakticirajo punkcijo pod narkozo?user posted image
Lepo se imej in vse dobro ti želim!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
16.1.2008 15:12:40   
lejla007
Bambi - SUPER! Čestitam za nosečnost! Je pa res lepo prebrati tak post, ki daje upanje user posted image

Kostanj - to punca! Še malo, pa boš šla lahko izvalit svoj pridelek user posted image

Lara - oj! Sploh nisem vedela, da si tukaj?!?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
16.1.2008 15:14:23   
Mijavček
Sayuri men se zdi ful lepo, da nas spodbujaš user posted image , zarad mene tud če mi za vrat bruhneš, jaz sem ful vesela, da stojiš v prvi vrsti za nami user posted image .

Pa res upam, da se boš kmal boljš počutila.  A popoldan ti je slabo... kaj pa tista o jutranji slabosti v nosečnosti.... verjetno se tako samo zarad lepšega reče user posted image

Kako ste pa kej ostale? Ker mi rač. nagaja (net dol pada) ne morem vsega za nazaj prebrat, sori.)

Mam eno vprašanje, za tiste, ki ste bile ali ste na Suprefaktu. (sej res, da sem že tretjič v postopku, pa še vedno vsega ne vem user posted image ) A mate kakšne stranske učinke. mater men je ful slabo (no ne tok k Sayuri), tud bruham ne, ampak se tooook slabo počutim. Nizek pritisk, zaspaaanaaa, glavobol, tečna, čustvena, zjokam se za vsako figo...

nazadnje ko sem bla tkole pred IVF na Suprefactu so bli lih prvomajski prazniki in sem bla na potovanju in sem mislila, da mi je bilo od tega slabo. Pa zgleda da ne...

Kostanj, lepe velike zrele celice ti želim.

Daisy ful si bla pridna s  seznamom. Hvala. Pa tud un post od Mišike je res zadetek v polno. Se čist strinjam.
Kdaj bo pa pri tebi ET? A sem spet kaj zamudila?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
16.1.2008 15:34:07   
DaisyE
Ja punce, nočem da seksate. user posted image user posted image user posted image  Zakaj bi se pa eni meli fajn? user posted image user posted image user posted image  Bom vrgla tisto dol s seznama, samo dajte še kake nasvete, da ne bom samo zato popravljala. Ups, a sem rekla samo? To je ja najbolj pomembno. user posted image user posted image user posted image

Kostanj si mi pa požrla enih živcev. Vidim, da si gor, pa nič ne javiš. Po punkciji se bo treba lepše obnašat! Stopka pade dons, če je v petek punkcija. 100%. A teb tud ni hotu na list napisat? Men ni, pol sem sem pa rekla, če mi kuli posodi, pol je pa očitno vidu, da ima z eno počasno opravka, je pa kuj hiter napisu. Bravo. Saj men je tud samo po en folikel vedno meril, tako da sploh nisem vedela, kolk jih mam. Kar rukni še kak pir dons.

Lara, bi blo za sprobat, če Reško prakticira punkcijo pod narkozo. Reči mu, da bi mela narkozo, pa jo boš po moje takoj dobila. user posted image  Samo ne vem, kako ti bo kaj všeč. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče lahko pa kostanj naserješ, da v petek proba.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
16.1.2008 15:37:21   
konina
Mijavče, jaz sem mela tudi full reakcijo na suprefact. Tako kot opisuješ ti. S tem zdravilom nas vržejo v umetno meno, tako da so stranski učinki pšodobni meni.

Lp, Nina

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
16.1.2008 15:56:03   
Mijavček
Aja, sej res konina, vse hormone ti zbijejo na nulo, to je pa isto kot v meni. No, vsaj vem kaj me čaka user posted image .

Hvala za odogovor.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
16.1.2008 15:57:34   
Abra
gold fish še par dni si res ne upam ničesar vzet, kar bi imelo vpliv na maternico. O plahtici pišejo vse živo, pol pa ne veš čemu verjet.

Kostanj, ne vem kaj misliš s tistim - kaj pomeni št. 7? Sem kje kaj tazga napisala? nč ne štekam user posted image Stopko pa definitivno danes. Ni Reš nč na list napisal? Do večera se pa lahko še piva naliješ, ne boš pol nč stopke čutla user posted image user posted image

Daisy ti kar pust gor prepoved seksa. Kaj bomo samo ene trpele user posted image jaz sem iz ene prepovedi v drugo. Še dobro, da naj ne bi pozabli kako se to dela user posted image user posted image user posted image
To z narkozo pri Rešu bi pa tud jaz rada vidla user posted image bi pol punkcije namesto do 9. delal do treh popoldne ...
Lara saj ni take panike, mene ni nikoli bolelo, po punkcii me je bolj matralo, za tisto mi pa anestezija ne bi kaj dost pomagala. Mogoče pa kakšen persenček, da si bolj kul user posted image če na GK dajo pomirjevalo za zvečer, pol tudi en persen ne bi smel škodit. Pismo, do pred enim tednom skor nisem vedla, kaj to je, zdaj pa že reklamo delam user posted image
najbrž bo bolš še en pir na tešče user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
16.1.2008 16:29:50   
lara light
Daisy, Abra, mislim,da bom tudi jaz preživela z Nalgesinom, Persenom in morda še Ketonalom, madonca, še nikol nisem teh (zadnjih dveh) reči jemala, kdo ve kakšni bodo efektiuser posted image ..ja za vse je 1x prviš, pravjouser posted image  
Sicer pa Abrina ideja mi je zakon, pir na tešče user posted image user posted image user posted image

Daisy, ti si boljše? Glede na režanje, bi človek mislil, da si prpravljena za olimpijske podvigeuser posted image ...bodi lepo!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
16.1.2008 16:30:02   
pf
Kostanj stopko si daj absolutno danes ob 9.00. Gold fish glede poteka 30-dnevne bolniške in sklepa ne rabiš nikamor klicat. Jaz sem ga danes dobila in mi gor piše, da pač imam bolniški stalež do 23.1.2008, ker imam 22.1.2008 drugi UZ in tapravi ginekološki pregled pri svoji ginekologinji. Tako, da bom takrat spet nesla kake dokumente svojemu osebnemu zdravniku. Tebi so predpisali boniško do konca, a ne? Meni so jo samo priporočali, če bo pa vse vredu pa se zna zgoditi, da grem tudi v službo, če ne prej, ko po nuhalni, ali pa že po drugem UZ-ju.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
16.1.2008 16:52:05   
DaisyE
Jaz sem odlično, kar se fizičnega stanja tiče, nobena hiperstimulacija meni nima namena k zanositvi pomagat. user posted image

Sem si zdaj naredila še en zelenjavni sok in zdaj eno resno vprašanje:

A lahko človek tudi z zelenjavnimi sokovi overdose naredi?
user posted image user posted image user posted image user posted image  Resno!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
16.1.2008 16:56:13   
gold fish
pf - meni so na GK predlagali bolniško celo nosečnost, pa bomo videli...   Sem pa v službi povedala, da sem user posted image , ker gre ena na operacijo, druga v penzijo in se mi pač fer zdi, da jim povem, da mogoče še mene ne bo... In v ponedeljek že pride ena za nadomeščanje.... v bistvu je potreba v vsakem primeru...
Zakaj pa bi ti šla delat?
Daj povej koliko si ti noseča? Kdaj si imela ET? Ker jaz nisem ziher koliko je sedaj pri meni ....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
16.1.2008 17:16:15   
Pija76
Ne punce jaz se ne grem user posted image , grem v službo me ne pogrešateuser posted image user posted image , odprem zdele v službi tole našo temo za prebrat fulll...........nič domov grem pa upam, da mi rata do večera vse prebrat....morm še delo domov nest....jejhata je hudič po 7 dneh v služno prit, danes na mizi sploh placa nisem imela

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
16.1.2008 17:18:26   
DaisyE
Pija user posted image

Ogromno je fotostimulacije.
Tam bo šlo hitro.
Al pa tud ne...user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
16.1.2008 17:27:59   
arneja
Dejzi, jutri bo pa tvoj dan user posted image .

Jaz sem prišla šele ob pol 5-h domov in sem bila čisto crknjena in sem šla samo spat. Sem pa še vedno driskasta, tako da ni noben sokec padel, niti Centramed tabletka ne. M še vedno ni, bi bilo fino, če je sploh ne bi bilo več user posted image .

Pa da vidimo, kaj je novega tu gor user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
16.1.2008 17:37:14   
kikaa
Stopka je 36 ur pred puncijo.

bambi14 - ja že že, če bi bila v Lj sploh možna kratka narkoza, bi bilo pa nebeško, takoj bi se zanjo odločila, pa je ni na razpolago, pri Rešu pa baje še Ketonala i.m. ne. Drugače pa - čestitam za nosečnost!

Mijavček - jaz sem imela tudi take znake kot ti po Suprefactu, samo en dan sem še bruhala 2x zraven (ravno med dežurstvom v službi). tako da - jaz sem ga čutila, pa tečna in občutljiva sem bila za znort...

DaisyE - Kar se tiče sexa po ET - glih ne vem, orgazem pa mislim da ni ravno priporočljiv, ker se krčijo mišice medeničnega dna in s tem po moje tudi maternica...ne vem no, jaz bi vsaj do testa počakala s tem oz. dokler se dovolj dobro ne vgnezdi. Je pa odvisno od vsake posebej.
Pa še nekaj, odsvetovano je tuširanje z prevročo vodo, toplo ja, ne pa vročo.

Jaz si danes še nisem naredila sokca, ne bo pa samo zelenjaven,user posted image ampak sadno zelenjaven - pomaranče in korenček...upam, da to gre skupaj

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......