|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
16.1.2008 17:40:16   
arneja
Joj, Sayuri, ti pa res hude čase preživljaš user posted image . Zdaj pa raje bežim, da ne bo kakšen tvoj bruhec po meni padel user posted image . Pa naj eno punčko na nuhalni pokaže user posted image . Saj, če je Čedo ICSI delal, je pa ja za malo fantkov in malo punčk poskrbel user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
16.1.2008 17:42:15   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Reči mu, da bi mela narkozo, pa jo boš po moje takoj dobila. user posted image  Samo ne vem, kako ti bo kaj všeč. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
16.1.2008 17:49:22   
DaisyE
Bom dodala na seznam.

Kaj je zdaj z sexom, pustim gor, al dam dol? Zaenkrat je 2:2.

Dajte se še spomnit kake stvari, ki se priporoča po ET, zaenkrat mam samo grozdje in lignje.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
16.1.2008 17:49:23   
arneja
Ribica, enojajčna dvojčka bi bila pa res super, kaj user posted image ?

Konina, jaz tudi najbolje, da grem en CB kupit, ker bo potem M takoj prišla.

Kostanj, super za en velik jajc user posted image . Injekcijo v rito si boš pa kar sama dala? Za na punkcijo si pa kar kakšno tabletko vzemi.  Torej praviš, če pivo zraven piješ, se hitreje zlika user posted image ?

Nič, jaz grem še malo spat, preberem do konca kasneje.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
16.1.2008 17:52:23   
DaisyE
Jadrnica, vidim, da si gor. Kako je šlo? A ma gužvo v Postojni?

Dajte mi povedat, a je Reško kdaj že katero klicu, če ni blo nič? Iz kje sem jaz to idejo potegnila? Se mi zdi, da so se enkrat punce pogovarjale... Saj ga vedno vprašam po punkciji, če bo poklical, pa vedno reče, naj ga neham srat, če bo poklical pa ne pove.

Mlinčka, a dons tud štrajkaš?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
16.1.2008 17:56:25   
jadrnica
ja, jaz sem tle,
pa se dve moji pikici.user posted image user posted image user posted image
sem pa blazno zanicuser posted image user posted image  sem ravnokar bruhala, pa ne od RR-jauser posted image user posted image

beri: ponoči nisem najbolje spala, pa še glava me je zacela boleti, sveda niusem nič proti glavobolu vzela, ker kao, da bo za pingvinčke vse naj baj
pa se je ta moj glavobol samo stopnjeval
no pr Rešku danes totalna gužvačakala, naročena sva bila ob 8,30 končal smo pa ob 10,00. Res je imel guzvo. Pa da ne omenjam, da sem se 1x slekla in šla na mizo, ker je tako rekle, pol sem pa že blagor, pa reče, joj niso še odmrznjeni, bo treba še aml počakat.......no pa sem se malo oblačla pa slačla....

sedaj pa kmojemu stanju: full me neki glava boli, pa slabo mi je (pa najbrz ne od pikic user posted image user posted image ) ćeprav si želim, da bi mi blo, upam, sam da nimam kakšne trebušne sedaj na grbi.

Ker danes sem potem sam lezala doma in kamilce pila pa en jogurt pa bananao pojedla, pa je slo sedaj vse ven? user posted image user posted image upa,  da so otroc vseen dovolj prehranjeni, mam neki zaloge , se bom pa sedaj zvečer mal silila jestuser posted image user posted image

jem pa se naprej estrofem, ki meni po mojem spoloh ne sede - imam na sumu, da me od njega glava boli
pa prometrium si dajem vaginalno 3x

nič mi ni pa napisu aspirina

tolk za zdej , van jutr kaj več napisem, ko bom bolj pri sebi.

se ze pol dneva nosecka  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
16.1.2008 18:01:57   
jadrnica
Dejsica - sem šele sedaj vidla tvoj post : jaz ne vem, če Reško kaj klice, vem pa, da je eno enkrat klicu, da naj mal prej pride kot je naročena, se mi zdi, tako da ko je treba , pa po mojem on poklice,

ampak nisem zihr.
jaz ga pa tud kr poklicem, pa vprašam. vsaj vem pr čem sem.klicala sem ga pa tko 2x vsega skup.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
16.1.2008 18:07:14   
Abra
Daisy to je meni Dajamaja napisala po prvem uz:
za embrio banane, maline, marelice, melone, lubenice, ribez, šipek, bučke, grah, korenje, orehova jedrca. In NE zelene.
Seks pa do testa jaz ne bi prakticirala. Sayuri je enkrat napisala, da je molo fasala najbrž prav zaradi tega. To se najbrž ne da dokazat in so samo ugibanja, nikoli pa ne veš.

Pija, jaz te skoz pogrešam, sem pa vedla, da si v službi, si napisala. Te še kaj boli al si fizično že ok? Jaz sem imela prej nek roza izcedek. Upam, da mi ne bo treba še enkrat čez vse. Jaz pa z delom tudi nimam miru, sem kar telefon izklopla ...

Arneja, kaj pa si ti tko zaspana user posted image bo treba res po test

Daisy, tebe čaka cela ekipa, ti povem. Reš te kliče samo če zamujaš, a po gužvi sodeč to najbrž ni možno. Jutri bo tvoj dan!

jadrnica čestitam za pingvinčka user posted image user posted image lepo ju grej
Mene je estrofem tudi zelo matral. Me je tko glava bolela, pa skoz sem spala. Ko sem začela jemat še prometrium je blo malo boljš, glavobolov ni blo več toliko, zaspana sem bla pa še ful. Do zdaj ti je blo pa ok?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
16.1.2008 18:17:52   
Pija76
Dejzi jutr naj bo tvoj dan! Cela grda bo čakala, oz. 12 jih bo!!!! To pa bo podatek! Pol za emrio pomeni ko imaš že test potrjen a ne? Ker grah baje ni preveč fajn po ET????

Kikaa jaz dons tud še nisem soka, bo pa spet samo saden ker mi ni ratal v štacuno pridt, sem tolk delala danes...ah kam to pelje, že prvi dan in šiht 10,5 ure. Moram tole mal popedenat!

Abra hvala! Fizično so me danes kar precej šivi boleli, mogoče od žab in hlač, ne vem, sem mela kar mal problem na stolu user posted image , zdaj pa upam da bo...drugač je pa moja user posted image  rjava, svežo kri sem imela samo prvi dan user posted image . Pa kaj je šlo to ven...blak fuj, pa mal me je prjel k sem vedla da je nekaj bilo, ker drugač ni taka user posted image . Tvoja tečka naj pa kar kmal pride da bova skupaj a ne? A misliš da ti ne bi dobr sčistili? Ah dej no, valda da so!

Sayuri prav smiliš se mi, kaj bosta to dva dojenčka, enakega srčkanega spola user posted image .

Arneja hm hm hm, kaj bi to lahko bilouser posted image user posted image user posted image , ni tečke pa zaspana si? Hm hm hm??? Ej najboljš ti želim!!!!

Jadrnica čestitke za pingvine, lepo jih grej, pa upam da res nisi zbolela.

Bom še kasneje mal prebrala bolj natančno, grem nekaj na šporget vršt, da skup ne padem. Ja mojega sem pa po bolniško poslala user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
16.1.2008 18:24:51   
DaisyE
Čestitke jadrnica user posted image user posted image user posted image . Mami. user posted image

Jebela cesta, a tako gužvo ma? Ob desetih!? No, za kaj takega pa še nisem slišala. Neverjetno.

Abra, hvala. Mater smo neverjetne. Non stop ene in iste stvari premlevamo, da bi si pa pa kaj zaponile... No vsaj jaz mam luknje v spominu, čeprav se mi zdi, da se celo spomnim, da je to napisala. Kaj je z grahom? Sem se že veselila zalenjavne župe. user posted image user posted image user posted image  

Za sex sem se odločila, da naredimo kompromis. Bom napisala do testa, pol pa vsaka kakor ji paše. Itak naj bi bila v tem največja poanta, da delamo, kot nam paše. Ponovno ga bom pa bolj proti večeru prilimala, če bo še kera kaj dodala. In po moje ga je najbolje sproti osveževati z novim znanjem.user posted image

Pija 12? A jih bo Čedo na pol dal? user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 16.1.2008 18:29:30 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
16.1.2008 18:34:50   
Pija76
Dejzi evo moja matematika:

blastocista +
blastocista +
blastocista +
blastocista +
blastocista +
blastocista +
blastocista +
blastocista +
blastocista +
blastocista +
Reško +
Čedo =
12 komadov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
16.1.2008 18:47:41   
pikovit
Čer,

Najprej Dejzi.Včeraj sem dobila ingver.Končno. user posted image
Za jutri pa user posted image .Pozitivno pa tudi če bo samo ena,sam da je ta pravauser posted image .

Pija kako kaj?
Abra   user posted image
Arneja a si že vstala?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
16.1.2008 18:50:01   
Abra
Pija, ta tvoja matematika je pa huda user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
16.1.2008 19:11:41   
Abra
Pikovit, pa si končno zmagala. Je bil ta ingver res tak mission impossible.
Kdaj zdej štartaš? K Rešu je očitno treba čimprej, vidiš kaka je gužva. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
16.1.2008 19:16:14   
gold fish
DaisyE- držim pesti za jutri, da prideš domov s svojimi  pikicami.... 

Pol pa seveda raport.... aja pa še prej kalamari.... da ne bomo vrstni red spreminjaliuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
16.1.2008 19:17:44   
DaisyE
OOO pikovit, dober večer. Zdaj pa reči, šele zdaj si dobila ingver. Misija se je pa takoj po novem letu začela. Jaz sem pa dons probala ingver v sok in je blo kar prebavljivo (sem mela en košček, ki mi ga je trenutno štrajkajoča mlinčka dala). Maš prav. Če bo ena, pa tista taka kot mora bit, bom čisto zadovoljna.

Pija, ti jih pa miksaš, blastociste. A rečem jutri Reškotu, da mam eno asistentko zanjga? Saj v resnici boš ti glavna, ampak, da ne bo Čedo žalosten. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
16.1.2008 19:25:52   
DaisyE
Ja ribica, kalamare mam že napelane...user posted image

Bom raportirala še pred lignji verjetno, ker bodo kar home made. Ne morem lignjev ob desetih zjutraj jest. Če je pa vrstni red tako pomemben, bom pa do ene dveh počakala, da najprej lignje pojem. user posted image user posted image user posted image

Če se mi pa zgodi tisto, o čemer zdaj ne bom razmišljala, si bom pa pico spekla. Zraven bom pa en pir. Pa če me kar pobere.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
16.1.2008 19:35:16   
Abra
Daisy, ti kar najprej na raport! Za kalamare bo še cajt. Pice pa jutri ne boš jedla, kaj ti grejo zdaj ene čudne misli po glavi? Raje razmišljaj, kaj boš jutri Čedotu rekla, hočeš punce, fante ali oboje.
Zadnji pir si pa danes še prvošči, pol ne bo nič do oktobra.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
16.1.2008 19:37:56   
DaisyE
user posted image user posted image  Tole se pa fajn sliši user posted image .

Nimam pira. user posted image  (Najprej sem prebrala sira, pa me je še bolj zatolklo).
Bi mela preveč slabo vest. Pa zelenjave nimam več (samo eno peso), mam pa cedevito. Opa, pa še sadje mam. Bom en sadni sok. Saj pribije. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
16.1.2008 19:41:47   
lara light
Moraš bit pr moči, da se prebiješ do konca postovuser posted image  in jaz definitivno nisem, ampak jutri bo spet akcija! Že zdej začenjam s veliko pivičkouser posted image  Kake neverjetn zgodbe tu najdeš?user posted image

Daisy, že prej sem vprašala, kako si? Vse ok za jutri? Vidim, da smo v hudi dilemi: user posted image ali ne, to je zdaj vprašanje?user posted image   Saj veš, da bom tudi jaz s tabo ju3, ko te bo prvi mož nagradil s komplimenti..ta glavna boš!

Jadrnica, čestitam! Vse dobro za naprej želim!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
16.1.2008 19:44:07   
DaisyE
Mlinčka, še Milič je žalosten, ker nas ignoriraš

user posted image

Srce se mu trga.
user posted image

Men pa tud. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
16.1.2008 19:45:01   
Abra
Tale sokovnik te je pa čist spreobrnil. user posted image Saj je prav, moraš met mehek prehod, da ne bi bla pol kaka absitinenčna kriza. Svež sadni sok je meni itak boljš k pir, k rečeš na zdravje, to tut velja! Bolš, da se user posted image user posted image že takoj na zdravo navadijo.
No, kaj bosta jutri naročila, parček?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
16.1.2008 19:47:22   
DaisyE
Lara odlično sem. Samo preveč razmišljam in se psihično pripravljam. Čeprav po moje itak ne morš bit psihično pripravljen na tako stvar. Evo še ena prednost ETja na 3. dan - manj časa za razmišljanje.user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
16.1.2008 19:49:42   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
No, kaj bosta jutri naročila, parček?

Tako daleč pa še v svojih najbolj divjih fantazijah nisem prilezla. user posted image

Zdaj, ko si tako lepo od soka povedala, si ga grem pa res nardit. Sem se prej že na pol odločila, da se mi ga ne da. Ni ga čez C-vitamin!user posted image  

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
16.1.2008 19:57:23   
jadrnica
abra - ne do sedaj nisem bla Ok, sploh sem se počutila kot da sem neki našopana z nečim kar ni moje, skratka zanič, user posted image user posted image user posted image pa še jajčniki so me neki špikal

a misliš, da lahko en lekadoil vzamem,? res sem totalno preč, sedaj sem se od postle pa wcja sem pred PC prvlekla, pa grem kr nazaj v postlo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......