Anonimen
|
SRECNO NOVO LETO 2008 VSEM ! Sem mal pozna .Je ze skoraj en mesec kar sem nazadnje pisala,vmes sem 2x na brzino mal pogledala kaj se pri vas dogaja,zato imam pa sedaj ogromno za prebrat. V Slo.sem sla,a je dopust vse prekmalu minil,pa se zbolela sem,kot ponavadi,tako da ni potekalo tako kot sem si zelela. Sem opazila,da vas je kar nekaj novih junijcic.Vsem lep pozdrav,me pa se posebej za eno zanima,katera je napisala da bo rodila cez luzo,pa me zanima kje natancno? Drugace sem pa danes imela morfologijo.Vse je v redu,otrocek se lepo razvija,bomo pa menda dobili PUNCKO . Sama sem bila skoraj prepricana da bo fantek,tako da me je kar malo vrglo,ko je G. rekel puncka,sem pa zelooo vesela,itak je pa najvaznejse,da je z njo vse v redu.Moz je mal razocaran,pa se bo ze sprijaznil.Moja ta prva,je pa v soli,tako da se ne ve,pa komaj cakam,da pride in vidim njeno reakcijo. Kaj pa ve mislite,ali je vecja moznost pomote,pri puncki ali pri fantku?Mi je bilo mal cudno,ko je G.tako hitro ven butnil,da je puncka.Je rekel,da je koj videl,da se kao pri puncki prej vidi,meni pa se zdi da je prej obratno. Sem se pa narocila na 3D UZ,ga imam 21.02.,pri drugem G,tako da bom takrat res vidla a lahko kupujem v roza barvi. Naslednji rutinski pregled imama pa 13.02. Zdaj grem pa prebrat kaj ste za nazaj pisale.Se pisemo.
|