|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
16.1.2008 14:37:02   
*Snežinka*
Pozdravljene junijke!
Jest se spet neki casa nisem oglasla. Vceraj smo imeli pregled - vse ok.
Naslednjega z morfologijo imamo 5.2. Zredila sem se pa +2  No mislim da to ze pise.

A veste kaj me zanima. Jast bi rodila v PO, pa bi pac hotla it mal porodnisnico
pogledat. A ve kaj veste, se je treba prej najavit, kaj ti pa sploh pokazejo ce imas zeljo si mal pogledat? Mislim jaz nimam nic konkretnega v mislih, sla bova
bolj zato da vidiva kje je, pa kaksna je tko notri, da mi ne bo potem vse tuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
16.1.2008 14:44:17   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 71 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image  MORFO 17.1. /  NS: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  MORFO: 18.1. / P 11.2. / NS:user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image   spol: user posted image / Ljubljana / +7 kg

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image  P 13.2. / 3D UZ 21.2. / MORFOuser posted image / Nemčija

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image    MORFO: 17.1. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +5 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho  NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image
user posted image   Katrin08

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   / +5 kg
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg
user posted image   Noni 2.user posted image   MORFO 24.1. / spol: user posted image

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image  P 17.1. / MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / +2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +7 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image MORFO 21.1. / +3 kg

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image MORFO 17.1. / NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image MORFO 7.2. / spol: user posted image   / -1 kg
user posted image  tteeaa 1.user posted image   P 16.1. / +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +5 kg
user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image     MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image  P 14.1. /  Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   MORFO: 5.2. spol: user posted image  / Postojna / +2 kg

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS: user posted image  / Kranj

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg
user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image   MORFO 30.1. / spol: user posted image / +4,5 kg

22. junij
user posted image
  uvuv ('77) 1. user posted image   MORFO 28.1. / +2,5 kg
user posted image   simdar 1. user posted image

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +1,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image    P 17.1. / +/- 0 kg

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

28. junij
user posted image   pati0102 2.user posted image   P 23.1.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 18.1. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny P 17.1.  / -3 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

????  
user posted image  čbela ('82) 1. user posted image  MORFO 21.1. / NS: user posted image  / +6 kg
user posted image   AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
tteeaa P 16.1.
kodrana MORFO 17.1.
pikica_30 MORFO 17.1.
Eva2008 MORFO 17.1.
ninny P 17.1.

Anja PH P 17.1.
alea01  P 17.1.
Kaja08 MORFO 18.1.
Mojca78 P 18.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
16.1.2008 16:32:00   
aleksandra silvija
Kleopatra28 veš, user posted image  otročke čisto drugače sprejemamo sedaj, ko jih še ni "zunaj". Me smo z njimi 24 ur na dan in otročka dejansko čutimo. Pa naj bo user posted image  ali user posted image .
Za ostale člane družine pa user posted image  postanejo zares resnični šele po porodu. A ni tako? Pa saj ve, sedaj smo tudi zelo občutljive, hormoni pač in še bolj čustveno jemljemo prav vse izjave o naših user posted image .

Punce, povejte mi, če razmišljate o letošnjih poletnih počitnicah?
PDP imam 21.6., tako ne bo mogoče na morje pvi dan po koncu šole--imamo namreč prvošolko in to je bil naš namen še septembra 07user posted image user posted image user posted image .

Z letalom in ladjo ne gremo, predvsem mož se tega malce boji,pssstuser posted image user posted image user posted image .

Tako nam preostane avto in julij ter avgust. Pa ziher bom imela CR. Tako da je potreben še čas za okrevanje. Pa seveda če bo vse o.k.-z otročkom, mano,....

Avgust je pa zadnja leta nvsaj na HRVAŠKI obaali bolj "kilav" poletni mesec. Hmmmmmuser posted image

Kaj pa ve?

baj

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
16.1.2008 16:47:54   
lonapo
Mi smo letos kupili kamp prikolico, tko da planiramo tam nekje sredi avgusta da bomo šli dol vsaj za 14 dni; verjetno pa že prej za čez vikend-odvisno od user posted image  kako bo. Vglavnem so tamalčki trpežni sto na uro, tko da ne more bit nič narobe če greš od doma z njim. Naš je bil star 1 teden pa smo šli v London z redno letalsko liniji in se z njim šetkal po mestu pa ni bilo nič narobe. Razlogi za obisk so bili pa drugi- medicinski.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
16.1.2008 17:01:12   
Anonimen
Mi smo se za letos odločili, da verjetno ne bomo šli. Moj ima kolektivni dopust konec julija in več kot pol avgusta(v najhujši vročini) in če rodim na rok bo takrat user posted image star dober mesec tako, da kar odpade. Najbolj bi mi pasal september, samo on takrat ne bo dobil dopusta. Bomo pa drugo leto bolj izkoristili.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4080
16.1.2008 17:28:46   
beyba
Oila bejbe... kako?

Jst se počutim bolje. Tako slabo kot sem se počutila danes dopoldan se že dolgo nisem, zdej sem se pa naspala in pred tem pojedla toplo kosilo pa je bolš.

Kleopatrauser posted image user posted image user posted image za morfo. Nič še kupovat v roza barvi .Raje počakaj na 3d. Se čist prevečkrat zmotijo, tako da ne bo potem tako kot pri neki punci, ko so ji skoz zagotavljal da je punčka. Valda je kupila vse v roza, roza sobo, stene je na roza pobarvala. Potem pa v porodni šok-'čestitke gospa fantka mate'A si predstavljaš da je bejba vprašala če se sigurno niso zmotil in če je mogoče še en notriuser posted image

Jst sem tut prašala za spol, pa so mi rekli da je 90% punčka, pa se je mojemu vidlo na obrazu, da mu ni ravno najbol prav, da je potiho upal na fantka, Zdej pa ko kdo vpraša če smo kaj naročili, pa tko s ponosmo pove da ja  eno malo punčko čakakmo junija. Pa že razmišlja kako bo treba do 15 leta dvometrsko električno ograjo okrog hiše narest...user posted image user posted image user posted image   Daj mu čas.

A je katera tuki ki dela po 4 urni delavnik, da ni skoz na bolniški ampak le 4 ure na dan?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
16.1.2008 17:54:16   
Anonimen

'A si predstavljaš da je bejba vprašala če se sigurno niso zmotil in če je mogoče še en notriuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Saj vem da ni ziher.Bomo pocakali na 3UZ.Imata pa sestra in brat oba po dvauser posted image ,tako da je ze cas,za kaksno lustkano puncek.

A ti si pa tolk boga.Ja kaj ti je tako slabo? Pa tut tebi cestitke za user posted image .

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4082
16.1.2008 19:13:45   
Anonimen
Punce res vas redno prebiram,ker ste me pa danes omenle pa v srcu čutim,da se moram javiti.Res je da sem Kaji poslala ZS in to nekaj dni po nuhalni.Tak me je špiknal,ko sem na seznamu zopet vidla tista dva bebeka.Veste na nuhalni je blo vse ok,rezultati super ampak čez nekaj dni pa sem mela smolo,ki pa o njej še težko govorim.Ful mi je bilo potem neprijetno  zopet Kaji kaj pošiljat,da naj enega otročka zbriše na seznamu.Raje sem ji napisala,da se poslavljam in tud za nekaj časa sem se iz ringaraje čist odjavla.No,čez nekaj časa sem se zopet prjavla,čeprav vam čist po resnici povem,da sem hotela drug vzdevek,ampak saj nisem edina,ki se mi je to zgodilo.Kaja,če si še zaslužim,da sem zraven vas na seznamu,bi bila res vesela.Za zdaj je z bebico,ki je ostala vse ok 23.1,2008 pa imam morfologijo.Vse skupaj je bilo še bolj hudo,ker sma z možem že povedala sinu,ki se je dveh bebic zelo razveselil,ker je le bil tako dolgo sam.Upam,da vam nisem preveč zatežila.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4083
16.1.2008 19:42:37   
Anonimen
user posted image Zanka,zal mi je za tvojo bebico.To je res zalostno,toda vedi,da je mogoce bolje tako.Drzim pa pesti zate,da bo z drugim dojenckom vse v redu in da bi ti in tvoja druzina cimprej prebolela to izgubo.

Si pa seveda dobrodosla nazaj,pa prav imas,polno nas je takih,s taksno ali podobno hudo izkusnjo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4084
16.1.2008 19:48:08   
Anonimen
Žanka, žal mi je da se ti je to zgodilo. Upam in  držim pesti da bo s tem user posted image vse v redu .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
16.1.2008 20:32:33   
nInAzWeRiNa
živjo, jutri pa nas čaka morfo jeeeeuser posted image danes bom zihr slabo spala-sem čist neučakana,upam da je in da bo vse ok!

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
16.1.2008 20:40:09   
tteeaa
Žanka, tudi meni je zeloo žal, da si morala skozi takšno izkušnjo, a najbrž se je moralo tako zgoditi. saj vem, meni je lahko govoriti, ker se mi to ni zgodilo, pa vseeno....drži se, bodi močna in svojo energijo posveti sinčku in user posted image . Pa dobrodošla nazaj med nami....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
16.1.2008 20:41:58   
*Mojca*
žanka welcome back user posted image user posted image

tudi meni je žal za tvojo bebico ampak življenje gre dalje in mogoče je res boljše tako. Nikoli ne veš. Zdaj pa veselo čvekanje do junija!

snežinka: mislim da ti na predavanju o EA razkažejo porodnišnico.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
16.1.2008 20:45:52   
Anonimen
snežinka: mislim da ti na predavanju o EA razkažejo porodnišnico.

Pri nas jo niso, mislim pa da imajo na Jesenicah enkrat na mesec kao dan odprih vrat, kjer ti pokažejo porodno sobo...

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
16.1.2008 20:46:47   
tteeaa
Drugače pa sem bila danes na pregledu in je bil tudi mojuser posted image  tako zelo živahen, kot je napisala ena na prejšnji strani (žal sem pozabila nick). Je g. rekla, da ne more napovedat spola, ker noče bit niti 2 sekundi pri miruuser posted image . Jaz imam pa še vedno občutek, da bo punčka, čeprav mi je res čisto vseeno, samo da bo zdravo.

Punce, jaz mislim, da sem danes imela že kar morfologijo. je namreč g merila premer in obseg glavice, pa dolžino stegnenice. Ampak ni nič rekla o rezultatih, pa tudi morfologije ni omenjala. Zdaj pa ne vem, kaj naj si mislim. kaj ve mislite? je bila to že morfologija? Sem pa v 19. tednu in naslednji pregled imam čez štiri tedne. Čudno mi je to, da mi ni nobenega rezultata povedala. Rekla je samo, da je vse ok in da je user posted image  zelo živahen. To pa je tudi nekaj, a ne?user posted image

Aja, kile pa ostajajo na +1,5, pritisk pa je še vedno nizek.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
16.1.2008 21:12:12   
*Mojca*
aja ninazwerina srečno jutri na morfologiji user posted image

tteeaa ja vse kar si napisala se sicer gleda na morfologiji, je pa res da se dela med 21 in 24t, se pravi da je malo prezgodaj. Ne vem kaj naj ti rečem. Pa sej je vseeno, samo da je vse ok.

Kje je šele moja morfologija...bom prej pognala korenine user posted image

drugače pa sem danes brez glasu (moj je vesel ker sem tiho user posted image ), drugače pa se počutim uredu. Upam, da tudi to kmalu mine.

Nič, za danes se poslavljam, pa se kaj tipkamo jutri!

Lahko noč vsem!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
16.1.2008 21:21:03   
nInAzWeRiNa
hvala Mojca, ti se pa čimprej pocajtej!
žanka tebi pa tut moje sožalje za izgubljenega sončka,za drugega pa vse samo najlepše do koncauser posted image
lp in lahkonočko

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
16.1.2008 21:27:07   
Anonimen
Žanka - se opravičujem, če sem te kakorkoli prizadela. Sem pa vesela, da si spet naša.

aleksandra silvija - moji starši hodijo že 10 let na morje na hrvaško od 25.8 do 5.9, pa še nikoli niso meli slabega vremena, morda po en dan

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4093
16.1.2008 21:51:11   
Anonimen
Dober večer. user posted image

Žanka, žal usoda je taka, ne izbira osebe. Si vsaj obdržala enega user posted image  user posted image user posted image user posted image  
Veliko jih je, ki ne obdržijo niti enega od dvojčkov.user posted image
Držim tudi jaz pesti, da bo vse ok naprej user posted image user posted image user posted image

tteeaa, morfologijo boš imela verjetno kar čez 4 tedne, saj je v 19 tednu še prezgodaj. Jaz bom pa ravno na meji 24 tedna.

Vidim, da ste kar zaposlene, jaz pa imam ta teden kar bolj malo časa za klepetkanje. Mogoče ga bo jutri kaj več, če pridem pravočasno iz službe. Mam neke papirje za uredit, ker nekaj ne klapa s ZPIZ-om.user posted image

Vso srečo vsem, ki imate jutri preglede. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4094
16.1.2008 22:10:09   
Tina 28
meni jo je delala 19 - 20 teden (upšam, da pol ni blo prezgodaj)

Drgač sem se pa zdaj sem usedla z drugim namenom.
Očitno ne čutim več tolk brcik, ker niso sam droben špikanje ampak bolj obrati. Danes sem pod tušem videla nekaj malcega, tako da sem zdaj eno uro bulila v trebuh in dejansko videla premike, ki pa jih je komaj čutiti....torej otrok ne brca  ampak se valja in dela prevale, kar pa jaz očitno manj občutim....kar tudi ni nič čudnega, glede na to da sem v tem mesecu pridelala 3,5 kg in večina je ravno na trebuhu! Juhej v glavnem. J

sem pokazala tud mojmu in je bil ful presenečen, pol ga je pa kar zvil, da se res nekaj dogajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
16.1.2008 22:32:27   
pikica_30
jaz sem tud ravno včeraj dopolnila 20 t in imam jutri morfo. upam, da ni prezgodaj. je na zadnjem pregledu g rekla, da bo ok, ker sem bolj suha, ampak ne vem, kaj si bo o tej suhosti mislila sedaj, ko imam 3 kg več. user posted image  upam, da mi ne bodo kaj zatežil. pa tud če...user posted image

v glavnem tud jaz bom danes bolj slabo spala, ker me že zadnja 2 dni kar malo zvija od živčkov. imam filing kot da imam tremo pred otročkom! user posted image  no kaj vsega ne najdeš pri user posted image !

punce držite pesti za jutri!!!! imam pregled že zgodaj zjutraj in bom kmalu poročala! pa še mogoče bom izvedla ali je user posted image  ali user posted image !  

žanka, ti pa samo pozitivno in optimistično naprej! user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
17.1.2008 8:06:35   
babysolza
Živjo punce,

jaz sem spet ta zgodnja user posted image . Včeraj sem imela ene neprijetne obveznosti (pogreb) in sem ko sem prišla domov sam še v postlo spravla. Po moje se temu reče čustvena izčrpanost. A ste ve tudi tolko občutljive na vse?
Moja pikica pa zadnje dni bl mal miga. Zjutri me 'zmlati', čez dan pa večinoma da mir. A ma katera podobne izkušnje? Ker na vseh pregledih do sedaj ga je pa čist v luft metal...

Žanka, drži se.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
17.1.2008 8:18:54   
Kaja08
Dobro jutro!! Žanka, dobrodošla nazaj !!! Ne se dat - glavno, da je vsaj eden user posted image  ostal. Sicer pa poznam tvojo žalost - tudi jaz sem na začetku imela dva, potem se pa krvavela in ko sem šla na pregled, mi je G rekla, da je ena vrečka prazna...user posted image  Sedaj se tolažim s tem, da je vsaj ta drug user posted image  obstal in da je pravi borec!! Tako se veselim njegovega razvoja in vsakih brcik!
Vsem, ki imate danes morfologijo, držim pesti, da bo vse kul - ITAK DA BO!! user posted image  Jaz jo imam pa jutri - sem že dons živčna!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
17.1.2008 8:22:21   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 72 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image  MORFO 17.1. /  NS: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image  MORFO: 18.1. / P 11.2. / NS:user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image   spol: user posted image / Ljubljana / +7 kg

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image  P 13.2. / 3D UZ 21.2. / MORFOuser posted image / Nemčija
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image  MORFO: 23.1. / Celje

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image    MORFO: 17.1. / NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +5 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho  NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image
user posted image   Katrin08

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   / +5 kg
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg
user posted image   Noni 2.user posted image   MORFO 24.1. / spol: user posted image

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image  P 17.1. / MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / +2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +7 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image MORFO 21.1. / +3 kg

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image MORFO 17.1. / NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image MORFO 7.2. / spol: user posted image   / -1 kg
user posted image  tteeaa 1.user posted image    +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +5 kg
user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image  P 14.1. /  Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   MORFO: 5.2. spol: user posted image  / Postojna / +2 kg

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS: user posted image  / Kranj

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg
user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image   MORFO 30.1. / spol: user posted image / +4,5 kg

22. junij
user posted image
  uvuv ('77) 1. user posted image   MORFO 28.1. / +2,5 kg
user posted image   simdar 1. user posted image

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +1,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image    P 17.1. / +/- 0 kg

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

28. junij
user posted image   pati0102 2.user posted image   P 23.1.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 18.1. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny P 17.1.  / -3 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

????  
user posted image  čbela ('82) 1. user posted image  MORFO 21.1. / NS: user posted image  / +6 kg
user posted image   AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
kodrana MORFO 17.1.
pikica_30 MORFO 17.1.
Eva2008 MORFO 17.1.
ninny P 17.1.

Anja PH P 17.1.
alea01  P 17.1.
Kaja08 MORFO 18.1.
Mojca78 P 18.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
17.1.2008 8:26:57   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image

Jaz sem pa včeraj malo panike naredila, ker otročka nisem nič čutila cel dan in potem sem se tako malo po trebuhu noter pritiskala, pa se mi je mulček spravil čisto na desno stran.user posted image  No, potem sem pa zaspala za 3 ure in se zbudila z zelo močnejšimi metuljčki. Očitno se je premetaval sredi noči.user posted image

Punce, a vam kaj trebuh zatrdeva? Ker meni zadnje 3 dni kar precej otrdi.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?