|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
15.1.2008 16:03:34   
babysolza
Tina28,

jaz ti sicer ne morem velik pomagat, ker še nisem imela morfo, sam držim pesti, da so to same dobre info!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
15.1.2008 16:13:31   
Anonimen
Za košaro bo res mogoče prevroče. Ampak nikoli ne veš. Kot pravijo pupe po RR, je torba fajn za kakšen sprehod v mraku, ker torba zadržuje tudi telesno temperaturo. Če pa je vetrovno zunaj pa je itak fajn, da user posted image  pogrneš z dekico, ki je priložena torbi- fiksira se na zadrgo.  user posted image

Itak bomo vse videle še sproti. Če fajn pomislim, da rodim na začetku junija, potem je jaz na začetku res ne bom mogoče rabila, to je julij,avgust. Septembra pa je že kar hladno, sploh proti večeru.
Tiste, ki bodo rodile na koncu junija, je julija in  avgusta ne bodo rabile, september je že spet tu. user posted image  in potem oktober in november.Odvisno od velikosti malčkov. Vsekakor ni za razmišljati v tej smeri, eh,jaz je ne bom rabila. Nikoli ne veš. Poletje nam je že obrnilo hrbet.user posted image  Če jo imaš, jo imaš. če je nimaš, imaš kakšno podlogo v vozičku in dekico. No, tako jaz razmišljam.Ni pa seveda si za delat nekega stroška zaradi tega.
Je predvsem praktična torba za prenos otroka iz stanovanja v voziček, na obisku ni problema z ležiščem...

Neposredna povezava do sporočila: 4002
15.1.2008 16:14:16   
Anonimen
Tina 28 super za  pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image . Po moje je vse v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 4003
15.1.2008 16:17:29   
Anonimen
Tina 28, morfo je za tabo.user posted image  Itak je vse ok, drugače bi ti g kaj rekla.
Vse bo ok user posted image ,samo ne se sekirati in si delat brezveznih skrbi. user posted image  Itak, da nas vse zanima, pa primerjamo rezultate...če bi bilo karkoli narobe, bi zdravniki rekli. In verjemite v to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
15.1.2008 16:20:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Tina 28, morfo je za tabo.user posted image  Itak je vse ok, drugače bi ti g kaj rekla.
Vse bo ok user posted image ,samo ne se sekirati in si delat brezveznih skrbi. user posted image  Itak, da nas vse zanima, pa primerjamo rezultate...če bi bilo karkoli narobe, bi zdravniki rekli. In verjemite v to.

se podpišem po touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4005
15.1.2008 16:20:48   
Anonimen
Samo nekajpa moram komentirat: glede tistih čačk v materinski knjižici.user posted image  Ko gledam MK od kakšne kolegice, se mi zdi, da ima tako lepo spisano,jaz pa tako kot bi bila privlečena iz prve ruske.Čačka čez čačko. Še sama ne vem kaj pomeni. Razumem samo tolko, ko mi g razlaga sproti in piše isti čas.
Lahko bi bile res bolj urejene, predvsem pa čitljive.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4006
15.1.2008 16:30:50   
pati0102
Kaja08,

prosim če me lahko prestaviš na 28.06.. Na zadnjem pregledu mi je določila ta rok .  Ninny ne sekiraj se , tudi jaz sem čisto na koncu. Mogoče se v porodni še srečava(ha, ha.)
Naslednji pregled pri G imam 23.01., tako, da komaj čakam.  Spol je pa še vedno uganka.  
user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
15.1.2008 16:33:05   
Tina 28
saj jaz tudi mislim, da mora zdravnik opozoriti na nepravilnosti. Ja te čačke so res krasne....jaz sem sestro kasnej vprašala, kaj pomeni tisto pri glavici in se je tud namatrala.

Tisto z glavico me moti....saj veste, da včasih prizadeti držijo glavico nazajuser posted image . Mar bi bla tiho, ker me je zdej mal strah....mirna sem pa tudi hkrati, saj sem videla, da miga, čeprav jamram, da ta teden skoraj nič ne čutim.

Kar se vozičkov tiče....jaz imam še od prejšnjega peg peregota (košara, lunca in sedež). Kupila sem rabljenega (torej 5 let nazaj 60.000). moram pohvalit, ker se res tko fajn vse kombinira. košara tudi prav pride, saj se spomnim, da sem jo jaz kar dolgo vozila malega v njej, ker do pol leta tko še ne sedi stabilno. Kar se tiče vročine....mislim, da ga košara ne greje. pa košara tud ni tko švoh, aj ponavadi notri spi...recimo greš na sprehod in te nič ne skrbi, saj je lepo spravljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
15.1.2008 16:37:39   
Tina 28
hočem reči, da je dvakrat voženuser posted image in bo še tretjič! In upam, da mi ne bo kaj zagodel, zato ga zdaj pohvalim in ne bi hotla drugačnega.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
15.1.2008 16:55:28   
Anonimen
Sem pa malo gledala v živo košare in je od Peg Peregota se mi zdi, kar mal večja kot pa od Quinnya.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4010
15.1.2008 17:22:34   
uvuv
Tina28, cestitke za morfologijo. Bos videla, da se je tvoj user posted image samo malo polezal in se je pretegoval.

Kar zadeva vozicke, sva midva v hudem zaostanku. Pri nas so ceste grozno luknjaste, plocniki pa kocke, tako da gledava take z velikimi kolesi. Bodijev, pajackov in oblekic sva dobila od svakinje za celo skatlo, tako da malega ne bo zeblo, pa mama strika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
15.1.2008 17:31:47   
*Mojca*
No evo me doma, naspana, napitana.

Da gremo od začetka:
-voziček: aleksandra silvija tega PLIKO P3 ima moja kolegica in ni najbolj zadovoljna z njim. Razlog: prenajhna kolesca, ki se na malo slabšem terenu ne obnesejo. Baje pa je super za po mestu. Danes sem zvedela da je koj GT3 v akciji in 100eur cenej v baby centru
-Didlina: tudi jaz sem mislila da sta 2 user posted image
-Kaja08: ja očitno tole nočno kolesarjenje ni najboljše zame. Za enkrat smo samo pri kašlju, upam da tako tudi ostane. Za tvoj čudežni čaj pa še nisem slišala. Se ti zdi da si kaj manj horminčičasta (nova beseda user posted image ), ker če si, potem bi tudi jaz to probala, ker moj pravi da me hormoni res dajejo user posted image
-Tina28:  čestitke za morfologijo. Tudi jaz nimam pojma kaj vse to pomeni, ampak bi te G zihr opozorla če bi bilo kaj narobe.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
15.1.2008 18:42:25   
lonapo
Tina28-pobrskaj po internetu, mogoče je kje kaj napisano kaj pomeni,če je glavica v defleksu (mogoče med.over.net). Jest mislm da bo vse uredu, pač je bil ravno tisti trenutek v takem položaju.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
15.1.2008 19:39:40   
Anonimen
Ojla čveke, a je katera tule? Jaz sem se danes malo sprehodila, se takoj bolš počutim, čeprav drgač td migam. Kar se vozičkov tiče, jaz bi ga naročila ptreko ebaya iz anglije, pa si ne upam. A ma ktera kej izkušenj?

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4014
15.1.2008 19:46:06   
*Mojca*
Jaz sem...na obroke user posted image

En moj kolega non stop kupuje stvari preko ebaya iz nemčije in drugod in je za enkrat zadovoljen. Jaz osebno si tudi ne bi upala...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
15.1.2008 20:02:57   
Anonimen
Jaz tudi sem ter tja mal priletim sem gor, drugače se ukvarjam s snemanjem iz kamer, ker mi na računalniku dela zvok, pa na kameri tudi, ko pa posnamem na dvd mi pa ne dela zvokuser posted image . Če mogoče katera kaj ve o temuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4016
15.1.2008 20:05:32   
Anonimen
Punce, če rabite kaj nosečniških oblek, me kontaktirajte na ZS, javno ne smemo.

Ena punca tukaj ima zelo lepa in predvsem zelo modna oblačila, ki jih je nosila samo par mesecev in so res odlično ohranjena.Vredna ogleda in tudi cene so zelo dosegljive v primerjavi, da so "same firme".
So tudi zelo elegantna oblačila.user posted image

Če kaj rabite, me kontaktirajte, pa vam pošljem link, ker ima vse poslikano in cene so napisane.user posted image
Jaz sem že opravila en nakup pri njej.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4017
15.1.2008 20:11:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Jaz tudi sem ter tja mal priletim sem gor, drugače se ukvarjam s snemanjem iz kamer, ker mi na računalniku dela zvok, pa na kameri tudi, ko pa posnamem na dvd mi pa ne dela zvokuser posted image . Če mogoče katera kaj ve o temuser posted image

Pojma nimam. Enkrat mi je ratalo, zdaj pa to prepuščam dragemu, ker sem takrat sesula računalnik.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4018
15.1.2008 20:13:45   
*Mojca*
ninny tudi jaz nimam pojma. To je že višja matematika zame user posted image user posted image

Mene pa danes takoooo peče zgaga, za znoret. Še malo in bom začela bruhat ogenj.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
15.1.2008 20:15:30   
Anonimen
Mene pa tako jezauser posted image , ker nikjer nič ne piše in sedaj poskušam, če mi bo uspel.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4020
15.1.2008 20:16:37   
Anonimen
No, odziv je pa velik za obleke. user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj na večerjo, se pišemo kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4021
15.1.2008 20:19:40   
*Mojca*
Didlina dober tek user posted image user posted image

ninny tebi pa obilo potrplenja. Jaz ga za take stvari nimam preveč user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
15.1.2008 20:23:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Ko daš posnet na dvd, morš dat al oboje audio al video, lahko daš pa data disc, bi moralo bit tud.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4023
15.1.2008 20:48:16   
tteeaa
Zdravo, punce!

Hvala vsem, ki ste držale pesti. Mislim, da je kar pomagalouser posted image . rezultati bodo sicer čez kakšen teden, ampak po občutku sodeč mislim, da bi morala naredit. upam, da me občutek ne varauser posted image .

Sicer sem pa full utrujena od vožnje v Lj in nazaj, tako da se bom počasi spravila spat, pa se jutri kaj tipkamo. Jutri grem na pregled, pa že komaj čakam, da spet vidim svojegauser posted image .

lep večer....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
15.1.2008 20:48:43   
Anonimen
Uspelo mi je. user posted image Sva danes kupila novo kamero in sem morala vse sprobatuser posted image . V glavnem morala sem spremenit v avi zapis potem pa mi dela na dvd-ju.user posted image (slučajno če bo katero še zanimalouser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?