|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
17.1.2008 8:36:25   
pikica_30
Jaz sploh ne vem, kako zgleda, če tebuh otrdi.

Sem pa ravno iz morfo in je vse ok, ampak sem kar malo razočarana (oz. sva bila oba), ker sva ful več pričakovala od tega pregleda. Nisva dobila nobene slikice, user posted image  nisva videla tako kot sva si predstavljala - je moj reku, da ga je boljš vidu na 1P v 8 tednu. Nama je kazala organe, ampak nama ni bilo nič kaj preveč jasno. Po moje bi mogla it na 3D. Je pa pritisk ok, voda tud, glede posteljice in plodovnice sem vse mogla sama spraševat, ker ona ni nič rekla. Tud velikosti in teže ni povedala. user posted image  Ene potem prepišejo podatke iz materinske (na Majčicah) za primerjavo, ampak jaz sploh nimam številk napisanih, ampak samo kljukice v  knjižici. user posted image  Čeprav je vse ok (kar je itak najbolj važno), sem zdaj kar malo brezvoljna (da ne bom rekla slabe volje). Aja, pa glede krvi imam malo pod mejo hemoglobin (119) in malo povečane levkocite (12), ampak G je rekla, da za nosečnost veljajo malo drugi kriteriji kot za nenoseče ljudi. S čim si lahko povečam hemoglobin?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
17.1.2008 8:37:15   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina
Punce, a vam kaj trebuh zatrdeva? Ker meni zadnje 3 dni kar precej otrdi.user posted image

Meni otrdi samo takrat, ko se mali premakne in je čisto pri zunanji strani trebuha. Je kar smešno to čutiti, ko imaš samo en del trebuha trd in ko ga malo požgečkaš, izgine. A tebi cel trebuh otrdi ali samo del??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
17.1.2008 8:41:56   
Anonimen
Samo en del mi je otrdel predvčerajšnjim, včeraj pa čisto cel.user posted image

pikica_30, morfo imaš opravljen ok. Če bi bilo karkoli narobe, bi ti g rekel, tako da brez panike. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Meni je to čisto brez veze brat druge rezultate, ker s tem se samo začneš sekirat.user posted image  Se ne splača.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4103
17.1.2008 8:45:23   
aleksandra silvija
Dobro jutro punce!

Veste, vam tistim, ki ste v službi kar malo zavidamuser posted image user posted image . Res. Saj se paše kakšen dan oddahniti, ampak dneve in tedne ležat,....user posted image . Pa bo že. Sem vsaj ta forum našla, pa opažam, da je kar nekaj dela, če hočem "vse" prebrat za nazaj,...pa spremljati,...user posted image user posted image user posted image .
Bom lahko samo moža poslala v trgovino za user posted image  s točno določenimi navodili. Npr. kupi voziček "PR S3 MMV", lupinico "MC 103",točno tisto in tisto mazilo, pa,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem, ki imate danes MORFO-uživajte, med gledanjem user posted image user posted image .

Otrdevanje trebuha--ja, nekaj se dogaja. Pa nekaj me špika na levem predelu, ampak se mi zdi, da je vse to od ne gibnja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
17.1.2008 8:47:01   
Kaja08
Malo sem pošpegala pri majčicah in so se isto pogovarjale o otrdevanju trebuha - je ena vprašala G, če je to normalno in je rekel, da če ni zraven še krčev, je vse ok.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
17.1.2008 8:50:40   
aleksandra silvija
Ja Didlina res je brez veze primerjat reultate in se sekirat, čeprav ti G reče, da ni potrebe.

Npr. V 1.user posted image  so me poslai v bolnico, ker je imelo dete precej premajhen obseg trebuščka, tako glede na starost, kot na dolžino. Joj, sem se sekirala!

Ja kaj, 3 tedne pred PDP se je rodila 2880 g težka deklica, ki je še danes pač takšna--konstitucija pač. Tako očka, kot jaz---preeeeed to nosečnostjo----sedaj sem kot------user posted image user posted image user posted image .
Pri 2. je bilo podobno, pa se nisem sekirala in tudi v bolnico me niso več pošiljalilp

Neposredna povezava do sporočila: 4106
17.1.2008 8:56:40   
Anonimen
Sem tudi jaz šla na sosednji forum malo prebrat, kako se imajo kaj s trebuhom.user posted image  Pa imajo podobne težave in je vse ok na tak način.
Hvala Kaja08. user posted image

a_s, no vidiš, je vse ok s tvojo punčko. Eni so že v trebuhu suhcani.user posted image
Jaz sem bila tja do 4 leta zelo debelčkana, potem pa sem se pretegnila v višino in od takrat obdržala svojo suho postavo.

Neposredna povezava do sporočila: 4107
17.1.2008 9:05:29   
Anonimen
Dobro jutro še od mene.

Samo, da se vam na hitro javim, ker se moram počasi obleči za pregled. Zvečer nisem spet mogla zaspat do enih tako, da sem zjutraj komaj vstala.

Se beremo kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4108
17.1.2008 9:07:16   
Anonimen
Punce, fajn opravite na pregledih, jaz hitim papat. Potem pa dalje v službo papirje urejat.user posted image

Se kaj slišimo čez dan, če bo kaj časa, drugače pa zvečer.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4109
17.1.2008 9:07:18   
Anonimen
Mi je kar dvakrat objavilouser posted image tako, da popravljam to sporočilouser posted image

Meni tudi otrdeva trebuh zgleda, da se  user posted image tako postavi, ker mi otrdi samo en del trebuha.

< Sporočilo je popravil ninny -- 17.1.2008 9:10:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
17.1.2008 9:17:03   
čbela
kako ste...jaz kar vredi....21.01 morfo...se približuje....kr strahuser posted image
-punce, še kateri lasje smrdijo ko si glavo umije, drugi dan....?user posted image
-mravljince imam zjutri v roki desni.....user posted image

matr sm perilo pobrala pa prov smrdiuser posted image k se tok paca v takem vremenu.....moj pravi da ne smrdi...jaz sm pa tok občutljiva....kateri je res dober prašek-mehčalec......na kok perete.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
17.1.2008 9:41:24   
*Mojca*
Jutro od mene!

Srečno vsem na pregledih, jaz že komaj čakam vikend. brcik pa še nič user posted image

čbela za to sem pa jaz majstr user posted image
perašek:  dash marsigla (dobiš v italiji), ali pa katerikoli dash, mehčalec pa life ocean al neki takega. Belo perem na 60, barvasto pa na 40. Sušim pa vedno noter, razen poleti. In fullll diši...mami so enkrat spraševali kateri parfum uporablja user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
17.1.2008 9:46:43   
slovenka
punce dobro jutro. zadnje dni kar nisem imela časa za rr. Sedaj pa sem v sluzbi dobila en velik projekt in tam do konca februarja bo kar napeto. Ampak ko to resim, pa se bom res bolj posvetila nosecnosti. Je po svoje prijetno delo in me kar veseli, ker bodo tedni kar bezali. Sama se dobro pocutim, obcasno poslusava z mojim AS in mali srcek super dela.

Lepo bodite!

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
17.1.2008 9:55:12   
pikica_30
Kaj nasvetov glede povečanja hemoglobina?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
17.1.2008 9:58:38   
*Mojca*
predvsem hrana, ki vsebuje železo (rdeče meso, špinača, brokoli, solata,...) ali pa pripravke železa (čeprav na Hb 119 tega še ni treba-ni še take panike, ker je za žensko normalno nad 120). 

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
17.1.2008 10:31:18   
Anonimen
Jutro, kako ste danes? Jaz že veselo kuham, da bova vsaj enkrat jedla skupaj, predn greva v službo, nama ta tedn še ni ratalo.

Kar se pranja tiče, jaz belo perem na 90, pisano pa nekaj na 40 - vsaj večino, nekaj na 30. Sušim pa kr veliko v sušilcu, zunaj le poleti - kot je že ena rekla, pa še to le take stvari, ki ne grejo v sušilca. Supr je met sušilca - je vse tko mehko.

Blagor se vam, k mate že morfo, jst morm še čakat do 28. Pa sej bo. Gre kr hitro.

LP

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
17.1.2008 10:54:58   
pikica_30
ah, nya, pri meni ni bila morfo nič posebnega kot navaden pregled z UZ, ampak glavno je, da spet veš, da je z user posted image  vse ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
17.1.2008 11:10:59   
tteeaa
Sem malo razmišljala in mislim, da ima Didilina prav glede moje morfo. Po mojem mi jo bo naredila na naslednjem pregledu, to pa je 13. 2. Uff, kje je še touser posted image   Tako pa mislim zato, ker mi včerajšnjega UZ-ja sploh ni vpisala v materinsko (verjetno zato, ker ga zavarovalnica ne krije), tako da mi ni napisala niti rezultatov, niti naredila nobenih kljukic, kot da mi sploh ni delala uz.
Ampak sem vesela, ker mi vedno naredi uz, tako da vedno vidim svojo pikico in sem lahko mirna, da je vse ok, četudi trenutno brcik ne čutim. mi je bilo pa včeraj tako hecno, ko sem se mazala po trebuhu, pa se mi je čisto na spodnji strani trebuha prikazala ena precej velika izboklina, moj user posted image ! Sem ga malo pobožala, pa se je premaknil, ampak občutek je bil pa nadvse zanimivuser posted image . mi je šlo kar na smeh.

Srečno vsem danes na morfologiji...

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

Neposredna povezava do sporočila: 4118
17.1.2008 12:04:02   
samantha_ce
Lepo pozdravljene vse junijčice!
Naj se še jaz tu "štemplam" user posted image  Moj datum je 30.6. in sicer po izračunih mojega ginekologa, po mojih izračunih je namreč malo kasneje...nekje sredi julija. No, bomo vidli, kdaj bo...glavno, da bo vse vredu.
Lepo nosečnost želim vsem in pazite na svoje trebuščke user posted image

*06.07.2008 - naši družinici se je pridružil sonček ALEX*

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
17.1.2008 12:27:32   
pikica_30
pozdravljena samantha user posted image ! tudi tebi lepo user posted image !

tteeaa imaš prav; ko sem bila jaz na enem vmesnem pregledu v 10 tednu, ker sem imela en trebušni virus in me je spodaj vse bolelo, tudi ni nič vpisala v MK, UZ mi je pa delala.

(odgovor članu samantha_ce)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
17.1.2008 12:39:28   
samantha_ce
Hvala pikica_30 user posted image

*06.07.2008 - naši družinici se je pridružil sonček ALEX*

Neposredna povezava do sporočila: 4121
17.1.2008 12:44:16   
lonapo
Morfo tarja kar tam nekje cca 20 min, vsaj moja G mi vse razloži. Joj, jaz jo imam šele čez 14 dni. Potem pa spet nazaj v službo po dveh mesecih in pol uživancije doma.
Me pa mali oz mala vsak dan razveseljuje s pogostejšimi in močnejšimi brcikami, če se mu /ji pa slučajno ne da brcat, grem pa hitro en čokoldani puding pojest in potem takoj začne migat.user posted image
Naš mulček me vsak večer namaže s kremo proti strijam, je čist srečen če lahko packa.

Kdaj imate laboratorij za glukozo in krvne preiskave-jaz šele 20. februarja-se pravi da bom izvide dobila šele sredi marcauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4122
17.1.2008 12:45:52   
lonapo
Aja, sem pozabila?user posted image

Dobrodošle nove nosečkeuser posted image user posted image ; Žanka pogmuno naprej in vso srečouser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
17.1.2008 13:33:18   
Anonimen
Dobrodošla samanthauser posted image

Jaz sem nazaj s pregleda. Mojega G ni bilo in sta delali dve drugi G. Čakala sem za UZ potem pa je morala ta G, ki je bila na UZ v porodno tako, da me je sestra poslala samo k tisti, da je srček poslušala. Drugače je vse v redu, morfologijo imam 14.2., kg od zadnjega pregleda -1kg, pa je rekla, da to ni nič narobe, če sem mal zgubila tako, da imam 3,5 vedno minusa.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4124
17.1.2008 13:47:38   
lunca14
Pikica...hemoglobin si boš dvignila.če boš jedla suhe slive in marelice,lahko pa si kupiš tudi sirup,ki ima ogromno železa,povprašaj v lekarni.
Novim nosečkam lep pozdrav,vsem ,ki ste opravile uspešne pregledeuser posted image in le tako naprej.
Žanka.....tebi pa tudi samo vedro naprej,imaš enega čudovitegauser posted image ,na katerega moraš pazit.
Nya...vem,da sem pozna,a vseeno dober tek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?