nia30.6
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 hoj je bla fajn nočka, zgleda res kakanje pomagalo, da ula boljše spi sem kr vesela, no nia probaj ukinit banano zvečer jaz mislim da je tudi uli to škodovalo, ker že po sebi vidim, da me banana svinjsko napenja, edino če jo zjutraj pojem na prazen želodec in pol še minimalno pol ure nič drugega ne jem, je ok in se normalno prebavi ker riž je pa lahko prebavljiv, skombinirat ga je treba z nečem ki tud ni težko ( to morm še jaz tud naštudirat ) aja še to : mogoče ga razdivja kopanje in ne hrana probaj par dni brez kopanja oz. da ga kopaš dop., no pač enkrat prej, zvečer pa da ga začneš počasi umirjat - nežno, tiho govorjenje, tv na tih, nobenih igrač itd, previjanje brez igranja....in to par dni, da zapopade, no pri nas pali - kadar seveda tašča ne privre gor joj ulla hvala za nasvet,ampak smo vse to že probali!sem 3 dni dajala navadnega rižka,kopali ga nismo cel teden,ker ima zabasan nosek,pa peč nam štrajka in je ful mrzlo v bajti,smo se bali prehlada,pa sem ga raje zjutraj umila tak kot v porodnišnici!smo ugasnili tv,naštimalirahlo glasbo,brez,temo,malo lučko,zluftali,spustili na 18 stopinj,pa na 22 da bi vidli kaj mu paše,povili tesno,salno vrečo,brez.....skratka ni kaj nismo probali....vse nasvete sem sprobala,razen onega da ga pustim jokat!....no on pa še kar nori,se zvija,že ko ga vzamem v naročje za uspavat kriči,ker ve kaj ga čaka...pri nas vsako uspavanje,dnevno in nočno zgleda kot srednjeveška mučilnica,ne vem več kaj naj?
|