Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:32:06
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: pupi da pač znajo včesih bit ninici samotolažba otroka. Kaj pa je to slabega? A ni fajn, da se lahko otrok sam potolaži z ninico, če slučajno tebe ni zraven, da bi ga lahko? Meni je s tega vidika kar malo hudo, da moja dva ničesar ne sprejmeta za ninico. ne me zdej zadavt, sam meni je vsakršno navajanje otroka na neko zadevo, od katere je potem odvisen na nek način nekaj slabega. Nekako tako, da najprej turim in turim in turim ninico, potem pa se naenkrat odločim, da je pa zdej dost in vzamem. Pa četudi se ne odločim, da ni dost in se otrok sam odvadi znajo biti problemi. Potem pa nekam gremo in bog ne daj, da pozabiš ninico doma in se lahko kar obrneš in greš domov, ker je tak vik in krik (kar je razumljivo), ker je otrok navajen na nekaj...... Ali pa opereš ninico, ker je že čisto zažvekana, pa je noče več, ker nima tistega pravega vonja, ali pa znori, ker zvečer še ni suha, itd, itd, itd... zato sem tudi Diti kupila kar nekaj dud, ki so istočasno v uporabi, da ni prav na eno navajena, ampak pač na eno - prvo, ki jo potegnemo izpod kavča in malo popihamo, pa je dobra zato sem jaz proti ninicam. Ampak valda vsak po svoje zaradi mene, če vaši sončki spijo pod tono ninic sam da se ne zadušijo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:32:44
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Man se tud fajn zdi, ker ima mali rad tega pliškota. Tko cortkano zgleda. Glej zdaj to, jaz sem res pravi diktator al kaj sem Nič grem jaz tudi, LN
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:34:53
|
|
|
|
Freycha
|
nisi nisi.. sam mal si čudna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:35:51
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha zato sem jaz proti ninicam. Ampak valda vsak po svoje zaradi mene, če vaši sončki spijo pod tono ninic sam da se ne zadušijo Kje si prej hodla? Jaz ravno nisem proti nisem pa za to, da bi jo uvajala in tudi v postlci se mi ne valjajo medvedki, ker se gor nabira prah in je to sam svinjarija otrok pa pol v tem spi. Si vidla Freycha kak so me razmrcvarle
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:37:13
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha nisi nisi.. sam mal si čudna Iiiiiiiiiiiiiii , sem pa unikatna. Upam vsaj da ni več nobene take opice kje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:37:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Rumba Evo krkatja, jst ti prinesem svoj kup za speglat, pa ti tla pomijem (če nimaš prevelikega stanovanja). Madejka, jaz dam vedno najprej kašico na žlico, čez kako uro pa še flašo, pol pa spat. Pupi, ne preveč po buklah delat, tud če so s faksa, rajši poslušaj svoje občutke. Ninice za moje pojme niso nič slabega. No, samo naša dva jih nimata. Razen, če štejem dudo za ninico , ker Špela brez nje ne more zaspat in vedno se potolaži z njo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:38:47
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi IZVIRNO SPOROČILO: Freycha zato sem jaz proti ninicam. Ampak valda vsak po svoje zaradi mene, če vaši sončki spijo pod tono ninic sam da se ne zadušijo Kje si prej hodla? Jaz ravno nisem proti nisem pa za to, da bi jo uvajala in tudi v postlci se mi ne valjajo medvedki, ker se gor nabira prah in je to sam svinjarija otrok pa pol v tem spi. Si vidla Freycha kak so me razmrcvarle kva, a bi rada, da zdej s tabo potegnem? ma jok brate odpade.... ta bitka je samo tvoja, jaz se grem iz pozadine samostojnega samuraja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:40:53
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Pupi, ne preveč po buklah delat, tud če so s faksa, rajši poslušaj svoje občutke. Verjemi, da nebi če ne bi rabla . Naša pač ne rabi nobene zadeve, ker ma mene in pika Midve mama zvečer tudi tak ob 18ih kašica, ob 20ih mlek in spavanac, včasih lažje včasih težje.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:41:59
|
|
|
|
SANEK1
|
Babe, kaj se spet kregate Bo jutri se ki res dež Jaz pravim tak, naj dela vsak kaj mu paše in kaj misli da je prav
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:42:26
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: pupi IZVIRNO SPOROČILO: Freycha zato sem jaz proti ninicam. Ampak valda vsak po svoje zaradi mene, če vaši sončki spijo pod tono ninic sam da se ne zadušijo Kje si prej hodla? Jaz ravno nisem proti nisem pa za to, da bi jo uvajala in tudi v postlci se mi ne valjajo medvedki, ker se gor nabira prah in je to sam svinjarija otrok pa pol v tem spi. Si vidla Freycha kak so me razmrcvarle kva, a bi rada, da zdej s tabo potegnem? ma jok brate odpade.... ta bitka je samo tvoja, jaz se grem iz pozadine samostojnega samuraja Ni se treba za mene potegnit, je dovolj če nisem sama podobnega mnenja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:43:08
|
|
|
|
Anonimen
|
No, k smo tolk navalile na te ninice. Vsaka stvar je za nekaj dobra in za nekaj slaba. Slabo je recimo marsikaj s Freychinega vidika, je pa dobro, da imajo kaj za potolažit, ko mamic ni zraven, pa ninice pomagajo hitreje potolažit otroka in v tem res ni nič slabega. Je pa spet odvisno, kaj je to. Kakšni pliškoti res niso nobena katastrofa, jebeš tist prah, ne mi srat z njim kot protiargumentom, ker kaj vse bojo malčki požrli, ko bojo po tleh lazli, je tist prah pljunk v morje. Za moje pojme pliškoti rulajo kot ninice. Duda je pa že mal zoprna, ker je zarad zobkov fajn, da se jo čimprej odvadi. No, to sta dva primera. Mi imamo ta slabšega. Jure ima sploh najslabšo varianto - prstek. Nikak ne spreme dude, pa da se na glavo vržem. To ga bo šele hudič odvadit.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:43:09
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Babe, kaj se spet kregate Kdo pa se spet krega?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:44:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Naša pač ne rabi nobene zadeve, ker ma mene in pika Sej ni nič narobe, če nič nima. Samo v vrtcu bi ji bilo mogoče lažje oz. v varstvu.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:45:56
|
|
|
|
SANEK1
|
Živa je danes špinačo z krompirjem mazala, ampak dobesedno mazala Nisem je folgala dohajat Ful sem vesela, da ima spet apetit Ostalo špinačo, pa sem lepo v ono za led delat napocala, da se zmrzne. Pride dragi domu, mu hočem pokazat, odprem zmrzovalnik in seveda ves pocn pade na tla.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Babe, kaj se spet kregate Sej se nobena ne krega. Ampak če ne potegneš z mano, se ne pogovarjam več s tabo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:46:02
|
|
|
|
pupi
|
Tašonka, nikoli ne obrišem igrače ko pade na tla, ne steriliziram flaš tak da nisem občutljiva na svinjarijo, sem pač pujs. Sem pa občutljiva na pršice, ker mamo astmo v familiji in ni lušno, samo za to gre.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
U točn, Sanek, si mi dala idejo! Špinačo bom zdej uvedla!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:48:01
|
|
|
|
SANEK1
|
Pa Tašonka, povej se je že zgodlo, da jaz nebi s tabo potegnila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:48:17
|
|
|
|
Češnca
|
Se še vedno odpravlam spat... Freycha na žalost je odvisnost od dude veliko hijša - po mojem skromnem mnenju in lastni izkušnji (pa mi ni blo važno, katera duda, sam da je)!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:48:20
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: pupi Naša pač ne rabi nobene zadeve, ker ma mene in pika Sej ni nič narobe, če nič nima. Samo v vrtcu bi ji bilo mogoče lažje oz. v varstvu. Tako srečo ko mam jaz z zdravjem, verjetno sploh ne bom dobla službe in smo spet pri meni . Tašonka jaz podpiram mnenje vsakega, tak da ne rabiš nikogar na svoji strani.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:49:33
|
|
|
|
Češnca
|
aja, pa Anžeju ni panike, če mu pod roke pride druga igrača...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:49:36
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Živa je danes špinačo z krompirjem mazala, ampak dobesedno mazala Nisem je folgala dohajat Ful sem vesela, da ima spet apetit Ostalo špinačo, pa sem lepo v ono za led delat napocala, da se zmrzne. Pride dragi domu, mu hočem pokazat, odprem zmrzovalnik in seveda ves pocn pade na tla. Kaj to si kupla prav svežo špinačo, ker jaz druge kot one zmrznjene ne znam nardit
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Tašonka, nikoli ne obrišem igrače ko pade na tla, ne steriliziram flaš tak da nisem občutljiva na svinjarijo, sem pač pujs. Sem pa občutljiva na pršice, ker mamo astmo v familiji in ni lušno, samo za to gre. No, sej pol sem pa jaz bolj občutljiva na svinjarijo. Ne tko osebno jemat , jaz na splošno govorim, amapak sam ti mi kontre strelaš, pol pa tvoje izjave uporabim. Alergije so drugo. Sam pršice so tud na tleh v prahu, veš. Ok, zdej te mal prcam, ne za slabo vzet. Jaz tud ne brišem igračk, če padejo na tla, razen če so orto poslinjene in se vse prime gor, pol jo pa vseen mal popucam. Flašk pa tud ne steriliziram več, sem jih pa do uvedbe GH, pol sem pa postopoma začela opuščat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:50:24
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi IZVIRNO SPOROČILO: Freycha zato sem jaz proti ninicam. Ampak valda vsak po svoje zaradi mene, če vaši sončki spijo pod tono ninic sam da se ne zadušijo Kje si prej hodla? Jaz ravno nisem proti nisem pa za to, da bi jo uvajala in tudi v postlci se mi ne valjajo medvedki, ker se gor nabira prah in je to sam svinjarija otrok pa pol v tem spi. Si vidla Freycha kak so me razmrcvarle
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:50:45
|
|
|
|
pupi
|
Sem že zdavnaj rekla Ln, pa nič zdaj pa res grem pod tuš. Fajn bodite babike, pa ne kregajte se tolko no
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?