Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Pa Tašonka, povej se je že zgodlo, da jaz nebi s tabo potegnila Neee! Pa še tolk z mano držiš, da mi daješ ideje za jutrišnje kosilo! Pupi, tisto z "na moji strani" je bil hec. Jaz tudi vsa mnenja toleriram, me ne boli, ker drugače misliš od mene, jaz samo predstavim svoje mnenje. Hvala bogu, da smo si različni. Pa dvomim, da je kateremu koli od naših otrok kej hudga. Z ninico al pa brez.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:54:59
|
|
|
|
SANEK1
|
Pupi, mi jemo samo svežo špinačo, ker druga mi je Naredi pa se čist enostavno: listče daš v pisker, doliješ vodo-tolko da pokriješ, če hočeš soliš, ko zavre, se še enih 5 min. kuha in to je to Pol sem jaz kar odcedila in zmiksala skupaj z krompirjem in z vodo v kateri se je špinača kuhala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:55:44
|
|
|
|
Češnca
|
Tašonka duda pa zobki... ni fajn, sam ni rečen, da kaj vpliva. Primer: moje 3 prijateljice (po naključju sestre) - 1. duda in aparat za zobe, 2. duda, brez aparata, 3. brez dude, z aparatom. Jest sm jo oboževala, mam lepe zobe, sm pa tud nosila kakšno leto zobni aparat.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:55:51
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Pupi, tisto z "na moji strani" je bil hec. Jaz tudi vsa mnenja toleriram, me ne boli, ker drugače misliš od mene, jaz samo predstavim svoje mnenje. Hvala bogu, da smo si različni. Pa dvomim, da je kateremu koli od naših otrok kej hudga. Z ninico al pa brez. Saj vem da je bil hec. Jaz se bom morala začet malo kontrolirat, ker vse drugače izpade napisano, kot si zamišljam. Zdaj pa me pustite da grem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:57:21
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Pupi, tisto z "na moji strani" je bil hec. Jaz tudi vsa mnenja toleriram, me ne boli, ker drugače misliš od mene, jaz samo predstavim svoje mnenje. Hvala bogu, da smo si različni. Pa dvomim, da je kateremu koli od naših otrok kej hudga. Z ninico al pa brez. točno... brez zamer! LN
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz načeloma nimam nič proti ninicam, da bi pa na vsako silo ji podturila, pa tud ne...tko kt dudo, recimo....kar se pa freychinega vidika tiče - je že res, samo vsak otrok se slej kt prej sooči z izgubo nečesa, kar mu je ljubo, pa čeprov je to ninica, igrača. in tud zato ima starše, da mu te izgube pomagajo nekako uspešno in brez večjih pretresov prebroditi. ker začne se pri igrački, ostane pa ziher ne pri njej. in ne morš otroku nekaj odrekat, ga za nekaj prikrajšat zato, da ne bo trpel ob izgubi. pač pa mu pomagat to izgubo prenest. in it dalje. ker pol tud ni dobr da ma otrok živalco. pa prjatle. karkoli
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 23:58:41
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, sem šls še 1x gledat album, da sem vidla kera si ti Pupi, ker te še edine od teh ne poznam. Škoda, upam da se v kratkem srečava In sem malo pošnofala še po ostalih slikicah. Kaj si nor, kak je Dita zrastla. Se mi zdi, da pri drugih še bolj opazim, kak hitro rastejo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 0:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Zdaj pa me pustite da grem Kam zdej bežiš! Češnca, jst sm mela dudo 4 leta, totalni odvisnik, si je nisem pustila vzet, pa mam ravne zobe kot bi jih z ravnilom not dajal. Je pomoje kej tud v genih in me ne sekira tolk. Edin možek ma spodnje zobe neki zverižene, k ma premal placa, tko da upam, da bosta zobe oba po men dobila. No, sej jst tud grem, samo pridem še nazaj. Zdej grem mal na balkon.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 0:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jaz načeloma nimam nič proti ninicam, da bi pa na vsako silo ji podturila, pa tud ne...tko kt dudo, recimo....kar se pa freychinega vidika tiče - je že res, samo vsak otrok se slej kt prej sooči z izgubo nečesa, kar mu je ljubo, pa čeprov je to ninica, igrača. in tud zato ima starše, da mu te izgube pomagajo nekako uspešno in brez večjih pretresov prebroditi. ker začne se pri igrački, ostane pa ziher ne pri njej. in ne morš otroku nekaj odrekat, ga za nekaj prikrajšat zato, da ne bo trpel ob izgubi. pač pa mu pomagat to izgubo prenest. in it dalje. ker pol tud ni dobr da ma otrok živalco. pa prjatle. karkoli
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 0:13:22
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, kar se špinače tiče, je najboljša iz maldih kopriv samo fajn jih je nabrat kje tak, da niso poscane
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 0:14:29
|
|
|
|
Anonimen
|
No, zdej grem pa jst tud počas pod tuš in v krpe. Nočko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 0:18:07
|
|
|
|
SANEK1
|
Tašonka, nočko Ulla, sem že tudi koštala. Je res ful dobra. Pa solata tudi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 0:57:25
|
|
|
|
SANEK1
|
Evo, pa sem končno 1x zadnja Zakaj že ne spim Pol pa se čudim, zakaj je ura tak hitro 4 vjutro, ko morem Živi dati arcenaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 7:43:51
|
|
|
|
nia30.6
|
jutro! a sem prva? ja mi2 sva bila spet v nočni, mali bi se igral, igral in spet igral, od 22-23, od 3-4 eh..... no pol pa mislim bo vsaj spal zjutraj, a ne!!!!! ja nekaj ga očitno mantra že par dni, renči, joka in se zvija, zraven pa prdi od napenjanja! bi rekla da so zobki, pa to govorim že 3 mesece, tak da mi je že noro! ja kaj češ, grem si kahlo skuhat, da lahko funkcioniram!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 8:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM A Anton tudi ima pizze? Tudi... In zelo dobre... Rumba... jaz ne likam nič... moj več srajc ne nosi, ker pol predolgo čaka na njih
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 8:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce. Sem vas prišla spet malce pogledat . Ste bile spet pridne in ste po mojih 14 dneh čiste pasivnosti v RR smislu pridelale že 4. nadaljevanje... Čestitke ... Jap, sem bila teh 14 dni pridna, ker sem cel čas delala. No ponoči imamo pa že tudi ene 14 dni nočne ubunge... Naša protestira 100/h in ne spi in ne spi ponoči... Sinoči je za razliko od večine prejšnjih noči, ko je zaspala nekje med 2. in 3. sicer zaspala ob 11-ih zvečer, ampak je bila vsake pol ure na zizi . Drugače pa ponoči dela vse tisto, kar NE dela podnevi... Žlobudra, brblja, se smeje, "koketira", obrača iz hrbta na bok in včasih na trebušček. Pokaka se itak samo ponoči in pol ne zdrži v plenici niti sekunde... Upam, da se bo to že enkrat malce uredilo...Pa tako je bila včasih ponoči pridkana...sedaj pa tole... Uhh... Lep in prijeten čvek še naprej, jaz pa grem zopet malček na "delo"....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 8:32:57
|
|
|
|
nia30.6
|
joj babe mam eno vprašanje za vas, sicer je bilo že govora o teh obrokih pa vseeno! našega ponoči kot zgleda nekaj ful mantra, da se tak napenja, in ko sva z poskušala ugotoviti vzrok, sva prišla do prave debate, in on trdi, da je nekaj narobe z mojim urnikom uvajanja GH! zdaj pa vas vprašam, kaj date ve rižka za večerjo al kateri drugi obrok?in kdaj, tik pred spanjem al kako? jaz mam tak, da nekje dopoldne dobi sadno malico(po navadi jabolko), popoldne kao za kosilo dobi zelenjavo (začela sva z korenjem, pa bučke, pa krompirček s porom, in nazadnje kolerabica) no in pol okoli 19 dobi rižka(vsak dan drugega, navadni, banana, jabolko in komarček....), to dobi po kopanju. ko to poje dobi energije za norenje, ne glede na to ali je bil prej zaspan ali ne, no pol okoli 21 z težkimi mukami, dojenjem in cartanjem v naročju ga uspavam, ko ga odložim se obvezno zbudi in postopek ponovimo, in pol v spanju začne jokat, renčat, prdkat...skratka živi užas! no in moj pravi, da ima preobilen večerni obrok in da bi mu rižka morala dat zjutraj!? mene zanima kaj menite ve?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 8:52:17
|
|
|
|
Anonimen
|
hoj je bla fajn nočka, zgleda res kakanje pomagalo, da ula boljše spi sem kr vesela, no nia probaj ukinit banano zvečer jaz mislim da je tudi uli to škodovalo, ker že po sebi vidim, da me banana svinjsko napenja, edino če jo zjutraj pojem na prazen želodec in pol še minimalno pol ure nič drugega ne jem, je ok in se normalno prebavi ker riž je pa lahko prebavljiv, skombinirat ga je treba z nečem ki tud ni težko ( to morm še jaz tud naštudirat ) aja še to : mogoče ga razdivja kopanje in ne hrana probaj par dni brez kopanja oz. da ga kopaš dop., no pač enkrat prej, zvečer pa da ga začneš počasi umirjat - nežno, tiho govorjenje, tv na tih, nobenih igrač itd, previjanje brez igranja....in to par dni, da zapopade, no pri nas pali - kadar seveda tašča ne privre gor
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 8:58:02
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Naša Žana nima ninice.Rada ima vse igrače.Prva igrača ki pa jo je dobila pa je Simbina punčka.Če se bo navadila na katero igračo in jo bo imela za ninico, naj jo pa ima.Jaz sem imela ninico. Noč je bila tako tako!Nič posebnega!Zdaj pa moja vprašanje, ki ste ga spregledate: Kdaj naj bi šel otrok prvič k zobozdravniku? Pozabila sem vprašati zdravnico in me zanima če so vam kaj vaši zdravniki rekli glede tega! Sem pa Štajerkam kar malo folž glede plavanja.Jaz obožujem plavanje in vem da bi tudi Žana uživala!Kaj a Ljubljančanke ne boste šle?Sem gledala v Atlantisu imajo in je cena 96 eurov!Jaz bi šla samo ta mesec dobimo avto pa še za morje moramo plačati!Mogoče pa bom moža pregovorila. Žani sem včeraj skuhala piščančja prsa in zelenjavo ter zmiksala in je jedla ko zmešana.Ker sem preveč skuhala sem dala nekaj zmrzniti in bova imeli še za drugič.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 9:01:16
|
|
|
|
Anonimen
|
bačko nekje sem enkrat prebrala, da že okoli osmega m se pelje otroka k zobozdravniku vem pa ne, pomoje je dobr, če se ga pelje, ko ma taprve 4 zobe zunej
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 9:05:32
|
|
|
|
Ajvy
|
Bačko, tam po osmem mesecu..nekje do desetega .....tudi če nima še nobenega zobka...pri nas te pokličejo in če te ne. moraš sam se naročit
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 9:21:54
|
|
|
|
Freycha
|
dobro jutro babike uf je mene tudi tista voda včeraj zmatrala sem spala ko polhek. Jezi me le to, da se vedno tako pozno spraviva spat Včeraj sem imela Dito na mleku cel dan, pa pomoje jo bom imela še danes, ker jo še vedno napenja, pa ne more kakat, pa danes grem v štacuno kupit suhe slive, da še kompot iz tega skuham in ji dam za jest in pit. Joj punce, nehajte skoz stokat, da se kregamo. Pišuka, saj smo kar malo osladne včasih, ko se kar vse strinjamo med sabo. Forumi so zato, da se družimo in izmenjamo mnneje. In če je sedaj brala ena, ki ni vedela, a bi dala otroku ninico al ne, je dobila pogled na oba vidika in se verjetno lahko lažje odloči. Res punce, ne mislit, da se kregamo, me samo izmenjavamo mnenja.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 9:22:30
|
|
|
|
Ajvy
|
tako vesela sem stopila v današnji dan, ki je moja polletnica.....frizura še ni urejena in obrazek ne umit, je pa zato veselje na obrazu mau je slaba slika......ampak jst se že igram
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 9:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ma če bi se vse v vsem strinjale, bi blo dost če bi samo ena pisala sem, druge bi za compom prikimavale...ja ja, res je....jaja, jaz tud tko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 16.1.2008 9:23:51
|
|
|
|
Ajvy
|
Patrick čestitke za tvojo polletnico
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?