taška30
|
Pri nas tudi dež. In jaz sem tečna. Noč je bila mirna, ampak spet se je Juli zbudila ob polšestih, se podojila in NI zaspala nazaj. Občudujem vse, ki vam vstajajo ob 5-ih, 6-ih, da to tako v redu prenašate, ker men se bo kr utrgalo. Al se bom pa navadila. Dejstvo je, da je punca lačna in zato ne more zaspat nazaj, moje mlekarne gredo v stečaj, po flaši noče mleka, torej sva danes vstali in sem ji ob polsedmih naredila kašico in je celo zmazala. A zdej bo kar skos tako?!? Zoom zoom, House še po slovensko : Med policijsko akcijo, ko poskušata dva policista ujeti zločinca, se začne policist Joe nenadzorovano smejati. Zločinec ga pri tem ustreli, del izstrelka pristane v Joejevih možganih, toda on se še vedno smeji. House in njegova ekipa so osupli nad njegovim primerom, še posebej potem, ko se pokaže, da je Joe oslepel. Ko začne podobne simptome kazati tudi Foreman, mora House čimprej odkriti, kaj se dogaja. Naj še dodam, da tip v hudih bolečinah in umetni komi na koncu umre, Foreman (črnec) pa je čist obupan, ker ve, da bo šel po njegovih stopinjah in nadaljevanje sledi prihodnjič. Ful napeto je bilo. Zalbi, iskrene čestitke za diplomo. Res ste pridne tiste, ki poleg otročka še študirate. Narkoza: uf, vas je bilo pa kar veliko, ki ste jo že imele, pa ne le eno. No, jaz je nisem še nikoli, spomin imam kr OK, čudno mi je le to, da se jaz zgodnjega otroštva nič ne spomnim. Ene par scen mogoče, pa še to imam na sumu, da iz slik in pripovedovanj. Se mi zdi, da se zares spomnim šele tam od 7,8 razreda OŠ dalje. A je to normalno? Tinkibinki, upam, da bosta rešila karkoli že je, za vsakim dežjem posije sonce.
|