|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
16.1.2008 12:10:35   
*piškotek*
Punce: sem še dolgovala ureditev albuma, in zgodilo se je!!!
Saj vem, kje je že srečanje v Kranju, ampak vseeno, sedaj piše pod vsako slikico, kdo je kdo. Tako da če katero še zanima,... Se opravičujem ker nisem tega storila bolj ažurno!

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
16.1.2008 12:25:20   
tinkibinki79
Živjo punce!

Vidim da mamo debato glede čevljev... Groza!!! Naš Aljaž enostavno ne dobi čevljev. Desno nogico zvija in jo ne dobi v nobene čevlje normalno... leva noga gre v čevelj brez problema, desno pa upogiba in kaj jaz vem kaj še... Sem mu morala zimske čevlje kupit eno številko večje (pa še to sem mu kupla samo za top ker gremo smučat, da bo lahko malo kobacal po snegu). ko sem to omenila pediatrinji je pogledala nogico in rekla da ne vidi nič psoebnega, da bo že...user posted image user posted image user posted image user posted image samo nogice res ne dobi v nobene čevlje. Ima ene copatke in ima desen copat veliko bolj ponošen kot levuser posted image Pa še ortopedski so ti copatki - kao... Tako da... Pojma nimam kaj bomo... Počakali zaenkrat.

Še enkrat hvala za spodbudne besede, vidim da je res kriza pri prvem otroku največja...Zaenkrat gre in upam da samo na boljše...Drugače je res dober tale moj v.d. mož, samo včasih ma take da bi ga... Sicer pa tazga, ki bi kuhal, sesal, pomival, likal, denar nosil k hiši, pospravljal, sovražil televizijo in motorje verjetno ni...user posted image

Se mi pa zdi da dobivamo že 6 zobek... Imamo vse znake...

Grem v kuhinjo, se mi lušta palačink za kosilo, Aljaž bo pa jedel presno zelje in pire krompir. Danes ima brezmesno... Jutri bom pa poskusila z alpskim mlekom zjutraj. Bomo videli kako bo.
kOlikokrat na teden pa ve dajete meso?

Šibam...

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
16.1.2008 12:42:17   
mojčca
Midva sva se pa pred 15 minutami vrnila domov iz potepanja, Matic je pojedel malico in šel spati (no, spi še ne). Sem šla v Interšpar po plenice za Manco, pa za prijateljico oz. njena otročka sem šla v HM kupiti darilo ob rojstvu (hm, otroka sta stara toliko kot naš Matic). Rabim eno brco v rit, da priletim direktno pred njeno hišo. Saj bom šla drugi teden, res.

Tejkag, napisala si:
Pustila sem prve in zadnje podatke, dajte dopolnite sezname in vpišite nove mere vaših user posted image . Ene ste res fejst v zaostanku a ne mojčca?
Ne drži. Jaz sem novejše mere tudi že vpisala, samo ne vem, kje je sedaj tisti seznam. V tistih klobasah, kjer se vse drži skupaj (tisto, kar so nam zbrisali in potem vrnili nazaj v eni čudni obliki).

Sedaj pa vas grem prebrati še na nazaj, nekaj sem že, sem pa prejle videla, da sem zraven še pol spustila user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
16.1.2008 12:56:41   
tejkag
mojčca-potem pa se ti opravičujemuser posted image no ja saj ni moja krivda, če so  vse zaj....ko so nas nekaj brisali...sem pač mislila da še nisi vpisala novih podatkov,saj nisi jezna a ne?
meso-zaenkrat ji dajem samo piščanca,no pa mleto sem ji že dala,ko sem delala špagete pa polivko. Drugače ji pa dam omako ko delam makaronflajš al pa kaj takega.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
16.1.2008 12:59:53   
mojčca
Tinkibinki, upam, da sta s tvojim rešila težave in da bo vse tako, kot mora biti. Je pa res, da moraš pustiti času čas. No, tudi pri nama pride na vsake toliko časa kriza, ampak to je povsod. Tiste, ki pravijo, da se s svojim "možem" nikoli ne kregajo mislim, da lažejo na veliko. V vsakem zakonu oz. razmerij pridejo obdobja trenj, nesoglasij in podobnih stvari. Vse skupaj pa se reši s pogovorom, katerega pa je vsaj pri naju kar premalo, priznam user posted image .

Čeveljčki: notri naj otroci sploh ne bi uporabljali npr. copat, ampak naj hodijo v bremzicah. Za zunaj pa, ne vem, katera je napisala, da so najboljši čeveljčki od Cicibana. To ni res, njihove so dobre samo Softy, ker imajo malo bolj mehek podplat. V razvojni strogo odsvetujejo trde čeveljčke in podplate. Mi smo za Manco recimo kupili Nike superge in so super, še boljše pa so Merell (nama jih je terapevtka ful pohvalila). Smo pa Manci prve čevljčke kupili od Cicibana, na nogo jih je dala parkrat (z njimi mislim da sploh ni hodila) in so bile takrat ful drage, pred dvemi leti 10.000 SIT. Sedaj pa mi ležijo v omari kot nove in mislim, da jih bom poskusila prodati preko neta. Bom videla.

Sedaj grem pa študirati, kaj skuhati otroku za kosilo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
16.1.2008 13:01:11   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

mojčca-potem pa se ti opravičujemuser posted image no ja saj ni moja krivda, če so  vse zaj....ko so nas nekaj brisali...sem pač mislila da še nisi vpisala novih podatkov,saj nisi jezna a ne?

Nič skrbeti, nisem jezna. Danes sem ful dobre volje, pa sploh ne vem zakaj. Ne, ponoči ni bilo nobene akcije, da ne bo kakšna pomislila na kaj takega. Imam na obisku teto s Krvavca user posted image .

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
16.1.2008 13:03:41   
mojčca
Tinkibinki, če ti Aljaž zvija nogico, ko mu poskusiš obuti čevelj, da daj pod kolenom (ne na kolenu, na notranji strani, kontra od kolena) požgečkaj in ti bo nogico lepo stegnil. To so meni svetovali v razvojni, drugače pa to obvladajo tudi v trgovini s čeveljčki in jaz sem na začetku zmeraj prodajalce prosila, če mi pomagajo. Oni obvladajo zadeve in imajo čevelj pri otročku gor 1.2.3. jaz sem se pa mučila na veliko.

Marijaa, čestitke za zobek.

Zdej grem pa res.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
16.1.2008 13:10:13   
gaja*
Meni so za te copatke rekli http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm da so vredu za nosit, ker so mehki in ne držijo nogice v prisilni legi. Okoli nogice je gumica, tak da se raztegajo in ne držijo. In niso zašiti skupaj, če veste kaj mislim - so iz dveh delov; sprednjega (tu ko so gor rožice) in zadnjega (okoli pete).
Uh, sem čudno napisalauser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil gaja* -- 16.1.2008 13:13:16 >

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
16.1.2008 13:13:43   
Kaštrun
hoj hoj...

partnerski odnosi
imam občutek, da če le ni vmes kakšna tretja oseba, da se vse da zmenit, dogovorit, razumet... če se človek le hoče pogovoriti, včasih tudi popustiti in predvsem znati reči oprosti, predvsem pa se truditi! (zakomplicirano a ne?! user posted image ) ampak RES je tako. tinkibinki upam, da se bo stanje umirilo in bo vse spet steklo po pravi poti.
tudi midva se velikokrat počiva. največkrat zaradi dnarja. meni ga sploh ne uspe nič prišparat, moj je pa ratal tak, da mu govorim, da je žid rojen na škotskem user posted image  ampak imava pa vse kar želiva in očitno to funkcionira. imava pa pač tako komunikacijo: jaz/on neki rečem (kar komu ni všeč) potem eden od naju "znori", se zdereva, se 15 min en drugega izogibava, potem se 15 min gledava, potem se pogovoriva, potem se 15 min ohlajava in premišljujeva o rešitvi in potem teče vse normalno dalje user posted image  mi gre pa včasih na živce, ker moj misli, da more vse rešit v tisti sekundi. jaz pa rabim ČAS!

čeveljčki
jaz bom poskusila čim dlje brez čeveljčkov. za doma ima itak žabice, nogavičke in potem gor še tele copatke (smo v pritličju, pod nami pa prazen prostor, tako da je res mraz). ko bo enkrat hodila ji bom kupila fisherprice sandalčke, ker se mi zdijo dovolj mehki in hkrati dovolj trdi, za pozimi, ko bo pa že itak ornk hodila pa tele čeveljčke.

spanje
ne vem, ampak mislim, da je naša Lučka počasi začela zamenjavati noč in dan. ker včeraj do 22ih ni hotela zaspat, potem je vstala ob pol 8ih in ob 10ih bila že čista koma, tako da je zaspala do pol 13ih nazaj. pa zdaj se že kakšen teden do polnoči skoz neki zbuja, pa jamra, pa cvili... kr neki!? user posted image

pijača
moja noče NIČ. pa je ne morem z ničemre prisilt, ker flašo kar z jezikom ven poriva. noče ne vode, ne čaja, ne soka... NIČ. kar popije tekočine je mleko! user posted image  pa bi jo full rada navadila na tekočino, ampak naredi 5 požirkov, mpotem pa noče več! ne vem kaj naj naredim, da bi pila VSAJ eno stvar? pa tudi po žlički noče tekočine oz. isto naredi 2 požirka potem pa kar ven steče ker noče požret dol.

razprodaje
ve ne veste kolk mam jaz dobrega moža user posted image . je rekel, da si ta mesec lahko za 100€ nekaj kupim user posted image  (drugač gre denar ki ostane v "črni fond" user posted image ), ker sem izrazila, da bi rada nove Camper-ce ampak moram še do LJ pridet, ker tele so otroške, jaz pa na žalost nima otroške noge (če je od razprodaj sploh še kaj ostalo). ampak ker sem se že takooo navdušila, me je danes hitro minilo... ker je crknu Vorwerk, tako da... "kako došlo, tako prošlo"

no, zdej grem pa Lučki flašo dat. bom vidla, če bo sploh kaj hotla. se še oglasim...

< Sporočilo je popravil Kaštrun -- 16.1.2008 13:16:08 >

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
16.1.2008 13:16:16   
hariba
čeveljčki Nisem rekla, da so najboljši, jaz sem pač svojim do 2 let to kupovala, pol pa tudi nike, adidas in še kaj drugega.  Res pa da takrat ni bilo kaj dosti drugega pametnega na voljo kot ciciban. Zoji sem kupila softy varianto. Jaz sem zmeraj poskusila malo upognit podplat v trgovini.
preko neta pa ajz ravno iz tega razloga, ker se to ne da ne kupujem čevljev, ne vem pa to mislim, da je res ena stvar, ki jo mora otrok probat. Sem že kupila, ko otroka ni bilo zraven čevlje, št. je ustrezala na oko so mi bili fajn in lepi, pol mu pa niso bili prav. Sploh tamalmu je težko najt čevlje, ker ima visoko nogo.
Zoji sem dala danes prvič pire z kravjim mlekom, upam, da ne bo reakcije. če ne bo, ga bom počasi začela uporabljat.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
16.1.2008 13:18:47   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: Kaštrun

čeveljčki
jaz bom poskusila čim dlje brez čeveljčkov. za doma ima itak žabice, nogavičke in potem gor še tele copatke

Tudi moji so taki

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
16.1.2008 13:26:25   
thumbelina
Evo naju s sprehoda, zdaj se je pa tud tukaj pooblačilo, pa piha kr precej. tamali se igra na puzzlih, na vsake toliko malo sitnari...

Popoldne grem pa SAMA v NM. Moram po Airex blazino v razvojno. SI jo bom izposodila, kjub temu, da kmalu menjam razvojno. JO bom pa takrat ko zamenjam vrnila....NO potem grem pa še malo pohajat. Mal grem v Tuš pofirbcat, pa tko mal da se malo zluftam, ker se mi dnevi skoz ponavljajo....

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
16.1.2008 13:27:08   
thumbelina
http://www.zverinica.si/index.php/trgovina/artikel/4

Meni so pa taki copatki všeč.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
16.1.2008 13:27:53   
thumbelina
Čeveljčki pa takili, sam ne vem če bodo ustrezali Matevžu.
http://www.zverinica.si/index.php/trgovina/artikel/9

Neposredna povezava do sporočila: 4689
16.1.2008 13:35:27   
gaja*
Groza no, jaz sem gajo že spet položla spat in je kr tiho user posted image Pa tak fajn ritem sva že imeli (ob pol 11 in pol 16). Zdaj pa od kar ga ponoči sračka gre pa še zdaj spatuser posted image
Res ne vem zakaj se ponoči zbuja. Mislim, da zobki niso, ker ni sitna pa tud dlesni ima čist ok.

Pri nas je pa obupno vreme. Nisva šli nič ven. Ponavadi greva en krog okrog naselja, pa do žel. postaje in nazaj... Danes bomo šli pa popldne v šoping malo. Hladilnik in shrambo napolnit. Je čist prazno vse.
V petek grem pa v mb s sestrično. Greva mal šopingirat. No, če bova kaj našli. Ker takrat, ko kaj iščeš, itak nimajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4690
16.1.2008 13:35:54   
tejkag
gaja-ja jaz sem že kar nekaj cajta nazaj gledala tele copatke in so mi lepi. A ti jih maš za tvojo malo?
Mogoče bi jih naročila,kaj pa vem.
Tako, jaz pa rižoto kuham,jo bom tud Lani dala za jest,ko se gospodična zbudi. Zunaj sva dans bli bolj malo,ker je tako bedno vreme pri nas,malo dež škropi pa veter je ful pihal.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
16.1.2008 13:53:36   
zoom zoom
Pri nas je pa prej tako lepo sonček začel svetit, pa sva imeli ravno kosilo in preden je pojedla, pa preden sva se zrihtale je trajalo ene pol ure. Ko sva končno prišle ven, pa je začel padati dež in ful pihat. Mava pa srečo. Sva potem malo pod streho posedeli in šli nazaj noter.

Copatki so ful lušni, samo meni se zdi 33€ ful denarja. Sicer ne vem kakšne so kaj drugje cene, samo to se mi pa res zdi malo tu mač. Pri nas je zaenkrat v termo pštumfih, itak pa se še ne plazi in ne hodi, ta ko da je vseeno kaj ima.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
16.1.2008 14:09:08   
taška30
Pri nas tudi še vedno dežuje.user posted image  Sva kar noter. Najbrž bo treba z avtom v vrtec po Manco, nisem šla še nikoli do sedaj, ne vem al naj kar z lupinico pridem noter? Najboljše, a ne, da je ne bom dala kar na tla sedet.

Prejle sem ji dala koruzen vafelj (tisti veliki okrogli) za glodat in je bila zelo navdušena. Pa sir sem ji narezala na take čist mini tanke košče. Ga je tud zmazala, samo men se zdi, da je sir malo preslan zanjo, ker je potem spila 2dcl tekočine čez.user posted image

Kaštrun (joj, mi je hecno, ne morem se navadituser posted image ), mogoče pa res ni žejna. Če spije dosti mleka, pa poje sadje, mogoče ne rabi. Ker po moje, če bi bila žejna, bi pila, vsaj sok. Pa če kaka normalno, ne trdo, pol je že OK.user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
16.1.2008 14:13:55   
Mojca B
zalbi: bravo, bravo....user posted image user posted image user posted image  Kdaj daš za pijačo?

Tinkibinki79: No samo, da te slišimo in beremo, da se počasi sestavljaš nazaj!! Eno močno sonce vama pošiljam, pa naj energija svoje naredi...Ej mi gremo pa 18.2. v Bistrico. Greste v Cementarniško garsonjero?
Pa kopalk ne pozabit, pa Fredov obroč.... pa savnanje se privoščita. Sicer ni nič posebnega je pa luštna, majhna, intimna...

Hariba in thumbelina: naj se čmrlji kmalu pozdravijo.... In tudi vsi ostali bolančkoti

Noč: danes super. zaspala ob 18.30, zbudila ob 2-ih pojedla svojo porcijo in spala naprej do 6.45.. sem brez pripomb...

Taška30: no zdaj približno vidiš zakaj tko zgodaj ugašam rač in grem spat.. ker sem drugače TEČKA...:) Kaj pa vem. jaz sem tud en kup Cicibank dobila - Igorjeva nečakinja je zdajle stara 1,5 let.. pa sem tud mal v dilemi al ja al ne?!!! Po moje bom nove kupla. Vsaka noga se posvoje izoblikuje.. ne vem no, to je moje mnenje...Sem pa zdajle gledala neke Geoxove čeveljce.. samo cena je pa KATASTROFA!! gAJ IMA MAL NOGICE NOT OBRNJENE ZATO JE ŽE OD NEKDAJ NA cICICibankah.. ups črke.. Za Jono pa ne vem..Copatke sem ji kupila Cicibanke..

Meso: če povem po pravici je samo enkrat jedla meso. pas ne, da ji ne bi kuhala, ampak enostavno ga noče!!

Gaja: ja te copatke so dobre prav zaradi te gumice... Jona jih ima. Samo so pa res samo za noter, da ne drsi. So precej tanke..

EVO TUD JAZ POPOLDAN ŠIBAM. rAČUNE PLAČAT - BRUHUHU.. POL  v trgovino in pol na kavico h kolegici.. juhuhu...:)

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
16.1.2008 14:14:36   
zoom zoom
Taška: ne vem kako je Manca kaj samostojna, ampak ko grem s tamalo v vrtec starejšega iskat sta 2 varianti, da se malo pomatramo in se sam obuje in obleče ali pa tamalo "poturim" eni od vzgojitteljic (je ponavadi ful vesela - ta drugi je pa ne dam, ker ni navdušenauser posted image ) in ga oblečem jaz. 

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
16.1.2008 14:14:53   
Mojca B
gledam vaše podatke za 9M. Adijo pa to imate vse velikane.. naša je prav suha grinta..

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
16.1.2008 14:16:56   
zoom zoom
Z vozičkom pa v ta vrtec ne moreš, ker je ene 10 stopnic do vhoda.

Neposredna povezava do sporočila: 4697
16.1.2008 14:18:55   
zoom zoom
Sem še nekaj hotela vprašat, pa zmeraj pozabim ali pa prehitro kliknem Potrdi.

A odločbe za vrtec ste že dobile (mislim tiste za znižano plačilo vrtca)? Pri nas še nismo dobili, ampak me prav matra v kateri razred bomo padli in če bodo upoštevali stanovanjski kredit (fajn bi bilo).

Neposredna povezava do sporočila: 4698
16.1.2008 14:23:30   
taška30
He, he, zoom zoom, ne bo šlo.user posted image Manca ima trenutno obdobje: Ne moreeem, ne znaaam, obleci me, sleciii me, sem utrujenaaa. Vzgojiteljica je vedno samo ena od dveh, poltreh naprej, mulcev pa vsaj 10, pa ravno jim daje dol plenice oz. rihta malico, ko pridem.
Bom šla kar z lupino, saj je parking 10m od vhoda.

MojcaB, ja zdaj vidim.user posted image  Ampak jaz se ne morem spravit spat pred polnočjo. Se mi zdi škoda dneva oz. da bom kar kaj zamudila, če boš šla že spat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4699
16.1.2008 14:54:19   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Ne, ponoči ni bilo nobene akcije, da ne bo kakšna pomislila na kaj takega. Imam na obisku teto s Krvavca user posted image .

jest imam tud teto Meto s Krvavca. sem dva dni nazaj še izkoristila user posted image , ker naslednji dan je pa že prišla. user posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ime za fantka
slovenka

Katero ime od naslednjih vam je najbolj všeč?

Vid (27%)

Oskar (11%)

Rok (29%)

Lovro (20%)

Izak (10%)

Izidor (4%)

Število vseh glasov: 331

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!