Kaštrun
|
hoj hoj... partnerski odnosi imam občutek, da če le ni vmes kakšna tretja oseba, da se vse da zmenit, dogovorit, razumet... če se človek le hoče pogovoriti, včasih tudi popustiti in predvsem znati reči oprosti, predvsem pa se truditi! (zakomplicirano a ne?! ) ampak RES je tako. tinkibinki upam, da se bo stanje umirilo in bo vse spet steklo po pravi poti. tudi midva se velikokrat počiva. največkrat zaradi dnarja. meni ga sploh ne uspe nič prišparat, moj je pa ratal tak, da mu govorim, da je žid rojen na škotskem ampak imava pa vse kar želiva in očitno to funkcionira. imava pa pač tako komunikacijo: jaz/on neki rečem (kar komu ni všeč) potem eden od naju "znori", se zdereva, se 15 min en drugega izogibava, potem se 15 min gledava, potem se pogovoriva, potem se 15 min ohlajava in premišljujeva o rešitvi in potem teče vse normalno dalje mi gre pa včasih na živce, ker moj misli, da more vse rešit v tisti sekundi. jaz pa rabim ČAS! čeveljčki jaz bom poskusila čim dlje brez čeveljčkov. za doma ima itak žabice, nogavičke in potem gor še tele copatke (smo v pritličju, pod nami pa prazen prostor, tako da je res mraz). ko bo enkrat hodila ji bom kupila fisherprice sandalčke, ker se mi zdijo dovolj mehki in hkrati dovolj trdi, za pozimi, ko bo pa že itak ornk hodila pa tele čeveljčke. spanje ne vem, ampak mislim, da je naša Lučka počasi začela zamenjavati noč in dan. ker včeraj do 22ih ni hotela zaspat, potem je vstala ob pol 8ih in ob 10ih bila že čista koma, tako da je zaspala do pol 13ih nazaj. pa zdaj se že kakšen teden do polnoči skoz neki zbuja, pa jamra, pa cvili... kr neki!? pijača moja noče NIČ. pa je ne morem z ničemre prisilt, ker flašo kar z jezikom ven poriva. noče ne vode, ne čaja, ne soka... NIČ. kar popije tekočine je mleko! pa bi jo full rada navadila na tekočino, ampak naredi 5 požirkov, mpotem pa noče več! ne vem kaj naj naredim, da bi pila VSAJ eno stvar? pa tudi po žlički noče tekočine oz. isto naredi 2 požirka potem pa kar ven steče ker noče požret dol. razprodaje ve ne veste kolk mam jaz dobrega moža . je rekel, da si ta mesec lahko za 100€ nekaj kupim (drugač gre denar ki ostane v "črni fond" ), ker sem izrazila, da bi rada nove Camper-ce ampak moram še do LJ pridet, ker tele so otroške, jaz pa na žalost nima otroške noge (če je od razprodaj sploh še kaj ostalo). ampak ker sem se že takooo navdušila, me je danes hitro minilo... ker je crknu Vorwerk, tako da... "kako došlo, tako prošlo" no, zdej grem pa Lučki flašo dat. bom vidla, če bo sploh kaj hotla. se še oglasim...
< Sporočilo je popravil Kaštrun -- 16.1.2008 13:16:08 >