|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
15.1.2008 22:47:17   
katja pv
Mi smo z Elidelom zadevo sanirali in je na tistih mestih koža čista, se pa pojavi drugje, tako da sem pri vsakem kopanju nenehno pozorna na dogajanje. Nam je pa Elidel priporočil pediater v bolnici in je to neka novejša zadeva. Se pa seveda zadeva ponavlja ob pregibih, kjer je koža vedno malo bolj vlažna.
Pri nas je bil problem pa na morju, ker je imel flek na vratu in ko je to prišlo v stik s soljo ga je tako peklo, da je jokal. Smo ga tuširali takoj ko smo prišli iz vode z mrzlim tušem in ni nič protestiral - po tem si lahko izračunaš kako ga je peklo.
Je pa vedno hudo, ko tvoje otroke nekaj matra in si želiš, da bi to raje tebe doletelo kot njih.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
15.1.2008 22:57:55   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Matr tole se sliši kot da bi ga dresirali kot enga psauser posted image user posted image user posted image

zdej si me pa res nasmejala. grem lahko z nasmehom na ustnicah spat user posted image  user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
15.1.2008 22:59:24   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: katja pv

Trenutno ima pikice po prsnem košu in trebuhu kot izpuščaj in sploh ne vem, ali je bila kakšna zadeva v hrani ali kaj drugega.

no, taka se je Lučka zbudila danes zjutraj. vsa pikasta po prsnem košu in po hrbtu. pa ji včeraj nismo dajali nobene nove stvari. ne, lažem! smo. puding iz riževega mleka. ampak sem pogledala na sestavne, pa ni nobenega mleka v prahu ali pa kaj podobnega. soja je notri, samo sojine špagetke je že jedla pa ni bilo nič user posted image  

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
15.1.2008 23:04:32   
sabri
Mislim, da sem brala skoraj eno uro, pa dost pozabila, kaj sem mislila napisat.
Lonib: glede pozabljanja zihr drži, da vpliva. Jaz sem imela dva karambola, oba udarec v glavo in imam podobne probleme s spominom.
Zalbi:user posted image user posted image user posted image naslednjič ne bomo pili kave, ampak šampanjec. Čestitke
Lilka: Tinki vse najboljšeuser posted image
Grozne noči: lahk rečem samo norooo, pa sam user posted image ve kaj matra naše čmrlje, da imajo fešte ponoči. Me je kar strah ratalo, da se bom kar spat pobrala.
Spet sem bila bolj kratka,ampak saj veste...učenje pa spanje. Nočko

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
15.1.2008 23:29:12   
hariba
Joj a bo že nocoj mir ali ne. Eden bolj tečen in smotan kot drug. Zoja se cmeri, Lara me pa kliče vsakih 5 minut. Mulca sta pustila dvd je razmetane, moj mi pa pa zdaj, ko nisem več sposobna zaradi utrujenosti nič razmišljat teži kako bomo pred hišo uredili okolicouser posted image
pitje ponoči Jaz zoji dajem ponoči izrecno le vodo zapit, tudi lari in Denisu sem  le vodo.  Ko so so se napili sem flašo vzela. Po enem letu sem dala pit na lonček, a ker jima to ni bilo všeč se zardi pitja nista več zbujala, eventuelno le v hudi vročini. Sem pri tastarejšem naredila napako in mu ponoči dajala sladkan čaj, ker vode ni hotel. On je bil zelo pogosto do treh let bolan in posledično pogosto na antibiotikih. Tudi ponoči jih je mogel dobivat in ker vode ni hotel sem mu dala z čajem, da je splaahnil, se je zato navadil na sladek čaj in tudi le za žejo ni bil z vodo zadovoljen. Je pa že pred drugim letom imel zgornji enki  na pol črni.
porodniška in plača Jaz sem tudi že mogla it tistih 8 € kar sem več dobila zapravit. je bil hladilnik že precej prazen, Zoji sem kupila žabice, sebi spet nič, tastarejšemu pa antialergijsko odejo. Aja no za v kuhinjo sem kupila set nožev, te bom jaz najbolj uporabljalauser posted image .
Moj zasluži več kot jaz, tudi jaz ne tako zelo slabo, samo imam pa tudi skoraj toliko stanovanjskega kredita kot taška30, ker odplačujem še možev delež. Sva takrat  ga vzela oba na 15 let. Se pa tolažim, da mi čez 3 leta in 9 mesecev potečeuser posted image . No zdaj že mesece odštevam. Ampak vseeno mi pa ni žal, če bi pa 15 let za neko najemnino dajla pa nikoli ne bi bilo moje, to pa zdj hiša je.
taška 30 nisem ravno prepričana, da šola stane več kot vrtec,razen za tiste, ki imajo zelo nizke dohodke in zelo malo ali pa nič vrtca plačujejo jaz mislim, da si boš pa  ti oddahnila, ko bosta obe v šoli, tako kot sem si jaz, saj sem dosti vrtca plačevala.  Uh in zdaj ga bova spet veliko za zojo. pa še v celjski občini stanovanjskega kredita ne upoštevajo kot olajšavo kakor v večini drugih občin.
Grem spat jaz! Lahko noč vsem!

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
15.1.2008 23:34:35   
hariba
Aja tinki user posted image user posted image user posted image  za 9 mesecev.
No očitno imam jaz tudi že slab spomin, ker sem pozabila voščit.
spomin No jaz sem se sicer vedno hvalila, da imam zelo dober spomin, no saj dolgoročnega imam še kar. Se kar dobro spominjam dogodkov iz preteklosti, tudi iz otroštva še veliko datumov. Za tekoče dogodke in stvari imam pa čedalje slabšega. Za 5 minut nazaj se ne spomnim več kam sem kaj odložila. pa si rečem grem samo na wc pol pa nardim to in to, pokličala bom tja in tja, no potem se pa Zoja začne jokat ali pa tudi ne in čisto pozabim tisto nardit.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
15.1.2008 23:50:58   
marijaa
Patrik je končno dobu dans prvi zob!

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
16.1.2008 6:12:19   
hariba
joj Zoja ne spi, skače po kavču. Lari sem pa ravno zdravilo dala. Do polnoči se je Zoja še zbudila, no pol pa je bila tišina do 5 h kar je kar o.k proti prejšnji noči. Ob 5h je pa mogel moj vstat, ker gre na službeno pot danes. Se je zbudila in začela čebljat pa skakat in plazit po meni in  njem, ko se je oblačil.
otroške sobe Tavelki imajo vsak svojo, Zoja bo šla k Lari, ker je njena največja, ker sta obe punci in ker ej med njima najmajnša starostna razlika. Razmišljava pa da bi sobo z harmonika vrati razdelila na pol. Glede na Zojino sračkanje ponoči bo še dolgo spala v najini spalnici. Da bi druge otroke zbudila sredi noči drugo jutro pa šola tuid ne gre. Se pa resno bojim kako bo, če se njeno spanje do marca ne bo izboljšalo, bom hodla v službo kot zombi, kot da bi imela mačka, ker vstat bom mogla že ob 5.30. Zojo bo pa moj oblekel in v v vrtec peljal user posted image .
Za vse pa user posted image , jaz še moram zbrat moč, da si jo grem skuhat, da malo k sebi pridem.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
16.1.2008 7:31:51   
mojčca
Jutro.

Hariba, hvala za kavico. Če še nisi zbrala moči in kave še nisi uspela skuhati, izvoli

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
16.1.2008 7:33:37   
zoom zoom
Dobro utro.

danes sem pa čist naspidirana, ker je bila naša noč tako mirna, ko t že dolgo ne. Tamala se je prvič zbudila ob 3h, sem ji šla spucat nos, pa Operil sem dala še zraven, dobila je flašo z mlekom in spala do 6.15. Lahko bi sicer še kakšno urco več, ampak glede na prejšnje noči je bila današja super. Mi je pa to zanimivo, da ko je spala ji noi nos nič nagajal, čim se malo prebudi pa ji začne nos nagajat in ne more več dihat. Sicer vem, da se ponoči umiri, samo vseeno mi je zanimovo.

Je pa danes naša stara 9 mesecev in čez eno uro je naročena na sistematskega (predvidevam, da je težka okoli 9,1kg, velika okoli 73 cm - točne mere povem ko prideva domov). Bom pa tudi izvedela, kaj je v razvojni napisala. Cepljena pa verjetno ne bo, ker je preveč prehlajena.

Nič se gremo počasi zrihtat, da na oncu ne bomo še zamudili.

P.S.: včeraj sem pozabila Housa; a mi lahko katera pove kratko vsebino. Lahko tudi na ZS:

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
16.1.2008 7:51:35   
thumbelina
Čestitke marijaa za zob.

POnoči smo kr mirno spali. SE je zbudil samo 2x.

DR House- če znaš anglešk
Two policemen pursue a suspect, Baby Shoes, through the streets in a car chase. He gets out and makes a run for it, and ends up hiding in a trash can at a dead end. The officer Joe tells the guy to get out but starts laughing uncontrollably. The criminal goes for his gun, shoots the officer, and runs. A fragment of the bullet enters his brain and Joe lies in his own blood, laughing.

Foreman receives a congratulations from his father about the article he stole from Cameron, but Foreman is less than enthused. House interrupts with the cop’s case and they discuss the symptoms and suspect heightened CO levels. House orders him put into a hyperbaric chamber while Foreman checks out the cop’s home which is a mess and takes a variety of samples. He also finds marijuana. House checks out the precinct and notices a cop coughing near an air conditioner. Foreman and House disagree over the cause and Joe starts to recover.

They administer more tests and realize that Joe is blind – something is disrupting the signals from his optic nerves. They wonder if bullet fragments are responsible but can’t do a MRI without possibly pulling out the bullets. They administer an angio while it becomes clear Foreman has issues with the police in general, as well as knowing the bullet is ferrous. There are indications of clotting and they discuss it down in the morgue. House decides to shoot a corpse to test the bullet type and how the MRI will affect it. As they check, House wonders about Foreman’s attitude as he’s acting increasingly frivolous. They run the MRI and the bullets are pulled out through the corpse’s skull.

The MRI is out of condition for two weeks and they use ultrasound to look for clots. Joe starts bleeding from the eyes and goes into shock as Foreman starts to laugh hysterically. They put Foreman into quarantine with Joe and he vehemently denies there’s anything wrong. House brings in a portable MRI to scan Foreman’s head and starts taking blood tests from the staff. They find a lesion near the center of the brain that controls euphoria but are stumped as to the cause. House also wonders why Cameron is so willing to give Foreman a break now that he’s sick.

Chase takes samples from Foreman, who is insistent on being involved. He comes up with a diagnosis of a staph infection but House is skeptical. House wants to do a biopsy on Joe’s brain but the previous treatment prevents them from doing so. House plans to do the biopsy on Foreman and talks to him, noticing that Foreman isn’t laughing. House gives him a release to sign and has to show him the MRI to get him to agree. Foreman insists on being treated for the staph infection he suspects and House reluctantly agrees. They insert a oyama reservoir to administer the anti-staff medicine and House decides to do his biopsy while he’s in there.

That night Joe and Foreman have a heart-to-heart and Joe wants them to pray. The tests prove negative and House orders more tests but refuses to let anyone go to Joe’s apartment. Wilson notes that House is feeling guilty and House blows him off. Joe is starting to experience more pain and Foreman wonders why the biopsy shows nothing. Foreman insists Cameron or someone should go to the apartment and he gets mad and sticks her with a needle, exposing her. He tells her she has to either go to the apartment, or end up in quarantine with her.

While House and Chase go over the tests and Joe is in increasing pain, Cameron breaks into the apartment. Foreman administers more morphine to Joe, putting him dangerously close to death, and House refuses to intervene. But it quickly wears off and as Foreman looks on, Joe screams in pain as the damage spreads to the pain center of the brain. They put Joe into a coma. House realizes that something is up when Foreman doesn’t react to Cameron’s absence.

House goes to Joe’s apartment and confronts Cameron, pointing out the chance of infection from the needle is small. He wonders what Foreman would have to do to get Cameron to hate him, then takes the bag full of samples from her. House suspects something is up when he notices Joe has three loaves of bread. He sends Cameron out to feed the pigeons and they react quickly, confirming that Joe has been feeding them. Cameron finds the bucket where Joe has been collecting the guano, and cryptococcus neoformans has been building up in it then spread to Joe and Foreman.

Cameron waits for the test results while Chase and Foreman discuss Cameron’s reaction. When she gets the results she runs for the quarantine chamber and tells them the tests for cryptococcus neoformans are negative – House is wrong. Joe goes into defib and Foreman tries to revive him without success.

TO BE CONTINUED

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
16.1.2008 7:52:24   
*piškotek*
Dobro jutro, hvala za kavico punce! user posted image user posted image user posted image

Naša noč je bila uredu, čeprav je kazalo bolj na to, da ne bo, ker se je zbudil že ob 21 in sem si rekla, nič grem kar spat (tako das em šla že ob 21.30 spat!) no samo je bil potem mir do 5.10 ko je dobil flaško mleka in je spal do 7.30 (med tem ko sem vas brala) čeprav je zdaj tišina - pomoje je najdu dudo in mogoče bo še potegnil za kako minutko user posted image  No, ampak jaz sem pa pokonci že od 5.10 ker nisem mogla takoj nazaj zaspat, potem je pa še moj vstal ob 6 in sem se pa sploh čisto prebudila, tako da bo spet doooooooolllllllllggggggggggg dan user posted image

Danes sva z user posted image  cel dan sama doma, ker ima user posted image  popldan še neke opravke, tako da upam, da mali ne bo prevelika tečka in jokica. Pa da bo kaj vremena, da bi šla lahko vsaj za pol ure ven, pa mi je že vseeno če ni sonca, samo da deževalo ne bo.

Jutri me pa čaka "servis", samo bom pomoje kar pogrnila, ker moj vzdrževalec user posted image  to bolj poredko "pregleda" in "zrihta kanale" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pitje ponoči: naš če imamo res hudo noč potem dobi za pit - pije pa itak samo kompot, samo sem tudi že razmišljala o počasnem rečenju z vodo, ker same vode tudi približno ne mara. In itak - ko spije mu flaško vzamem (saj si je itak ne zna še sam držat user posted image user posted image ) ker bi se drugače tudi samo igral še z njo.

Zdaj si pa šibam skuhat kavico....

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
16.1.2008 8:03:12   
tejkag

Popravljen seznam:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 7M: 70 cm/8515g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R:54 cm/3227g; 6M: 68cm/7259g; 9M: 76cm/8500g)
lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R:54 cm/3970g; 6M 67,5 cm/7820g; 9M: 72,5cm/8400g)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R:51cm/2950g; 6M: 67,5 cm/7270g; 9M: 74 cm/8490g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R:57cm/4170g; 6M: 69cm/8450g; 9M: 75cm/9800g)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 8M: 75cm/9680g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R:47cm/2570g; 7M:67cm/7010g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R:49cm/2810; 6M:66cm/7500g; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R:45 cm/2140g; 6M 63 cm/7000g)
Mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R50cm/3340; 4M(1teden) 65/6900)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R:52cm/3930g; 6,5M:70 cm/9045g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R:56cm/4390; 6M:72cm/7200)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 6M: 67 cm/8320g)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R:52cm/2920g; 6M: 68cm/7620g)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g; 6M 68cm/6800g; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; 6M: 68 cm/7000g; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R:51cm,3190g; 6,5M; 67cm;7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 3600 g / 51cm; 6 m: 5915 g / 65 cm)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R:51 cm/3600g, 6M: 70cm/9300g,9M:73cm/10250g)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž, 26.4.2007 (R: 57cm/4140; 6M:-; 7M: 76cm/10,12 kg; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R:51cm/3510g; 5M: 68cm/7170g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R:53cm/3030g; 6M:68cm/7190g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R:50cm/3260g; 5m 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R:51cm/3550g; 6,5M 75cm/10,1 kg; 9M: 78cm/11kg)

Sem tudi jaz dala naše nove mere na seznam. No pri nas smo zopet meli spanje tako da te pobereuser posted image .Res dans je blo pa za crknit. Zdaj hvala bogu spi, da si jaz malo spočijem-namesto da bi še jaz spala, visim tu gor.user posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
16.1.2008 8:12:45   
hariba
Zoja sedi  v dnevni na tleh, zabrisala je vse igraće, ki sem ji dala. je ful jezna name, ker ji nisem pustila, da je v larini postelji. pa res ni treba, da se eš ona od nje naleze, itak je veliko možnosti, da tudi Zoja zboli. Sem nesla Lari čaj v sobo, je šla po kolenih seveda za mano, vstala ob postelji in htela gor. Lara jo je sicer dvignila na svojo posteljo, jaz pa odnesla. Aha no zdaj se je zoja z obročki zaigrala jih dol meče in probava dat nazaj gor.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
16.1.2008 8:14:41   
hariba
Ja za kavo hvala mojčca, mi jo je uspelo skuhat, spit pa le pol, ker je Zoja začela tečnarit, pol sem mogla pa tavelika zbudit.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
16.1.2008 8:19:34   
mojčca
Naša noč je bila v redu, z izjemo enkrat okoli 3 zjutraj, ko se je Manci nekaj sanjalo in je bila kar glasna. Ko sem jo pomirila, pa smo nadaljevali s spanjem.

Seznam: punce, kaj pa, če bi na seznamu pisale samo zadnje podatke iz posvetovalnice, to se pravi kilaža in velikost, ostalo pa bi zbrisale??? Mislim, da bi bila stvar bolj pregledna, no, to je seveda samo moje skromno mnenje.

Manca je šla v varstvo, Matic še kar spi, jaz pa grem po hitrem postopku spiti kavico, potem pa že spet premišljujem, če bi šla v Kranj, v Interšpar po plenice za Manco, ker so v akciji. No, pa še za Matica bi pogledala, kakšne imajo pustne obleke. Za taveliko pa že imamo in sicer bo medo.

Zoom zoom: ko se vrneš, da ne pozabiš napisati novih mer user posted image . Mi imamo posvetovalnico če me spomin ne vara šele februarja.

Piškotek, nič skrbeti, saj jutri ne boš padla na tehničnem. Ojoj, jaz imam pa 15.2. registracijo za avto. Da ne bom pozabila, pa še malo eurov se bom rešila (malo kar spustite). Še to me zanima, če kaj govorita z Greto? Sedaj pa bi bil res že zadnji čas, da grem pogledat njena dvojčka.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
16.1.2008 8:22:27   
tejkag
mojčca-ja tud jaz sem mela v mislih nekaj takega al pa da bi vpisale samo težo in višino ob rojstvu pa tele zadnje mere pri devetih mesecih.Kaj pravite na to?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
16.1.2008 8:34:57   
*piškotek*
No, naš user posted image  je potegnil še do 8.20, sedaj se pa pogovarja v posteljici.
S sprehodom ne bo nič danes kot kaže, ker pri nas zelo dežuje user posted image user posted image user posted image

Mojčca: no vidiš še dobro da sem omenila servis - le glej da ne boš pa ti na unga res pozabila user posted image
Z Greto se nisem nič slišala. Jaz sem mislila da bi se dobile pač enkrat ko bo lepo vreme, da bi bile zunaj, ampak očitno če bomo to čakale ne bo nič iz tega. Glede tega pa, da bi šle obe k njej domov pa ne vem, če bi ji bilo sploh prav (saj veš - že ona ima dva user posted image user posted image , pa de še midve uletiva, vsaka s svojim user posted image user posted image ). Ne vem no, če jo boš klicala jo lahko vprašaš kako je na stvari in če ji ni panike grem tudi jaz, drugače pa se kar sami dogovorita, pa bo. Jaz pa jo bom enkrat pač poklicala ko bom v njeni okolici, če bo imela čas da se vidiva.

Seznam: ja meni je prav da se ga skrajša. Mogoče bi pustile še podatke od rojstva, ostalo pa nove. Lahko pa tudi samo nove, pa je še najmanj kompliciranja. user posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
16.1.2008 8:40:33   
*piškotek*
Sem na hitro preletela seznam pa sem ugotovila da se kar nekaj punc že dolgo ni oglasilo:
tinkibinki79    (le kaj jo tare punco user posted image  - upam da je že bolje)
emina83
Za tile dve, pa se oproščam, ampak jaz sem se pridružial k vam šele veliko kasneje, ampak spolh ne vem, ali sta kdaj kaj pisali user posted image , pa samo jaz ne vem, no ampak vseeno, mogoče bi bilo lepo če bi se kaj oglasile.
katikasu
saranik13
Pa mislim da je bilo še kar nekaj takih, ki so uletele samo parkrat, potem pa vse tiho je bilo.
No saj to so samo moje take "ugotovitve" user posted image user posted image  Beri - samogovor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
16.1.2008 8:41:43   
tejkag
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

Popravljen seznam:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 7M: 70 cm/8515g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R:54 cm/3227g;9M: 76cm/8500g)
lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R:54 cm/3970g;  9M: 72,5cm/8400g)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R:51cm/2950g; g; 9M: 74 cm/8490g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R:57cm/4170g; ; 9M: 75cm/9800g)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 8M: 75cm/9680g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R:47cm/2570g; 7M:67cm/7010g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R:49cm/2810; ; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R:45 cm/2140g; 6M 63 cm/7000g)
Mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R50cm/3340; 4M(1teden) 65/6900)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R:52cm/3930g; 6,5M:70 cm/9045g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R:56cm/4390; 6M:72cm/7200)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 6M: 67 cm/8320g)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R:52cm/2920g; 6M: 68cm/7620g)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g;; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; ; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R:51cm,3190g; 6,5M; 67cm;7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 3600 g / 51cm; 6 m: 5915 g / 65 cm)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R:51 cm/3600g, 9M:73cm/10250g)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž, 26.4.2007 (R: 57cm/4140;; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R:51cm/3510g; 5M: 68cm/7170g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R:53cm/3030g; 6M:68cm/7190g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R:50cm/3260g; 5m 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R:51cm/3550g; ; 9M: 78cm/11kg)

Pustila sem prve in zadnje podatke, dajte dopolnite sezname in vpišite nove mere vaših user posted image . Ene ste res fejst v zaostanku a ne mojčca?

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
16.1.2008 8:52:02   
tinkibinki79
Živjo punce!

Evo mene po dolgem času... Stanje: zadovoljivo. Ni še ok, ampak se izboljšuje. Težave imama z mojim user posted image , take hude - se je preteklost vrnila in vse zamolčane stvari...Sem totalno poizdila, že skor spokala. Potems em pa pogledala Aljaža se usedla, štela do 10 in nazaj, pa ni pomagal, pa do 20 in nazaj se zjokala... Dala Aljaža k moji mamici v varstvo in počakala deca ter se zdrla, potem sva se pa pogovorila in nekako dogovorila... Sem ibla pa tokrat neomajna. Kakorkoli, gre na bolje... Je dokazu da mu je neki do mene... Počas, korak za korakom...

Včeri smo bili v LJubljani, je imel moj user posted image zdravniški pregled. izvidi super, tako da... Hvala bogu. Smo šli takoj na pizzo... Pa je ne bi smel jesti v takih količinah... Šli smo še v Mullerja po plenice in kozmetko, po čokolado..pa v baby center mal prebrskat pustne kostume. Za Aljaža sem našla super kostum... Ne povem kaj bo... Dobite slikce user posted image .

Denar in porodniška - Sem malo prebrala ins te imele kar hudo debato. No men se je porodniška dvigla za 11 euru. Ampak sem jih tut že zapravla. Dokladu dobim za en pustni kostim...user posted image Iz mesca v mesec komi shajava, ker imava oba stanovanjski kredit, pa položnic ogromno, pa oba življenjsko zavarovanje itd... groza!!! Kar se financ tiče komi čakam da grem na šiht, bo prec bolš... Pa še napredovala sem tik predn sem začela s porodniško... No, to se ne bo tolk poznalo,ampak vseeno...
Stavke pa podpiram, ker se dejansko vse draži, folk ima čedalje manj denarja. Joj, pa še na dopust gremo 10 februarja... Edini strošek bodo smučarske karte, pa k sreči še to samo 1, ker jaz bom verjetno smučala samo pol dneva... zarad i Aljaža....Mislim, pa da ta dopust ful rabmo... Vsaj mi - totalno izčrpani in želni spremebe okolja...

zalbi - čestitke za diplomo...Sama sem vedno govorila, da grem delat magisterij, ampaks edaj kos em v porodniški - NE, kje naj pa najdem čas... tako da. vsaka ti čast da uspeš vse uskladiti!!!

Aljaž je pravi sonček in prav zaradi njega se počutim veliko bolje. Znamo pa po novem vstat - cca 4 dni že vstaja kot za šalo. Prime se mize, noge, mojih las, omare, kavča... Skratka on bi stal!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Da ne omenim, da je prvak v hitrostnem kobacanju... Napredujemo...

Ravnokar se je zbudil, šibam...

LP in hvala za spodbudne besede...

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
16.1.2008 8:58:04   
marijaa
Js dajem zapit samo vodo ponoc in po dnevi ponoc le če je sila drgac ne zdej k so mu zobi vn rinli se je pogosto zbuju sm dans otipala drugega
patrikove mere za 9 mesecov 73 cm 8700 kg rojen pa je bil 3.4

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
16.1.2008 8:59:27   
tejkag
tinkibinki79-upam da bo vse o.k. med vama. Dobrodošla nazajuser posted image
Mem pa eno vprašanje za vas in sicer čeveljčki-a ste že kaj razmišljale o tem.Sem zadnjč šla mimo ene trgovine pa majo 30% popust na otroške čeveljčke. Zdaj pa razmišljam, a bi jih šla kupit za našo user posted image .Kaj pa vem, zdaj se kar splača.Pa tiste ki že mate otroke kateri čevlji so vredu za otroke? Malo nasvetov prosim.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
16.1.2008 9:19:00   
thumbelina
Midva pa ravnokar s sprehoda. Sonček, 5 stopinj. Sicer malo piha, ampak za pol urce je blo prav fletno jit ven.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
16.1.2008 9:19:43   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

tinkibinki79-upam da bo vse o.k. med vama. Dobrodošla nazajuser posted image
Mem pa eno vprašanje za vas in sicer čeveljčki-a ste že kaj razmišljale o tem.Sem zadnjč šla mimo ene trgovine pa majo 30% popust na otroške čeveljčke. Zdaj pa razmišljam, a bi jih šla kupit za našo user posted image .Kaj pa vem, zdaj se kar splača.Pa tiste ki že mate otroke kateri čevlji so vredu za otroke? Malo nasvetov prosim.

Pod tole se pa tudi jaz podpišem!

Tinkibinki79: res, dobrodošla nazaj in tudi jaz držim pesti da bo OK!

Čeveljčki: to pa tudi mene zanima!!! Prosim za pomoč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

katero ime vam je bolj všeč
diana3100

katero ime vam je bolj všeč

niki (25%)

lina (32%)

taja (43%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!