tinkibinki79
|
Živjo punce! Evo mene po dolgem času... Stanje: zadovoljivo. Ni še ok, ampak se izboljšuje. Težave imama z mojim , take hude - se je preteklost vrnila in vse zamolčane stvari...Sem totalno poizdila, že skor spokala. Potems em pa pogledala Aljaža se usedla, štela do 10 in nazaj, pa ni pomagal, pa do 20 in nazaj se zjokala... Dala Aljaža k moji mamici v varstvo in počakala deca ter se zdrla, potem sva se pa pogovorila in nekako dogovorila... Sem ibla pa tokrat neomajna. Kakorkoli, gre na bolje... Je dokazu da mu je neki do mene... Počas, korak za korakom... Včeri smo bili v LJubljani, je imel moj zdravniški pregled. izvidi super, tako da... Hvala bogu. Smo šli takoj na pizzo... Pa je ne bi smel jesti v takih količinah... Šli smo še v Mullerja po plenice in kozmetko, po čokolado..pa v baby center mal prebrskat pustne kostume. Za Aljaža sem našla super kostum... Ne povem kaj bo... Dobite slikce . Denar in porodniška - Sem malo prebrala ins te imele kar hudo debato. No men se je porodniška dvigla za 11 euru. Ampak sem jih tut že zapravla. Dokladu dobim za en pustni kostim... Iz mesca v mesec komi shajava, ker imava oba stanovanjski kredit, pa položnic ogromno, pa oba življenjsko zavarovanje itd... groza!!! Kar se financ tiče komi čakam da grem na šiht, bo prec bolš... Pa še napredovala sem tik predn sem začela s porodniško... No, to se ne bo tolk poznalo,ampak vseeno... Stavke pa podpiram, ker se dejansko vse draži, folk ima čedalje manj denarja. Joj, pa še na dopust gremo 10 februarja... Edini strošek bodo smučarske karte, pa k sreči še to samo 1, ker jaz bom verjetno smučala samo pol dneva... zarad i Aljaža....Mislim, pa da ta dopust ful rabmo... Vsaj mi - totalno izčrpani in želni spremebe okolja... zalbi - čestitke za diplomo...Sama sem vedno govorila, da grem delat magisterij, ampaks edaj kos em v porodniški - NE, kje naj pa najdem čas... tako da. vsaka ti čast da uspeš vse uskladiti!!! Aljaž je pravi sonček in prav zaradi njega se počutim veliko bolje. Znamo pa po novem vstat - cca 4 dni že vstaja kot za šalo. Prime se mize, noge, mojih las, omare, kavča... Skratka on bi stal!!! Da ne omenim, da je prvak v hitrostnem kobacanju... Napredujemo... Ravnokar se je zbudil, šibam... LP in hvala za spodbudne besede...