|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
15.1.2008 17:18:06   
erna14
user posted image user posted image draja-itak da bo vse uredu nc bat bomo mi drzali pesti,ziva je pa itak ena velika korajzna punca da bo vse lepo prenesla
thaiss-ja tamal je uredu,zdele lepo pancka drugac je pa full zivahen,zdaj k kobaca bi mi vse prevrnu.....aja pa full ga moram pazit da ni na parketu,ker mi takoj uide,sam kako ga naj pa to cuvamuser posted image ,aja slamce jaz sem jo vzela na pediatricni,sam ne vem ena je enkrat pisala da v sanolaborju,sam je pa res zakon sam dat jo moras postrani tko ob lica na notranji strani da mu vn ne tece pa da se mu ne zaleti,drugac pa full tole pali pr nas
tinaaja-poglej mail,ap tiste joske....ti ne o nc bed se ti bo zdel da so tvoje k pomaranckeuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 801
15.1.2008 17:38:31   
pocka
neki sem zamuštrala s slikcami, sem dala 2x istouser posted image

thaiss
- joooj boga ti, Matii pa verjetno ni tako hudo,ma saj bo boljše,vsak dan bo lažje. Na gugalnici smo bili pa v Luciji, itakuser posted image .

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 802
15.1.2008 17:38:52   
draja
Erna hvala ti user posted image ! Eno vprašanje -a imajo stolček za hranjenje na PK? Domnevam da neuser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 803
15.1.2008 17:44:46   
pocka
draja - čebelico za pusta smo kupili v Leonardotu, je pa danes taka tudi v prospektu od BC. Smo vzeli kar za 3-4 leta velikost, da bo šla čez bundico.

čeveljčki - mislim,da se bomo odločili kar za Cicibana Softy, saj bi rada pogledala še Superfit,ampak se zaradi enih čevljev ne mislim vozit do LJuser posted image . Žalostno, da jih na obali nimaš kje kupit,edino še Geox se da dobit...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 804
15.1.2008 18:08:47   
dskubin
Dan!

Sm se hotla včeraj malo oglasit, pa se zahvalit za čestitke, pa mi ni zneslo. Ja, še dvakrat se obrnemo, pa se bomo selile na forum otroci. Evo, Diti bi vam rada namesto včeraj neki povedla:

Danes je blo tako lepo vreme, da smo bili cel dan zunaj. Evo mojega brata, kako uživa:

user posted image

Evo, čakava, da se mamica malo obrne, da nardiva kak kažin (ampak je bla jezna, ko je prišla nazaj, zgleda, da jo bom spet mogla spremljat na WC). Kako je drugačen svet z višine:

user posted image

Drugače pa imam tudi jaz zelo rada knjige (pa tudi vse druge igrače), prav požiram jih:

user posted image

Ker pa to ni dovolj za malico, nama mamica namesto velike čokolade da tole za jest (no, zdej pa rečte, če ni žleht):
user posted image

Potem jaz iz protesta naredim tole (ampak ups, nisem vedla, da so ploščice tako mrzle, je boljš, da nogo v luft držim. Maaamiii pomagaj!):

user posted image

A nisem lepa? Se mi zdi, da mi prav paše tale ogrlica. Hočete, da vam jo posodim? No, ne vem, bom še premislila:

user posted image

Tole so pa mojstrovine mojega bratca. Veste kako fajn jih je razstavljat? Samo ne vem zakaj mi ne dovolijo v njegovo sobo.

user posted image user posted image

Zdej pa mate dost za danes, jaz ne morem več.

user posted image

Samo še poljubček za lahko noč vam pošljem, pa mejte se radi!

user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 805
15.1.2008 18:32:58   
erna14
draja-ja pr men sta bla dva v sob,sam tinaaja ga pa ni mela,tko da ne vem
pocka-sej tamala je tok lustna da jo prov radi 2x vidmouser posted image
diskubin-ful lustne slike,a pr vas tako lepo ze jabolka jesteuser posted image si mi dala mal misltuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 806
15.1.2008 18:34:05   
erna14
draja-interspar ma full kjut kostum zajcka,jaz bi ga kupla pa je moj reku da je to za punckeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 807
15.1.2008 19:44:37   
erna14
vidm da ze vsi spite,grem pa se jaz.nocko

aja tejcica-mene pa zanima kok je vid ze velik,glede na to da je najvecjio marcekuser posted image .se tokrat spomnm pa vedno pozabim vprasat.

nocka

p.s. a se mi kaj vid da sem net pogresalauser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 808
15.1.2008 19:57:44   
dskubin
a pr vas tako lepo ze jabolka jeste

Ja, jemo jemo, kr gre njej v rit lahko zgrize v nulo, če pa ji ne gre je pa lahko tekoče, pa ne bo jedla. Sej ne vem, kdo koga oponaša, al ona Draža a on njo user posted image .

Vid od tejčice je pa glih tak, kot naš Draž pr dveh letih pa še malo, samo tečt še ne zna user posted image

Zdej pa mormo hitro it otroke zrihtat, pride nono, ki bo varuška, da greva lahko midva v kino po dolgem dolgem cajtu. Jutri pa še v gledališče. Mater se nama godi ta teden.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 809
15.1.2008 20:45:43   
tinaaja
Katiiiii ... WB user posted image sem te prav vesela, da si mal soncka pripeljala v naso lublansko kotlino user posted image

Dskubin - super fotke user posted image Zdaj ze uzivata v kinu a ne user posted image

Draja - zdaj je cas za uzivanje, pusti misli na PeK ob strani. Zal tam ziher ne bos uzivala user posted image Ampak vse bo kul drzali bomo pesti in pestke, da ugotovijo, kaj Zivo matra in da bosta v petek ze zunaj user posted image

Erna, si imela malo abstinencne krize? user posted image   A v bolnici si imela zigata kaj na tleh? Men so na otroski kirurgiji skoraj prepovedal.. In kaj ces pol z otrokom, ki bi sibal okol, hodit ne zna, pojstla ima 60x120 user posted image user posted image user posted image

Pocka - Za geox pravijo, da drsijo user posted image kaj je res in kaj ne, nimam pojma Pri cicbankah je kao fora, da imajo ortopedski podplat, kar naj ne bi imeli ceveljcki za otrocke - naj bi bil raven. Ne vem pa, kaksna je softy linija.

Pikapola - juhuhu levcka boste imeli. A si mislila, da si manj noseca? A ni to kar za en mesec vec? hehe kok je hitro ta mesec minil a ne user posted image

Dajadada, mislim, da nobena ni rodila na pdp

skacica - tale tvoj sef je pa user posted image leto nazaj sva imela moznost, da ce bi prodala to dvosobno stanovanje v lj (trnovo), da bi lahko v grosupljem kupila s tem denarjem  5sobno z ogromnima terasama... ce lahko verjames - nisva.. ker nama blizina tako starsev, sluzb, centra,... vec pomeni. jaz imam do sluzbe 15 minut pes,kar je zakon. Nobenih kolon, nic. Tko da ja grozna mora bit ta voznja - men se do grosupljega ni dalo, pa je v bistvu za ovinkom.

Thaiss - user posted image user posted image user posted image user posted image ja tezko mora bit.. men se bo srce lomilo user posted image Mah raje sploh ne razmisljam o tem. Upam, da ti bo vak dan lazje.

Pikca sefica z novim zobom ..vis nikol ni prepozno. upam, da ti ne bo delal tezav user posted image

Jaz moram kupit se te slamice, ker bi jih malo zamenjala. Se moram spomnit enkrat v mestu, da grem v sanolabor pogedat. Erna, pridem na kavo, ko bo zigec ok user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 810
15.1.2008 20:47:25   
Lejci
Čer,

Moje izkušnje ciciban vs. superfit so take, da v superfitkah, ki so sicer copati, ful lepše hodi, kot v cicibanovih. Tko da copatke za v vrtec bojo ziher superfit.

Mi smo bli pa danes v Mercatorju in se je naši fuuul dogajal v tisti igralnici. Pomoje bo v vrtcu isto, kr pozabi, da sem sploh tam user posted image  Hodi pa vsak dan dlje sama, kar pozabi, da je ne držim za roko, sploh ko se ji fuuul dogaja. Bom probala video obesit  user posted image

Kati, wb user posted image

Pikapola, a pol bo pa kmal nuhalna, joj, prov lepoooo user posted image

Dskubin, pocka hude fotke user posted image  in Thaiss, hvala da si me spomnila, da v vrtec fotiča nesemo sabo! Še 2 tedna...

Srečanje - torej? Petek? ob... ? 10? 11? Mercator? S predlogi na dan!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 811
15.1.2008 20:54:44   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
Srečanje - torej? Petek? ob... ? 10? 11? Mercator? S predlogi na dan!

mi2 odpovedujeva petkovo kafetanje, ker je user posted image  (nepričakovano) na dopustu!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 812
15.1.2008 21:21:08   
K_a_t_i
thaiss, a Matia je že bil cepljen s tisto "dozo" za 1 leto? Drugač pa se men zdi, da Matia prav uživa v vrtcu user posted image

dskubin - zelooo všečne fotke user posted image

copati za v vrtec - o kakšnih copatih ve to? A premza štumfi niso dost? Al pa uni navadni k smo jih mi v šoli nosili? Tle namreč vidim, da ma Matia neke trde copate gor user posted image Naš se bo v takšnih razbil, ne pa varnost na prvem mestu...

Draja - sem šla prebrat tvoj post - jaz se velikokrat spomnim, da veselje privablja vesele ljudi, slaba volja pa "ta tečne". Poskušam pol delovat pozitivno user posted image .

Ja, pr nas v bloku dons cela "komedija" - vodovodarju v enem stanovanju je spodrsnilo in je poštemal v cev za vodo. Klet poplavljena. No, sam men se zdi, da je blo pri enih mal več slabe volje kot škode, tko da bo že. Sem pa vseen vesela, da nas prejšnji teden ni blo, ker baje je blo nevzdržno - so pol sten ven zbil pa vso keramiko,.... user posted image

Slikce se počas uploadajo... So za ovinkom user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 813
15.1.2008 21:23:39   
A-N-J-A
Kati stara sablja jaz sem te tud pogrešalauser posted image .

Thaiss pa pripelji še možka sabouser posted image .

čevlji ciciban-katastrofa trdi kot pancarji,superfit smo imeli vse copatke,pa ene goretex škornje in so user posted image user posted image ,ostali čevlji so bili Geox in nisem dobila občutka da bi ji kaj drselouser posted image .Supergice je mela pa Pumice mehke kot puteruser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 814
15.1.2008 22:12:25   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
dajadada - Za pisat poste sem pa tudi jaz taka kot ti, vmes naredim še 10 stvari.user posted image user posted image

Saj nista edine user posted image user posted image user posted image user posted image  No zdele, imam že čas in ne letam okrog, drugače pa .... user posted image user posted image  No, pa še zdele je bila ena budnica vmes user posted image

thaiss - boš vidla, vsak dan bo bolje - za oba user posted image user posted image

draja - veš, da bo vse OK oziroma, da boste končno gotovili, kaj muči Živo. To je pa tudi veliko, a ne? user posted image user posted image user posted image

dskubin - kok sta face tvoje dva. Prva cukra user posted image user posted image , pa navihana tud user posted image user posted image
Pa uživajta v kinu (no to sta verjetno že user posted image ) in jutri v gledališču.

Drugače sva bla pa z Žigom danes kar leteča. Dopoldan sva šla v Mercatorja, potem pa ven. Sicer sva zamudila sončka, ampak je vseeno pasalooooooo. Sem danes opazila, da me je tole 10 dnevno zaprtje v stanovanje, kar mal zamorilo. Danes sem pa dobila spet malo zagona user posted image user posted image  

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 815
15.1.2008 22:36:51   
K_a_t_i
slikce
Ne vem, zakaj se ne vidi pri slikah mojih opisov pa zakaj se ne da listat naprej, ampak moraš vsako sliko posebej kliknit.... ampak, admin od shrani.si ziher ve, da je to za nekaj dobro. Nočko!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 15.1.2008 22:50:58 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 816
15.1.2008 22:41:57   
Lejci
No pa mi je ratal user posted image

klik

kati, fotke so hude !!!!!

LP

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 817
15.1.2008 22:54:01   
K_a_t_i
U, Lejci, hudo!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 818
15.1.2008 23:09:07   
draja
Kati iiiiiiiii user posted image ! Kratki rokavi, kiklce,sončna očala, morje, palme, bazeni,...... i tata bi sineuser posted image ! Ful luštne fotke!

Lejci hudo kolk že obvlada Ines! Mi smo še daaaaaleč zadaj. ampak ok, smo tudi 3 tedne mlajšiuser posted image .

Naša Živa zna pa kikirikatuser posted image ! Mal po svoje, ampak obvlada. Tko da ko ji poješ ringaraja, ona veselo zakikirika na koncu oz.ponavadi že kar malo pred koncem, ker je bolj neučakane sorteuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 819
15.1.2008 23:33:16   
skačica
dskubin- krasne fotke!

kati- enako, mater jaz bi tud.user posted image

lejci- tvoja mala pa enostavno obvladauser posted image . No, pri nas smo se pa šele vstajat ob opori začel pa tam pa tam naredi kak korak pa se men zdi že čist adijouser posted image . Je pa tud naša mlajša pa predvsem molj drobna, tvoja je že ornk baba.

Sicer pa vesela novica, da je moj mentor z diplomsko nalogo zadovoljen, popravit moram še dve tehnični zadevi pol pa lektorirat, dat tehnično pregledat v referat in adijo.user posted image  Za zagovor pa pripravit zanimiv ppt. Kako naj pa zdej to uštimam?user posted image  Do sedaj namreč tega še nisem delalauser posted image  in sploh ne vem kako naj se tega lotim in kaj sploh tja noter paše.user posted image  Mah bom že.

oddaljenost od službe......j... ga, zaenkrat je tako kot jeuser posted image . Ko bova sezidala hiško(kar absolutno bova, če bo le ta pravi čas urejena parcela, sicer bova pa kupila stanovanje) bom vseeno oddaljena "samo" pol ure od službe, ravno tako moj mož in od mami 50 metrov. Tako, da bo to kar precej boljše, ampak kaki dve leti bo tko kot je. Plus tega bom pa od diplome naprej molila, da dobim kako službo z malo bolj normalnim del. časom in verjamem, da jo prej ko slej res bom. Še prej bom šla pa še 1x ali 2x na porodniškouser posted image . Danes smo se namreč pogovarjali jaz, mož in moja mami in je mož rekel, da bi imel tri otrokeuser posted image , naša mati je seveda takoj pritrjevala, da to je pa itak minimalno, ker ona bi jih imela še več, če bi bila mlajša(nas je 5, če ste pozabileuser posted image ) in pol sem jaz že sanjala kako bova imela veliko hišo in jaz bom doma in čuvala najine otročke in ..... pol sem se zbudilauser posted image . skratka nekako bomo pregurali tok časa, da bo hiška stala potem bo pa življenje lažjeuser posted image

draja- seveda bomo vse mamice in vsi marčki držali pesti, da hitro prideta z Živo iz pediatrične in da ugotovijo vzrok za vaše težave.

Jutri me pa čaka naporen dan. Namreč že ob sedmih se moram popokat od doma z Izo vred, malo peljat k mami v varstvo, sama pa po sestro in njenega malega in jo peljat v CE na puljenje ali sekanje modrostnih zob, vmes bom varuška njenemu malemu, ki je star 4.5 mesecev in težek kot Iza. Upam, da bo kmal konc al pa da ji sploh ne bojo nič delal.

Grem spat......lahko noč.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 820
16.1.2008 0:03:10   
dskubin
Ste pa zgovorne danes. Sva šele zdej iz kina, sva šla na zadnjo predstavo. Petelinji zajtrk je res lušen film, priporočam vsem, ki še niste ble. Jutri pa še malo eksperimentalnega gledališča - me prav zanima, kako bo, ker nisem bla še nikoli na čem takem. No, kolkr naju poznam, bova uživala 100 na uro, upam samo, da varstvo ne zataji.

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Ne vem pa, kaksna je softy linija.

Ma isto ortopedski podplat, samo res veliko veliko mehkejše.

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Al pa uni navadni k smo jih mi v šoli nosili?

Sm jaz iskala za Draža, ko je shodil, pa menda delajo šele od 24 naprej.

Kati - madonca ste se imeli lušno. Jst bi tudi.

Ines user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 821
16.1.2008 1:26:24   
Pikca
tamalga ful šravfa, bogi... zdej je nazaj zaspal, še mal, pa ga odložim in še jaz v postlo...

se je splačal pridt pogledat semle goruser posted image
Kati - fine fotke, se vid, kok ste užival, še posebno mali raziskovalecuser posted image
Lejči, res fuuul obvlada Inesuser posted image  naš se pa še niti plazi neuser posted image

Dskubin tud vaša 2 faci, super fotkeuser posted image , pa lepo, da si malo privoščita. Si mi dala spodbudo, mi2 tudi že celo večnost nisva bila v kinu...

Skačica super za diplomsko!!!

Sem pozabla danes povedat, da je tudi moj mentor zadovoljen, tudi še par malenkosti popravim, dodat moram življenjepis in bouser posted image

ju3 moram pa spet v službo - na razgovor k novi šefici... ja, služba se res bliža...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 822
16.1.2008 7:54:28   
tinaaja
Moram napisat - THERE IS STILL HOPE user posted image user posted image B je do 3 spala v svpoji postelji juhuhu in se pozizala, spala do 5:20 in vstali ob 7 user posted image

Draja - drz se danes user posted image zzzzzzzzzzzzzz

Kati - jah ma pa sem ti fous user posted image

Lejci - hmmm mojstrica je Ines user posted image

Skacica user posted image user posted image za diplomsko user posted image

Sluzba - nic vam nisem fous user posted image Meni bi se morala cez 1 mesec iztec, tko se mi pa cez 4 user posted image , pa verjetno bom se dopust koristila, imam se 3 tedne lanskega, pa ga je treba do konca junija porabit...

V lj dezuje user posted image No, bom danes sprobala nahrbtnik, do sedaj ga je zmeraj moj nosil user posted image

Petek ob 11, mercator ?

Ziva kiririki za dobro jutro user posted image Mi smo verbalno bolj na apa, bababa, pa seveda aja, aja, aja user posted image user posted image aja pa aja aja aja... pa se aja user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 823
16.1.2008 8:29:11   
urla
Kati - WB, jest bi tudi šla nekam daleččččč strannnn od ponorelega sveta...........

No jaz sem že drugi tedne v službi in Katja v vrtcu. Jo uvaja user posted image  in moram reč, da je 1000x bolje, kot da bi jo uvajala jaz. Dones bo od zajtrka do kosila sama, utri bomo probali pa že spati. Je pa ravno tako, da bodo nekateri otroci čez nekaj dni stari 2 leti, ampak drugače se ne ni dalo narediti skupine. In posledično je tako Katja non stop na tleh, ker jo takoj odrinejo. Sicer se pa vidi, da je moj drugi otrok, in da nisem več tako zelo občutljiva.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 824
16.1.2008 8:32:48   
tejčica
Taja in Jaka, user posted image  za 11 mesecev.

Našemu dečkotu je pa 6. zobek končno prišel ven.user posted image

Jaz imam danes kar nagužvan dan. Moram it špežo nabavit, pa Tajo peljat k zobarju, pol moram še kaj spečt ker ima moj user posted image  danes rd (mal sem že včeraj packala), pa kosilo...še dobro da je mami tu in mi bo čuvala malega, ker z njim ne morem naredit nič. Se me ves čas drži kot klop, da bi se pa zanašala no to, da bom kaj naredila ko mali spi čez dan pa se ne morem, ker to je pri nas čisto zbrkano. Včeraj je vstal že ob pol osmih, spat je šel pa šele ob treh popoldan. Pa še to z jokom, ker drugače ni šlo. Tut na nogah ni več mogel stat, se cmizil še v naročju, flaše ni hotel da bi gor zaspal...in tako mislim da sem ga prvič dala v posteljico da se je jokal in zaspal. Mi je bilo groooozno, ampak po manj kot 5 min je bil mrk za dobro urco.
Lejci, mala raztura!user posted image

hoja - Vidu rata prehodit brez opore že celo dnevno, ampak samo ko je bos. Ko pa je obut, pa še stat komaj zna.user posted image

Kati, WB. Super da ste uživali, slikice pa so user posted image . Joj kakšne gušte si mi naredila.

Pikca, Skačica, user posted image  za magistrsko/diplomsko. 

Dskubin, tako kot vedno, super slikice.

Erna, uf, ne vem kolk je Vid zdej velik. Nazadnje smo se merli v posvetovalnici pri 9-ih mesecih. Takrat je bil velik 83cm in težek 10,9kg. Je pa po teži že skoraj ujel mojo nečakinjo, ki bo aprila imela 3 leta.user posted image

Zadnjič enkrat sem pisala, da Vidu ful pokajo kosti. No, sem o tem govorila s P in se to dogaja ker hitro raste. Pol sem se pa spomnila, da sem tudi jaz imela te težave. Me je v otroštvu prav trgalo v kolenih, noro bolelo in so tudi takrat dr rekli da je to zaradi hitre rasti. No, sej kosti mi še sedaj pokajo, sam vzrok bo drugačen.user posted image

Draja, močnoooooo držim pesti za preiskave. user posted image

Thaiss, user posted image user posted image user posted image . Vem kako je to težko, ko otročka daš v vrtec. Taja je bila sicer malo starejša ko je šla v vrtec in pri tej starosti se vsak mesec že pozna razlika v razvoju, 13 mesecev je bila stara, ampak men je bilo tooolk hudo, ko sem jo prvič pustila tam eno urco.  Je pa Matia ful družaben fant in sploh super dečko, tako da sploh ne dvomin da se bo lepo navadil na vrtec in imel tam veliko malih prijateljčkov. Te pa čisto zastopim, kakšen šok je to zate.user posted image

Obalke, a bo kakšna kavica???

PikaPola, super novička in res lep datum! Počutje dobro?user posted image
Tinaaja, super za dobro noč. user posted image  Brina.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 16.1.2008 8:33:05 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.