tejčica
|
Taja in Jaka, za 11 mesecev. Našemu dečkotu je pa 6. zobek končno prišel ven. Jaz imam danes kar nagužvan dan. Moram it špežo nabavit, pa Tajo peljat k zobarju, pol moram še kaj spečt ker ima moj danes rd (mal sem že včeraj packala), pa kosilo...še dobro da je mami tu in mi bo čuvala malega, ker z njim ne morem naredit nič. Se me ves čas drži kot klop, da bi se pa zanašala no to, da bom kaj naredila ko mali spi čez dan pa se ne morem, ker to je pri nas čisto zbrkano. Včeraj je vstal že ob pol osmih, spat je šel pa šele ob treh popoldan. Pa še to z jokom, ker drugače ni šlo. Tut na nogah ni več mogel stat, se cmizil še v naročju, flaše ni hotel da bi gor zaspal...in tako mislim da sem ga prvič dala v posteljico da se je jokal in zaspal. Mi je bilo groooozno, ampak po manj kot 5 min je bil mrk za dobro urco. Lejci, mala raztura! hoja - Vidu rata prehodit brez opore že celo dnevno, ampak samo ko je bos. Ko pa je obut, pa še stat komaj zna. Kati, WB. Super da ste uživali, slikice pa so . Joj kakšne gušte si mi naredila. Pikca, Skačica, za magistrsko/diplomsko. Dskubin, tako kot vedno, super slikice. Erna, uf, ne vem kolk je Vid zdej velik. Nazadnje smo se merli v posvetovalnici pri 9-ih mesecih. Takrat je bil velik 83cm in težek 10,9kg. Je pa po teži že skoraj ujel mojo nečakinjo, ki bo aprila imela 3 leta. Zadnjič enkrat sem pisala, da Vidu ful pokajo kosti. No, sem o tem govorila s P in se to dogaja ker hitro raste. Pol sem se pa spomnila, da sem tudi jaz imela te težave. Me je v otroštvu prav trgalo v kolenih, noro bolelo in so tudi takrat dr rekli da je to zaradi hitre rasti. No, sej kosti mi še sedaj pokajo, sam vzrok bo drugačen. Draja, močnoooooo držim pesti za preiskave. Thaiss, . Vem kako je to težko, ko otročka daš v vrtec. Taja je bila sicer malo starejša ko je šla v vrtec in pri tej starosti se vsak mesec že pozna razlika v razvoju, 13 mesecev je bila stara, ampak men je bilo tooolk hudo, ko sem jo prvič pustila tam eno urco. Je pa Matia ful družaben fant in sploh super dečko, tako da sploh ne dvomin da se bo lepo navadil na vrtec in imel tam veliko malih prijateljčkov. Te pa čisto zastopim, kakšen šok je to zate. Obalke, a bo kakšna kavica??? PikaPola, super novička in res lep datum! Počutje dobro? Tinaaja, super za dobro noč. Brina.
< Sporočilo je popravil tejčica -- 16.1.2008 8:33:05 >
|