|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
14.1.2008 18:20:58   
Anonimen
Amor real - vidiš ko najmanj pričakuješ se zgodi user posted image user posted image user posted image  čestitke in zdravo nosečnost ti želim.

Sunny24 lepo počivaj in naj te dragi pocarta. Držim pesti dabo vse ok in ostaneš naša septembrka user posted image user posted image user posted image

Lea2007 ne govori o hrani, jaz bi kr neki skoz jedla, ko pojem mi je pa slabo za popiuser posted image  Za kosilo sem se sedaj obvezno navadila, da pojem porcijo kot jo moj škrat - beri par žlic in po kosilu kot otroček nujno mal zaležat...pa še v službo nisem šla te dni..kaj me šele čaka user posted image  no pa da se ne bom samo pritoževala, jaz bom to lepo pogumno prenesla, samo da bo naša pikica rasla v meni user posted image in nas potem osrečila user posted image

še malo pa imamo pregled, ne vem kdaj nazadnje sem bila toliko neučakana user posted image user posted image user posted image
Upam da se punce kaj javite z novičkami iz pregledov, jutri jih ima kar nekaj user posted image
držte se drage user posted image
B.septembrka

(odgovor članu SashaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
14.1.2008 18:25:37   
copka
Amor real.... wow user posted image kaksna zgodba!! Misli pozitivno, pa bo vse v redu. Ce si tako dolgo cakala na ta cudez, ni vrag da mu je namenjeno, da vaju osreci do konca!user posted image

Sunny.... sem sigurna, da si kasneje zanosila. Kako si pa imela M, da je G omenila moznost zelo zgodnje zanositve?

Punce, a v kitajsko grem lahko na kosilo? Je moj dragi rekel, da me v ponedeljek po pregledu pelje ven jest, pa je omenil kitajsko in meni se seveda ze sline cedijouser posted image
Sicer pa me prav zanima v katerem tednu sem. Zanimivost: sem 26.12. sanjala, da sem rodila puncko, ki je bila ob rojstvu cisto normalno velika, proti koncu sanj pa je bila majhna ze kot moj mobitel. Pa sem si rekla: ah, nic hudega, to je ze v redu.
Samo meni se zdi, da je to kar pozno za ovulacijo/zanositev, res pa je tudi, da sem imela letos vse pobrkljano.

Mah, se en teden!

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 252
14.1.2008 18:50:11   
*zoe*
Helo,
jest sem glih iz Kitajca - je blo res dobro za jest. Ne vidim razloga, da si ne bi privoščila ene pametne večerje ali kosila. Pač ne ješ piščanca in race, če se bojiš, da bi se kaj okužila. Jest sem jedla pražen vegeterjanski riž, pa sicer nisem vegica. Ti si kar brez skrbi privošči en fajn obrok.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 253
14.1.2008 19:23:13   
amor real
Hvala punce, zlate ste!

Mislim, da sem septemberka, ja. Sicer pa jutri pokličem mojega ginekologa, da se naročim na prvi pregledem. Mislim, da ga bo vrglo  s stola, ko mu povem, da je ratalo user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 254
14.1.2008 19:24:05   
copka
Ja, vprasam, ker naj bi v kitajski kuhinji bila cistoca in higijena malo vprasljivi, pa tudi zato ker morda kaksno stvar skuhajo drugace kot mi in ne bi rada bila sedaj malo bolj obcutljiva na te stvari. V normalnem stanju, mi je cisto vseeno, kaj jem.

Sem se pa prejle stegnila po tehtnico v zgornji omarici in me je zagrabil- matr me je zategnil tam spodajuser posted image . Sedaj dam samo se noge v luft pred TV potem pa spat.user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 255
14.1.2008 19:31:16   
Lea2007
Jouuuuu, tale hrana, jst sm bla v kitajski prejšn tedn, jah jedla ribo in piščanca. Ok, nism pa tistga srouga zela.

Ne vem, jst upam, da bo vse ok, pismu, sej pr nobeni stvari več ne vem al jo lahko al ne, recimo, solata v gostilni, solata pr babici, siri, recimo ementaler, k je z ene strani mal bel, pač na konc k je neki časa odprt, hrenavke, jooooooooooj, men se kr trga, se mi zdi, da kar pojem je okužn,... No ne vem, če se nism že prej okužla, se menda zdej tut ne bom.
Samo upam, me je pa gin potolažla, da tokso ne pride lih pogosto. No, sej vem, da bolš, da se na to ne zanašam, mah ne vem... Upam, da bo vse ok.
Ja še biftek sem jedla.... Ubogi otroček, upam, da bo vse ok...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 256
14.1.2008 19:47:24   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: copka

Sunny.... sem sigurna, da si kasneje zanosila. Kako si pa imela M, da je G omenila moznost zelo zgodnje zanositve?

Ma, kok sem smotana, se pisat ne znam. Ne zelo zgodnje zanositve, ampak splava. user posted image  

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
14.1.2008 19:48:10   
*zoe*
Čestitke amor real za user posted image , tud jaz se moram še naročiti na pregled, kar odlašam. Se mal tolažim da sem šele v 6. tednu. Ampak zdej bo pa res treba it v vrsto.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 258
14.1.2008 19:57:23   
sunny24
copka... M sem imela 1.12., tko, da nevem. Je pa res, da dec. nismo  user posted image takrat, ko naj bi bla O (14.-19.), pač pa šele pol (od 24.12. dalje), je res možno, da je še definitivno prezgodaj, za karkoli videt. nevem, upam, da bo vse OK!!!!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 259
14.1.2008 20:15:53   
anchy82
Pozdravljene souser posted image ! Tudi jaz spadam med septemberke... To je moja prva nosečnost, stara sem 25.let, 1.pregled pa imam 23.1. in že komaj čakam na informacije od svojega ginekologa. Upam, da je vse ok. Za zdaj še nimam nobenih slabosti, hrana mi ravno ne paše (hvalabogu, saj sem že tako okroglauser posted image ), me pa fajn zebe pa skoz imam občutek kot da bom dobila user posted image ( me nič ne boli, samo izcedek je bolj močan). A je to normalno? PDP pa je vrjetno okrog 9.9.!!! JUUUPIIII

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 260
14.1.2008 20:24:31   
Olivija*
Živjo, punce!

Moram povedat, da vas vsak dan pridem mal pogledat - zjutraj in zvečer, da preverim, kaj je novega. Res lepo, da lahko tukaj delimo svoje skrbi in veselje, ker midva nisva še nikomur povedala, čeprav me ima moja mama že malo na sumu...

Mene je tudi prejšnji teden skoz zeblo, čeprav smo imeli 24 stopinj v stanovanju. Zdej me je pa minilo.

Težav s slabostjo (še) nimam - že trkam po mizi!!!, sem pa že 2 noči ful slabo spala. Se mi zdi, da bedim od polnoči do kakih štirih zjutraj. Prej pa nikoli težav s spanjem. Mogoče je to kaj povezano...user posted image ali pa je krivo to, da sem v službi preobremenjena, delam po 11 ur na dan in komaj čakam na pregled, kjer mi bodo potrdili moja predvidevanja, da lahko potem šefu povem, naj umiri tempo, hehe.

Lepo se imejte, pa poročajte, kaj se z vami dogaja.

nosecka

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 261
14.1.2008 20:36:25   
Anonimen
Men lahko date dol s seznama. Je šlo naprej user posted image . Lepo uživejte v nosečnosti še naprej in pazite na svoje user posted image .

Lep pozdrav,

C. septemberka

(odgovor članu Olivija*)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
14.1.2008 21:33:29   
Anonimen
Čer, meni pa se tkoooo spi user posted image , pa slabo mi je kar večino dneva, ponoči pa ne spim več... ponoči so slabosti še najhujše user posted image
C.septemberka, žal mi je zate, želim, ti da kmalu spet zagledaš user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP anonimnaG

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
15.1.2008 10:01:08   
KAHLO

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let, 1.pregled 16.1., PDP 3.9.
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image29.let, 1. pregled 15.1.,  PDP 4.9.
user posted image  maybebayby       -
user posted image  Pija76                 -
user posted image  KAHLO               - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1user posted image ,29 let,  1.pregled 15.1.,  PDP 6.9.
user posted image  PikaPola34        - 2. user posted image , 29 let, 1. pregled 14.1.,
user posted image  Saraya                - 2. user posted image , 1. pregled 16.1.,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let,  PDP 12.9.
user posted image   nynna                - 2.user posted image , PDP 14. 9.
user posted image   urš
i*                  - 2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image   nosecka08         - 1. user posted image , 28 let,
PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image   MAJČICA30       -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   SashaB               -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   Soncnica             -2.user posted image ,PDP 16.9.
user posted image *zoe*                - 1.user posted image , PDP 15.9.
user posted image   onina                - 2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.
user posted image   zarja28            -1.user posted image , 27.let, 1.pregled 14.2.,PDP 14.9.
user posted image   amor real          -

z nami je začela C.septemberka user posted image user posted image

user posted image  

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

user posted image
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

user posted image

[/quote]

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 264
15.1.2008 10:06:38   
KAHLO
c.septemberka ..jaz ti ne moram rečti kako neizmerno hudo mi je, pošiljam ti košuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in optimizma za naslednjičuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače pa moje souser posted image , jaz se počutim čist vredu, utrujeno, na trenutke lačno, pol mam spet ene šibke slabosti, še posebaj k se najem, pa tečnobaaaaaaaa...ta se me pa drži 100 na uro....ja pa napihne me tud k balon po vsakem obroku....user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače pa je ena pisala da si ji je sanjalo o punčki, k je bla pol majhna k mobiteluser posted image user posted image , moram rečt da se je meni zdaj že trikrat sanjalo da imam punčko, sem jo v sanjah že previjala, peljala na sprehod, pa crklala.....upam da ne bodo ostale samo sanjeuser posted image user posted image ampak je prav zanimivo kako se ta psiha igra z mano....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 265
15.1.2008 10:11:59   
KAHLO

user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let, 1.pregled 16.1., PDP 3.9.
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let, 1. pregled 15.1.,  PDP 4.9.
user posted image  KAHLO               - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1user posted image ,29 let,  1.pregled 15.1.,  PDP 6.9.
user posted image  PikaPola34        - 2. user posted image , 29 let, 1. pregled 14.1.,
user posted image  Saraya                - 2. user posted image , 1. pregled 16.1.,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let,  PDP 12.9.
user posted image   urš
PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image   MAJČICA30       -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   SashaB              -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   Soncnica           -2.user posted image ,PDP 16.9.
user posted image *zoe*                 -1.user posted image , PDP 15.9.
user posted image   onina                - 2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.
user posted image   zarja28            -1.user posted image , 27 let, 1.pregled 14.2.,PDP 14.9.
user posted image   amor real          -
user posted image   anchy82            -1.user posted image
, 25 let, 1.pregled 23.1., PDP 9.9.

user posted image  

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

user posted image

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 266
15.1.2008 10:13:31   
amor real
Septemberka C  user posted image , ne obupat, vedno posije sonček

KAHLO posredujem ti podatke za seznam

35 let, prva user posted image , prvi user posted image , PDP 17/9-2008, prvi pregled izvem danes...

KAHLO, user posted image  da urejaš sezname

user posted image  vsem nam

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 267
15.1.2008 10:23:33   
Lea2007
Dobro jutro... Upam, da imate kaj sončka pri nas je tako oblačno in malo kapla, prav depresivno.
Sem naročila sonček, pa ga ni in ni.

No da preidem na resne stvari.... Ali že katera razmišlja o nuhalni, ali ste se že naročile. Včeraj sva z mojim govorila o nuhalni in se mi je dans o tem celo sanjalo, da je bilo vse ok. Upam, da bo tudi res tako.
No mene zanima naslednje, naj povem, da ne živim v Slo, na preglede pa hodim v Slo, zato mi je malo bedno, ker moram vse dost prej vedeti. No samo nekaj bi prašala...4.2. bom noseča točno 10 tednov, ali je takrat za Nuhalno še prezgodaj in zakaj (se ne vidi dovolj) in naslednje 25.2. bom noseča točno 13 tednov, torej je to v štirinajstem tednu...kaj pa ta datum, je že prepozen.
Lih zdej tele datume lovim, ... Prosim vas za pomoč.

Hvala.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 268
15.1.2008 11:03:42   
KAHLO

user posted image

user posted image  

user posted image  KSIA                    - 2. user posted image , 29.let, 1. pregled 15.1.,  PDP 4.9.
PDP 9. 9.
user posted image   urš
PDP 12.9.

user posted image   MAJČICA30       -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   SashaB              -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   Soncnica           -2.user posted image ,PDP 16.9.
user posted image *zoe*                 -1.user posted image , PDP 15.9.
user posted image   zarja28            -1.user posted image , 27 let, 1.pregled 14.2.,PDP 14.9.
user posted image   amor real         -1.user posted image , 35 let, PDP 17.9.
user posted image   anchy82           -1.user posted image
, 25 let, 1.pregled 23.1., PDP 9.9.

user posted image  

Uporabne strani:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

user posted image

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 269
15.1.2008 11:07:38   
KAHLO
amor real ...je treba skrbet za naše septembrčke, da mamo vse našteteuser posted image user posted image user posted image

Lea2007 glede nuhalne....jaz se bom naročila, ko bo za mano prvi pregled to bo v osmem tednu, na nuhalno pa se bom poskusla prjavit v 11 ali 12 tednu....seveda če bo vse vreduuser posted image

Drgače pa so se danes začeli prvi pregledi, punce poročajte kaj se dogaja in kakšne so kaj vaše pikice, jutri imamo tud  že kr nekaj kandidatkuser posted image držimo pesti...za današnje in seveda za jutrišnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem tako firbčnaaaaaaa

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 270
15.1.2008 14:24:31   
Anonimen
C.septembrka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je in ker vem kaj preživljaš mi je toliko bolj hudo..Drži se.....

Punce kje ste, kje so prvi pregledi in informacije za nas tanajbolj firbčne user posted image  jaz grem še 3x spat pa bo...

Kahlo jaz sem dvakrat že sanjala dvojčke user posted image  češ ker smo tako dolgo čakali naj bo pa sedaj dvojnouser posted image  

Pridne bodite srečke user posted image
B.septembrka

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
15.1.2008 15:26:43   
Anonimen
Hvala vsem, ki ste drzale pesti zame oz. za nas user posted image

Vceraj sem bila na pregledu in smo ze v 10. tednu. PDP imamo pa 08.08.08. Tak lustkan datum. Se bom morala preselit k avgustovkam user posted image user posted image user posted image
Me je pa bilo res strah pregleda in narest test, ker je pri prejsnji nosecnosti bilo oboje negativno, kjlub temu, da sem bila noseca. Smo tako veseli, da dobimo novega clana, da bi bila negativna novica prav user posted image user posted image .

Mi uzivamo in upam, da uzivate tudi ve!!

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
15.1.2008 19:05:09   
sunny24
Evo, danes sem dobila izvide krvi iz bolnice in je vrednost HCG 475,4. Na eni temi mi je ena punca odgovorila, da je to premalo, da je ona mela v 5. tednu skori 2000. Pa me je kar malo dol vrglo...user posted image user posted image user posted image

Nč, jutri al pa v čet grem samoplačniško, da mi kri pogledajo, pa da pol vidim, ker do 28.1. mi je preveč dolgo čakanje!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
15.1.2008 19:30:08   
jakoLUlana
sunny 24 vrednost je odvisna od tega v katerem tednu si oz kdaj je prislo do oploditve. Mogoce pa si manj noseca kot mislis, da si. Tudi meni so vzeli kri, ker sem imela ze splave pa so se zeleli prepricat. V petem tednu sem imela dobrih 1700, ampak kot sem rekla, ne mores vedet kdaj si zanosila...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.1.2008 19:31:50   
jakoLUlana
PA SE DA TE POMIRIM:
SEM SKOPIRALA TABELO IZ INTERNETA

Beta hCG Levels

Weeks Post LMP
Concentration mIU/ml

3 - 4 weeks
9 - 130

4 -5 weeks
75 - 2600

5 - 6 weeks
850 - 20,800

6 - 7 weeks
4,000 - 100,200

7 - 12 weeks
11,500 - 289,000

12 - 16 weeks
18,300 - 137,000

16 - 29 weeks
1,400 - 53,000

29 - 41 weeks
940 - 60,000

< Sporočilo je popravil jakoLUlana -- 15.1.2008 19:32:24 >

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?