|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
13.1.2008 18:51:59   
copka
Sunny24,

upam, da ni nic. Mah, sem kar sigurna, da ni nic! Kolikor sem brala tu na forumu, pa se v 5t se nic ne vidi, zato narocajo kasneje.

Danes sva sla na kosilo k VD tasci. In je pripravila pohane zrezke- njami, sem si ful zelela pohanja.

Sem se smejala vceraj mojemu. Sem mu rekla: Glej kako velike joske imamuser posted image . On pa meni: Ja, pa res. Saj te sploh ne poznam vec. user posted image
Jaz ze kar tezko spim na joskihuser posted image , pa sem v normalnem stanju bolj med plohicamiuser posted image

Uzivajte preostanek nedelje!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 226
13.1.2008 19:12:33   
ključek

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let, 1.pregled 16.1., PDP 3.9.
user posted image  ZojaMiša               -  
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image29.let, 1. pregled 15.1.,  PDP 4.9.
user posted image  maybebayby       -
user posted image  C.septemberka   - 1. user posted image , 25 let,  1. pregled 15. 1.,  PDP 3. 9.
user posted image  Pija76                 -
user posted image  KAHLO                - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1user posted image ,29 let,  1.pregled 15.1.,  PDP 6.9.
user posted image  PikaPola34        - 2. user posted image , 29 let, 1. pregled 14.1.,
user posted image  Saraya                - 2. user posted image , 1. pregled 16.1.,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image  Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image  alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let,  PDP 12.9.
user posted image   nynna                - 2.user posted image , PDP 14. 9.
user posted image   urš
i*                  - 2. user posted image , 1. pregled 17. 1.,
user posted image   nosecka08         - 1. user posted image , 28 let,
PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , 32 let, PDP 1.9.
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image    MAJČICA30       -1.user posted image  ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image    SashaB               -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   Soncnica             -2.user posted image ,PDP 16.9.
user posted image    *zoe*                - 1.user posted image , PDP 15.9.

user posted image  

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

user posted image
  • Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

user posted image

dedek  mraz je bil pa letos še posebej priden.....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 227
13.1.2008 19:15:16   
ključek
user posted image ...si fajn napisala......mislm, da bomo zdej vse imele olalala oprsje..... user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
13.1.2008 19:17:01   
ključek
se še katera počuti bolj tko-tko?? jaz sem še vedno prehlajena, cel teden tok kiham, sedaj pa še kašljam, usekujem se non stop. pa kr tečna sm neki, nč se mi ne da....še dobr, da sem v bolniški.....user posted image
ali lahko kihanje in kašljanje vpliva na user posted image ??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 229
13.1.2008 19:23:47   
ključek
KAHLO, čvekica moja.......kje si?????????? user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 230
13.1.2008 19:39:22   
*zoe*
Ej tud jest že 14 dni samo z robci okrog hodim in samo smrkam, kar se pa spločnega počutja tičem sem pa zaenkrat res fajn, samo kakšna utrujenost se me prime. Če bo tko celo nosečnost - juhu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 231
13.1.2008 19:41:34   
copka
Tudi jaz na vsake toliko kihem. Pa preden sem naredila test, se mi je pojavil herpes, ki sploh ni dolgo trajal, mi je pa hrastica neprestano pokala, kar mi je slo na zivce.

Da se mi pa cisto nic, samo berem razne forumeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 232
13.1.2008 19:46:59   
*zoe*
Ja, da ne govorimo o herpesih, imela sem ga po celih ustih, zdej mi pa skoz usta pokajo, da mi gre že kr na živce

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 233
13.1.2008 19:58:37   
copka
a se kateri pase kaksen hamburger iz McDonaldsa? Zadnjic sem bila v BTC-ju in me je imelo, da bi sla po en cheeseburger ali pa bi narocila domov eno pizzo. Jedla nisem ne enega ne drugega, so pa doma naredili palacinke.user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
13.1.2008 20:05:23   
*zoe*
Meni se že nekaj časa pizza prikazuje tko da jo bova verjetno jutri naročila. Sem pa včeraj pojedla cel avokado, ki ga prej sploh nisem marala. Pa ti, a imaš tud take "prebliske"?

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
13.1.2008 20:09:45   
copka
Ne, zaenkrat ne. No, tole pohanje mi je enkrat zadisalo, ampak tisto gostinsko pohanje, a si predstavljasuser posted image  

Kumarice pa mi niso niti prej disale, niti sedaj, pa velja nenapisano pravilo, da grejo nosecnicam kisle stvari v slast. Meni bolj slane stvari disijo, pa kaksne omakice. Sedaj so pa rekli, da bomo kuhali joto, pa jo komaj cakamuser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
14.1.2008 7:54:57   
KAHLO
Dobro jutro pupike!!

Sunny24.........jaz mislim da se ne rabiš bat, sem pa tud jaz slišala da do 6 tedna nimaš kaj videt na UZ tako, da ti kr pojdi k svoji g....boš vidla da bo user posted image vse vredu

Metoyou
....evo me za vikend ni blo časa it kaj dosti na net...sami obiski....pa full sem spala...nevem jaz bi lahko kar prespala če me moj ne bi zbudil vmes, da zdaj pa je že mal preveč počivanjauser posted image user posted image user posted image

Oh punce jaz sem bla na začetku k še niti nisem vedla da sem user posted image čist bolna, pa tud celo zgornjo ustnico sem imela eno veliko krasto.....ampak moram rečt da se pa zdaj kr vredu držim " moram hitro na les potrkat", meni se tudi vse bolj slano paše, pa taki jank fooduser posted image c.c.c.c. bomo mogli mal pazit začet....drgače pa sem jaz na hipe neznosno tečna tak da kr sama sebi grem na živce......upam da bo me ta tečnoba kmalu minilauser posted image

PikaPola34 držim pesti na tvojem prvem pregledu danes in poročajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupe...prvi pregledi so se začeli!!!! jipiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 237
14.1.2008 10:52:02   
onina
No, zgleda da bomo tudi mi zibali septembra. Doma imamo skoraj 1-letnika, sedaj pa imam po mojih izračunih rok 21.9. Pregled imam 6.2., stara pa sem 28 let.
Pri prvi nosečnosti sem tudi jaz imela kup vprašanj in dvomov...sedaj sem pa čisto brez skrbi! user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 238
14.1.2008 11:04:24   
sunny24
jutro punce!

Čez eno urco mam pregled pri moji G...full me je strah, kaj mi bo povedala. Upam, da je vse v redu.

So mi joški že tako zrasi, da bom popenila...me vse boli, pa trdo je vse... GROZNO! Drugače, pa mam zmerom bol čudne želje po hrani ob nemogočih urah...učeraj ob treh ponoči bi jaz čevapčiče, zjutraj ob petih pa  kruh z margarino in marmelado.... Bogi moj user posted image , kaj mu jaz vse storim delat-pa še dobro, da mi ne ustreže pri vsaki želji, ker drugače bi bla že kar "BIG BERTHA" - user posted image user posted image user posted image

Sam mi je pa moj dragi dal vzdevek.... KINDER SURPRISE.....user posted image user posted image user posted image

Vam sporočim pol, kaj je moja G rekla! Držte pesti da bo v OK!!!!!!!!!!

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 239
14.1.2008 11:12:28   
KAHLO
Sunny....le glej da boš poročala, držala pa ti bom vse pesti k jih je možno.....upam da ne bo prišlo do kakšne trajne poškodbeuser posted image user posted image user posted image vse bo vredu....pa z optimizmom tjauser posted image evo pa še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za good luckuser posted image

Onina...dobrodošla zdaj takoj greš na seznam...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 240
14.1.2008 11:25:25   
KAHLO

user posted image

user posted image  

user posted image  A.septemberka     - ? user posted image , ? let, 1.pregled 16.1., PDP 3.9.
user posted image  B.septemberka    -  5. user posted image , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
user posted image  KSIA                    - 2. user posted image29.let, 1. pregled 15.1.,  PDP 4.9.
user posted image  C.septemberka   - 1. user posted image , 25 let,  1. pregled 15. 1.,  PDP 3. 9.
user posted image  KAHLO                - 2. user posted image , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
user posted image  Me to you           - 1user posted image ,29 let,  1.pregled 15.1.,  PDP 6.9.
user posted image  PikaPola34        - 2. user posted image , 29 let, 1. pregled 14.1.,
user posted image  Saraya                - 2. user posted image , 1. pregled 16.1.,
user posted image  AnonimnaG        - 2. user posted image , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   JakoLUlana        - 2.user posted image , 28 let,  PDP 12.9.
user posted image   urš
PDP 12.9.
user posted image   sunny24            - 1. user posted image , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
user posted image   copka                 - 1. user posted image , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
user posted image   ETAN                  - 2.user posted image , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

user posted image   MAJČICA30       -1.user posted image  ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   SashaB               -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image   *zoe*                - 1.user posted image , PDP 15.9.
user posted image    onina                - 2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.

user posted image  

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

user posted image

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 241
14.1.2008 12:02:36   
zarja28

user posted image

TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008

user posted image  

A.septemberka     - ? , ? let, 1.pregled 16.1., PDP 3.9.
 ZojaMiša               -  
 B.septemberka    -  5. , 1. pregled 18. 1.,  PDP 5/7.9
 KSIA                    - 2. ,  29.let, 1. pregled 15.1.,  PDP 4.9.
 maybebayby       -
 C.septemberka   - 1. , 25 let,  1. pregled 15. 1.,  PDP 3. 9.
 Pija76                 -
 KAHLO                - 2. , 28 let,  1. pregled 31.1.,  PDP 7. 9.
 Me to you           - 1,29 let,  1.pregled 15.1.,  PDP 6.9.
 PikaPola34        - 2. , 29 let, 1. pregled 14.1.,
 Saraya                - 2. , 1. pregled 16.1.,
 AnonimnaG        - 2. , 1. pregled 30. 1.,  PDP 15. 9.
 Lea2007            - 1. , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
 alysa                  - 1. , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
  JakoLUlana        - 2. , 28 let,  PDP 12.9.
  nynna                - 2. , PDP 14. 9.
  urš
i*                  - 2. , 1. pregled 17. 1.,
  nosecka08         - 1. , 28 let,
PDP 12.9.
  sunny24            - 1. , 26 let, 1. pregled 28.1.,PDP 9.9.
  copka                 - 1. , 27 let, 1, pregled 21. 1., PDP 4.9/xx.8
  maybebaby        -1. , 32 let, PDP 1.9.
  ETAN                  - 2. , 28 let, 1. pregled 6.2., PDP 19.9.

MAJČICA30       -1.  ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

SashaB               -2. ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
  Soncnica             -2. ,PDP 16.9.
   *zoe*                - 1. , PDP 15.9.

zarja 28              - 1.user posted image , 27 let, 1.pregled 14.2.,
PDP 14.9.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 242
14.1.2008 12:12:08   
copka
Sunny,

drzim pesti! Upam, da nas bos razveselila z lepo novico!user posted image

(odgovor članu zarja28)
Neposredna povezava do sporočila: 243
14.1.2008 12:19:09   
Lea2007
Lep pozdravček souser posted image .

Vidim, da pišete, da ste utrujene, jooooooj jst tud, samo po stopnicah pride in diham, k da sem tekla kuperja. Hrana....ojojoj, grozn, ponavad nism skor nič pojedla, zdej bi pa ful, pa prej nism skor nč mesa jedla, neki časa bila celo vegetarijanka, zdej...da ne govorim,...
Zdej sm že poštudirala, da mi je slabo bol prot večeru po sedmi uri, takat nič ne morm samo na kavč padem.
Pa še to sem opazila, da sem ful občutljiva, včasih mi gre kar na jok. Pa na živce mi gre, če me kdo kaj osebnega sprašuje, pa tko... ne vem, pomoje so kr hormoni.

Aja ena je pisala, kaj se vidi v 6 tednu...Jst sm šla tudi na pregled, pri meni se je vidla GV in rumenjaček, pa kao minimalno odzivanje plodu, kaj tole pomen...ne vem.sem jo prašala kaj tole pomen, pa je rekla, da je vse premičkeno, no pa še zmer ne vem kaj je minimalno odzivanje. mogoče, da bo pač srček kmal začel bit. Mah ne vem, samo ne se sekirat, 6 teden je še ful zgodi.

(odgovor članu zarja28)
Neposredna povezava do sporočila: 244
14.1.2008 12:41:00   
KAHLO

user posted image

user posted image  

user posted image   Lea2007            - 1. user posted image , 23. let, 1. pregled 31.1., PDP 3.9.
user posted image   alysa                  - 1. user posted image , 30 let, 1.pregled 21.1.,  
PDP 9. 9.
user posted image   urš
PDP 12.9.

user posted image   MAJČICA30       -1.user posted image ,30 let, 1. pregled 4.2., PDP 20.9.

user posted image   SashaB               -2.user posted image ,31. let, 1. pregled 5.2., PDP 9.9 
user posted image *zoe*                - 1.user posted image , PDP 15.9.
user posted image   onina                - 2.user posted image , 28 let, 1.pregled 6.2., PDP 21.9.
user posted image   zarja28            -1.user posted image , 27.let, 1.pregled 14.2.,PDP 14.9.

user posted image  

Uporabne strani:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

user posted image

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 245
14.1.2008 12:43:12   
KAHLO
Sunny in Zarja28...poročajta kako je bilo na pregeduuuuuuuuu??? me pa držimo pestke da bo vse tako kot mora bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 246
14.1.2008 14:25:50   
amor real
Pozdravljene, srečke user posted image !

Da ne pišem najine zgodbe še enkrat, vam bom kar copy paste naredila. Stara sem skoraj 36, let, to je moja 1 zelooooo zaželena user posted image  in sploh najina prva pikica v težki borbi!!!!

No pa še naslednje:

Drage moje, ker ne morem spati sem se odločila, da vam zaupam najino zgodbo.

Torej na user posted image  delamo od 1/5-2005. Bivši ginekolog mi pravi pač treba počakati in vztrajati dokler ne user posted image  in menjam ginekologa in se odpravim k dr. Merlu v Postojno. On mi je septembra 06 na podlagi UZ, nerednih user posted image  in prekomerne telesne teže postavi verjetno diagnozo : PCO!!! Predpiše mi klomifen, pa v 1. krogu nič (nobenega folikla), drugi krog 1. folikel na 15. dan velik le 8 mm, 3. krog spet nič. Ves čas pa pijem tudi aglurab 850 mg - 2 x na dan.Ker imam zelo neredne user posted image  so se ti najini krogi kar vlekli. V maju 07 se z ginekologom dogovoriva za histeroskopijo za 17/9-2007 in v tem času naj provam izgubiti kako kilco (imam pa resnično veliko, veliko kg preveč). Borim se s to težo, držim se zdravniških navodil kot pijanec plota in kg grejo sicer dol ampak tako počasi, da ni omembe vredno. Na histeroskopiji ugotovijo, da je desni jajčnik močno policističen in hkrati mi odstranijo manjši polip in miom (to je gin. že na UZ videl). 23/11-07 sem bila na pregledu po histero in pravi na podlagi uz, da se nekaj premika na bolje, da pa žal ni vidnega nobenega folikla - 14. dan ciklusa. Naroči mi naj pridno pijem aglurab in še bolj pridno hujšam in si zapisujem vse take "čudne dogodke" v tem času in se vidiva marca 08, ko se bova zmenila za laparoskopijo. (niso mi jo naredili skupaj s histero, zaradi kg, ker bi bilo težko narediti laparoskopsko niso me pa hoteli rezat). Jaz grem vsa user posted image  domov in vržem puško v koruzo. Stara sem kmalu 36, mož 41 in user posted image  nobenega od nikjer. user posted image
user posted image  ni bilo od nikoder. Ravno pri božičnem kosilu začutim, kot da sem se polulala, neka mokrota, mislim da je končno user posted image  prišla na obisk. Na WC naredim natančen pregled user posted image  in vidim, da je le veliko sluzi in to take vlečljive (tiste prave user posted image ) in si mislim to naj bi nakazovala na ovulacijo, ampak glede na zadnjo user posted image  je to skoraj malček čudno, da bi bila ovulacija na 48. dan ciklusa!!! Zvečer napol za šalo in napol zares  rečem user posted image , da MORAVA user posted image , user posted image , ker je ovulacija. Rečeno - storjeno! Mislim si itak tudi, če je nimam šans za user posted image , ker je maternična sluznica itak fuč, ampak vsaj bom mirna, da sva naredila vse kar lahko narediva. 30/12 začnejo močno boleti prsa (to so me ponavadi v ciklusih z ovulacijo) in špikanje v jajčnikih, kot še nikoli. 4/1-08 grem na WC in na papirju zagledam kri, o.k. končno je user posted image . Ker od vseh razočaranj poprej začnem dvomit, da ni morda to od hemeroidov, potisnem še baby palčko (saj veste kam user posted image ) in rata obarvano rjavo. Čez 2 uri pa ne duha ne sluha od user posted image . Mislim si itak to moje blesavo telo. Potem pa iz dneva v dan ratujem bolj zaspana, prsa bolijo, jajčnike in trebuh bo razneslo od napetosti, vse mi nekam smrdi, jedla bi non stop, a ko začnem se mi zagabi. Danes popusti malček bolečina v prsih in sem bila vsa srečna. Potem skočim na medover.net in čitam kaj naj to pomeni in vsi ti znaki so itak značilni za user posted image  in PMS in se prepričujem, da je to vse psiha in prevelika želja po user posted image . Surfam na ringaraji do 01,30 in po vsem prebramem sama sebe naderem, da zakaj ne naredim test in se neham mučit (zakaj ne?, ker se bojim razočaranja). Pogumno vstanem, pograbim test in čez minuto zagledam user posted image . Od evforije sem taka, da ne morem niti dihat. Zbudim moža in vprašam ga kaj vidi in pravi on dve črtici vidim. Ne vem ali bi se smejala ali jokala, ali umrla od sreče. Grem še po drugi test tokrat clear blu in spet takoj velik user posted image .

Ne vem, kako se bo moja user posted image  končala, upam na najboljše in na zdravega user posted image . Ampak že zaradi same zanositve sva tako neizmerno srečna, da ne morem niti razmišlat trezno.
Oprostite mojemu dolgemu postu, ampak hotela sem samo vsem vam borkam povedati, da za naravno ni nič nemogoče!!!
Zdaj verjamem, da se resnično vse zgodi v svojem času!!!

Želim tudi vam vsem, čimprej tak mali čudež, ki zanaju pomeni življenje!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 247
14.1.2008 14:29:01   
sunny24
Evo mene. torej, G mi je nardila UZ, ma se ni nič vidlo, ker dejansko je še prezgodaj za karkoli. Mi je dala bolovanje do naslednjega pregleda 28.1., odsvetovala Dabroston in rekla, da so tri možnosti:
1. da je dejansko prezgodi 4-5 teden in še ni GV
2. da je že prišlo do ss v samem začetku
3. manj verjetno pa je izven maternična

Tko da nevem nič novega, me je pa ta moja G full pomirila, ker je res zlata vredna, ne pa kot tista opičja čarovnica v bolnici!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 248
14.1.2008 15:28:10   
KAHLO
amor real...tebe sem pa že brala...hmmm...sam se ne moram spomniti na kerem forumu, no ampak vseeno ti iskreno čestitam.....a si pol naša septembrčka al kako?!?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny24
.....jaz tud svojo ginekologinjo obožujem, je res zlat človek, oni po bolnicah se itak sam nekaj zmrdujejo, pa jezikajo, kot da jim ni bit za tam kjer so.....me pa tud nismo krive....mislim nobenega sočutja, oz. človečnosti ne premorejo.....!!no lepo da si zdaj to rešla.....pridno počivaj, pa boš nam poročala o tvoji pikici pol 28., jaz mam ga še kasneje kot ti....pa se mi zdi da sem prej zagledala user posted image k ti, tako, da....takrat bova pa obe spregledaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 249
14.1.2008 16:11:43   
SashaB
Sunny24,

user posted image Tudi jaz upam da bo slo vse ok (sedaj pa hitro pocivat).

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?