mojčca
|
Lonib, moja mami je tudi večkrat imela narkozo in pravijo, da to ful vpliva na spomin. Pravi, da jo od takrat dalje daje skleroza oz. pozablja stvari. Pa saj sem že enkrat napisala: skleroza je lepa bolezen, vsak dan izveš kaj novega. Ja, sedaj se lahko hecam, ko bo pa to doletelo mene, mi pa ne bo nič hecno. Janca, tudi računalnik rabi počitek in tvoj si ga je očitno vzel danes. Ja , a so meni najmanj zvišali porodniško (ena je omenila, da ima isto kot prejšnje mesece). Kaštrun, sem prebrala in je super napisano. Kar tako naprej, te bomo redno spremljale. Jaz pa nimam volje, da bi pisala kakšen dnevnik, pa po moje, da bi vse stokrat zbrisala, pa spet napisala, ma kompliciram. Sva bila prejle z Maticem zunaj eno uro in smo se pogovarjali s sosedami, če bom dala Manco v vrtec. Ja, mislim da jo bom, samo me že sedaj stisne, če samo pomislim, kakšna bo položnica za vrtec. Moj ima s.p., na žalost pa ne more delati nič na črno oz. nič goljufati, ker dela bolj z firmami in državnimi ustanovami, tako da mora obvezno biti vse črno na belem na računu (vse prijateljice, ki imajo boljše polovice z s.p.-jem se lahko znajdejo, npr. če je on avtomehanik, 1 da račun, dvema pa ne in dobi denar na roko). Najboljše, da grem kar za samohranilko, pa je moj odločno proti (smo na istem stalnem naslovu, moj dela po 4 ure in to bo do Maticevega šestega leta). Saj bi jaz delala po 4 ure, samo potem bomo pa res imeli samo še za kredit + mogoče vrtec. Da bi pa hodila v službo samo za plačilo položnice za vrtec in kredit, hvala lepa, sem pa skoraj rajši doma. Žalostno, toda resnično. Ne, doma bi se mi pa zmešalo.