mojčca
|
No, midva sva se spet potepala po Kranju. Na poti domov mi je zaspal za dve minuti, potem pa sem mu doma dala malico in je šel direktno spat. No, kakšne je počel v postelji, pa boljše da sploh ne omenjam. Z eno besedo katastrofa. No, po več kot pol ure kričanja, pa mu je končno uspelo zaspati. Sem pa pogruntala, če grem z njim, Manco in taščo po nakupih, pridemo samo do dveh trgovin, potem pa je že toliko ura, da moramo iti domov, ker gresta oba spat. To pomeni, da sem bila včeraj in danes v Kranju, pa mi še ni uspelo priti do Massa, da pogledam, če imajo kakšne pametne čevlje. Taška, sploh si ne prestavljam Julije, da bi ti nagajala, ker se mi zdi tak dobrovoljček. Men je ful posrečena in mi izgleda eno tako majhno, nedolžno, pridno bitje. Aischa, kot ti je svetovala Taška glede pitja, isto bi ti rekla jaz. Najboljši način pa je, če jo odvadiš ponoči piti, ker večja kot bo, težje bo. Boš pač mogla kakšen večer ali dva potrpeti, pa bo. Zoom zoom: mi vsi štirje spimo v eni sobi in gre. Prvi gre v posteljo Matic, ko pa on zaspi, pa še Manca. Ker Manca potem še poje, ali se zgovarja, po večini pa je kar tiho. KO pa oba spita, pa sploh ni problema. Če se Matic kdaj ponoči zbudi, je bilo obdobje, ko se je zbujal in je ne jokal, kričal, kot bi ga dajali iz kože, Mance to ni motilo in je spala. Edino, ko sva prišla iz porodnišnice, se je prvo noč zbudila, ko je Matic jokal in mu je rekla: Matic, tiho bodi, Manca spi, se obrnila na drugo stran in je spala naprej . Porodniška, mislim, da se mi zaključi 26 ali pa 27.3, ampak mislim, da bom dobila za tri mesece podaljšano, glede na Matica in obisk v razvojni. Piškotek, Lonib, kje pa sta?????????????? Seveda, zapravljata, sedaj ko imata povišano porodniško. Kar privoščita si .