Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:18:15
|
|
|
|
murkica
|
_ancica_ - a na tisti vmesni si ti na sliki? Nora fotka
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
_ancica_... še jst sem mal pofirbcala v tvoj album. Ful sta v redu. Se pa strinjam z murkico, sm se te tud jst mal drugače predstavljala. A je fajn zakomplicirano dat kaj v album? Tega pa jst še ne znam...no, nisem še niti probala . naja22... nekaj sem jih našla tle: http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=3&ziel=liebe. sicer pa sem jih mal poiskala na googlu, pa na najdi, pa pol kopirala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:21:57
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...sem sele zdaj dojela da si mi ZS poslala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
sončnica...hvala, ker si mi pomagala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:22:51
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany komentar k tvoji poroki je lahko samo: Sanjsko Več besed nimam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:23:47
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica _ancica_ - a na tisti vmesni si ti na sliki? Nora fotka ja ozadje sem v photoshopu dodala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:27:22
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar _ancica_... še jst sem mal pofirbcala v tvoj album. Ful sta v redu. Se pa strinjam z murkico, sm se te tud jst mal drugače predstavljala. A je fajn zakomplicirano dat kaj v album? Tega pa jst še ne znam...no, nisem še niti probala . hvala na porocni itak zgledava cist drugac kot sva v resnici... bolj na izi Ful je cudno...sem hotla dodat vec slik v en album, pa ni slo...tako da mam zdaj tri razlicne albume s po eno samo fotko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:27:39
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: murkica _ancica_ - a na tisti vmesni si ti na sliki? Nora fotka ja ozadje sem v photoshopu dodala Kako ti je te ratalo, ker ta slika je res nora.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:32:54
|
|
|
|
_ancica_
|
se ukvarjam z graficnim dizajnom...in imam ful rada photoshop, ker res lahko nardis kar hoces imam milion takih fotk!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ful dobro ancica škoda, da te ni tle, bi me lahko kaj naučila...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:40:14
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja bi nas res lahko full dosti naučila si moram ta program dol potegnit pa se mal špilat mogoče mi rata kaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:41:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Poglejte si to torto dojencek
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:42:37
|
|
|
|
_ancica_
|
je ful dober program ...je pa res da rabis nekaj casa da ga pogruntas.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:43:50
|
|
|
|
tany83
|
No jaz sem uredila album... sm dala porocne slike noter, zdaj si lahko pogledate in pokomentirate ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:43:53
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar ful dobro ancica škoda, da te ni tle, bi me lahko kaj naučila... hvala ja mogoce se pa lahko za instrukcije prek interneta zmenva
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:47:05
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany zdaj pa če se jaz kdaj poročim, se poročim na obali pod palmami, zdaj si mi takšne lušte naredla, res full full full lepe slike
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:49:12
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 No jaz sem uredila album... sm dala porocne slike noter, zdaj si lahko pogledate in pokomentirate ... uaaauuu...jst bi tud (se porocila na plazi)!!! Ful lepe fotke, pa ful sta lustna skupi kot vanilija s cokolado...njam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:49:51
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany zdaj pa če se jaz kdaj poročim, se poročim na obali pod palmami, zdaj si mi takšne lušte naredla, res full full full lepe slike Hvala, se splaca... je blo res super in slike so res ratale fuul dobre...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:50:14
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Ful lepe fotke, pa ful sta lustna skupi kot vanilija s cokolado...njam Ta pa je dobra ja ni kaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:51:07
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 No jaz sem uredila album... sm dala porocne slike noter, zdaj si lahko pogledate in pokomentirate ... uaaauuu...jst bi tud (se porocila na plazi)!!! Ful lepe fotke, pa ful sta lustna skupi kot vanilija s cokolado...njam ... vanilja s cokolado ... ta pa je dobra...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:51:11
|
|
|
|
sončnica24
|
Mene zdaj zanima kakšen bo dojenček, ker takšni mešančki so meni full luštni majo tako lepo barvo, samo vprašanje kakšne laske bodo meli
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:51:37
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tukaj pa imate še več slik tort, ki jih dela ta gospa, ki je naredla dojenčka http://www.michellesugarart.co.uk/index.html ful dobr! Jst bi tud mela torto z najinima figurama
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:53:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: gantar ful dobro ancica škoda, da te ni tle, bi me lahko kaj naučila... hvala ja mogoce se pa lahko za instrukcije prek interneta zmenva No, če lahko... ni blema. Sam ne dons drugič... ti mi kar na zs napiš kdaj se začno inštrukcije...
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?