Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:53:56
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 No jaz sem uredila album... sm dala porocne slike noter, zdaj si lahko pogledate in pokomentirate ... uaaauuu...jst bi tud (se porocila na plazi)!!! Ful lepe fotke, pa ful sta lustna skupi kot vanilija s cokolado...njam ... vanilja s cokolado ... ta pa je dobra... ja ker je on bolj cokoladen, ti si pa bolj svetle polti moj pa glede da prihaja iz kolumbijske druzine, niti ne zgleda prevec latino tip...ima dolocene poteze in lase, drugace pa ni prav temen
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:55:34
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: gantar ful dobro ancica škoda, da te ni tle, bi me lahko kaj naučila... hvala ja mogoce se pa lahko za instrukcije prek interneta zmenva No, če lahko... ni blema. Sam ne dons drugič... ti mi kar na zs napiš kdaj se začno inštrukcije... ni problema...jaz itak po cele dneve cakam doma svojega tako da imam casa na pretek
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:56:18
|
|
|
|
tany83
|
hm.. ja bo vrjetno malo temnejsi, drgac pa laski bodo kodrasti, k moji (naravni) so... no, pustimo se presenetit...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:57:50
|
|
|
|
tany83
|
ja ma saj kolumbicij vrjetno niti niso tako tmne polti, al ja???
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:00:33
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja ma saj kolumbicij vrjetno niti niso tako tmne polti, al ja??? odvisno...nekateri so kot indijancki, nekateri so svetlejsi...v njegovi druzini najdes oboje, njegova mami je svetla, oce pa temen. Tako da bojo najini otroci ...hm, kaj pa vem...upam , da bojo imel vsaj kodrcke (jaz imam sicer ravne lase)!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:01:46
|
|
|
|
lučka 25
|
spps... Naja, ČESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:01:49
|
|
|
|
sončnica24
|
Moj je tudi kodrasti pa upam da bodo najini tudi, je mama moja vedno htela da bi bila kodrasta če ne jaz pa vsaj moj brat pa imava oba ravne lase, bomo vidli kaj bo, pustimo se presenetiti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:06:29
|
|
|
|
tany83
|
ja midva sva pa oba kodrasta... tko, da po vsej vrjetnosti po tud kodrast...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:06:58
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz bi ful rada mela kodrcke, pa jih nimam...tako da upam, da jih bojo imeli vsaj moji otroci. Ceprav si moj dragi zeli pa drugace...on bi pa rad da imajo moje lase haha...kot si ze sama rekla.. pustimo se presenetiti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:09:11
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj tako je ponavadi, moja sošolka je mela full lepe kodraste lase pa si je vedno želela ravne, jaz pa kontra, tako da se mi zdi je to kar ponavadi si želiš tisto drugo kar sam nimaš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:09:30
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja midva sva pa oba kodrasta... tko, da po vsej vrjetnosti po tud kodrast... verjetno...imata vec moznosti kot midva
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:10:58
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Saj tako je ponavadi, moja sošolka je mela full lepe kodraste lase pa si je vedno želela ravne, jaz pa kontra, tako da se mi zdi je to kar ponavadi si želiš tisto drugo kar sam nimaš ja res je...na sreco se da vse popravit, ce se hoce...je pa res, da se nikoli nisem imela trajne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:12:53
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Saj tako je ponavadi, moja sošolka je mela full lepe kodraste lase pa si je vedno želela ravne, jaz pa kontra, tako da se mi zdi je to kar ponavadi si želiš tisto drugo kar sam nimaš ja res je...na sreco se da vse popravit, ce se hoce...je pa res, da se nikoli nisem imela trajne Jaz sem jo imela v 8. razredu samo sem bila najbolj srečna ko je popustila pa so bili lasje tako malce valoviti pa bolj gosti kot so sedaj ker imam full ravne in trmaste lase
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:13:28
|
|
|
|
tany83
|
ja vse se da popravit .. jaz si jih ze, k si skoz likam
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:14:13
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja vse se da popravit .. jaz si jih ze, k si skoz likam Potem pa lahko lase menjama, samo jaz nisem svetlolaska ampak temno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:17:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja vse se da popravit .. jaz si jih ze, k si skoz likam Potem pa lahko lase menjama, samo jaz nisem svetlolaska ampak temno saj jaz tud (naravna)... blond sem zato, ker sem pobarvana... vendar razmisljam o menjavi barve...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:20:12
|
|
|
|
sončnica24
|
No potem pa ne bo problema
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:22:08
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz bi tud menjala...imam svetlorjave ravne lase, dolge malo cez ramena...jih kdo hoce sem pa za bozicka dobila komplet za kodranje las...ima tudi likalnik ki ga sicer ne rabim, ampak ce tisti ploscici obrnem okoli si lahko naredim ''cik cak''(ne vem kako se temu pravilno rece) pricesko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:25:04
|
|
|
|
tany83
|
jaz, bi takoj ravne lase.... ne maram kodrov, zato tud skoz likam ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:26:27
|
|
|
|
tany83
|
ancica sem ti poslala se eno ZS ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:27:53
|
|
|
|
_ancica_
|
vem, sem ga lihkar prebrala hvala tany
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:30:38
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ vem, sem ga lihkar prebrala hvala tany takoj kot sem odpisala sem tud vidla, de mam neki novga
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:45:14
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...sem pogledala mail, pa se vedno nic Upam, da ti nisem napacnega maila dala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:49:39
|
|
|
|
tany83
|
hm.. ... nevem, a mas sam tega??? bom provala se enkrat...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:56:51
|
|
|
|
_ancica_
|
ti bom se eno ZS poslala
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?