Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:07:21
|
|
|
|
tany83
|
ja ancica, ti kar pobrski, jaz bi tud rada kake slike vidla, da ne bom zmeri sam jaz posiljala ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:08:45
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany si dobila ZS? Samo preverjam da vidim če sem vse vredu naredla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:12:04
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany si dobila ZS? Samo preverjam da vidim če sem vse vredu naredla dobila in odgovorila ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:15:26
|
|
|
|
sončnica24
|
Ti pa si hitra, jaz bom tu pa tam pogledala kaj sta novega napisali, sta očitno samo vidve tukaj, vmes pa bom prah pobrisala sem vse pripomočke domov dobila potem pa se vama posvetim, bom pa hitra ker mam čisto malo sobo , vsaj to je dobro, pa v prenovi je tako da imam samo eno malo omaro not da lahko tv gledam in hvala bogu ni dosti praha
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:17:21
|
|
|
|
_ancica_
|
hehe...ja to je problem...se kaj zgodi, pa brez vsega ostanes. Midva mava pa tuki tok cdjev in dvdjev, da se mi ze kr mesa. aja...eno fotko sm ze dala v album...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:21:17
|
|
|
|
tany83
|
lepo saj jaz vmes tud se mal pospravim... .... saj midva tud mava fuuul tega, sam jaz vse tud na racunalnik dam, da mi ni treba zmer nalagat.. kako pa pogledam v album????
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:24:27
|
|
|
|
_ancica_
|
klikni na moje ime potem pa na album...se mi zdi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:28:00
|
|
|
|
tany83
|
Aha... pom poskusla.. hvala
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:28:01
|
|
|
|
murkica
|
Pri vsakem postu imaš spodaj napisano z.s., kontakt, album, blokiraj. No tam klikni na album pri postu od _ancica_ in boš lahko pogledala. _ancica_ Moram reči, da sem si te čisto drugače predstavljala. AMpak res lepa fotografija....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:28:46
|
|
|
|
_ancica_
|
sem hotla se eno gor dat, pa mi kar naprej prijavlja napako...ne vem zakaj, saj slika ni prevelika
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:31:12
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Pri vsakem postu imaš spodaj napisano z.s., kontakt, album, blokiraj. No tam klikni na album pri postu od _ancica_ in boš lahko pogledala. _ancica_ Moram reči, da sem si te čisto drugače predstavljala. AMpak res lepa fotografija.... upam, da te nisem razocarala je pa res da je to porocna fotka in zgledam malo drugace hehe
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:32:07
|
|
|
|
tany83
|
Sm pogledla slikco ... fuuul lepa ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:32:54
|
|
|
|
_ancica_
|
bom probala se kaksno neporocno gor dat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:33:23
|
|
|
|
_ancica_
|
hvala tany
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:38:19
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ bom probala se kaksno neporocno gor dat
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:40:35
|
|
|
|
murkica
|
Ne valda me nisi razočarala, ampak po pravici sem si te predstavlajla malo bolj divjo, tako da sem mislila da je bila tudi poročna obleka bolj divjih barv(pa da ne boš mislila, da je kaj narobe, res je lepa fotografija) ampak, ko si človek ustvari neko podobo, sem jaz res mislila, da imaš mogoče rdeče lase, se oblačiš v bolj žive barve, recimo svetlo zelčeno, rumeno in tako... To je verjetno zato, ker tako pridno čvekaš, vedno si dobro razpoložena, potem pa sem te takoj povezala z živimi barvami. No sicer je pa to poročna fotografija, pa seveda mora biti takšna "poštirkana" in umirjena. Kaj pa ti Tany, imaš tudi ti kjakšno poročno fotografijo( če se prav spomnim si rekla, da sta se poročila na plaži)? To je mogl bit sanjsko...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:45:41
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany hvala za slike, zdaj pa bi se jaz tudi k tebi preselila si mi lušte naredila. Ancica ta tvoja slika je tudi full lepa, ta prava poročna slika, sta lepa ja ni kaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:51:18
|
|
|
|
_ancica_
|
porocna obleka je bila res bolj nevtralna (deloma ker sva se morala porociti bolj na hitro, deloma zaradi denarja)...je pa res da sem bila pred leti malo bolj divja kot sem sedaj ...res sem imela rdece lase, oblacila pa sem se (se se vedno) bolj v crno.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:52:44
|
|
|
|
_ancica_
|
Tany...tvojih slik pa ne vidim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:52:56
|
|
|
|
naja22
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar tany... res ima dober glas... jst bi kar ob enem mal . Sem ful tak tip. Sicer pa bi jst morala tud kaj delat, npr. . Pa se mi nič ne da Bi pa pa ne smem, pa še doma ga ni Ja, sončnica, še malo pa bomo tud mi imeli sonček Gantar kje dobiš tele smeške? Prav luštni so.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:54:15
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ porocna obleka je bila res bolj nevtralna (deloma ker sva se morala porociti bolj na hitro, deloma zaradi denarja)...je pa res da sem bila pred leti malo bolj divja kot sem sedaj ...res sem imela rdece lase, oblacila pa sem se (se se vedno) bolj v crno. No pol še nisem toliko falila....hehe Tany-daj še ti pripopi slike v album....pliz.....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:00:45
|
|
|
|
naja22
|
Hvala za čestitke. Ostajam z vami in bom še naprej navijala. Meseca še ni konec, za vse ki pa vas bo obiskala , pa veliko in pogumno naprej. Komaj čakam na prvi pregled in seveda, da minejo prvi trije meseci in da bo vse o.k.
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:05:53
|
|
|
|
_ancica_
|
ok...sem dodala se eno sliko v album...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:09:27
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja22 Hvala za čestitke. Ostajam z vami in bom še naprej navijala. Meseca še ni konec, za vse ki pa vas bo obiskala , pa veliko in pogumno naprej. Komaj čakam na prvi pregled in seveda, da minejo prvi trije meseci in da bo vse o.k. cestitke se z moje strani!!! Koliko casa si pa ti cakala na ta prelep trenutek?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 18:10:53
|
|
|
|
tany83
|
ja.. je lepo tukaj pr meni ne soncnica??? jaz tud poskusam moje slike gor dat (porocne) ma ne gre.. mi skoz napaka pise... sm ze vse pripela, pa je vse slo ... drugace sm se pa na plazi porocila ja... bom provala se enkrat...
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?