Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 19:59:29
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ti bom se eno ZS poslala mislim, da bos zdaj dobila... tle je toplo, pol pa sm na pol slepa in ne morem mislit ... sm jaz neki zasustrala ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:02:10
|
|
|
|
_ancica_
|
sem ti mail poslala na gmailov mail
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:03:37
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ sem ti mail poslala na gmailov mail ok... se zdej bi mogla dobit, ker prej sm en s premal utipkala
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:05:19
|
|
|
|
_ancica_
|
ja ker so trije s-ji...sorry
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:06:47
|
|
|
|
_ancica_
|
hej Majch...kje se pa ti skrivas???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:07:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja ker so trije s-ji...sorry saj ti si ze prav napisala, sam jaz enga nisem vidla... me sonce slepi
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:10:12
|
|
|
|
sončnica24
|
Tako pa sem že v postli lepo pod toplo puhovo odejo tako da je meni tudi toplo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:12:32
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...kaj kej pocenjas danes? Tukaj je koncno nehalo snezit, tako da bom mogoce sla mal ven na sprehod. Potem pa malo oblikovat koledarje za 2009 pa kosilo bo treba skuhat kmalu. Jutri grem pa pogledat par stanovanj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:14:27
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kaj kej pocenjas danes? Tukaj je koncno nehalo snezit, tako da bom mogoce sla mal ven na sprehod. Potem pa malo oblikovat koledarje za 2009 pa kosilo bo treba skuhat kmalu. Jutri grem pa pogledat par stanovanj Ti pa si hitra ni kaj . Malo počakaj mogoče ti uspe pa boš potem lahko koledar s svojim bebijem delala, ne prehitevat . Je pa zanimivo brat kaj gresta delat ker jaz sem že v postli , je dan za mene pri koncu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:14:46
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...kaj se ze spat odpravljas???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:15:43
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ soncnica...kaj se ze spat odpravljas??? Spat še ravno ne, samo sem pa že pred televizijo zaspala pa še ne bom tako kmalu, samo je doma že mir pa vsak pred svojo televizijo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:17:07
|
|
|
|
tany83
|
pridna... jaz skuhala sm ze, popravla tud... zdej morem se perilo pospravit, ker je suho.. potem se tla pomit... pol se pa susiram in upam, da moj dragi kmal domov pride ... na sprehod, pa jaz zdej ne bi sla, ker prevec soncke sije...bi se mogla s kremo za soncenje namazat...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:17:28
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...dobila sem mail...hvala ful lep razgled na morje!!! Mogoce pa danes pridem na kosilo! ti bom se jaz kako fotko poslala...ampak kasneje, ker jih moram se najt. Pa ne pricakuj kaj prevec lepega hehe
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:19:28
|
|
|
|
sončnica24
|
Joj tany jaz te ne smem več brat ker mi takšne lušte delaš. Po soncu mislim, zdaj bom komaj čakala na poletje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:21:14
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...kaj kej pocenjas danes? Tukaj je koncno nehalo snezit, tako da bom mogoce sla mal ven na sprehod. Potem pa malo oblikovat koledarje za 2009 pa kosilo bo treba skuhat kmalu. Jutri grem pa pogledat par stanovanj Ti pa si hitra ni kaj . Malo počakaj mogoče ti uspe pa boš potem lahko koledar s svojim bebijem delala, ne prehitevat . Je pa zanimivo brat kaj gresta delat ker jaz sem že v postli , je dan za mene pri koncu ja koledarje za naslednje leto bom ze kar zdaj zacela oblikovat, ker morajo biti enkrat do konca pomladi ze pripravljeni...tako da bolj na izi, vsak dan po kaksno urco, dve ali tri pa bo pa naj kar pride, bom se bolj z veseljem delala ce bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:22:21
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 pridna... jaz skuhala sm ze, popravla tud... zdej morem se perilo pospravit, ker je suho.. potem se tla pomit... pol se pa susiram in upam, da moj dragi kmal domov pride ... na sprehod, pa jaz zdej ne bi sla, ker prevec soncke sije...bi se mogla s kremo za soncenje namazat... jaz se bom mogla pa tud namazat po obrazu s kremo, da me veter ne poreze!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:31:27
|
|
|
|
tany83
|
Ancica ti kar poslji... sej meni je sneg tud lep.... si pa pridna da tko ustvarjas.. in se fuuul dobro je, vsaj po sliki v albumu sodec... ja, a mas kako kremo za veter??? jaz jih mam kar neki za sonce
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:33:46
|
|
|
|
ledenka
|
vasa navijacica se javlja na raport kako ste kaj, je kaj novih rozik? upam, da ja, da bo tale nas januar bolj optimisticen tany, sem pogledala tvoj album, ful lepe slikce za ozadje sem ti kar malce faus
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:36:23
|
|
|
|
ledenka
|
ancica, tvoje slike so tud ful lepe a si drugace model, tista tasrednja je fenomenalna?
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:36:28
|
|
|
|
_ancica_
|
sej tile koledarji niso nic kaj posebnega (koledarji kot koledarji saj ves ), tukaj je link pa si jih lahko pogledas za 2008 http://www.reccom.si/jesen-zima-01.asp (prvih 5 je mojih) kreme prav za veter nimam, tako da uporabljam kar niveo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:38:16
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tany, sem pogledala tvoj album, ful lepe slikce za ozadje sem ti kar malce faus Hvala ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:39:40
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ancica, tvoje slike so tud ful lepe a si drugace model, tista tasrednja je fenomenalna? hvala ne nisem model...tisto ta srednjo sem sama naredila v fotosopu (no lahko recem, da sem sama sebi model haha)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:39:49
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ sej tile koledarji niso nic kaj posebnega (koledarji kot koledarji saj ves ), tukaj je link pa si jih lahko pogledas za 2008 http://www.reccom.si/jesen-zima-01.asp (prvih 5 je mojih) kreme prav za veter nimam, tako da uporabljam kar niveo. saj ta je fuuul dobra, jaz jo po soncenju uporabljam...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:40:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ (prvih 5 je mojih) so lepi, sam 6. je tud neki posebnega
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 20:41:30
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ (prvih 5 je mojih) so lepi, sam 6. je tud neki posebnega ja vem hahaha
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?