Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:24:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany zdaj sem videla, ti si se včlanila na Silvestrovo? Pa toliko si že naklepetala v dveh tednih, potem pa boš res ta prava čvekica
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:34:56
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany zdaj sem videla, ti si se včlanila na Silvestrovo? Pa toliko si že naklepetala v dveh tednih, potem pa boš res ta prava čvekica ... ja tako je, ce prezivis veliko casa sam v stanovanju... pol pa cvekas...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:36:49
|
|
|
|
_ancica_
|
hej punce pa je spet malo bolj zivahno tukaj!!! Vceraj je bilo prav dolgcas. Kako ste kaj???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:38:31
|
|
|
|
tany83
|
Hola ancica... mene 2 dni ni bilo, pa sem mislila, da bom brala cel dan za nazaj ... pa nic... nic niste klepetale...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:40:04
|
|
|
|
_ancica_
|
hej tany ne, vceraj nismo nic klepetale, kaj pa vem nekam turobno je blo mogoce ker tebe ni blo!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:42:30
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hej tany ne, vceraj nismo nic klepetale, kaj pa vem nekam turobno je blo mogoce ker tebe ni blo!!! ... hvala... se bom potrudla, da ne bom manjkala v prihodnje ... kako pa si ti kaj drugace??? tvoje zdravje?? a se ze pripravljas na nov boj???
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:44:17
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja nekak nismo "prave" teme za obdelat našle, bo pa danes malce bolj veselo, razen če ne bomo vse spet kam pobegnile
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:45:26
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany, imaš mogoče kakšno sliko tvojega doma, kakšen je razgled na morje? Bi jo rada videla če lahko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:45:28
|
|
|
|
_ancica_
|
ja midva z dragim ze lepo pridno trenirava...ni kaj, zdaj pa mora uspeti!!! Kaj pa tvoja O...je ze mimo?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:46:16
|
|
|
|
_ancica_
|
ja tany...jst bi tud ful rada vidla razgled s tvojega balkona!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:47:29
|
|
|
|
_ancica_
|
hej soncnica...kako si kaj??? Tukaj v Torontu snezi...spet!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:48:26
|
|
|
|
tany83
|
Ja moja O je mimo... zdaj pa cakamo, ce smo kaj pridelali... ja moj razgled... sam kako to posljem.. k ne znam jaz sem gor posiljat...????
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:48:42
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hej soncnica...kako si kaj??? Tukaj v Torontu snezi...spet!!! Jaz pa bi tako rada imela sneg, potem morama midve zamenjat , jaz sem dobro odštevam dneve do testa, se mi zdaj že res vse skupaj tako vleče, upam da ti dnevi zdaj hitro minejo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:53:41
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...ja najhujse je cakanje vsak mesec, drzim pesti, da ta mesec pa le ugledas plusek soncnica...ja potem pa najbolje da kar sem prides, tukaj imamo sneg ze od novembra (res da je decembra vse dez pobral, ampak danes pa spet snezi).
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:54:50
|
|
|
|
_ancica_
|
aja tany, glede posiljanaj slikic tukaj pa nimam pojma ...jst mam pa se ta problem, da sploh ne vidim slikic ki jih punce tukaj pripenjajo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:55:47
|
|
|
|
_ancica_
|
najboljse da nama jih posljes po mailu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:56:08
|
|
|
|
tany83
|
Ja, jaz tud upam na ... O sm cutila, da je nekaj blo... pridna sva bila fuuul, smo veliko ... no bomo videli kaj bo iz tega...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:56:58
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja moja O je mimo... zdaj pa cakamo, ce smo kaj pridelali... ja moj razgled... sam kako to posljem.. k ne znam jaz sem gor posiljat...???? Aha, bom poskušala pomagati. Ena varianta je da daš sliko v svoj album ki ga imaš tukaj na RR, druga varianta pa je da sliko najprej zmanjšaš, da ni tista ogromna to lahko narediš s pomočjo Microsoft Office Picture Manager (to je pri novejših Officih gor) ali pa v slikarju (tega imajo vsi windowsi), potem pa greš na spletno stran http://www.shrani.si tam klikneš brskaj in poišči sliko, ki bi jo rada dala gro, nato pa ti ven vrže 4 linke in ti pri drugem klikneš copy in normalno v sporočilo kjer pišeš tekst na RR prilepiš. Sem fejst zakomplicirala ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:57:06
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ najboljse da nama jih posljes po mailu ja drugace ne znam.. pa se velika resolucija slik je...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:58:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ja moja O je mimo... zdaj pa cakamo, ce smo kaj pridelali... ja moj razgled... sam kako to posljem.. k ne znam jaz sem gor posiljat...???? Aha, bom poskušala pomagati. Ena varianta je da daš sliko v svoj album ki ga imaš tukaj na RR, druga varianta pa je da sliko najprej zmanjšaš, da ni tista ogromna to lahko narediš s pomočjo Microsoft Office Picture Manager (to je pri novejših Officih gor) ali pa v slikarju (tega imajo vsi windowsi), potem pa greš na spletno stran http://www.shrani.si tam klikneš brskaj in poišči sliko, ki bi jo rada dala gro, nato pa ti ven vrže 4 linke in ti pri drugem klikneš copy in normalno v sporočilo kjer pišeš tekst na RR prilepiš. Sem fejst zakomplicirala ne? ja si ja... ... jaz pa staromodna... poslji mi na ZS naslov, kot je rekla ancica in bo resen problem ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:59:55
|
|
|
|
_ancica_
|
ali pa ce jih objavis v fotoalbumu tukaj na RR...jih bom se jaz (samo najprej jih morm najt)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:00:16
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro potem pa tako bo najlažje in z najmanj problemi .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:03:36
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ali pa ce jih objavis v fotoalbumu tukaj na RR...jih bom se jaz (samo najprej jih morm najt) Saj tukaj jih moraš tudi zmanjšati negrejo tiste ogromne objavljat, tako da če kaj ne boš vedela vprašaj sem na razpolago upam samo da ne bom preveč zakomplicirala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:03:50
|
|
|
|
_ancica_
|
joj...sploh ne najdem najinih porocnih slik bom se malo pobrskala po racunalniku...oz po cedejih
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 17:06:58
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ joj...sploh ne najdem najinih porocnih slik bom se malo pobrskala po racunalniku...oz po cedejih Jaz mam za zdaj vse slike shranjene na prenosnem disku, samo upam da ne crkne, ker potem sem brez vseh slik, sem pa pred kratkim diplomsko nalogo zbrisala, še dobro da sem eni sošolki poslala ker je nekaj rabla pa sem potem od nje nazaj dobla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?