Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 13:54:52
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO... ti si kar čas vzemi... najprej služba, pol pa družba (mail) Drži se!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 13:56:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Sončnica... ne brat... klepetaj... OJLA, Kak si kaj?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 13:56:36
|
|
|
|
sončnica24
|
Naja tebi iskrene čestitke pa lepo nosečnost ti želim. spps za te pa pa upam da ti čim prej uspe.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:09:53
|
|
|
|
tany83
|
Hola!!! Kako ste kaj dekleta???? I am back.... Vidim, da imamo novo .... ... Cestitam Naja ... Cudovitih , cim manj in zdravega ... Za vse tiste, ki vas je obiskala nadlezna , pa en velik .... lp
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
tany... ojla! Kako kaj? Si na sončku
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:18:37
|
|
|
|
tany83
|
Ojla gantar... ja soncek sije in to mocno, se prevec, je fuuul toplo.... sam jaz sam kar v sencki, mam en kup perila, tko da ze veselo perem .. ti kaj pocnes lepega????
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:19:02
|
|
|
|
murkica
|
tany83- ti mi pa vedno lušte narediš, ko se oglasiš, saj se vedno spomnim na toplo sonce in peščene plaže. Blago tebi... Gantar- kako pa si ti? se že pripravljaš na nove boje? Mogoče pa bo pri tebi tako kot pri KAHLO, čisto nenačrtovano že en mesec prej... Vsekakor držim pesti, pa če boš zagledala že ta mesec ali naslednji...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:20:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Poslušam mal musko: Joe-ja... sm šla mal poiska na net je res fajn. Ti si pa kar pridna... Upam, da sta se imela fajn.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:21:37
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica tany83- ti mi pa vedno lušte narediš, ko se oglasiš, saj se vedno spomnim na toplo sonce in peščene plaže. Blago tebi... .. ti ga malo posljem, ker tukaj ga je se prevec... je fuuul toplo.. ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:23:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Gantar- kako pa si ti? se že pripravljaš na nove boje? Mogoče pa bo pri tebi tako kot pri KAHLO, čisto nenačrtovano že en mesec prej... Vsekakor držim pesti, pa če boš zagledala že ta mesec ali naslednji... Kolk bi jst rada delala na . Pa ne morem... glih sedaj imam vnetje spodi Grozno... sej si ga že zdravim, sam ni še čist ok. POleg tega pa je O že šla mimo, zdej čakam na . Moram pa rečt, da je to leto zame suša brez tako da glih ne morem vidit . Sicer pa itak moram počakat na odgovor za službo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:23:42
|
|
|
|
tany83
|
... zame je on najboljsi pevec (bachate), ma fuul lep glas... ja mela sva se super... vse je slo super...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:24:37
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz bi tudi sonce pa tam ok. 25 stopinj, je tako fajn, samo res tany samo lušte nam delaš , drugače pa jaz sem danes tudi pridna sem že kar nekaj naredla nekaj pa še moram tako da si vmes vzamem malo časa za RR, pa potem ura full hitro mine. Grem pa zdaj malce jest, sem včeraj čufte skuhala pa sem se danes lahko malce dalj časa z cartala, zdaj pa me še vse ostalo delo čaha . Moram še perilo tud obesit ja si me zdaj spomnila tany, samo kaj ko ga zunaj ne morem potem pa se dva dni suši . Pa saj bo kakšna dva tri mesece pa bomo mi tudi uživali na sončku
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:30:06
|
|
|
|
tany83
|
... ja tle jih je vec kot 25... jih je tm okrog 30, obcuti se jih pa vec.... ja, jaz bom tud mogla obest perilo ... se jeans se mi opere in obesim, jaz bom pa kar ven, na soncek ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
tany... res ima dober glas... jst bi kar ob enem mal . Sem ful tak tip. Sicer pa bi jst morala tud kaj delat, npr. . Pa se mi nič ne da Bi pa pa ne smem, pa še doma ga ni Ja, sončnica, še malo pa bomo tud mi imeli sonček
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:36:58
|
|
|
|
tany83
|
ma a ne?? tak sexi??? .. se jih je se fuuul takih a ves, sam ce se ti ze zdaj , potem ti raje ne povem za ostale ....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ti mi kar povej... bom šla raje kar na MSN, da mi ne bodo kaj težili na RR
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:50:06
|
|
|
|
Dajanax
|
Ojla ženske! Kako ste? Jaz čudno... Bolečine v trebuhu, slabost traja že štiri dni, en dopoldne sem imela celo drisko, zmatrana kot , zaspana, kr neki me glava boli... Skratka skor tapravi znaki, sam na CBju pa kr nč. Še bolj čudno pa mi je ker bi morala dobit šele v soboto. So lahko znaki tako zgodaj in tako intenzivni, na CBju pa še nč??? Naredila sem že 3 teste, zadnjega pravkar. Pri prvi je slabost nastopila šele 1 teden po izostali . Bolečine v sp. delu trebuha pa tud niso ble tako intenzivne. Kaj rečete na to?? Še opomba, zadnje mesece imam težave z želodcem, tako da upam da nisem spet kaj preveč pregrešnih stvari jedla in da se mi je SAMO vnela želodčna sluznica. Upam da je medtem med vami še kaka nova s poz. CBjem.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:53:12
|
|
|
|
Anonimen
|
OJLA Dejanax! Upam da si , čeprav pa pravijo da razsaja viroza, gripa... Je pa res, da imaš znake tako za , kot za in virozo... upamo pa na najboljše . Sicer pa ti bojo druge punce znale več povedat.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 14:56:38
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar ti mi kar povej... bom šla raje kar na MSN, da mi ne bodo kaj težili na RR .... mas prav ja...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 15:04:43
|
|
|
|
oktavija
|
Dan!!! Evo tudi jaz sem vas prišla malo pogledat... Vidim da imamo kr nekaj srečko nosečk , zato vsem iskrene čestitke , vsem ki vas je obiskal , pa veliko od mene da vam bo lažje!!! Kaj dogaja na forumu sploh več ne sledim ker imam full dela pa sam tu in tam pokukam sem! Skratka pri meni še nič novega še vedno pridno in ob tem zelo uživamo in ne delamo več , ker pol zanalašč noče ratat... Vidim, da ste vse dobro! Zanima me samo kako sta naši največji klepetulji ki nam hočeta pobegnat na drugo stran med mamice! Kako sta KAHLO in ERIN, a trebuščki že lepo rastejo, imata kaj slabosti??? No pridne bodita in oglasita se kaj pri nas ki še čakamo da gremo med mamice! Lep dan vam želim!
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 15:56:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Danes pa ste že res malce večje klepetulje mam že kar nekaj za brat. Jaz sem malce pridna sem zdaj eno perilo obesla pa eno dala prat, pa sobo posesala in posteljnino preoblekla zdaj pa počakam mamo, je šla v trgovino pa mi prinese še nekaj za prah brisat potem pa še to in bo sobica kot iz škatljice spet za en čas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:08:21
|
|
|
|
tany83
|
... pol si pa prav pridna ... jaz sem tud ze obesla vse moje perilo... zdaj pa se tud jaz spravim sobo posparavljat (postelja, prah, tla...) pol se kosilce itd... uf, ni konca...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:14:55
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... pol si pa prav pridna ... jaz sem tud ze obesla vse moje perilo... zdaj pa se tud jaz spravim sobo posparavljat (postelja, prah, tla...) pol se kosilce itd... uf, ni konca... Saj ko enkrat začneš res ni konca videti, samo je pa potem tako lepo in diši cela soba ko je posteljnina menjana.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:21:05
|
|
|
|
tany83
|
Ja res je... prav mas... jaz vsak dan pomijem tla, ker mi je tako vsec, ko stanovanje tako lepo disi potem ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 15.1.2008 16:23:59
|
|
|
|
trinity22
|
naja22 iskrene čestitke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?