|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
15.1.2008 11:00:53   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: moci

sem izbrala swot analizo za diplomo. upam, da mi ne bo žaluser posted image

Kaj pa ti študiraš? Mal me firbec matrauser posted image

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
15.1.2008 11:00:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

IZVIRNO SPOROČILO: altati

altati, kaj je s tvojim blogom? zakaj štrajkaš? user posted image

nabiram teme...

Altati si dubla uporabniško ime za tvoj blog?

sem, pa pozabila vpisat, sorryuser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
15.1.2008 11:02:27   
altati

Ima kateri/a od vaših že 21 copate ali čevlje??

jaša ima škornjčke 21 in nike-ce za spomladi 22
21 mu je glih prav

Aja, pa da se še malo pohvalim. Desc se mi je clo opraviču in me povabu v London za 4 dni, aprila. Spet sm bla paf, ampak v pozitivno smer. Sem mu hotla že povedat, da rabmo dnar za bajto, pa morje, pa na srečo nisem pokvarla lepega trenutka. oN je sicer mislu, da vzameva še Nejca, ampak kokrkol grozn se to sliš, si želim, da greva sama, ker nisva bla že 2 leti nikjer čisto sama, pa da malo obnoviva najine "neuradne" zaobljube.
Sam še vartsvo morm zrihtat, bom sploh prvič ločena od tamalga.

user posted image user posted image user posted image Samo uživajta!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
15.1.2008 11:03:35   
altati

Glede zobozdravnika. Tistega ki smo ga imeli mi po 1 letu, tud če ne bi šli. Nismo čisto nič pametnega zvedli, samo načakal smo se.

ej, bistvo je, da pogleda če so zasnove za zobke ok.
saj kaj drugega itak nima delat.
ampak je pa to dovolj pomembno. vsaj zame...

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
15.1.2008 11:04:18   
altati

a sem jaz čudna, ker ne morem sama od zoje?user posted image sva šla v ikeo, pa še to mi je bilo čudno.

moj in Jašev rekord ločenosti je 9 ur. sva dobra, kaj?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
15.1.2008 11:05:46   
*blu*

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pregled pri zobozdravniku je pri nas pri treh letih.

Samo tole bi pokomentirala.
Vsem otrokom pri 1.letu pripada zobozdravstveni pregled.
Če zdravstveni domovi tega ne izvajajo, pomeni da goljufajo zavarovance.
Oni poberejo denar od ZZZS in storitve samo ne izvedejo.
Zobozdravsteni pregled pripada otrokui. vsakemu v Sloveniji, pri starosti enega leta.
In ga morate zahtevati, če vam je seveda v interesu.
Zapisan je v zakonu. Točno katerem zdajle ne vem, sem ga pa že brala na web-u...
Vedite, da denar je vaš Zdravstveni dom pokasiral, storitve vam pa ni izvedel.
A boste to dovolile???? Pri 3-eh letih je že drugi zobozdravstveni pregled.

Muki, ne jemlji tega osebnouser posted image ...ne leti nate...samo želela sem povedati kako stojijo stvari.
Tudi nas v Kranju niso povabili, dokler nisem poklicala in jih povprašala o tem...potem je bilo pa kup izgovarjanja in takoj datum pregleda....
To so naše pravice, punce in seveda pravice vaših otrok! Izkoristite jih!

Očitno je v Kranju odvisno od pediatra ali te napoti k zobarju ali ne. Nam je dala pri zadnjem ceplenju listek z napotki o negi zob in telefonsko kamor se lahko naročimo za pregled.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
15.1.2008 11:09:22   
*blu*

Pa tud jest sem šele dona v vrtcu opazla, da so mu copati premejhni. Pa mu ja ni tolk noga zrasla v 1 mescu kar je bil doma?? Tko da treba dons v massa po nove superfitke.
Ima kateri/a od vaših že 21 copate ali čevlje??
Mi jih imamo že nekaj časa 21, sedaj ji kupujem 22.

Aja, pa da se še malo pohvalim. Desc se mi je clo opraviču in me povabu v London za 4 dni, aprila. Spet sm bla paf, ampak v pozitivno smer. Sem mu hotla že povedat, da rabmo dnar za bajto, pa morje, pa na srečo nisem pokvarla lepega trenutka. oN je sicer mislu, da vzameva še Nejca, ampak kokrkol grozn se to sliš, si želim, da greva sama, ker nisva bla že 2 leti nikjer čisto sama, pa da malo obnoviva najine "neuradne" zaobljube.
Sam še vartsvo morm zrihtat, bom sploh prvič ločena od tamalga.
Super za London!
Saj ni tako hudo pustiti otroka za kak dan. Mene je tudi prvič skrbelo, potem sem pa videla, da mala uživa  in me ne pogreša. Sedaj pa mi je ni več problem pustiti, rekord imava pa 5 dni.

< Sporočilo je popravil *blu* -- 15.1.2008 11:10:40 >

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
15.1.2008 11:25:52   
moci
študiram - visoka šola za upravljanje in poslovanje. kr neki. sem hotela bit komot pa vzet temo, ki je samo za 'obdelat', ampak so drugi podobno razmišljaliuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
15.1.2008 12:12:24   
piskot

a sem jaz čudna, ker ne morem sama od zoje?user posted image sva šla v ikeo, pa še to mi je bilo čudno.

mi pa eno uro vec ... pa smo vas premagal user posted image

ceprav moram priznat da sem ravno vceraj mozu povedala, da pogresam kaksen dan cisto na off. tako brez vseh obveznosti, brez da moram kuhat, pospravljat, pomivat, brez da moram mislit kaj bomo jutri jedli ... samo da v luft gledam. pol je pa rekel, okej, pejva v toplice za par dni, pa martina dajva v varstvo. pa sem rekla, jaaa, sam a ves kako martin rad plava ... pa smo bili tam.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
15.1.2008 12:12:52   
moci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam, da vidim, če v explorerju delajo smajliji ...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
15.1.2008 12:13:09   
psaša
Dan, midva včeraj nisva bila cepljena, ker je mali 20 min prej bruhal, pa pri zdravnici bruhal, ga je čist razdražla. Potem doma še driskal, tko da sem na bolniški.user posted image Upam, da bo kmalu bolje.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
15.1.2008 12:14:04   
moci
na, zdaj pa mam. pa tok mi je všeč mozzila.
vem, da bi prejšnji post lahko popravla, pa ga ne bomuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
15.1.2008 12:15:08   
moci
psaša, to je zdaj modernouser posted image  saj bo kmalu bolje.

eh, sem mislila, da bo katera rekla: moci, to diplomo mam jaz narejeno, a češ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
15.1.2008 12:15:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

mi pa eno uro vec ... pa smo vas premagal user posted image

ceprav moram priznat da sem ravno vceraj mozu povedala, da pogresam kaksen dan cisto na off. tako brez vseh obveznosti, brez da moram kuhat, pospravljat, pomivat, brez da moram mislit kaj bomo jutri jedli ... samo da v luft gledam. pol je pa rekel, okej, pejva v toplice za par dni, pa martina dajva v varstvo. pa sem rekla, jaaa, sam a ves kako martin rad plava ... pa smo bili tam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, nekako tako jaz razmišljam...
pa da bi šla do morja sama, pa potem začnem: pa kako tia uživa na morju, pa Jaša, pa Tara, pa....oh, pa to nemorem....pa v hribe, pa spet enak način razmišljanja, kako imajo radi sneg, pa oh in sploh....pa slaba vest, pa...mah, brez vezeuser posted image user posted image user posted image

in potem vedno potujem vsepovsod vsaj z eno prikolico, če ne z dvema ali tremi....
takle mamo....pa bolje bo, ko ne bodo več hoteli z namiuser posted image  (naša Tara že postaja takšna....).....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
15.1.2008 12:16:43   
altati

eh, sem mislila, da bo katera rekla: moci, to diplomo mam jaz narejeno, a češ? user posted image user posted image user posted image

tako na izi ti pa ne bo uspelo....jaz sem delala diplomo iz bančništva, analiza stanja na slovenskem trgu l.97.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
15.1.2008 12:17:42   
muki1
Uh, jaz sem bila najdlje ločena z Ivo ko sva šla na Dunaj...to je bilo nekih 20 ur. Ne me vprašat kak joškasta sem prišla domov.
In Iva definitivno ne uživa, ko me dolgo ni zraven. Seveda poskrbijo, da se ima lepo, uživa v tem, ker se vsi vrtijo okrog nje, seveda je nihče ne muči, ampak ko pa zagleda kakšen kos mojega oblačila, pa se baje začne jokati in stiska tisto k sebi. Zdaj nazadnje je bila pižama. Torej me zelo pogreša.
Včeraj ko sem prišla domov je bila tako vesela, da se je kar začela vrtičkati okrog svoje osi vsa nasmejana. Kar vedela ni, kaj naj od veselja.

Tak da, uživanje brez mamice 5 dni. Ne vem, saj se lahko ima fajn, ampak dvomim, da nič ne pogreša. Moje mnenje.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 15.1.2008 12:21:28 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
15.1.2008 12:22:07   
muki1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam, da vidim, če v explorerju delajo smajliji ...

Delajo user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
15.1.2008 12:23:42   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Dan, midva včeraj nisva bila cepljena, ker je mali 20 min prej bruhal, pa pri zdravnici bruhal, ga je čist razdražla. Potem doma še driskal, tko da sem na bolniški.user posted image Upam, da bo kmalu bolje.

Ojoj, tudi jaz upam, da bo bolje. Ampak cepljena pa vseeno nista bila, vsaj nekaj dobrega. Mi smo bili naročeni za jutri, zdaj pa se na račun vodenih koz spet zamakne vse skupaj za minimalno 3 tedne...... torej zavlačujem s tem OMR-jem.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
15.1.2008 12:28:07   
psaša

moci ti imaš vsaj temo. Jaz pojma nimam kaj pisati user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
15.1.2008 12:31:21   
*blu*

tako na izi ti pa ne bo uspelo....jaz sem delala diplomo iz bančništva, analiza stanja na slovenskem trgu l.97.

Jaz pa zanalizirala eno Ljudsko univerzo naprej pa počez... In sem vesela da je to že za mano, od  konca leta 2004.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
15.1.2008 12:33:52   
Clody

Psaša tole zdej razsaja na kubik. Mi smo imel vsi 3, pa vsi od sestre, pa našedva, pa sosedje, ni da ni. Ne traja tako dolgo, kake 3-4 dni.

Hitro se pocajtajte.
Sovražim driske in bruhanja, ker naš nič ampak res skorej nič ne pije.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
15.1.2008 12:36:44   
Clody

študiram - visoka šola za upravljanje in poslovanje. kr neki. sem hotela bit komot pa vzet temo, ki je samo za 'obdelat', ampak so drugi podobno razmišljaliuser posted image

Jest sem mesce in mesce iskala 2 firme, ki mata vsaj cca 100 zaposlenih in bi bile pripravljene žrtvovat malo časa za mojo diplomsko - ne in ne. Eno sem potem našla prek vez, druge pa še vedno ne. In pri tem se je končalo.
Kao da bom neki domnevala, pa potem po firmah mal vprašalnike potala in zaključek.
Mah, mar bi naredila eno obnovo, tko kotr delajo ponekod in bla frej. Ampak pri nas je to žal premalo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
15.1.2008 12:37:25   
moci

nimam. ta je že 3. ki sem jo izbrala, mentorica mi še ni odgovorila

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
15.1.2008 12:39:17   
Clody
Glede ločitve otrok smo pa zleda vse čudne al je samo "blu" čudna!!user posted image user posted image user posted image

tamalga bom pustila samo v rokah mojih staršev ali NIČ, to sem potihem odločena. Našedva sta namreč še tristokrat huj kokr jest glede zdrave prehrane, sprehodov, reda.  Ni šans, da tam Nejc najde mojo cunjo in se začne jokat, prej bi reku BEK, dej stran!user posted image user posted image user posted image

No, bomo vidli kako bo!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
15.1.2008 12:41:03   
Clody

nimam. ta je že 3. ki sem jo izbrala, mentorica mi še ni odgovorila

U tretje gre rado!!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?