|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
14.1.2008 22:08:29   
mis
Ok, samo do takrat moram pogruntat kako ji usta odpret...user posted image  Mogoče res zobna pasta... Hm...katera pa?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
14.1.2008 22:29:10   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Ok, samo do takrat moram pogruntat kako ji usta odpret...user posted image  Mogoče res zobna pasta... Hm...katera pa?

Jaz sem ji kupila krtačko in pasto v chiccotu. Imajo jih pa tudi v lekarni. Take, da jih lahko pojejo, primerne za ¨dojenčke¨. Ji jo pa dam skoraj mikroskopsko malo, ampak večkrat na umivanje. Pa animacija je zraven, sploh če je moj doma si vzame čas in se trapata in umivata. Malo eden drugemu, pred ogledalom, pustimo ji da sama zmoči krtačko... V glavnem vse je bilo bolje, ko sva jo vključila v najino proceduro, sploh med vikendom. Prej si ji tudi komaj odprl usta.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
14.1.2008 22:29:45   
@lina
zobki: mi čistimo s tistim naprstnikom, pa se mu prav dopade...kar nastavlja zobkeuser posted image
Tristan: čestitke za prve korake!user posted image

*blu* - tvoja zgodba o Kitajcih me je spomnila na najino poročno potovanje in let s Kanarskih domov... Naj povem, da sva letela na poročno potovanje dober mesec po slovitem ameriškem septembru leta 2001 (dvojčki). In na letu nazaj domov se je zraven mene, no nasproti prehoda,  usedel malo bolj temnopolt (azijske sorte) moški, ki je prišel na letalo samo s plastično vrečko. Med letom je bral eno knjigo v meni neznanem jeziku... Jaz sem imela vseskozi neprijeten občutek da je eden od Talibanov in da bo izvedel kakšno ugrabitev letala ali kaj podobnega... Saj vem da se zdaj to ful smešno sliši, ampak takrat ni bilo prijetno, res ne...

sivkamivka - reakcija sodelavcev?

mis - res štala tole z avtom... ni luštno tole preklicevanje kartic in dokumentov...sem že dala skoziuser posted image

diplome - če rabite brco v rit...evo, zdaj sem vam jo poslala, ste čutile?user posted image

muki - super za te vaše uspešne terapije, držim pesti da bo res tako kmalu zaleglo!

moci - jaz si te ne predstavljam v beli obleki, res neuser posted image  veliko prej res v škrlatno rdeči

clody - ušlo mi je iz glave, koliko časa se že uvajate... ampak jaz bi poskusila tudi s spanjem... spanje v vrtcu je nekaj čist drugega kot doma in te vzgojiteljice jih res udesijo in lepo nežno zazibljejo v spanec... ampak mogoče bi še čisto malo počakala, da se tuljenje sirene malenkost poleže...

digi - glede plezanja - nimam ideje...naš je tudi povsod...zdaj si poriva vse mogoče "lojtrice" (mali stolček, trip trap, škatle, tudi nahrbrtnik za v vrtec, poganjalec...) kamorkoli po hiši, kar pač rabi, da pride do cilja... nimam idej... samo mižim na eno oko in upam, da ne bo zletel dol...

moci- kako misliš, da ti ne bodo vrnili...saj ga morajo, edino malo dlje bo trajalo mogoče...

a sem dala vse čez? user posted image

omenjam altati in njeno potovanje čez lužo user posted image , *lino* in nočno spanje, ki bo že nocoj supersko, frrrr in njeno razvajanje (bi dala zelenega smajlija od zavisti, pa bo prehudo) - bom rekla samo pohvalno da tako poskrbiš zaseuser posted image ..., piškot in njene zabavne monologeuser posted image , Lu in njeno uspešno nakupovanje user posted image , Maxico z uspešno akcijo likanja za sebojuser posted image ,luciko user posted image  za šoping, pikapolono in gradbenico Brinouser posted image ,  Remy želim, da Tinkara preskoči ta prehlad..., Arabelo - kaj naj rečem za strije - važen je končni ciljuser posted image  saj bo bolje!

to bi bilo menda to...zdaj sem pa čist zmozgana...kolk mi morjo možgani laufat ob pol enajstih zvečer, da mi uspe vse skomentiratuser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
15.1.2008 7:27:03   
muki1
In dobro jutro.

Pranje zob: pri nas ni toliko problem, ker gleda Nežo in se prav sili, da ji damo zobno ščetko. Jo je imela že prej kot zobe user posted image . Paste pa ne dajem še, edino zadnjič ji je seveda - spet moj mož dal pasto. Saj še pomnite zgodbo o čokolešniku, a ne user posted image .
Pregled pri zobozdravniku je pri nas pri treh letih. Oziroma spada k sistematskemu pregledu, vendar se moraš sam naročiti, kar sem jaz pozabila user posted image  Jebenti, zdaj sem ugotovila, da Neža sploh še ni bila pri zobozdravniku.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
15.1.2008 9:11:57   
moci
mi smo tudi preveč zanikrni za zobke. noče jih čistit, pa jo pustimuser posted image malo ometem, ampak to ni nič. bomo tudi mi poskusili pasto.

muki, tale avatar ti nič ne paše. daj raje moža goruser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
15.1.2008 9:25:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

vidim da teče debata o zobeh....

torej tudi nam pripada pregled pri zobarju ane...sej to je brezplačno v Sloveniji ?

ja, brezplačno, v okviru sistematike pri 1.letu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
15.1.2008 9:28:16   
Maxica
Zobki - pri Maxu sploh ni bilo problemov s tem, jih je vedno rad umival in ima tudi zelo lepe zobke. Prvič smo ga peljali k zobozdravniku pri letu in pol, so mu sam mal pogledali, kako pa kaj, nato pa je bil okrog starosti 3 let ene trikrat, saj mu je zdravnica preventivno delala ene prelive čez petice, mislim da.
Lan pa - itak ima samo štiri cele zobke, dva pa počasi prihajata, ni pa govora, da mu jih sčistimo. To je taka panika, da je joj. Bom pa nabavila tudi jaz tisti naprstnik, ki ga @lina omenja, bom videla, če bo šlo kaj lažje.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
15.1.2008 9:31:34   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pregled pri zobozdravniku je pri nas pri treh letih.

Samo tole bi pokomentirala.
Vsem otrokom pri 1.letu pripada zobozdravstveni pregled.
Če zdravstveni domovi tega ne izvajajo, pomeni da goljufajo zavarovance.
Oni poberejo denar od ZZZS in storitve samo ne izvedejo.
Zobozdravsteni pregled pripada otrokui. vsakemu v Sloveniji, pri starosti enega leta.
In ga morate zahtevati, če vam je seveda v interesu.
Zapisan je v zakonu. Točno katerem zdajle ne vem, sem ga pa že brala na web-u...
Vedite, da denar je vaš Zdravstveni dom pokasiral, storitve vam pa ni izvedel.
A boste to dovolile???? Pri 3-eh letih je že drugi zobozdravstveni pregled.

Muki, ne jemlji tega osebnouser posted image ...ne leti nate...samo želela sem povedati kako stojijo stvari.
Tudi nas v Kranju niso povabili, dokler nisem poklicala in jih povprašala o tem...potem je bilo pa kup izgovarjanja in takoj datum pregleda....
To so naše pravice, punce in seveda pravice vaših otrok! Izkoristite jih!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
15.1.2008 9:36:23   
Maxica
Pri nas itak ne dobimo nobenega vabila, ampak se moramo kr sami prijaviti pri izbrani zobozdravnici. Lana je že itak vedno mislila pregledat vsakič, ko Maxa tja pripeljemo, pa ji ne gre v glavo, da ima še vedno le dobre štiri zobke.user posted image  Zobozdravnica pa taka.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
15.1.2008 9:37:09   
moci
pri nas tudi ni nobenega govora o zobarjuuser posted image

kaj pa pregled krvi? zoja je kao slaborvna, pa ji sploh niso vzeli krvi. so se kar zanašali na papir z infekcijske, takrat ko so ji tam pregledali kri je bila pa itak dehidriranauser posted image
in nobene kontrole, nobenega pregleda urinauser posted image
da o tem, da eni dobijo recept za sirupe proti vročini preventivno ne govorim. itak, da sem vse sama kupila. takrat se mudi, ne pa da bom šla še v zd. ne živimo zraven

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
15.1.2008 9:38:11   
moci
altati, kaj je s tvojim blogom? zakaj štrajkaš? user posted image

maxica, nesramnica. ti tri sončke, mi pa 2 meseca megleuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
15.1.2008 9:45:24   
Arabela
Jutro!

Čiščenje zobkov... zaenkrat ne obvladamo, se sama igra  z zobno ščetko... pa berem da se bomo morali bolj potruditi..

mi smo pa včeraj morali kupiti nove copatke ker ji je nogica zrasla... user posted image ... sem mislila da bomo vsaj celo sezono zdržali s čevlji, pa mislim da sem se zmotila.... no vsaj  zimski škorenjčki so ji še prav..

moci...
moja prijateljica se je poročila v rdeči obleki.. in je bila čudovita.......user posted image ...

Moje počutje.. bljak...  pa bomo že...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
15.1.2008 10:04:43   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Muki, ne jemlji tega osebnouser posted image ...ne leti nate...samo želela sem povedati kako stojijo stvari.

Od skrbi sem se razžrla user posted image  .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
15.1.2008 10:15:54   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

muki, tale avatar ti nič ne paše. daj raje moža goruser posted image

A res ne? Vidiš, to me pa sekira...... a češnjo bi prenesla?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
15.1.2008 10:16:40   
altati

nabiram teme...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
15.1.2008 10:17:13   
altati

Od skrbi sem se razžrla user posted image  .

pismo, koliko kg si pa dala doluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
15.1.2008 10:33:33   
muki1
Še dva do trikrat me repliciraš, pa sem fit.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
15.1.2008 10:35:02   
altati

Še dva do trikrat me repliciraš, pa sem fit.

uvau, a je to izzivuser posted image user posted image user posted image user posted image

bom poskušala...
vse za tvojo linijo...
in kilogrami bodo šli meni, al kajuser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
15.1.2008 10:47:46   
Clody

nabiram teme...

Altati si dubla uporabniško ime za tvoj blog?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
15.1.2008 10:51:55   
moci
sem izbrala swot analizo za diplomo. upam, da mi ne bo žaluser posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
15.1.2008 10:51:55   
Clody

Oj,

Evo, jest sm iz Kranja, sem šla na hitro kupit eno ta velko kitajsko vazo za staro mamo, pa en šopek suheha cvetja. Mislim, da bo prou lepo zgledal. Pa po dolgeem času se mi je uspel zadržat, da nism kupla nič zase in za Nejca, samo najnujnejše.

Pa tud jest sem šele dona v vrtcu opazla, da so mu copati premejhni. Pa mu ja ni tolk noga zrasla v 1 mescu kar je bil doma?? Tko da treba dons v massa po nove superfitke.
Ima kateri/a od vaših že 21 copate ali čevlje??

Aja, pa da se še malo pohvalim. Desc se mi je clo opraviču in me povabu v London za 4 dni, aprila. Spet sm bla paf, ampak v pozitivno smer. Sem mu hotla že povedat, da rabmo dnar za bajto, pa morje, pa na srečo nisem pokvarla lepega trenutka. oN je sicer mislu, da vzameva še Nejca, ampak kokrkol grozn se to sliš, si želim, da greva sama, ker nisva bla že 2 leti nikjer čisto sama, pa da malo obnoviva najine "neuradne" zaobljube.
Sam še vartsvo morm zrihtat, bom sploh prvič ločena od tamalga.

Se pa ne smem veselit preveč, ker nikol ne veš kaj lahko pride vmes!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
15.1.2008 10:54:05   
moci
vauuuu cloy, fovš sem ti. user posted image

a sem jaz čudna, ker ne morem sama od zoje?user posted image sva šla v ikeo, pa še to mi je bilo čudno.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
15.1.2008 10:54:23   
Clody
Glede zobozdravnika. Tistega ki smo ga imeli mi po 1 letu, tud če ne bi šli. Nismo čisto nič pametnega zvedli, samo načakal smo se.

Edino zabičala je da je treba vstrajat če mali ne pusti umivat. Mi umivamo od 10 meseca dalje, s ščetko in pasto. Umivamo zvečer, zjutraj pa  mu dam samo ščetko v roke, zravn pa si sama umijem zobe.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
15.1.2008 10:55:56   
Clody

sem izbrala swot analizo za diplomo. upam, da mi ne bo žaluser posted image

Moci, bo kr u redu!!!! Ne bo ti žal!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
15.1.2008 11:00:14   
Clody

vauuuu cloy, fovš sem ti. user posted image

a sem jaz čudna, ker ne morem sama od zoje?user posted image sva šla v ikeo, pa še to mi je bilo čudno.

Itak da si čudna!! !!!!!!!

Sej jest sm ista. moj rekord ločenosti je 4 ure!!!!user posted image user posted image user posted image   Bom zahtevala od tistih ki ga bodo čuval, da mi pošiljajo MMS-e!!!!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?