@lina
|
zobki: mi čistimo s tistim naprstnikom, pa se mu prav dopade...kar nastavlja zobke Tristan: čestitke za prve korake! *blu* - tvoja zgodba o Kitajcih me je spomnila na najino poročno potovanje in let s Kanarskih domov... Naj povem, da sva letela na poročno potovanje dober mesec po slovitem ameriškem septembru leta 2001 (dvojčki). In na letu nazaj domov se je zraven mene, no nasproti prehoda, usedel malo bolj temnopolt (azijske sorte) moški, ki je prišel na letalo samo s plastično vrečko. Med letom je bral eno knjigo v meni neznanem jeziku... Jaz sem imela vseskozi neprijeten občutek da je eden od Talibanov in da bo izvedel kakšno ugrabitev letala ali kaj podobnega... Saj vem da se zdaj to ful smešno sliši, ampak takrat ni bilo prijetno, res ne... sivkamivka - reakcija sodelavcev? mis - res štala tole z avtom... ni luštno tole preklicevanje kartic in dokumentov...sem že dala skozi diplome - če rabite brco v rit...evo, zdaj sem vam jo poslala, ste čutile? muki - super za te vaše uspešne terapije, držim pesti da bo res tako kmalu zaleglo! moci - jaz si te ne predstavljam v beli obleki, res ne veliko prej res v škrlatno rdeči clody - ušlo mi je iz glave, koliko časa se že uvajate... ampak jaz bi poskusila tudi s spanjem... spanje v vrtcu je nekaj čist drugega kot doma in te vzgojiteljice jih res udesijo in lepo nežno zazibljejo v spanec... ampak mogoče bi še čisto malo počakala, da se tuljenje sirene malenkost poleže... digi - glede plezanja - nimam ideje...naš je tudi povsod...zdaj si poriva vse mogoče "lojtrice" (mali stolček, trip trap, škatle, tudi nahrbrtnik za v vrtec, poganjalec...) kamorkoli po hiši, kar pač rabi, da pride do cilja... nimam idej... samo mižim na eno oko in upam, da ne bo zletel dol... moci- kako misliš, da ti ne bodo vrnili...saj ga morajo, edino malo dlje bo trajalo mogoče... a sem dala vse čez? omenjam altati in njeno potovanje čez lužo , *lino* in nočno spanje, ki bo že nocoj supersko, frrrr in njeno razvajanje (bi dala zelenega smajlija od zavisti, pa bo prehudo) - bom rekla samo pohvalno da tako poskrbiš zase ..., piškot in njene zabavne monologe , Lu in njeno uspešno nakupovanje , Maxico z uspešno akcijo likanja za seboj ,luciko za šoping, pikapolono in gradbenico Brino , Remy želim, da Tinkara preskoči ta prehlad..., Arabelo - kaj naj rečem za strije - važen je končni cilj saj bo bolje! to bi bilo menda to...zdaj sem pa čist zmozgana...kolk mi morjo možgani laufat ob pol enajstih zvečer, da mi uspe vse skomentirat
|