Anonimen
|
Zdravo punce! Mi smo že od 7h pokonci. Js sm pa šla ob 1h spat. Se mi je ljubilo peglat pa po tleh pomivat, pa položnice sem pripravila danes jih morm it plačat. Pa na zavod se morm it prijavit. Ma cela sem skozlana. Ful me špika po sp. delu trebuha! Pa spet se mi vrti! Ko da bi blA mal fajhtna IZVIRNO SPOROČILO: Margit Jasna zakaj pa ne daš maleda v svojo sobo če imata sobico za njega? Pa saj ne rabiš ne vem kakšne opreme. Važno da ima otroček posteljo in eno previjalno ali pač omarico za cunje. Vse ostalo lahko postopoma nabaviš. Saj tako majhen ne rabi ne vem kaj. Pa en zaboj z igračami in to je to. Boš videla kako bo bolje spal ko bo sam. Pa ti tudi. Pri nas je Matic šel iz spalnice pri 3 mesecih ko smo ga selili iz koška v posteljo. Res da sta imela sobo skupaj z Mašo, ampak vseeno. Oba sta spala kot polha. Dobro, so izjeme kot je bolezen, zobki, ... pa pač noč ni cela prespana. Ampak to vzamemo v zakup. Zdaj ene 10 dni spi pri nama, sicer v svoji postelji, ampak morm rečt, da se bom intenzivno potrudla da ga ta teden selimo v njegovo sobo. Ko smo se selili, smo ga dali kar k Maši (ker smo rabili rumplkamro), potem pa se je en dan maša hotla igrat v svoji sobi popoldan, tamalček je mogel pa spat in sem pojstlo kar v spalnico prestsavla in je potem kar pri nama ostal. In vidim, da ko pridem spat, ga zmotim. Se začne obračat, neki jamra. Sicer zapsi nazaj ampak ima noč moteno. Pa če še kaj vstsajam za k maši, na wc, vedno je isto. potem kaj pojokca čez noč (tako v sanjah) se takoj zbudim, ... če pa je v svoji sobi, pa me vsako njegovo obračanje ne zmoti in tudi njega ne motimo. Tud baby fona ne rabiš tako nujno. Ko greš spat pripri vrata njegove sobe in ga boš sigurno slišala. Poskusi najprej samo posteljo dat v tisto sobico ki je namenjena za njega. Pa eno noč poskusita če bo šlo. V svojo sobico ga ne morma dat, ker je čist na drugi strani stanovanja od spalnice in tudi če bi joku, ga nebi čula, razen če bi zares ornk tulil. Še večji problem pa je to, da nimamo centralnega ogrevanja, ampak termoakumulacijsko peč, ki je locirana v dnevni - iz dnevne se gre na eni strani v kuhno (in pol iz kuhne v otr. sobo), na drugi pa v spalnico, tako da je v ptr. sobi ponoči kr malo mrzlo. Pa še računalnik je tukaj. Sem ga hotla danes dat v dnevno, sam kaj ko bi ga moj zbudu zjutraj že ob 6h, pa se mi ni ljubilo tedaj ustat. Bom danes probala, ker gre juter ob 7h v službo, bom to lažje prenesla. Nč, moj je pršu domov, grem jest! Se slišimo kasneje!
|