ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: Margit Ribicau ti kar delaj tako kot so ti druge napisale. Matic je imel tudi virozico (bruhanje in driska) nekaj časa nazaj. Samo on je pa driskal skoooooz. Ampak veš kaj sem razmišljala, no mogoče se motim. SAm ko sem brala, praktično nič konkretnega ne poje. Mogoče je tudi zato blato bolj redko. LAhko da so zobki pa ji ne paše jest, pač pije mleko s piškotki pa si spotoma še mal dlesni masira. Kaj praviš na to misel? Ja Margit, tud na to sem pomislila. Samo, tudi če pije samo mleko, tako tekoče - voda, naj blato ne bi bilo a? Drugače sem pa prebrala, da so dvojkice lahko fejst zahrbtne in da otroci lahko tudi bruhajo....ma svašta človk prebere! U glavnem, sem pa malo pomislila tudi, a je možno, da Evi ne paše paracetamol (al karkol je že v svečkah in sirupu), ker večraj zvečer, ko ji nisem dala svečke, se je zjutraj pokakala, ne morem rečt normalno, ampak ni bla voda, pa ni bil kupček, kokr kakšna pašteta . Nisem si mislila, da me bo otroški kakec kdaj tko osrečil, kot me je danes zjutraj . U glavnem, kaže na bolje! Zdele spi, pred spanjem pa sem ji hotla dat zakuhano juhico, pa ni bla nč zato. Mogoče je bla sita, ker je pojedla malo žemljice in en bebi piškot, kakšno dobro uro prej! Bom probala ji dat za jest, ko se zbudi. Drugače sem bla pa dons v Hofru, sem šla po hlače od trenerke, pa pižamico, pa bodije za Evo! Sem preverila material in je čist OK.
|