|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
13.1.2008 14:40:48   
DeMer
Ribicau, važno da veliko pije. Daj ji banano, pa nastrgan jabuk, tko da počrni, pa mogoče mal jedilne čokolade gor naribaj.

Tud naš ma zdej malo bolj redko prebavo, težko bi rekla, da je driska.

A ste zadovoljni s 6.mestom?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
13.1.2008 14:51:15   
atena777
Ribicau skuhaj ji čaj iz suhih borovnic. To lahko pije in ustavlja drisko. Hidracija je res bistvena!
Če imeš skorjico kruha ji tudi ponujaj, da ne bo tešča.
Veliko crkljanja!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
13.1.2008 14:51:55   
atena777
DeMer mene pa firbec matra zakaj si ti tko rada nevidna? Pasuš ali viza?
Vsaj v domovini se ne boj sovraga!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
13.1.2008 14:55:12   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Ribicau, važno da veliko pije. Daj ji banano, pa nastrgan jabuk, tko da počrni, pa mogoče mal jedilne čokolade gor naribaj.

čokolade rajši ne, sploh, ker je alergik.
David je zadnjič dobil reakcijo samo na kakav v vrtcu (spet bolj poudarjen lišaj na ramici).

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
13.1.2008 15:03:42   
DeMer
čokolade rajši ne, sploh, ker je alergik.
David je zadnjič dobil reakcijo samo na kakav v vrtcu (spet bolj poudarjen lišaj na ramici).

U, ja, to sem pa pozabila. Ja, čaj iz suhih borovnic.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
13.1.2008 15:06:20   
DeMer
DeMer mene pa firbec matra zakaj si ti tko rada nevidna? Pasuš ali viza?

Zdej k je Šengen so meje odprte in ne rabiš pasuša. user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
13.1.2008 15:08:34   
atena777
Kje ste vse? Men se čveka. Pa nobene nikjer!
DeMer mi vzbuja občutek osamljenosti, ker je nevidna, moj user posted image  spi, user posted image  surfa,
jaz pa na RR čveke berem!

< Sporočilo je popravil atena777 -- 13.1.2008 15:09:33 >

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
13.1.2008 15:44:30   
ribicau
Punce, hvala za nasvete! Banano smo probal, poje 1 košček, čokolade ne sme, ker je notri mlekec, jabolko bom še probala ja, mate prou, pa čajček iz borovničk tud lahko ja!

Ja DeMer, 6. mesto - bravi Jerry!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
13.1.2008 19:00:20   
malecka_mateja
DEMER SLIKE SEM JAZ OD ČEVLJEVA DALA ŽE NA NETA KO SMO JIH KUPILI ROZA SO BILI!ČE SE ŠE SPOMNIŠ!ups črke!
nimam pa več slike na rač drugače bi jo prilimala!so pa res zakon!
demer poglej v stiflkunigu!nevem kak se napiše baje jih majo tudi tam!

ribicau so ti že druge pomagale!in je možno da pač ima tekoče blato ne reče se temu driska ker potem bi bilo večkrat na dan!naša ima tudi kaki dan dva tri tak včasih!Ni nič narobe smao da veliko pije in ne slilit za hrano!sploh ne z mlekom!raje bolj piškote pa kruhec....

atena lahko da je david samo krizo zarad vrtca imel pa je imel vročino!tako da hvalanogu da je vse ok!

jasna user posted image  če vam je v prvo ratalouser posted image  ali user posted image  upam da user posted image  da bo parček!user posted image

mi gremo jutrizjutraj k zdravniku in potem jovo na novo vrtec uvajanjev torek pa jo že kr tam pustim!

zdaj pa grem malo kopat pol pa spanje!
se javim še kaj!
papap

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
13.1.2008 19:41:53   
atena777
mi gremo jutrizjutraj k zdravniku in potem jovo na novo vrtec uvajanjev torek pa jo že kr tam pustim!

Želim vam, da bi uvajanje dobro potekalo! Brez živčnega stresa!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
13.1.2008 21:30:04   
ribicau
DeMer, good luck jutri user posted image !

Malecka_mateja sej to tud mene bega, da je vsak dan samo enkrat user posted image  in ne večkrat! Zdele za večerjo je pojedla dva bebi piškota, pa popila je 150ml mleka! Sej vem, da vse pravite, da naj ji ne dajem mleka, ampak očitno ji gre edino to dol, pa piškoti! Zdej včeraj cel dan ni bruhala, pa danes tudi ne, samo "tekoče blato" včeraj in danes! Bomo videli, kaj bo jutri. Uvanje v varstvu sem pa odpovedala za jutri, mogoče tudi za torek, bomo videli kako bo!

Zdej pred spanjem, sem ji spet "zobke" mazala z Dentanoxom (Muller), ker smo Calgel zgubil (kr nikjer ga ni), pa ima tam, ko mora bit dvojkica, čisto nabreklo - matr, jest še kr sumim, da so zobki, ki nam takole nagajajo. Za jutri bom pa videla kako bo, drugače pa kličem na Jesenice na pediatrijo, pa vprašam dežurnega pediatra. Pri nas v Tržiču je samo ena pediatrinja, pa nima pojma ženska, pa vsakič se z njo skregam, če ni mojga zravenuser posted image , ker če je moj zraven, je čist prjazna, pa vse ful razloži, user posted image  babji.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
13.1.2008 21:39:31   
DeMer
Ribicau, hvala!

Babnice, pr nas gre pa jutri zares. Mene stiska, pojdela sem že pol hladilnika, zdej počasi grem pa kr spat, ker bo ura pela ob 5.45.

Marky pridno spanča. Jutri ga moj pelje k moji mami, pol ga pa jest pridem iskat. Me prou zanima, kako bo.

Uglavnem, če se zmenite za kakšno kavo se vam lahko pridruživa popoldan, drugače pa vsaj mislite na naju.

Bodite fino!

papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
13.1.2008 21:40:27   
DeMer
Pa ne preveč čvekat, da vas bom lahko prebrala. user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
13.1.2008 21:56:55   
Darca_k
De Mer razturaj jutri user posted image user posted image .

Naš mali korenjak že spi, smo ga na počitnicah dobor navadili: zaspi okoli pol devetih in se zbudi ob osmih (nič nočnega hranjenja, nič joka, če se zbudi ga samo k meni v posteljo dam...). Bomo videli kaj bo danes, ko bo doma.

Atena777 me veseli, da je z Davidom že bolje, mogoče pa je res imel uvajalno krizo...

No midva sva pa jutri  na vrsti. Kako dolgo ste bile ve prvič z malčki v vrtcu? Jaz imam plan, da bi ga ta teden kar kmalu pustila do kosila oziroma do spanja po kosilu... Upam, da ni preveč optimistično, imam namreč sedaj ko je moj user posted image  v bolnici ful 'norišnico'. Moram se še s šefom enkrat dobiti, pa gala zabavo imamo v soboto, pa optika mam v četrtek, pa trgovine, pa frizer, pa.... v glavnem gužva. Pa še malček bo non stop z mano, zato pa bi bilo ful dobro, če bi čim dlje zdržal v vrtcu.

Tako, tudi meni bo jutri zvonila budilka, zato grem tudi jaz kmalu spat. De Mer potrudila se bom naložiti slike čeveljčkov, ki smo jih nabavili za Maja. So malce drugačni od tistih od Tjaše. Sem jih pa našla vStiefelkoningu (pojma nimam, če piše prav), na razprodajah za 33EUR.

Lahko in mirno noč vsem!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
13.1.2008 22:10:54   
Darca_k
Ker prvič nalagam slike na ta način, upam, da mi bo uspelo.

Čeveljčki:
user posted image

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
13.1.2008 22:11:29   
Darca_k
Da vidim kakšna je razlika:
user posted image

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
13.1.2008 22:11:30   
ribicau
Ej bejbe, eno vprašanje, upam, da ni prezgodaj user posted image

A kej razmišljate o torti za 1. roj. dan? Jest moram nekaj poštudirat in nekej tacga spečt, da jo bo lahko tud Eva jedla!

Kaj pa za pusta? A boste vaše user posted image  kej našemle oz. kje boste nabavle kostume? Jest nisem glih neki šivilski mahar, tko da bom mogla kr kupit kakšno zadevco!

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
13.1.2008 22:15:18   
Darca_k
In še iz drugega kota čevlji:
user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
13.1.2008 22:18:26   
Darca_k
In še ena kako naš malček uživa...

user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
13.1.2008 22:56:41   
helimaša
DeMer vso srečo jutr.....bomo mislne nate.....
punce a pol drug mesec pademo na stran OTROK......
Ribucau jst razmišljam o torti....jo bom naročila pri najboljši slaščičarki.....sam ne vem še kakšna bo.....bo mal ona naštudirala.....a ve mate namen to na velik delat al sam v krogu družine....midva še ne veva kaj čva narest....po mojem da bomo šli z starši in prababicami in pradedki na kosilo....pol sm pa še za prjatle z otročki mela namen neki naštimat....sam po mojem da kr doma....
no pr nas je zdej pogledala že trojkica, druga dvojkica pa še biba ven....
lepo se imejte in lepo nočko

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
13.1.2008 23:53:24   
Anonimen
Čer!

Sem vam pred 20 min. napisala cel roman, pa me je vn vrglo user posted image In se mi ni ljubilo ponovno pisat, sem rekla bom juter... In grem po tuš in M na vidiku! Tako da nismo noseči! Cel dan sm tolk cvikala in skoz o tem razmišljala, ker sem si izračunala da bi bila cca 5 tednov noseča...Ampak nič... Sej je ok, nisem nekako niti razočarana niti vesela.user posted image

V glavnem zdaj svečano objavljam, da je "sezona odprta" user posted image

Ribicau za Evo se dobi tudi nek čaj proti driski - ORS 200 ali 300 ali nekaj takega... Sam ne vem, če je kaj takega notri, kar Eva ne sme. user posted image

Demer vso srečo jutri!user posted image

Mateja tudi vam - in ostalim, ki boste začele/nadaljevale uvajanje v vrtec. user posted image

Pa še kaj bi lahko napisala, sam sem pozabla, kaj... Se mi ne ljubi več razmišljat, sem čist zbita od današnjih emocij.user posted image

Pa itak pride Kolumbo mal kasneje javit, kako se ima Party family. user posted image

Lepo spite! user posted image

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
14.1.2008 7:10:51   
Margit
Dobro jutro vsem skupaj.

Jaz pijem kavico, ura še ni zvonila pravi čas. Mogoče jo jutri naštimam. Sem vstala 6.30. DeMer sem najprej na tebe pomislila. Upam, da si prijetno nervozna. Itak boš doma, ko bom jaz komaj otroka skup spravla user posted image . Se bom potrudla da bo malo prej no, ampak vseeno.

Vsem ki vozite user posted image  v vrtec želim mirno in čim manj stresno uvajanje. Nas to čaka septembra, seveda če dobimo vrtec. Sam glede na to da so odprli 2 skupini, se zna zgodit da ne bo več take čakalne vrste.

Ribicau ti kar delaj tako kot so ti druge napisale. Matic je imel tudi virozico (bruhanje in driska) nekaj časa nazaj. Samo on je pa driskal skoooooz. Ampak veš kaj sem razmišljala, no mogoče se motim. SAm ko sem brala, praktično nič konkretnega ne poje. Mogoče je tudi zato blato bolj redko. LAhko da so zobki pa ji ne paše jest, pač pije mleko s piškotki pa si spotoma še mal dlesni masira. Kaj praviš na to misel?

Jasna zakaj pa ne daš maleda v svojo sobo če imata sobico za  njega? Pa saj ne rabiš ne vem kakšne opreme. Važno da ima otroček posteljo in eno previjalno ali pač omarico za cunje. Vse ostalo lahko postopoma nabaviš. Saj tako majhen ne rabi ne vem kaj. Pa en zaboj z igračami in to je to. Boš videla kako bo bolje spal ko bo sam. Pa ti tudi. Pri nas je Matic šel iz spalnice pri 3 mesecih ko smo ga selili iz koška v posteljo. Res da sta imela sobo skupaj z Mašo, ampak vseeno. Oba sta spala kot polha. Dobro, so izjeme kot je bolezen, zobki, ... pa pač noč ni cela prespana. Ampak to vzamemo v zakup. Zdaj ene 10 dni spi pri nama, sicer v svoji postelji, ampak morm rečt, da se bom intenzivno potrudla da ga ta teden selimo v njegovo sobo. Ko smo se selili, smo ga dali kar k Maši (ker smo rabili rumplkamro), potem pa se je en dan maša hotla igrat v svoji sobi popoldan, tamalček je mogel pa spat in sem pojstlo kar v spalnico prestsavla in je potem kar pri nama ostal. In vidim, da ko pridem spat, ga zmotim. Se začne obračat, neki jamra. Sicer zapsi nazaj ampak ima noč moteno. Pa če še kaj vstsajam za k maši, na wc, vedno je isto. potem kaj pojokca čez noč (tako v sanjah) se takoj zbudim, ... če pa je v svoji sobi, pa me vsako njegovo obračanje ne zmoti in tudi njega ne motimo. Tud baby fona ne rabiš tako nujno. Ko greš spat pripri vrata njegove sobe in ga boš sigurno slišala. Poskusi najprej samo posteljo dat v tisto sobico ki je namenjena za njega. Pa eno noč poskusita če bo šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.1.2008 7:16:17   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

A kej razmišljate o torti za 1. roj. dan?

Pri nas bosta verjetno kar dve tortici, pa še kakšen tiramiusu za "tastare" Ker smo Maši za 1.-roj dan naredili celo žurko, naju to čaka tud za Matičev roj.dan. Je pa tako, da smo kar velika femili ki se dobiva za vse praznike in v tem smislu je bil tud mašin roj.dan. Maticu naredimo istega; vse tete in strice, njihove otroke s partnerji in njihovimi malčki, ter babice in dedke,prababice, .... tako da je številka kar velika. Raje ne povem koliko. AAmpak naj bo isto kot pri Maši, da ne bo rekel kdaj, da za njega se pa nismo tolk potrudili.

Naslednji roj. dnevi pa so bolj v družinskem krogu. Pa zraven pridejo še sestrične, bratranci ki imajo majhne otročke. Da se skupaj igrajo in rajajo.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.1.2008 7:50:18   
malecka_mateja
jutro!

hvala vsem za pike poke!midve se že odpravljama!

jaz sem tdui nate demer najprej pomislila ko sem odprla oči!sej bo boš videla!držimo pesti!

jasna bo pa v drugo ali tretjo!bo že!

mi tudi že o torti razmišljamo!user posted image pa tudi bomo nardili malo večjo žurko ostali roj.dnevi pa v držinskem krogu!

zdaj pa morem it!
pridne bit!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.1.2008 9:15:40   
Bubilu
Pozdravljene, najprej vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image . mi smo tud bli vsi bolani, z 39 vročine in tko. ni blo nč fajn, me je čist izčrpalo, pa čeprav sma bla z Majem pr mojih.
Malecka, fajn da si na Teznem dobila, Maj ne bo v isti skupini kot Tjaša, sam se bosta zunaj videvala, jest pa še zmeraj ne vem kam me bo dala delat. Je rekla naj jo v petek 1. pokličem kam naj grem v ponedeljek 4. delatuser posted image . Midva začnema z uvajanjem drug teden.
Malecka, kje si kupla čeveljčke in copatke? Jst mu morm zdej kupit ene podložene waterproof, pa bom najbrž kr geox kupla, robeezke so mi pa vseen mal predrage. Darca, tile za Maja so tud fajn, sam za zdej se mi zdijo še mal premrzli, sploh k v vrtcu hodijo full ven.
Zdej pa že tuli kr hoče, da ga v škatli vozim...

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?