|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
14.1.2008 10:50:54   
Darca_k
Bubilu, tistih buckastih pa niso imeli manjše številke kot 22...

Jooj jaz imam pa ful slabe dneve. Najprej se moj poškoduje, in sva zdaj z Majem sama, potem je danes Majev prvi dan v vrtcu, pa še na enem praznem parkirnem prostoru mi je sedaj ena 'baba' v vrate ruknila in se ne dajo več tako dobro zapirat... Ne vem zakaj se ljudje tako radi drenjajo med avtomobili...
V glavnem ni moj teden user posted image user posted image user posted image .

Drugače, pa se je Maj kar dobro 'ulaufal', sem ga kar tam pustila, saj me po kakih 30 minutah sploh ni več 'pogrešal'. Bomo pa videli sedaj, ko bom prišla po njega. Grem ob pol dvanajstih, tako da vam javim kasneje. Je pa ful čuden filing biti brez njega sama doma...

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
14.1.2008 11:46:05   
Anonimen
Ojla!

Mene kr zvija od bolečin. user posted image user posted image user posted image Bom zgleda morala eno tableto vzet. Moj pride zdej domov na kosilo, pol pa spet piči delat. Sem naredla zelje in klobase. To se pri nama je 1-krat na leto, eer moj ne mara glih preveč, ampak jaz pa komaj čakam. Njaaammmm user posted image

Alen spi, seveda.Sma bla v shoppingu. Sem zadnjič dobila reklamo za Hofer - sma šla po bodije in žabe, pa je bla taka gužva in folk se je tolk prerivu in celo kregu, da je jooj! Še sreča, da je bla mami zraven, da je Alena okol peljala, da sem js lahka tam zagrabla 2 bodija in pižame pa par žabic. Kriza! Eni 2 gospe sta se celo skregale, katera bo vzelča obešalnik, ker ona ga je prej vidlas, ta pa prej primla... Haloo! user posted image user posted image user posted image

Nč, grem jest, pa se še pol javim!

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1327
14.1.2008 12:04:23   
Darca_k
No, pa sva nazaj... Kaj naj rečem, saj je bil priden. Vmes je baje imel eno krizo in je malce jokal. Pa ta najstarejšega fantka je malo zlasal, pa vzgojiteljici je telefon vrgel na tla... Skratka prava mala zgagica... Sedaj pa je v avtu od vsega hudega omagal in spi ko klada (brez kosila)...

Je pa vseeno hudo, ko vidiš, da je malček malo objokan, ko ga prideš iskat... Meni se namreč ni nikoli do sedaj tak jokal, da bi mu iz noska teklo... Sedaj pa to vidim že na prvi dan, kaj šele bo... Upam, da ne bo postal jokica, ker je bil do sedaj totalni dobrovoljček...
Nič grem kuhat, ker po mojem bo potem ful lačen, ko se zbudi, jaz pa tudi še danes nisem nič kaj pametnega jedla. Nimam apetita... user posted image ...

Lepo se mejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.1.2008 13:41:45   
malecka_mateja
uvajanje uspelo!sedaj jo peljem v sredo in  jo pustim tam do kosila!pol pa gre moj po njo!ma sej bo!
mala sploh domov ni hotela!

pa koje pikeca dobila je bila tak korajžna ni nič jokala!ampak je zdravnci hotla rok vstran dat!smo se tako smejale!

no jaz v sredo začnem popoldan delat!tak da kriza!ma sej bo!sej zdaj da se navidm bo še moja mama zraven pol pa vsaka svojo smeno!

bubilu copatke sem jaz kupla pri čevlji janez polg  cicibana ker so čist ok!cicibanovi pa so bili nam pretežki!zato smo te vzelo!so pa tudi usnjeni....
sej če ti maj še en hodi potem ne rabiš debelejših čevljev!ker jih imajo tako v vozičku!meni je tudi tak rekla da naj ne kupujem dokler še en samostojno hodi!jaz ji dam pod te štrample pa debele zoknčke pa so ji čist dovolj topli!(geox)isti kot darcini samo roza!pa nima nikoli nogic mrzlih!nevem no!pa nevem niti če bo huda zima!jaz jih še sigurno nebom kupila!

demer čakamo na poročilo iz službe!
grem malo ležat se mi nekaj suče pa slabo mi je!
papa
v

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
14.1.2008 14:04:51   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Ribicau ti kar delaj tako kot so ti druge napisale. Matic je imel tudi virozico (bruhanje in driska) nekaj časa nazaj. Samo on je pa driskal skoooooz. Ampak veš kaj sem razmišljala, no mogoče se motim. SAm ko sem brala, praktično nič konkretnega ne poje. Mogoče je tudi zato blato bolj redko. LAhko da so zobki pa ji ne paše jest, pač pije mleko s piškotki pa si spotoma še mal dlesni masira. Kaj praviš na to misel?

Ja Margit, tud na to sem pomislila. Samo, tudi če pije samo mleko, tako tekoče - voda, naj blato ne bi bilo a? Drugače sem pa prebrala, da so dvojkice lahko fejst zahrbtne in da otroci lahko tudi bruhajo....ma svašta človk prebere!
U glavnem, sem pa malo pomislila tudi, a je možno, da Evi ne paše paracetamol (al karkol je že v svečkah in sirupu), ker večraj zvečer, ko ji nisem dala svečke, se je zjutraj pokakala, ne morem rečt normalno, ampak ni bla voda, pa ni bil kupček, kokr kakšna pašteta user posted image . Nisem si mislila, da me bo otroški kakec kdaj tko osrečil, kot me je danes zjutraj user posted image .
U glavnem, kaže na bolje! Zdele spi, pred spanjem pa sem ji hotla dat zakuhano juhico, pa ni bla nč zato. Mogoče je bla sita, ker je pojedla malo žemljice in en bebi piškot, kakšno dobro uro prej! Bom probala ji dat za jest, ko se zbudi.

Drugače sem bla pa dons  v Hofru, sem šla po hlače od trenerke, pa pižamico, pa bodije za Evo! Sem preverila material in je čist OK.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
14.1.2008 14:07:59   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Ojla!

Mene kr zvija od bolečin. user posted image user posted image user posted image Bom zgleda morala eno tableto vzet. Moj pride zdej domov na kosilo, pol pa spet piči delat. Sem naredla zelje in klobase. To se pri nama je 1-krat na leto, eer moj ne mara glih preveč, ampak jaz pa komaj čakam. Njaaammmm user posted image

Alen spi, seveda.Sma bla v shoppingu. Sem zadnjič dobila reklamo za Hofer - sma šla po bodije in žabe, pa je bla taka gužva in folk se je tolk prerivu in celo kregu, da je jooj! Še sreča, da je bla mami zraven, da je Alena okol peljala, da sem js lahka tam zagrabla 2 bodija in pižame pa par žabic. Kriza! Eni 2 gospe sta se celo skregale, katera bo vzelča obešalnik, ker ona ga je prej vidlas, ta pa prej primla... Haloo! user posted image user posted image user posted image

Nč, grem jest, pa se še pol javim!

Aha, ti si tud šopingirala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.1.2008 14:12:13   
ribicau
Punce, super, da so bli vaši pridni v varstvu! Darca_k, pomojem mu ne bo hudega, sploh, ker so tam tudi drugi otroci in ogromno igrač, pa se bo zamotil.

Mene bolj Eva skrbi, zdej je bla bolna in skoz po mojem naročju, v prihodnijih dneh naj jo pa pustim v varstvu pri eni gospe! Ne bo drugih otrok, da bi se zamotil, igrač pa tud ne toliko, bolj te igrače, ki jih že pozna!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
14.1.2008 15:11:59   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

sej če ti maj še en hodi potem ne rabiš debelejših čevljev!ker jih imajo tako v vozičku!meni je tudi tak rekla da naj ne kupujem dokler še en samostojno hodi!jaz ji dam pod te štrample pa debele zoknčke pa so ji čist dovolj topli!(geox)isti kot darcini samo roza!pa nima nikoli nogic mrzlih!nevem no!pa nevem niti če bo huda zima!jaz jih še sigurno nebom kupila!
v

Sej u bistvu res... Morm it še mal pogledat.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
14.1.2008 17:11:08   
atena777
Joj kaj se m se vam nasmejala vsem skup.pa čeprav sem čist bolehna. Sploh nisem v stanju kaj velik napisat. Samo to, da držim pesti za vse ki se uvajate, za Evo, DeMer, Možeka Darce_k, pa lepo bodte!

Mogoče kaj več iztisnem jutri iz sebe.
Grem kar ležat.

good bye

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
14.1.2008 17:57:37   
Nenny
Ojla

Vidm da že se kar veselo uvajate v vrtec. No midva greva pa šele v petek v vrtec pogledat in vzgojiteljico spoznat. Upam, da mi bo všeč, ker drugače ... bo pa user posted image .

Sem ravnokar brala na forumu o uvajanju ter vzgohiteljicah.....pa bi blo boljše, da ne bi. Ravno v našem vrtcu sem našla eno "pošast". Bom kar nehala raziskovat, pa bo, kar bo.

Danes je bil pa kar topel dan (čeprav brez sončka) tako da sva šla še mal na sprehod. Je treba kar izkoristit še zadnje dneve... Matic samo da vidi avtomobile, že navdušeno maha, pa reži se ljudm k se mimo peljejo. Tisti, ki smo pa zraven, naš pa nič ne šmirgla..

Lepo bodte in naštudirajte kakšno user posted image bomo naredil

http://customglitters.com/cust/119676336983927.gif

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
14.1.2008 18:01:37   
Darca_k
No mi2 prišla iz bolnice. Bougi naš mali Maj, danes se je moral zbuditi 1,5 ure prej, it v novo okolje (kjer so ga 'napadli' še štirje malčki), se uspešno branil, tako da je najstarejšega malo zlasaluser posted image user posted image , nato od utrujenosti po poti domov v avtu zaspal, spal 20 minu, ko je sosed začel podirati steno od balkona... Znoriš, jaz sem mislila, da bo pristal v naši jedilnici. Skratka spanca je bilo konec, nato pa z mamo k atiju in sedaj ima končno svoj mir (sladko spančka že kakšno uro).

Imam eno vprašanje za vas: koliko sedaj vaši malčki pojedo? Meni se zdi, da mi ful premalo poje 'trde' hrane. Zjutraj sem mu namreč dala flašo (180ml), nato je v vrtcu jedel malo mandarine, pa malo sadne kašice. Ko sva prišla domov je pojedel približno pol kosa kruha (ga ima ful rad) in krožnik juhice pa 180ml mleka (ker sem mislila, da bo zaspal - optimistka), nato sem mu hotela dati še malo krompirčka s pečenimi bučkami  pa ni hotel nič, sedaj ob petih pa še en keks, malo banane in malo čaja. Skratka ful redko mi poje prilogo, če že prej je veliko juhice... Koliko pa vaši pojedo?

Hvala za informacije.
Atena777 hitro se pozdraviuser posted image ! De Mer upam, da je bilo danes vse tako kot treba... Jooj meni je ravno šef javil, da imamo v sredo sestanek... No bomo videli kaj me čaka...user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
14.1.2008 18:04:10   
Darca_k
Aja, glede user posted image  bom jaz verjetno kar ananasovo z breskvami. Je moja 'specialiteta'. Saj malček je verjetno ne bo pojedel toliko, da bi mu škodila... (noter je namreč smetana in gustin)...

Kaj pa za pusta jih boste kaj našemile? V našem 'vrtcu' so se danes že pogovarjali o tem. Midva pa imava takrat ravno še zdravnika...

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
14.1.2008 18:09:05   
Nenny
Kaj pa za pusta jih boste kaj našemile? V našem 'vrtcu' so se danes že pogovarjali o tem. Midva pa imava takrat ravno še zdravnika...
IZVIRNO SPOROČILO: Darca_k

Sem ravno danes gledala reklame od špara - za tamičkene pikapolonice, zajčki...Lušno

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
14.1.2008 18:18:26   
helimaša
Nenny a so reklame pršle.....jst jo bom mal našemla.....tok da jo bom mal k našim pelala, pa do prababic in pradedkov.....pa mal da jo poslikamo....pa še do Matica bomo šli maluser posted image  pol gremo pa mal okoluser posted image user posted image user posted image .....kaj pravš Nenny......user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
14.1.2008 18:32:21   
Nenny
Helimaša, zmenjeno user posted image user posted image user posted image

>K aj bo pa Maša?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.1.2008 18:49:20   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: Nenny

>K aj bo pa Maša?

nimam pojma kuga.....neki jo bom že naštimala.....a ti že veš kaj boš Matica uštimala....bom šla mal u špar pogledat če bo kej zanimivga....sicer je pa treba kr pohitet k je letos pust že tko hitr

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
14.1.2008 19:00:04   
visnjaaa

Imam eno vprašanje za vas: koliko sedaj vaši malčki pojedo? Meni se zdi, da mi ful premalo poje 'trde' hrane. Zjutraj sem mu namreč dala flašo (180ml), nato je v vrtcu jedel malo mandarine, pa malo sadne kašice. Ko sva prišla domov je pojedel približno pol kosa kruha (ga ima ful rad) in krožnik juhice pa 180ml mleka (ker sem mislila, da bo zaspal - optimistka), nato sem mu hotela dati še malo krompirčka s pečenimi bučkami  pa ni hotel nič, sedaj ob petih pa še en keks, malo banane in malo čaja. Skratka ful redko mi poje prilogo, če že prej je veliko juhice... Koliko pa vaši pojedo?

Men se zdi tole bolj malo, samo če mu ne paše, ga je brez veze silit. Me pa zanima, zakaj dobi za koslilo flaško mleka? Sej vem, da si hotla, da zaspi, samo kaj brez mleka ne more zaspat?

Naše hranjenje zgleda takole:

ob 8 do 9.30 zajtrk: kos kruha z raznimi namazi, ali eurokremom, ali puter z marmelado, ali mleko in razne žitarce.
ob 10ih sadna malica:  sadje, jošk in pol spanje
ob 12.45 kosilo: vse kar mi jemo, res vse...razen svinine, pa tud to je že jedu, pa mu ni nič škodilo
ob 14ih gre spat:jošk
0b 17ih mlečni obrok: skutke, jogurte, itd
ob 19ih večerja z nami ali pa dobi čokolino, čokoladne kroglice, kruh z namazom

Ne poje veliko naenkrat, tko čist normalno.

Tamal ma 11kg amapak ni ne debel in suh...neki srednjega.

lp

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
14.1.2008 20:03:29   
malecka_mateja
čer!

mi bomo torto sadno in pol čokoladno melI!verjetno v obliki barbike ali kaj podobnega!

za pusta bomo žabica sem ji v šparu za 6 evrov kupila kompletek je pa kapica!majo še kužke...ampak ta mi je bla všeč!drugače pa mamao še božička v rezervi ali čebelico!

darca se mi zdi da čist ok poje!meni moja tudi ma sam 4 obroke na dan pa je čist ok!

naše nove mere so 10810g in pa 77cm!
morem popravit jutri seznam!zdaj mi ni!

moj možek me je preseneto in prišel ob 6 domov ker niso meli dela!user posted image user posted image mi je polepšal večer!

demer mi še kr čakamo poročilo!

meni pa se je danes vlilo iz nosa in mi kr curi!drugače pa se počutim ok!ma sej pijem lekadol +c upam da bo pomagal!

zdaj pa grem se catat drugače možek nebo prišel več prej domov!user posted image sej zdaj pa dela zjutraj!je smeno menjal zarad mene nemoremo oba isto bit!tako dauser posted image user posted image

lepo spite!papa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
14.1.2008 21:15:42   
DeMer
Ojla!

Končno prišla do računalnika. Kako ste kaj? Jest sem kr precej zmatrana, tako da vam prou veliko ne bom napisala. user posted image Hvala za vso podporo! No, uglavnem, preživela sem. Vsake tolk sem pomislila na Markca in sem bla odklopljena, drugače pa je kr šlo. Pa sej padeš notr, sam je tolk vsega, pa še navadit se je treba, da bo treba vedet kateri datum je in dan. user posted image Zdej eno leto mi je bilo ravnoglede tega. user posted image

Zdej pa kr grem, ker mi oči dol padajo.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.1.2008 7:27:43   
Margit
Dobro jutro!

Sam tolk mal se javim, predno peljem Mašo v vrtec.
Neklam pogosto smo zadnje čase na drugi strani :( Danes smo imeli kar pestro noč. Od dveh do treh sta očitno tekmovala kdo bo bolj glasno jokal. Tamalček je včeraj tko nekam slabo jedel. In se mu skuhala 100 menijev, da bi vsaj  nekaj pojedel. In sem mu dala namesto mlečnega obroka (jogurt, puding, skuta) zelenjavno juho. Ja valda. Katastrofa. Ful ga je napenjalo. Pa sem vedela, sam kaj ko je vsaj malo jedel. Maša pa je spet neki prehlajena in je ful kašlala ponoči, pa jokala da jo glava boli. Oh, oh, oh. Saj bodo zrastli. Ampka si ne predstavljam da mi potem zvoni budilka 5.30.
Šibam in se slišimo kasneje.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.1.2008 7:50:40   
malecka_mateja
jutro!

spali za en ku.... jaz nisem mogla dihat skoz polni nos!tamala je tu pa tam okcala ker ji ge zgornja dvojka ven mislim da je ponoči končno prebila!tako da spala nič!glava me boli za znoret!šmrklj teče vv potokih!
kriza!

margit pozdravte seuser posted image user posted image user posted image

demer lepo da si preživelauser posted image kako pa je markec v varstvu bil??

mi pa jutri začnemo zares!user posted image grem delat komaj ob 3 popoldne pa do 7user posted image  ker morem malo ob pol dvanajstih ven vzet!da ji prvi dan nebi bilo preveč!potem v četrtek pa ostano tudi čez kosilo in itak gre moj po njo!

ribicau ste bolje?
atena?a david je šel v vrtec?
jaz pa zdaj grem no mal kasneje v šaparapo avtosedež!ga majo od danes naprej!
včeraj sem tudi jaz šla v hofera pa so res se ženske teple!sam nisem več nič dobila no dvojne štumfe to pa je vse ker je bilo prazno!sploh tiste trenerkica dva kosa za 5 evrov pa dober material ni bilo nobne več!ma sej ji bomo pa kje drugje kupili!se ne sekriam!sam štumfki pa so ful lepi!

grema zdaj na zajterk!
papa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.1.2008 8:28:01   
Margit
Mi smo doma ostali. Maša ima čist zabasan nos, komaj diha, skoz kašlja. Naj bo raje kar doma. Pa bom videla kako bo jutri. Danes bo dobila vse zvarke, pa maže, pa sirupe, ... mormo odpravt tele viruse al karkoli so že.

Zaenkrat še vsi spijo. Jaz pa bom zdajle malo pospravila.

Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.1.2008 8:28:57   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Ojla!

No, uglavnem, preživela sem. Vsake tolk sem pomislila na Markca in sem bla odklopljena, drugače pa je kr šlo.

No dej napiš mal kako si se počutila tam za katedrom. Kako pa Markec?? Mu je bilo všeč pri babici??

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.1.2008 8:29:44   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: Nenny

>K aj bo pa Maša?

nimam pojma kuga.....neki jo bom že naštimala.....a ti že veš kaj boš Matica uštimala....bom šla mal u špar pogledat če bo kej zanimivga....sicer je pa treba kr pohitet k je letos pust že tko hitr

Ne moreš verjet. Maša in Matic. Jaz mam kar oba doma :)user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.1.2008 8:34:43   
Margit

Ker prvič nalagam slike na ta način, upam, da mi bo uspelo.

Čeveljčki:
user posted image

jaz sem tud podobne kupila Maticu. V Vögle al kako se napiše. So pa celi usnjeni razen podplatka in v rjavi  barvi. Tudi meni se glede na letošnjo zimo zdijo čist OK. Imam sicer tud skibucke (še od maše) ampak mislim, da ni nobene potrebe po njih. Nogice so vedno tople, itak pa so skoz v  vozičku. Hodi pa itak še ne.

Copatke pa ima Superfit. So mi najbolj všeč. Veliko bolj kot ciciban. Tako da že vsa leta kupujem te copatke in za Mašo tudi njihove čeveljčke. No edino supergice ma nike ali pa rebook. Tukaj si lahko pogledate www.superfit.at.

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?