Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 15:01:24
|
|
|
|
KBM
|
Tukaj imaš eno čistilo za usnje http://www.lido.si/si/dodatki/72/
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 15:17:30
|
|
|
|
mily
|
Jst sedežno umijem kr z vodo in cetom, jo na suho pobrišem. Morem to kr vsaka dva tedna delat, ker je bela. Za zaščito pa imam mleko za usnjene sedežne iz DMa. Vsake tuk našpricam in pobrišem, sam ziher večkrat kot samo enkrat na leto.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 17:16:42
|
|
|
|
kapesanta
|
a tolk dela je z usnjeno sedežno ?!? Pol jo pa jaz kr še ne bom mela. Zdej mam iz umetnega, pa je tolk fajn, ko ni nobenga dela z njo... zdej grem pa pliseje slikat
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.1.2008 22:00:57
|
|
|
|
mily
|
Sej je enako. Al to delaš al pač ne. Jst pam, da ji bom s tem podaljšala življensko dobo in mi ne bo tuk hit razpokala. Pa ok, belo sva hotla in sva si s tem nardila še dodaten del, ker se takoj vidi kuk je usrana. Sem mela tut jst prej umetno in se mi je kr olupla. Sam ok, ene 5 let, če ne več sem jo mela. Res pa, da je bla na koncu že full grda.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.1.2008 8:40:46
|
|
|
|
lunca2
|
Hvala dekleta za informacije. Naša je pa bež barve. Bom neki nabavla, da ji podaljšam življenjsko dobo.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.1.2008 11:17:47
|
|
|
|
lunca2
|
Prodam zimski pajac št.74
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.1.2008 12:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan punce! Bubamaraa, men pa Telebajski ne delajo. Na DVDju štekajo full, se ne da gledat, na računalniku pa sploh nič. Pa tok sem jih bla vesela. Sej ko dobim svoj računalnik nazaj, si bom dol potegla, vse kar se bo našlo, ker jih zmeri z zanimanjem gleda. Kakih pet minut sicer, ampak OK, več tko ni fajn.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.1.2008 18:02:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vidi, da je petek, al kaj? Nikjer nobene.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.1.2008 18:08:15
|
|
|
|
Miss Piggy
|
hijenca, a ti jih jaz posnamem? Mam Vesel Božić s telebajski Nered in zmešnjava Pa Plešemo s telebajski (sam ta je že čist bogi, ga po moje ne bom mogla posnet) Pa Fifija mamo tud 3x. Drgač pa sem jaz danes bolj tko, vremensko . Če slučajno katero zanima...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.1.2008 18:33:43
|
|
|
|
lunca2
|
Mi smo pa dons v žlaht dobil in sicer fantka. Pa bo spet nekdo nesel naprej naš priimek. Čestitke mamici in očku! Dons je res tak čudn dan, sej so rekl da bo razpoloženje bolj na nuli.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.1.2008 23:13:13
|
|
|
|
KBM
|
Mi smo pa dons v žlaht dobil in sicer fantka. Pa bo spet nekdo nesel naprej naš priimek. Čestitke
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 12.1.2008 12:11:07
|
|
|
|
lunca2
|
Kako ste kaj? Za vikende pa niste gliz zgovorne. Mi gremo popoldan h ajni na obisk, zdele pa mal peremo, pospravlamo, je pa v službi.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 12.1.2008 14:11:47
|
|
|
|
KBM
|
Mi smo ok, mi gremo tudi popoldan mal v trgovino, pa na obisk Drugač je pa tko kislo vreme - dežuje
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 13.1.2008 9:56:14
|
|
|
|
lunca2
|
Dober dan! No ne vem če bo glih dober ko je tako kislo deževno vreme. Danes bo ena zaspana nedelja. Zdele grema na pokopališče pol pa domov skuhat kosilo, da ne bomo lačni. Mi smo se imeli včeraj pri ajni lepo.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 13.1.2008 11:16:18
|
|
|
|
F*S*M
|
Dobro jutro banda zasavska, pokorno se vam javljam po ne vem kolk časa, saj vem grozna sem ampak kaj naj, če pa nimam časa še žvet ne, ne pa da bi pisarila tu gori. No ker pa sem še zdajle brez mojega sončka, ki je na krajšem dvodnevnem obisku pri babici, sem si vzela nekaj trenutkov tudi za vas. No smo mi kar vredu danes smo stari 20 mesecev in zelo zelo navihani. Jaz sem šla malo na bolovanje ker hodim na fizioterapijo za moj križ. Upam, da mi bo kaj pomagala, seveda pa si moram pomagati prevsem sama. Drugače pa sva šla včeraj z decem mal ven, sma šla na večerjo v Ameriko no na čevepe ker tam so božanski, pol sva pa mislila iti v kino in glej ga zlomka nisva več dobila kart za Petelinji zajtrk, drugi filmi pa naju nekako niso pritegnili in sva šla na pijačko en krog po tuš centru in domov, vam povem, da sem jaz čist avt z nočnim življenjem v velikih mestih ne morš verjet kaj folka pa sej to ni več res, mislim, tako vsi jamrajo da ni dnarja pol pa vdiš polne gostilne v teh trgovskih centrih. štarcune pa se mi niso zdele pretirano polne. No nič tolk mal od mene Čebelica sedaj te pa bom en dan res poklicala za tiste okvirje, no pa sej si verjetno že pozabila kaj sva se menili. Nič lepo se imejte papa
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 13.1.2008 14:32:59
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M Čebelica sedaj te pa bom en dan res poklicala za tiste okvirje, no pa sej si verjetno že pozabila kaj sva se menili. Ne ne, nisem pozabla. Ti kar pokliči.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.1.2008 8:38:28
|
|
|
|
lunca2
|
Morgen! Kako ste kaj? MI smo dobro. Zdele šibam v hofer pogledat če maj okej pametnga pol pa domov ker ma popoldan službo.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.1.2008 8:43:15
|
|
|
|
Bubamaraa
|
helov helov... evo ponedeljek je tu in jaz spet lepo služim €..... skratka pri nas je bil pester vikend, ker mi je zbolela Danaja... sam danes ponoči je bila hvala bogu že brez vročine...diagnoza, ki jo je dobila v soboto pri dežurnem je pa viroza... sam upam, da se ji vročina spet ne ponovi.... grem delat...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.1.2008 9:24:22
|
|
|
|
KBM
|
Romana, upam, da se Danaja kmal pozdravi!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.1.2008 9:50:02
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ena za Danajo. Da se čimprej pocajta!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.1.2008 9:54:15
|
|
|
|
Bubamaraa
|
hvala punce.... sem klicala domov in je mala uredi in če bo brez vročine cel dan je že vse mimo....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.1.2008 10:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Najprej Bubamaraa, sam da je Danaja boljše. Jaz sem bla pa že zjutri v Hoferju, pa sem Elci nakupila pižamic, bodijev, nogavičk in žab, raje ne povem kok sem zapravla. Še Trot od Čbele mi je pomagal nogavičke iskat. Sva šle z mojo mami, ati je pa Elo pazil. Pa da ne govorim, da sem skor en drug avto odpeljala. Ma isti je bil, ključ pa nikakor ni šel notri.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.1.2008 11:10:22
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Hoti, jaz sem se zadnjič tud skor h enmu drugmu modelu v avto usedla (me je moj pred Hoferjem čakal, pa sem skor avto falila ). A majo še dost nogavičk pa to. Jaz čakam, da moj vstane (iz nočne). Tamalga ne spravim več v voziček .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.1.2008 11:34:50
|
|
|
|
lunca2
|
Jz sm tud žabice nakupla, pa 1 par nogavičk ker jih več ni bilo. In 2 spodnja dela trenirke. Vsega je bolj malo, so pokupli. Upam, da se Danaja čimprej pozdravi.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 14.1.2008 12:08:07
|
|
|
|
Bubamaraa
|
evo me je klicala mami in povedala, da je Danaja spala do 11.45 in se je zbudila čist brez vročine in je ful jedla in ful je dobre volje... sem res vesela....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?