Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 15.1.2008 9:49:01
|
|
|
|
Bubamaraa
|
beseda: hujšanje je zame tle prepovedana...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 15.1.2008 9:58:35
|
|
|
|
ta.nja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta Tanja In kako da ste šli v Zagorje? A ma oči hišo? Šli smo zato, da ne bo sam v stanovanju in da bomo vsi hitreje prebolel. Sploh pa oči. Hvala za Lp
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 15.1.2008 11:24:38
|
|
|
|
kapesanta
|
Ja Tanja, skupaj boste res hitreje preboleli. Je pa Zagorje tako luštn majhen, itak greš lahko samo v park, kjer so vse mamice na kupu, tako da boš sigurno hitro našla partijo.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 15.1.2008 12:05:32
|
|
|
|
kapesanta
|
ekola - v album sem dodala slike plisejev v naši kiuhinji - jedilnici. Če katero zanima kako zgledajo v živo, se pa lahko tudi oglasi pogledat, pošlatat... pa kavo bom tud skuhala.... Pliseje mamo pritrjene spodaj, lahko se pritrdijo zgoraj, ta novi modeli pa niso pritrjeni in se zlagajo z obeh strani.
< Sporočilo je popravil kapesanta -- 15.1.2008 12:06:00 >
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 15.1.2008 13:14:08
|
|
|
|
mily
|
Sem pogledala in res zgleda dobr! Mi je všeč, ker so tik ob oknu pa tut prah se verjetno ne nabira gor, kot na zavesah. Morem mojemu pol pokazat. Kje si rekla, da si kupla?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 15.1.2008 13:42:57
|
|
|
|
ta.nja
|
Kapesanta - res fajn zgleda. A te pliseji so iz papirja?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 15.1.2008 20:55:14
|
|
|
|
kapesanta
|
niso iz papirja ampak iz blaga - moji imajo na zunanji strani nek svetleč premaz, da gre skozi manj toplote. Glede ogleda pa resno mislim - javite na ZS pa lahko pridete pogledat u živo...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 15.1.2008 21:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, jaz se javim za pošlatat. Ne, resno, prvič vidim tole, mi je pa full hudo, si pa ne predstavljam čist kako v živo zgleda.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 8:46:44
|
|
|
|
lunca2
|
Kapesanta tole je men tud všeč in mojmu . Jih ma moja teta in stara mama, ampak nism vedla kako se reče, zato sem te prosila tudi jaz za slike. Nama so zamenjali okna in imava zdej ta plastična bela, pa me zanima če se da pliseje kupit naknadno, kje si jih kupila in približno koliko stanejo?
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 8:49:31
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jaz si to sploh ne predstavljam... pa zavese so zavese....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 9:14:26
|
|
|
|
KBM
|
Meni so tudi pliseji všeč jih imajo pri sosedu
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 9:28:41
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Sej je lepo, sam mela jih pa ne bi. Si ne predstavljam, da ne bi imela klasičnih zaves . Pa sej do zdej ste ugotovile, da sem jaz bolj staromoden tip.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 9:35:48
|
|
|
|
kapesanta
|
Hoti - sej veš mojo telefonsko - ti kar prid šlatat . Lunca2 - pliseje se vgradi naknadno Bubamaraa - kako si ner predstavljaš , jap zavese so zavese - in JAZ NE MARAM ZAVES, ker se ful prašijo, pa spremenijo barvo, pa prat jih je treba pa pa pa pa pa pa pa - Mah, prid pogledat, pa boš vidla da so res boljša rešitev... za ceno vam pa ne morem povedat, ker so ta najboljši (mehanizem in blago) enkrat dražji od najcenejših, pa že kar nekaj let nazaj sva jih kupila - predlagam da kontaktirate našega monterja - za telefonsko (je iz Trbovelj) mi javite na ZS
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 9:47:40
|
|
|
|
Bubamaraa
|
kapesanta se povabim na kufe en dan in si pogledam..ker prvič vidim..al sm pa že vidla in se nisem am vzela.. vglavnem pridem....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 11:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam tok, da sporočim, da še vedno živim. Sej bi kej napisala, ampak sem tok lena, da se mi ne lup.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 12:19:45
|
|
|
|
mily
|
živjo! Glede tehle plisejev- midva sva včeri mal po netu gledala in res pride ful dobr. Se tut mojmu dopade. Kapesanta, mene bi kr zanimal pri komu sta vzela in kako se to obračunava. A na meter al kako? Na okno? Ker jst tut nisem neka navdušenka zaves. Jih imam sicer v dnevni, za spalnico in otroško se pa kr nisem mogla odločit. Sva najprej mislala dat lamelne, sam sva pol kr "pozabla". Zdej smo se pa tko že navadl bit brez Mam pa spet zdej Niko bolano . Sej ne vem več kaj si nej mislim no. Bom znorela kmal, ta prosnet vrtec! Sva mele danes logopedinjo in mi je že zjutri mal pokašljevala, prejle, ko je pa prišla ven od logopedinje, je bla pa taka čudna. Utrujena in tko mal rdeča v obraz. Sva šle kr domov in seveda ima že 37.5°. Upam, da ji ne bo preveč narastla in seveda, da ne bomo spet pristale na antibiotikih.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 12:44:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa vglavnem pridem.... ...in mene s sabo vzame. Mily, ja dobr da si pošinla Niko, da je bolana, da nista k nam prišle. Sicer sta dobrodošle zmeri, sam mam raj, da mi čokolado prineseš kot pa kako virozo. Tole tortico sem pa za Torta od Čebelice spekla, sem že ob šestih vstala. Vse najboljše Trot! Pa še ti dam, piva žal nimam.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 12:50:35
|
|
|
|
ajna12
|
Milly, zdravo! Imam eno vprašanje, a je otrok sam pri logopedu al si lahko na začetku zraven? Koliko časa pa traja? Me smo drug teden prvič naročene.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 13:01:26
|
|
|
|
mily
|
Hotka itak! če bi vedla, da bo tkole, še k logopedinji ne bi šle. Je bla zdele na poti domov že full utrujena. Anja ja na začetku si itak ti zraven, da se otrok navadi. Ponavadi traja ene 45 minut. Se mi zdi glih prav, ker pol pa itak že ful koncentracija pade. Imata to v tle, v zd domu a ne? No, pri otročkih. Je ženska tko, ko jo res spoznaš ful vredu, ampak na začetku je bil pa pri nas taaak jok, da ni za govort. Je taka mal oštra na momente, sploh če hoče otrok neki po svoje in ne posluša (s tem ne mislim, če ne zmore, ker če vidi, da se pa trudi, ga ful spodbuja). Nika je kr neki časa rabla da se je navadla, zdej gre pa rada. Ful da povdarek tut na motoriki, veliko bo mogla risat, barvat... imeli bosta svoj zvezek, v katerega bota mogli lepit vse sorte slikic... Sej pravim, Niki je ful pomagala, ker je pri treh letih ful slabo govorila. Zdej pri petih jo je pa pohvalila, da je v bistvu ujela vrstnike in nama samo še R dela težave. Kuk je pa tvoja stara?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 13:06:06
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Joj mily, a da je v redu? Jaz se že od septembra našga spravlam naročt . Kok me bo napizdila, ko pridem. Pa eno za Niko, upam, da ne bo hujšega. Kakesanta- jaz bi se tud na kofe povabla, pa na žalost nisem mobilna .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 13:17:11
|
|
|
|
mily
|
Elis@ tko no, na prvi videz je mogoče res oštra in tečna. Ampak jaz jo zdej čisto drugače jemljem, ker Nika hodi že dve leti tja in vidim na ji nuca. In res, ko vidi, da se otrok sam trudi in si želi znati, potem je ful vredu. Sej če bi me kdo to na začetku vprašu bi jo samo pošinfala, ker smo mele res probleme.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 13:19:11
|
|
|
|
ajna12
|
Moja je stara 3 leta. Smo zadnjič imele sistematskega pa je rekla da je potrebno da gre. Naša ful govori, sam daje pri s-ju jeziček ven. Koliko je bila pa tvoja stara ko ste začele hodit? Ja gremo pa v Trbovlje. za Niko. moja starejša je tud Nika, smo bile pa včeraj pri dr., ima pa angino, pa ful kašlja danes. Bogi so naš otroci, se ti kar smilijo.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 13:19:29
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ja vem, sej si pravla. Ma jaz se pa kar neki tolažm, da bomo že... Baje bo tud v vrtec prišla logopedinja in nam za vsakega posebej povedala, kaj in kako ter nam dala vaje. Sam verjetno bo to spet ta ista...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 13:21:38
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajna12 Naša ful govori, sam daje pri s-ju jeziček ven. Naš tud. Pa pri Š. Ž, Č, C, Z tud.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 13:32:57
|
|
|
|
mily
|
NAša je tudi pri treh začela. Sam pri njej je blo pa vse na K. Sem jo itak sam jst zastopla Elis@ ja ta je tle v Trbovljah in v Zagorju. Sam jst mislim, da je še ena, čeprav ne vem, je mnde za OŠ.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?