|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke, 2. krog
15.1.2008 9:49:01   
Bubamaraa
beseda: hujšanje je zame tle prepovedana...user posted image  user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
15.1.2008 9:58:35   
ta.nja
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

Tanja  user posted image  user posted image  user posted image

In kako da ste šli v Zagorje? A ma oči hišo?

Šli smo zato, da ne bo sam v stanovanju in da bomo vsi hitreje prebolel. Sploh pa oči.

Hvala za user posted image

Lp

Anejko bejko

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
15.1.2008 11:24:38   
kapesanta
Ja Tanja, skupaj boste res hitreje preboleli.
Je pa Zagorje tako luštn majhen, itak greš lahko samo v park, kjer so vse mamice na kupu, tako da boš sigurno hitro našla partijo.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
15.1.2008 12:05:32   
kapesanta
ekola - v album sem dodala slike plisejev v naši kiuhinji - jedilnici. Če katero zanima kako zgledajo v živo, se pa lahko tudi oglasi pogledat, pošlatat... pa kavo bom tud skuhala....

Pliseje mamo pritrjene spodaj, lahko se pritrdijo zgoraj, ta novi modeli pa niso pritrjeni in se zlagajo z obeh strani.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 15.1.2008 12:06:00 >

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1729
15.1.2008 13:14:08   
mily
Sem pogledala in res zgleda dobr! Mi je všeč, ker so tik ob oknu pa tut prah se verjetno ne nabira gor, kot na zavesah. Morem mojemu pol pokazat. Kje si rekla, da si kupla?

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Neposredna povezava do sporočila: 1730
15.1.2008 13:42:57   
ta.nja
Kapesanta - res fajn zgleda. A te pliseji so iz papirja?

Anejko bejko

Neposredna povezava do sporočila: 1731
15.1.2008 20:55:14   
kapesanta
niso iz papirja ampak iz blaga - moji imajo na zunanji strani nek svetleč premaz, da gre skozi manj toplote.
Glede ogleda pa resno mislim - javite na ZS pa lahko pridete pogledat u živo...

l.p. Mateja

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
15.1.2008 21:18:58   
Anonimen
Evo, jaz se javim za pošlatat. user posted image  Ne, resno, prvič vidim tole, mi je pa full hudo, si pa ne predstavljam čist kako v živo zgleda. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1733
16.1.2008 8:46:44   
lunca2
Kapesanta tole je men tud všeč in mojmu user posted image . Jih ma moja teta in stara mama, ampak nism vedla kako se reče, zato sem te prosila tudi jaz za slike.

Nama so zamenjali okna in imava zdej ta plastična bela, pa me zanima če se da pliseje kupit naknadno, kje si jih kupila in približno koliko stanejo?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
16.1.2008 8:49:31   
Bubamaraa
jaz si to sploh ne predstavljam...user posted image

pa zavese so zavese....user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
16.1.2008 9:14:26   
KBM
Meni so tudi pliseji všečuser posted image jih imajo pri soseduuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
16.1.2008 9:28:41   
Miss Piggy
Sej je lepo, sam mela jih pa ne bi. Si ne predstavljam, da ne bi imela klasičnih zaves user posted image .
Pa sej do zdej ste ugotovile, da sem jaz bolj staromoden tip.user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
16.1.2008 9:35:48   
kapesanta
Hoti - sej veš mojo telefonsko - ti kar prid šlatat user posted image .
Lunca2 - pliseje se vgradi naknadno
Bubamaraa - kako si ner predstavljaš user posted image  , jap zavese so zavese - in JAZ NE MARAM ZAVES, ker se ful prašijo, pa spremenijo barvo, pa prat jih je treba pa pa pa pa pa pa pa - Mah, prid pogledat, pa boš vidla da so res boljša rešitev...

za ceno vam pa ne morem povedat, ker so ta najboljši (mehanizem in blago) enkrat dražji od najcenejših, pa že kar nekaj let nazaj sva jih kupila - predlagam da kontaktirate našega monterja - za telefonsko (je iz Trbovelj) mi javite na ZS

l.p. Mateja

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
16.1.2008 9:47:40   
Bubamaraa
kapesanta se povabim na kufe en dan in si pogledam..ker prvič vidim..al sm pa že vidla in se nisem am vzela..user posted image

vglavnem pridem....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1739
16.1.2008 11:43:29   
Anonimen
Sam tok, da sporočim, da še vedno živim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bi kej napisala, ampak sem tok lena, da se mi ne lup. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1740
16.1.2008 12:19:45   
mily
živjo!

Glede tehle plisejev- midva sva včeri mal po netu gledala in res pride ful dobr. Se tut mojmu dopade. Kapesanta, mene bi kr zanimal pri komu sta vzela in kako se to obračunava. A na meter al kako? Na okno? Ker jst tut nisem neka navdušenka zaves. Jih imam sicer v dnevni, za spalnico in otroško se pa kr nisem mogla odločit. Sva najprej mislala dat lamelne, sam sva pol kr "pozabla". Zdej smo se pa tko že navadl bit brezuser posted image

Mam pa spet zdej Niko bolanouser posted image . Sej ne vem več kaj si nej mislim no. Bom znorela kmal, ta prosnet vrtec! Sva mele danes logopedinjo in mi je že zjutri mal pokašljevala, prejle, ko je pa prišla ven od logopedinje, je bla pa taka čudna. Utrujena in tko mal rdeča v obraz. Sva šle kr domov in seveda ima že 37.5°. Upam, da ji ne bo preveč narastla in seveda, da ne bomo spet pristale na antibiotikih.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
16.1.2008 12:44:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa
vglavnem pridem....user posted image

...in mene s sabo vzame. user posted image

Mily, ja dobr da si pošinla Niko, da je bolana, da nista k nam prišle. Sicer sta dobrodošle zmeri, sam mam raj, da mi čokolado prineseš kot pa kako virozo. user posted image user posted image user posted image

user posted image  Tole tortico sem pa za Torta od Čebelice spekla, sem že ob šestih vstala. user posted image  Vse najboljše Trot! user posted image
Pa še user posted image  ti dam, piva žal nimam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1742
16.1.2008 12:50:35   
ajna12
Milly, zdravo!
Imam eno vprašanje, a je otrok sam pri logopedu al si lahko na začetku zraven? Koliko časa pa traja?
Me smo drug teden prvič naročene.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
16.1.2008 13:01:26   
mily
Hotka itak! če bi vedla, da bo tkole, še k logopedinji ne bi šle. Je bla zdele na poti domov že full utrujena.

Anja ja na začetku si itak ti zraven, da se otrok navadi. Ponavadi traja ene 45 minut. Se mi zdi glih prav, ker pol pa itak že ful koncentracija pade. Imata to v tle, v zd domu a ne? No, pri otročkih. Je ženska tko, ko jo res spoznaš ful vredu, ampak na začetku je bil pa pri nas taaak jok, da ni za govort. Je taka mal oštra na momente, sploh če hoče otrok neki po svoje in ne posluša (s tem ne mislim, če ne zmore, ker če vidi, da se pa trudi, ga ful spodbuja). Nika je kr neki časa rabla da se je navadla, zdej gre pa rada. Ful da povdarek tut na motoriki, veliko bo mogla risat, barvat... imeli bosta svoj zvezek, v katerega bota mogli lepit vse sorte slikic... Sej pravim, Niki je ful pomagala, ker je pri treh letih ful slabo govorila. Zdej pri petih jo je pa pohvalila, da je v bistvu ujela vrstnike in nama samo še R dela težave.
Kuk je pa tvoja stara?

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
16.1.2008 13:06:06   
Miss Piggy
Joj mily, a da je v redu? Jaz se že od septembra našga spravlam naročtuser posted image . Kok me bo napizdila, ko pridem.

Pa eno user posted image za Niko, upam, da ne bo hujšega.

Kakesanta- jaz bi se tud na kofe povabla, pa na žalost nisem mobilnauser posted image .user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
16.1.2008 13:17:11   
mily
Elis@ tko no, na prvi videz je mogoče res oštra in tečna. Ampak jaz jo zdej čisto drugače jemljem, ker Nika hodi že dve leti tja in vidim na ji nuca. In res, ko vidi, da se otrok sam trudi in si želi znati, potem je ful vredu. Sej če bi me kdo to na začetku vprašu bi jo samo pošinfala, ker smo mele res probleme.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
16.1.2008 13:19:11   
ajna12
Moja je stara 3 leta. Smo zadnjič imele sistematskega pa je rekla da je potrebno da gre. Naša ful govori, sam daje pri s-ju jeziček ven.
Koliko je bila pa tvoja stara ko ste začele hodit? Ja gremo pa v Trbovlje.

user posted image za Niko. moja starejša je tud Nika, smo bile pa včeraj pri dr., ima pa angino, pa ful kašlja danes.
Bogi so naš otroci, se ti kar smilijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1747
16.1.2008 13:19:29   
Miss Piggy
Ja vem, sej si pravla. Ma jaz se pa kar neki tolažm, da bomo že...
Baje bo tud v vrtec prišla logopedinja in nam za vsakega posebej povedala, kaj in kako ter nam dala  vaje. Sam verjetno bo to spet ta ista...user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
16.1.2008 13:21:38   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: ajna12
Naša ful govori, sam daje pri s-ju jeziček ven.

Naš tud. Pa pri Š. Ž, Č, C, Z tud.

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
16.1.2008 13:32:57   
mily
NAša je tudi pri treh začela. Sam pri njej je blo pa vse na K. Sem jo itak sam jst zastopla user posted image

Elis@ ja ta je tle v Trbovljah in v Zagorju. Sam jst mislim, da je še ena, čeprav ne vem, je mnde za OŠ.

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?